icon

Snažilky september 2013

tinky09
1. aug 2013

Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....

vertyeux
26. sep 2013

@tonjadabik2 neviem, mozno budes predsa len tehotnaa...no kazdym dnom soom teda na teba zvedavejsia a zvedavejsia 🙂 ze ako to teda s tebou bude, ale este vydrz netestovat! 🙂

tonjadabik2
26. sep 2013

@vertyeux sak aj ja som zvedava..az moc.. rozmyslala som nad tym ze si pojdem kupit aspon zo dva testy.. ze by som si spravila..ale dnes som len 7dpo.. tak asi mozno ani neukaze.. ale uz som fest zvedava..pomoooc 🙂

ciaaa
26. sep 2013

dobre ranko snazilky.. 🙂 tak pridavam sa k vam neuspesnym septembrovkam 😒 ani nam to tento mesiac nevyslo.. a naviac som mavala pred kyretom 28DC a teraz to bol len 24DC 😠 takze dnes 1DC.. ale tak nevadi.. hlavu hore.. ideme dalej.. nabuduce to uz vyjde 😀

zuzik_24
26. sep 2013

@ciaaa vitaj medzi nami 25 cyklovými 🙂
jasné, že pokračujeme, dnes si chcem ísť kúpiť ovu testy a poriadne sa pripraviť na ďalšie snažilkovanie 🙂

ciaaa
26. sep 2013

@zuzik_24 dakujem 🙂 tak ja som si u lauritky nakupila este davnejsie hromadu testikov 😀 kedze ja tusim, kedy mavam ovulku, tak za mesiac miniem 1-2 testiky, takze mi ich este dost zostalo na testovanie 😀 i ked tento mesiac ich asi nevyuzijem.. vyzera to tak, ze cez ovulku budeme na dovolenke.. takze si ju uzijeme naplno 🙂

zuzik_24
26. sep 2013

@ciaaa tak si to teda pekne užite na dovolenke a snažilkujte o sto-dvesto 😉

ciaaa
26. sep 2013

@zuzik_24 jasnacka, budeme 😀 a pozeram.. ze aj ty dnes 1DC.. tak zaciname spolu dalsie kolo 🙂

zuzik_24
26. sep 2013

@ciaaa tak tak, tak ma šialene bolí brucho, kríže, trasie ma, som nečakala, že prvá MS po vysadení HAK bude tak skoro a tak bolestivá ☹

ciaaa
26. sep 2013

@zuzik_24 aj mna boli sialene brucho 😒 tak ja som po hak asi nemala nic nezvycajne.. lebo si to nepamatam.. ale viem, ze pocas hak som mavala ms 6-8 dni a po vysadeni 3 dni 😀

zuzik_24
26. sep 2013

@ciaaa ja som počas HAK mávala 4-5 dní, ale tá MS bola "jedna báseň", žiadne bolesti, všetko úplne OK. Teraz ma bolia kríže ako hovado, o podbrušku ani nehovorím, no katastrofa. Uvidím, koľko dní MS ma teraz čaká 😉

tonjadabik2
26. sep 2013

@vertyeux v noci palenie zahy,dnes zase prsnik ma bolel bradavky fest..robia sa mi uzliky ale to sa robia casto.. ale ja neverim isto nebudem..

ciaaa
26. sep 2013

@zuzik_24 ..nech uz nam ta bolest prejde a mozme zacat snazilkovat 😉

zuzik_24
26. sep 2013

@tonjadabik2 snaž sa v to veriť, nemôžeš si takto hovoriť, že "isto nebudem", snaž sa myslieť pozitívne 😉

zuzik_24
26. sep 2013

@ciaaa tak tak, aj keď som mnoho krát počula aj čítala, že na bolesť pri MS je najlepšie milovanie, že vraj to tlmí bolesť, tak neviem, či dnes priateľa trošku neznásilním 😀

zuzik_24
26. sep 2013

@zuzu1104 Ahoj Zuzka, ako sa má maličký, je mu už lepšie? pekný dník želám 🙂

tonjadabik2
26. sep 2013

@zuzik_24 ved ja sa snazim chcem tomu verit.. ale nechcem byt sklamana.. preto si hovorim ze nesom.. lebo ak mi zase vide na teste ze ne ta potom uz neviem..co budem robit..ale kebyze vyslo ze hej tak to by bolo super 🙂 . este jedna vec-ked sa zohnem alebo sedim ta jak keby mi cosi v brusko zavadzalo,nemozem sa zohnut normalne ma to boli..

zuzik_24
26. sep 2013

@tonjadabik2 ja Ti to veľmi veľmi veľmi želám, aby si bola tehu. Držím moc palčeky, nech všetky tie príznaky sú tehotenské a že Ti v brušku rastie nový život.
Ak by to náhodou nevyšlo, tak budete skúšať ďalej. Do konca roka to tu všetky rozbeheme, neboj, a budeme si písať, že ako sa nám fazuľky v bruškách váľajú. 🙂

zuzik_24
26. sep 2013

@tonjadabik2 to môže byť, že sa Ti maternica pripravuje a zväčšuje, ale to je skôr téma pre kočeny, ktoré už boli tehu, či mali aj ony taký pocit

ciaaa
26. sep 2013

@zuzik_24 hm.. to som este nepocula 😀 ticho zavidim.. moj manzel pride az zajtra 😀

