Snažilky september 2013
Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....
Dobré ráno zienky, šlak má ide trafiť, prechladla som, hrdlo má boli.ide...snáď sa to nejako vylieči bez liekov, nechcem ublizovat babatku. Nejde na výťah, mala včera poctivo slapala schody, potom spala ako zabita 😀 ona je strašné chutná, keď je veľmi unavená tak chrape 😀
@gladriel to môže byť všeličo, aj tehu 😉 nemám osobne s tým skúsenosti...
@zuzik_24
@zuzu1104 takže snažilkovali sme aj včera aj predvčerom 🙂 inak stále cítim pichanie v ľavom vaječníku 😒 som 12 DC opakujem ja mám 25 DCykly ....dnes to necháme tag a skúsime ešte zajtra poistiť to tak uvidíme..... keby bola dnes ovu tak sme snažilkovali včera tak by malo vydržať to zo včera a ked sa budeme zajtra tak by sme to mali stihnúť 🙂
Ahojte baby, ja by som už tiež chcela budúci rok kočíkovať. 🙂 Od októbra ideme na to, vypočítala som si že okolo 24tého by som mala mať ovuláciu, tak so zvedavá či to vyjde. 🙂 Pevne verím, že áno, lebo zatiaľ sme sa milovali (ako som to tak počítala) vždy mimo ovulácie. 🙂))
@nkem tak len pekne ležkaj v posteli, daj si čaj s citrónom. Snaž sa vyhýbať všetkým liekom. Na hrdielko môžeš Mucoplant, to aj mne dali v lekárni, keď som bola chorá a myslela som si, že som tehotná. Ak by si mala teplotu vyššiu ako 38 stupňov, tak určite utekaj na pohotovosť, teplota je nebezpečná. Ale neboj, všetko bude v poriadku.
@denka_pk Ja mám tiež taký cyklus 29-34. 🙂 Dokonca mi v lete jeden mesiac ani neprišla. Stalo sa to niektorej? že jej mesiac vynechala menštruácia? 😕 Už som si začala myslieť že som tehotná a ništ.
@zuzu1104 hmmm no bodaj by si mala pravdu 🙂 ale tag uvidíme 🙂 len neviem či manžela dnes donútim už po 2 dňoch po sebe 😅 ale tag keby sme zajtra tak to hádam nevadí 🙂 či? ale ako si napísala tak by som mala mať ovu ten 11 DC po odčítaní tej lut. fázy... no uvidíme možno prebehne ovu dnes kto sa má v tom vyznať 🙂
ahojte ženičky moje, ja som tu včera už od poobedia nebola, keby ste videli, čo sa so mnou robilo ☹ nechytala so od malého tú virózu. To bolo strašnéééé. Taká strašná hnačka a k tomu ešte aj to gracanie, bleee. Už som normálne odpadávala, lebo už som nevládala. Išlo to zároveň zo zadu aj s predu, záchod a lavór boli moji včerajší najlepší kamaráti. Takéto niečo som ešte nezažila, som plakala na záchode ako malá, že nech to už konečne prestane. Dnes už je to oveľa lepšie, dala som si tabletku, čo lekárka predpísala Samkovi a zabrala, vďaka Bohu.
Pekný dník prajem ženičky

Dobre ranko snazilky.potrebujem radu.prvy krat som citila ovulku proste som zacitila pichnutie v krizoch.odvtedy sa citm ako by som mala kramy,podbrusko pobolieva dost neprijemne ale nie silno.tiez ma raz za cas zaboia nalavo krize.vcera som si pri kychnuti 2krat cvrkla.prechladnuta som neni.mam sedavu pracu kde som si kupila specialnu stolicku prave kvoli chrbtu.zazila to niektora z vas po ovulke.este ma hlava pobolieva ale to pripisujem pocasiu.