icon

Snažilky september 2013

tinky09
1. aug 2013

Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....

zuzu1104
25. sep 2013

@zuzik_24 to ti poviem, som fakt dosť uťahaná, ale spať nebudem, lebo sa fakt o neho bojím, potom si ľahnem, keď sa dovalí manžel.

kirriana
25. sep 2013

@zuzu1104 jeeeeeeeeeej, aj som zabudla ze si bola pozriet to male a bola si v pohode? vies si pisala ze ta to rozcitlivie...

vertyeux
25. sep 2013

@tonjadabik2 supeeer, to je pekne cislo! len tak dalej..davaj si hlavne vit.c a radsej lahni do postele, aj som si inak myslela, ze budem tiez chora, lebo mi bolo stale zima 😀
kocky, strasne vela ste popisali, normalne nestiham, maly zaspal, tak si idem aj ja lahnut, lebo som unavena jak kon, jednak maly ma vnoci zobudil a potom som uz nevedela poriadne zaspat, jednak sa uz tehotenstvo ozyva a zacina mi byvat trolilinku nevolno. tak idem lahnut, poobede pride mamca na ribezlak-este nevie, ze sme tehotny, ze si ho vypije sama 😀 snad to este dnes pred nou utajim a oznamime to az v nedelu pri spolocnom nedelnom obede 🙂

tonjadabik2
25. sep 2013

@vertyeux hej a este sa dvihne jak sa poznam..mozno ale bojim aby neklesla.. hej idem do postele horuci caj s medikom domacim a citronikom paralen a liecit sa.. ☹ a ty si v kltorom tyzdni? ci este nevies? len testik bol? ja som bola dnes v lekarni po ten paralen a taku chut som si mala kupit tehotensky test ze az..hmm ale manzel vravel dnes ze este neee.este pockajme... ale v nedelu alebo po nedeli uz budem testovat..sak 10 DPO..mawimalne v utorok,,ale ak pondelok klesne..tak uz ani nebudem musiet ani testovat..uz budem vediet ze to nevyslo..

zuzik_24
25. sep 2013

@vertyeux pospi si aj za nás pracujúce 🙂
inak, keď si spomenula, tiež mi bývala dosť často zima, až zimnicu som mala pár dní v kuse, to môže tiež naznačovať tehu? som sa to nikde nedočítala... 😕

inngrid
25. sep 2013

@vertyeux hlavne oddychuj opatruj a dávaj na vás pozor 🙂

inngrid
25. sep 2013

@tonjadabik2 a kedy máš dostat alebo mala si?

vertyeux
25. sep 2013

@tonjadabik2 podla tehotenskej kalulacky 4+6, cize piaty tyzden, k lekarovi sa chystam az o take dva tyzden, skor to nema zmysel 🙂 nespim, ked som zaspavaal, tak zacala po chodbe behat upratovacka a zacal stekat susedov pes a uz som hore. ale som hladna, tak sa idem najest!
@zuzik_24 ja som si to niekde precitala, ze pocit zimy a pritom cele telo hori, tak som to mala ja, lica som mala horuce a triasla som sa od zimy, tak som nosila mikinu po byte, co mame 24stupnov 😀

vertyeux
25. sep 2013

@tonjadabik2 teraz si robim testy kazde 2dni, mozno je to chore, ale mne to psychicky pomaha, ked vidim, ci ciarocka silnie 🙂 ved su to moje peniaze a moj moc co na to minam 😀

zuzik_24
25. sep 2013

@vertyeux presne to som mala aj ja, ale ten včerajší negatívny test ma zmiatol ☹

zuzik_24
25. sep 2013

@vertyeux a dobrú chuť 🙂

tonjadabik2
25. sep 2013

@inngrid ja az 3.10.. na bud.tyzden.. preco?

tonjadabik2
25. sep 2013

@vertyeux cize si v 5tom tt? ta pekne.. niekde som citala ze az v 6 tt vidiet srdiecko.. ja to chapem ja by som si tiez robila kazde dva dni.. ale ta cem pockat kym to nebude aspon 10dpo.. zatial som len 6 dpo..dobre pisem?

vertyeux
25. sep 2013

@tonjadabik2 ano, 6dpo (ked teda v nedelu si 10dpo)...srdiecko az v 6tt, preto chcem ist az v 7-8tt, nech to uz je vidiet 🙂

inngrid
25. sep 2013

@tonjadabik2 len tak bo strácam trošku prehlad 🙂

inngrid
25. sep 2013

@vertyeux čo je dpo ? a btw chceš ist 7-8 tt gynekologovi to posačuje?

