Snažilky september 2013
Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....
@vertyeux tak neviem či niečo z toho bude, som bola na WC a mám hnedastý hlien... podbruško bolí... to, že by to nevyšlo, nevadí, veď máme ešte dosť pokusov, len ma znepokojujú tie dva pozitívne testy... som si opäť pozrerala fotky tých testov a tie čiarky tam boli jasné, aj keď slabé, ale neboli úplne neviditeľné...
ide mi len o to, že či sa mohlo stať, že či tam bol "nábeh" na tehu a potom si to moje telo rozmyslelo alebo ako mám tomu rozumiet? dievčatá čo Vy na to?
@zuzik_24 no stáva sa aj biochémicke tehu, ktoré vznikne a aj zanikne v podstate v jednom mesiaci, veľa žien takto "otehotnie " a ani si to nevšimne, len vďaka ktorému testovaniu to človek zistí.. dúfam, že som to správne napísala. Kamoska bola takto tehotná, potratila, nevedela o tom, potom išla na gyndu a tam jej to lekár povedal...ale este počkaj, či sa to rozbehne.
@zuzik_24 zuzi vraj v tehu hlavne na zaciatku moze byt hnedasty vytok a dokonca som citala ze aj slabe krvacanie, niektore baby to mali aj 3 mesiace a mysleli si ze je to mrcha, az potom zistili ze su tehu. Ale tiez moze byt ze babenko tam bolo len sa neudrzalo a vyplavi sa s ms.. treba pockat ci pride.. aj ja sa bojim toho druheho variantu ☹
@zuzik_24 mojecko ja som mala taky hnedy vytok minuly mesiac a dostala som ms.aj ked len 2 dnovu.. ved uvidis.. drzim ti palceky.. aby nam to vsetkym vyslo uz konecne! 🙂
@anulqua tak teda počkám, kým sa rozbehne resp. nerozbehne. Viem, že ženy špinia, aj môžu krvácať, ale fakt sa cítim divne. Pichá ma v podbrušku, bolí ma, mám skoro celé brucho ako balón a navyše nemôžem ísť ani na "veľké" vecko, som nejaká naboptnaná.
Už cvoknem, nesmiem sa toľko sledovať 🙂
@tonjadabik2 ide o to, že ja som tento mesiac nič nečakala, lebo sme si dávali pozor a chránili sa. Až na dve milovania, hneď po ukončení MS. Nijako som to neriešila, ale začali sa so mnou diať divné veci, tak som si spravila test... A ten pozitívny, potom ešte jeden, ten tiež... Včerajší negatívny a teraz toto špinenie.
Nevadilo by mi, ak by to ešte nevyšlo, len to čakanie, či mrcha dorazí, či nie, čo sa vlastne deje, je o nervy 🙂
@zuzik_24 ahaa..ste sa chranili,,dva pozitivne potom jeden negativny.. hmm neviem mojka.. ja si myslim ze mrcha dorazi..kedze ste si davali pozor.. ☹
@tonjadabik2 podľa vyjadrenia môjho lekára by sme mali počkať 3 mesiace po vysadení HAK, september bol prvý mesiac, že aby som sa vyčistila od hormónov. No, ale infošky mám také, že až tak veľmi to nevadí, že by sa podarilo hneď po vysadení HAK. Tak ak sa niečo nedeje v brušku už teraz, tak asi skúsime už v októbri, nech sme všetky na jednej lodi. 🙂
@zuzik_24 co je HAK? antika? tak pocuvala by som doktora ale ked otehotnies skor..tak sa nic nestane si myslim 😀 snad sa nam to vsetkym uz konecne podari..a budeme si pisat uz len o kopkani babetka v brusku.. 😀 🙂 😀
@tonjadabik2 HAK - hormonálna antikoncepcia
rada by som si už písala o kopaní v brušku, založíme potom novú skupinu, že "bruchane" a môžeme pokračovať ďalej. 🙂
@zuzik_24 zlata si ma rozosmiala 😀 jasne ze budeme pokracovat.. 🙂 uz aby to bolo.. 🙂
som si dnes kupila digitalny test zbytocne vyhodene peniaze 🙂 aj ten bol negativny 🙂
@tinkylinky ja som testila v pondelok...bolo sice len 12 Dpo a test negatívny...s zajtra dojde ms...už sa hlási ...snažíme ďalej
baby ma niekto skusenost s bolestou bruska..alete tlak na panvu na spodok.. som musela lezat taky tlak jak na porod.. 🙂
@tinkylinky neboj nič ja menstruujem je nás tu viac ktorym to nevyšlo a snazíme sa dalej 🙂
@tinkylinky to ma mrzi, ale pokracujeme dalej. Akl hovoril moj bratranec Alex - NEPRESTAVAJ TANCOVAT, tak tancujme o dusu dievcata 🙂
@vertyeux ahoj cem sa opytat? ma celu noc zaha palila.. preco? som musela pohar mlieka mat pri posteli..

@zuzik_24 dakujem za privitanie 🙂 no aj ja cakam ci mrcha dorazi, co duf ze nie X-) a ak nepride tak koncom buduceho tyzdna pojdem na gyn, a snad je v brusku uz babenko 🙂