Snažilky september 2013
Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....
@tonjadabik2 supeeer, to je pekne cislo! len tak dalej..davaj si hlavne vit.c a radsej lahni do postele, aj som si inak myslela, ze budem tiez chora, lebo mi bolo stale zima 😀
kocky, strasne vela ste popisali, normalne nestiham, maly zaspal, tak si idem aj ja lahnut, lebo som unavena jak kon, jednak maly ma vnoci zobudil a potom som uz nevedela poriadne zaspat, jednak sa uz tehotenstvo ozyva a zacina mi byvat trolilinku nevolno. tak idem lahnut, poobede pride mamca na ribezlak-este nevie, ze sme tehotny, ze si ho vypije sama 😀 snad to este dnes pred nou utajim a oznamime to az v nedelu pri spolocnom nedelnom obede 🙂
@vertyeux hej a este sa dvihne jak sa poznam..mozno ale bojim aby neklesla.. hej idem do postele horuci caj s medikom domacim a citronikom paralen a liecit sa.. ☹ a ty si v kltorom tyzdni? ci este nevies? len testik bol? ja som bola dnes v lekarni po ten paralen a taku chut som si mala kupit tehotensky test ze az..hmm ale manzel vravel dnes ze este neee.este pockajme... ale v nedelu alebo po nedeli uz budem testovat..sak 10 DPO..mawimalne v utorok,,ale ak pondelok klesne..tak uz ani nebudem musiet ani testovat..uz budem vediet ze to nevyslo..
@tonjadabik2 podla tehotenskej kalulacky 4+6, cize piaty tyzden, k lekarovi sa chystam az o take dva tyzden, skor to nema zmysel 🙂 nespim, ked som zaspavaal, tak zacala po chodbe behat upratovacka a zacal stekat susedov pes a uz som hore. ale som hladna, tak sa idem najest!
@zuzik_24 ja som si to niekde precitala, ze pocit zimy a pritom cele telo hori, tak som to mala ja, lica som mala horuce a triasla som sa od zimy, tak som nosila mikinu po byte, co mame 24stupnov 😀
@tonjadabik2 teraz si robim testy kazde 2dni, mozno je to chore, ale mne to psychicky pomaha, ked vidim, ci ciarocka silnie 🙂 ved su to moje peniaze a moj moc co na to minam 😀
@vertyeux cize si v 5tom tt? ta pekne.. niekde som citala ze az v 6 tt vidiet srdiecko.. ja to chapem ja by som si tiez robila kazde dva dni.. ale ta cem pockat kym to nebude aspon 10dpo.. zatial som len 6 dpo..dobre pisem?
@tonjadabik2 ano, 6dpo (ked teda v nedelu si 10dpo)...srdiecko az v 6tt, preto chcem ist az v 7-8tt, nech to uz je vidiet 🙂
@vertyeux ta potom dobre pisem 😀 ahaa jasne chapem.. ale ja by som sla hned aby som to mala potvrdene.. cize len testy si robila? kolko ? vysledky asi pozitivne mas foto? 🙂
@inngrid den po ovulacii 🙂 na cca 5-10 den dochadza k uhniezdeniu a potom zacina stupat hcg 🙂 o 14 dni po ovulacii (dpo) by mala prist mrcha, ale niekto ma tuto druhu fazu dlhsiu alebo aj kratsiu. mne to na chlp sedelo 🙂
no mne dr. povedal, ze mam prist az ked mi bude meskat dva tyzdne, plus ja som mala posunutu ovulku o 5dni, cize som mala ovulku 19-20DC, takze pojdem asi az 11.okt. k nemu. ak sa dovtedy nieco nestane alebo ak uz dovtedy nebudem taka nedockava, ze tam nabehnem skor 😀
Inak zienky, vidím, že tu píšete o chorobe a tehu, kamka tiež bola veľmi chorá, nevedela z čoho, brala tabletky a to nakoniec tehu 😉 ale potratila neskôr, podľa jej slov, neverila, že to donosi... 😔
@vertyeux pocuvaj jak takl sedim a kycham 🙂 ta zo mna tecie.. a kuknem na pradlo a jake vytoky.. aleze jake biele huste.. ta take som nemala ani nepametama alebo vobec nemala.. zeby?si mozem zacat robit nadeje? hm?
@tonjadabik2 zacni moja 😀 biele vytoky su caste v tehotenstve- inak ja teraz ziadne nemam a pri riskovi som mala az do konca tehotenstva 🙂 ale nanamotavaj sa zatial, vydrz, vydrz, vydrz!!
@vertyeux nechcem byt sklamana preto teraz nicomu neverim..na vsetko si najdem vysvetlenie 🙂 .. hej snazim sa vydrzat kazdy den si vravim ..este jeden den 😀 ,,aspon do nedele pondelka..ked budem 10dpo,11dpo..max 12 dpo.. ked to je take tazke.. ale obcas ma boli prsnik abo ked sa buchnem abo co.. a mozno aj ta bolest vtedy co mi tlacilo na panvu ta mozno sa uz uhniezdovalo..snad.. boli by sme stastni.. snad nepridu hnede alebo krvave vytoky co znaci..ze kramy .. ci?
@vertyeux alebo dufam ze ma ta teplota uz nesklame.. ale tej teplote bars neverim..
@tonjadabik2 vies co? vytiahni a precitaj si nejaku knizku do nedele, to ti zazenie taketo cakacie myslienky 🙂 ale vazne, ja ked musim na nieco cakat, tak robim synovi ciapky hackovane a potom ten cas rychlesjie leti. treba sa poriadne zametsnat, hlavne hlavu a nemylsiet stale na to 🙂
@vertyeux ked ja sa nemozem sustredit.. na nic aleze vobec.. teraz som si dala chrobaka do hlavy.. s tym bielym hustym vytokom..uz ma zacali vajecniky boliet.. no uvidime.. ja neviem hackovat 😀 preco idu tie dni tak pomaly??? 🙂
@tonjadabik2 tak sa nauč, pozri: https://www.modrykonik.sk/fotoblog/vefi89/album...
ja to chcem tiež skúsiť 🙂
Ahojte baule. Nemate nahodou niektora skusenost s nedozrievanim vajicka? Co vsetko ste museli podstupit aby sa podarilo otehotniet prip.ake lieky ste brali.mne gynda povedala ze mi nedozrievaju vajicka a ze ak sa nam yo nepodari liekmi tak mam ist na asistovane hmm. Prosim dajtd mi vediet ktora mate stymto skusenosti.dikez

@zuzik_24 to ti poviem, som fakt dosť uťahaná, ale spať nebudem, lebo sa fakt o neho bojím, potom si ľahnem, keď sa dovalí manžel.