tonjadabik2
25. sep 2013

@vertyeux ta potom dobre pisem 😀 ahaa jasne chapem.. ale ja by som sla hned aby som to mala potvrdene.. cize len testy si robila? kolko ? vysledky asi pozitivne mas foto? 🙂

paloma20
25. sep 2013

Dúfam že zajtra ani ďalšie mesiace nepríde

tonjadabik2
25. sep 2013

@inngrid ahaa.. 🙂

nkem
25. sep 2013

@inngrid normálne či "nenormálne" , podstatný je aj tak výsledok 😉 😵

vertyeux
25. sep 2013

@inngrid den po ovulacii 🙂 na cca 5-10 den dochadza k uhniezdeniu a potom zacina stupat hcg 🙂 o 14 dni po ovulacii (dpo) by mala prist mrcha, ale niekto ma tuto druhu fazu dlhsiu alebo aj kratsiu. mne to na chlp sedelo 🙂
no mne dr. povedal, ze mam prist az ked mi bude meskat dva tyzdne, plus ja som mala posunutu ovulku o 5dni, cize som mala ovulku 19-20DC, takze pojdem asi az 11.okt. k nemu. ak sa dovtedy nieco nestane alebo ak uz dovtedy nebudem taka nedockava, ze tam nabehnem skor 😀

nkem
25. sep 2013

Inak zienky, vidím, že tu píšete o chorobe a tehu, kamka tiež bola veľmi chorá, nevedela z čoho, brala tabletky a to nakoniec tehu 😉 ale potratila neskôr, podľa jej slov, neverila, že to donosi... 😔

tonjadabik2
25. sep 2013

@vertyeux pocuvaj jak takl sedim a kycham 🙂 ta zo mna tecie.. a kuknem na pradlo a jake vytoky.. aleze jake biele huste.. ta take som nemala ani nepametama alebo vobec nemala.. zeby?si mozem zacat robit nadeje? hm?

vertyeux
25. sep 2013

@tonjadabik2 zacni moja 😀 biele vytoky su caste v tehotenstve- inak ja teraz ziadne nemam a pri riskovi som mala az do konca tehotenstva 🙂 ale nanamotavaj sa zatial, vydrz, vydrz, vydrz!!

tonjadabik2
25. sep 2013

@vertyeux nechcem byt sklamana preto teraz nicomu neverim..na vsetko si najdem vysvetlenie 🙂 .. hej snazim sa vydrzat kazdy den si vravim ..este jeden den 😀 ,,aspon do nedele pondelka..ked budem 10dpo,11dpo..max 12 dpo.. ked to je take tazke.. ale obcas ma boli prsnik abo ked sa buchnem abo co.. a mozno aj ta bolest vtedy co mi tlacilo na panvu ta mozno sa uz uhniezdovalo..snad.. boli by sme stastni.. snad nepridu hnede alebo krvave vytoky co znaci..ze kramy .. ci?

tonjadabik2
25. sep 2013

@vertyeux alebo dufam ze ma ta teplota uz nesklame.. ale tej teplote bars neverim..

vertyeux
25. sep 2013

@tonjadabik2 vies co? vytiahni a precitaj si nejaku knizku do nedele, to ti zazenie taketo cakacie myslienky 🙂 ale vazne, ja ked musim na nieco cakat, tak robim synovi ciapky hackovane a potom ten cas rychlesjie leti. treba sa poriadne zametsnat, hlavne hlavu a nemylsiet stale na to 🙂

tonjadabik2
25. sep 2013

@vertyeux ked ja sa nemozem sustredit.. na nic aleze vobec.. teraz som si dala chrobaka do hlavy.. s tym bielym hustym vytokom..uz ma zacali vajecniky boliet.. no uvidime.. ja neviem hackovat 😀 preco idu tie dni tak pomaly??? 🙂

zuzik_24
25. sep 2013

@tonjadabik2 tak sa nauč, pozri: https://www.modrykonik.sk/fotoblog/vefi89/album...

ja to chcem tiež skúsiť 🙂

bibi263
25. sep 2013

Ahojte baule. Nemate nahodou niektora skusenost s nedozrievanim vajicka? Co vsetko ste museli podstupit aby sa podarilo otehotniet prip.ake lieky ste brali.mne gynda povedala ze mi nedozrievaju vajicka a ze ak sa nam yo nepodari liekmi tak mam ist na asistovane hmm. Prosim dajtd mi vediet ktora mate stymto skusenosti.dikez