Snažilky september 2013
Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....
@zuzik_24 tak ani nerieš, je to riadny kumšt, ja som to počas tohto cyklu skúšala, ale že vraj by si sa mala sledovať aspoň cykly, aby si to poznala. Je to ťažké vysvetliť
Skús si o tom prečítať tu, http://tehotenstvo.rodinka.sk/planujeme-dieta/p...
ale nechcem ťa tu pliesť. Radšej len sleduj hlien a rob ovu testy, aby si sa z toho hneď prvý mesiac nescvokla. Hovorí sa, že keď si žena sleduje, teplotu, sleduje krčok a hlien, tak vtedy vie, ako jej telo pracuje, ako cyklus prebieha a tak vie najlepšie, kedy má ovuláciu
Ahojte, pridávam sa k vašej skupine🙂 S manželom sa snažíme od minulého mesiaca. Po ovulácii som mala bolesti podbruška a na 7. deň - 20 DC, so mala par kvapiek krvi na nohavičkách, takže som si myslela, že je to implantačné krvácanie. Viete si predstaviť, aká som bola sklamaná, keď mi nakoniec prišla menštruácia.. Tento mesiac mi plodný deň vychádzal na 22ho, takže dufam, že 6. októbra mi budú meškať krámy.. Ale keď nie, tak svet sa nezrúti.. všetko má svoj správny čas a ja chcem, aby to prišlo v ten najsprávnejší a aby bolo bábo zdravé a všetko ok. Držím palce všetkým snažilkám 🙂
@zuzik_24 hej mame uz 3.. ja som zacala v 20tich 🙂 ..a teraz mame uz 3.. 😀 myslis ze sa uz podarilo? ja neverm.. tak potom super ked ma muzik v pohode spermijky 🙂
@zuzu1104 ved ja sa snazim nepozorovat.. len tu s vami pisem 🙂 ked sa nieco odohra.. snazim sa nato nemysliet ale to sa neda.. ja viem diki.. 😀
@tonjadabik2 keď sa podarilo 3x, neverím, že 4x to nevyjde, hlavu hore a myslieť na to, že všetko bude OK a tak ako má byť 🙂
@nkem ja som povedne z kosic ale momentalne manchester, ale uz sa tesim domov lebo tu starostlivost o zenu je katastofalna. vsetky gynekologicke problemy riesi prakticky lekar ☹ takze vsetko informacie mam z MK 🙂
Ahojte kočky, môžem zavítať medzi vás ? 🙂 Vysadila som HA s začala som užívať Kyselinu listovú s tým, že drahý o ničom nevie. Túži po dieťatku už dlhšie, sme spolu už 7 rokov. Všetko by bolo tým pádom ideálne, keby ma nezastihla choroba. Je to síce "len" zápal hrdla a prechladnutie, chcela by som však vedieť váš názor, či do toho vhupnúť? 🙂 na pláne som to mala tento vik, tak mi to vychádza. Či počkať keď je imunita oslabená? ďakujem za každý názor.
Joooooj,ženy,čo to stvarate,neskutocne rychlo nabiehaju nove strany konverzacie!Vzdy si hovotim,ze vecer docitam nove strany a napisem...ale sak ste jak diablice 😀 Gratulujem tehulkam!My zatial cakame,ci sa tento mesiac zadarilo.Najprv som myslela,ze asi nic,lebo sa nam podarilo snazit sa len raz cez plodne dni,cca 3 dni pred najhustejsim hlienom...no nasledne par dni po ovulke som mala cely den neskutocne stahy v podbrusku a do dnes obcas bolest,ominanie...uz som sa sice testla,ale mam este asi 6 dni do ocakavanej MS....no neviem.Tusim cakat na to ci sa podarilo je asi horsie ako cakat na plodne dni! 😅
ahojte babulky dnes som tu nebula cely den v práci meetingy ale chybali ste mi zajtra som tu a budem sa vám pekne venovať zmeškala som niečo? okrem toho ze niekto je tu 25dnový 🙂
@nikol2515 ahoj Nikolka ja som s mm uz tiez 7 rokov 🙂 a snazime sa mesiac he he a tiez som po vysadení hak takze určite vitaj!!!!
čo sa týka zapaleho hrdla moc by som to neriešila ja osobne ved keby si aj otehotnela kym sa usadí vajíčko budeš zdravá toho by som sa nebála 🙂 akurát by som si davala pozor a dala zvýšená davky c-čka ziadne paraelny kym nemesis 🙂
@inngrid ja som napisala, ze som si myslela, ze to je lahke ale uz nemyslim 🙂
dnes som si robila prvý krát ovu test...viem ze to je este dosť skoro kedže som len siedmy deň cyklu, ale bola som zvedava...zatiaľ negatívny...teda je tam vidno iba veeeeľmi slabunko druhu čiarku, takze budem skúšat ovu testy asi kazdý druhy deň 🙂 uz sa neviem dockat ked bude ovu test pozitivny a mozme ist na to heh

@zuzu1104 pedagogickú fakultu, ale odbor sociálna práca. No ja som nad trojciferne číslo 😀 ani to písať nemôžem, sak by sa aj kôň pokazil 😀 ale hlavne, že je moje telo zdravé a silné 😉