Snažilky september 2013
Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....
@bloncka007 áno, prvé, mne to život tak nejako zamotal, že až teraz mám pri sebe chlapa, s ktorým to stojí za to a chcem s ním mať bábo. 🙂
@bloncka007 brala si predtým HAK? Ak áno, tak kvôli tomu môžeš mať rozhádzaný cyklus. Ale mohlo to byť všeličo, prečo Ti v lete MS neprišla, asi by som radšej zašla za dokym, alebo mu aspoň zavolaj, či je to tak OK, môžeš mať "rozhádzané" hormóny. Ale nie som lekár, len uvažujem, čo by to mohlo byť.
@gladriel aj ja som tak teraz som 2 mesiac čo neberiem hak 🙂 ale cyklus mam +- rovnaký prvý bol 28 teraz som mala 25 🙂 ale tento druhý ms som mala krásne čistý a som aj rada ze pršiiel, lebo vela kočiek dostalo prvý menses a druhy sa uz nedostavil mali problem išli vtedy po lieky inejkcie aby sa im naštartoval cyklus takze u mna všetko ok ani ziadne vyrazky zmeny nalad nič 🙂 tak som rada

@nkem teraz je veľmi veľa ľudí nachladnutých, papaj veľa ovocia a zeleniny, zázvorový čajík a trošku do postele ak sa Ti pri malej dá. Želáme skoré uzdravenie a nech mimi v brušku pekne rastie. 🙂