zuzu1104
26. sep 2013

@zuzik_24 Ahoj Zuzik, áno, ďakujeme, už mu je lepšie, už od včera obeda negrckal, len mal ešte miernu hnačku, takže sme radi, že sa to zlepšuje 🙂. Aj tebe pekný dník prajem 🙂

zuzik_24
26. sep 2013

@zuzu1104 to som rada, že je mu lepšie, tak nech sa už grckanie nevráti, už len úsmevy a pevné zdravíčko 🙂

tonjadabik2
26. sep 2013

@zuzik_24 jezin si strasne zlata moja.. ja ako mam uz 3 deticky..ale ta sama neviem, lebo to uz bolo davno..ked som bola mlada.. 🙂 aj manzelik bol minuly mesiac sklamany ze boli kramy a nechcem ho tento mesiac sklamat.. ☹ uz mi povedal ci nema on ze stare 😀 spermie..alebo pomale.. uvidime .. ale tak ked sme aj cez ms sexik mali aj pred ovu aj cez ovu aj po ovu aj cez plodne dni.. tak by sa mohlo cosi uchytit ne? dufam ze nam panbozko pozehna este jedno zdrave a posledne..

zuzu1104
26. sep 2013

@zuzik_24 ďakujeme moja, si fakt veeeľmi zlatá 🙂

zuzik_24
26. sep 2013

@tonjadabik2 Ty už máš 3 detičky? Fíha, to si kedy postíhala? 😉 Krásna rodinka, gratulujem, teším sa. 🙂
Ja už takú veľkú rodinu nestihnem, tento rok som oslávila 35 a priateľ má z predošlého manželstva dve deti, takže nám postačí jedno, možno dve 🙂
"ked som bola mlada" - to akože si už stará? Neblázni, veď máš 30r, teda tak Ti to aspoň svieti pri Tvojom mene. Ja mám 35, čo som potom ja? Dôchodkyňa? 😀 Zabudni na myšlienku, že si stará, si v najlepších rokoch, jedno bábo sa ešte určite zadarí, resp. už sa aj zadarilo, len to ešte nevieš, počkaj do testu a uvidíš. Určite sa Vám to tentokrát podarilo, neboj 🙂
A životaschopnosť a "mladosť" spermií neurčuje vek muža, takže tým by som sa určite netrápila. 😉

zuzu1104
26. sep 2013

@zuzik_24 neviem, Zuzanka, či ti mám blahoželať k menzesu alebo smútiť, hádam sa to tento mesiac podarí. Ja som tiež mala a vlasgtne ešte mám silný menzes a to už je 3 deň. Zas budem mať 6 dní tú mrchu, už to vidím

zuzik_24
26. sep 2013

@zuzu1104 blahoželať nemusíš, ale smútiť tiež nie, lebo my všetky to tu tento rok dobojujeme k dvom // na testoch, ešte máme 3 mesiace 🙂
Mrcha mrchovitá dnes nastúpila, no aspoň viem na čom som. Už viem, že tento cyklus mal 25 dní a aj to, že kedy bude ovulka a plodné dni, takže to bude o trošku jednoduchšie, usexujeme tie naše polovičky 😀

nanynka76
26. sep 2013

Ahojte baby pripájam sa k vám začali sme sa už minulý mesiac pomaly snažiť o druhé bábo.... minulý mesiac nevyšiel tak ideme do druhého kola 🙂 a hneď mám na vás otázočku: Mám 25 dňové cykly.... už 2 dni ma bolí ľavý vaječník snažilkovali sme včera a mám dilemu či máme dnes alebo až zajtra? Dnes som 11 DC čiže ovu by som mala mať 12 - 13 deň či? alebo stačí snažilkovať zajta keď sme sa včera? ja som už z toho debil 😠

nkem
26. sep 2013

Tak má napadlo, odkiaľ ste dievčatá? Možno časom by sme mohli dať nejaké snazilkovske stretko 😉 pekný deň
@zuzu1104 veľmi pekne si to napísala zuzke 🙂 ja som rozmýšľala,to čo napísať, ale nič mi neprišlo vhodné..
@zuzik_24 smola toho menzesu, ale aspoň sa tí precisti telo a šup na to 😉 niekde som počula, že ak je silný menej, tak je väčšia šanca na tehu potom 😉 ale neviem, čo je na tom pravdy...

zuzu1104
26. sep 2013

@tonjadabik2 chcem ti niečo poradiť, nepozoruj sa tak, lebo psychika robí naozaj svoje. Ja som tiež tento mesiac bola od ovulácie presvedčená, že som tehotná a nakoniec to tak nebolo a pritom som si namýšľala rôzne príznaky(volá sa to pseudotehotenstvo a to všetko je z našej psychiky, čo si my všetko nahovárame). prajem ti, aby to skutočne bolo tak, že tvoje príznaky značia tehotenstvo, ale naozaj sa tak nepozoruj, lebo to nerobí dobrotu. Viem to podľa seba.

zuzu1104
26. sep 2013

@zuzik_24 sa mi páči tvoj optimizmus🙂 tak je to správne.
No tak tomu ver, že áno, však ten môj ešte uvidí. Bude to ako vo filme Nevera po slovensky. Manželky ich usexovali skoro až do bezvedomia, takí unavení chodili do roboty 😀