icon

Snažilky september 2013

tinky09
1. aug 2013

Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....

zuzu1104
27. sep 2013

@inngrid nooo tak už to chápem 🙂 tak teda blahoželám k prvému výročiu 🙂 Ako ho budete oslavovať?
My sme sa brali prvého mája a spečatili sme to prvomájovým bozkom pod čerešňou. 🙂 A tak to robíme každý rok na výročie, prvomájový bozk pod čerešňou musí byť 🙂

zuzik_24
27. sep 2013

@inngrid 2 rôčky budú v októbri 🙂

zuzu1104
27. sep 2013

@inngrid tak si urobte ohnisko na stred izby, to len bude romantika, ale aj spolu s požiarnikmi 😀

zuzik_24
27. sep 2013

@inngrid a hlúpo určite nevyzeráš, veď na to sme sa tu všetky stretli, aby sme si odovzdávali rady a skúsenosti 🙂

zuzik_24
27. sep 2013

@zuzu1104 veď to, aj romantika k tomu patrí, joj už sa tešákujem. 🙂

zuzik_24
27. sep 2013

@inngrid ja si ich kúpim dnes v lekárni, už vidím tie fotečky budúci týždeň tu na MK 😀

zuzik_24
27. sep 2013

@inngrid sa zakutrite pod teplú perinku, zoberte vínko, poháriky, nejakú peknú hudbu si pustite a bude Vám teplejšie ako pri krbe 🙂

denka_pk
27. sep 2013

@inngrid budeme obcikavat obidve 🙂 a potom uvidime ci sa nam zadari

zuzik_24
27. sep 2013

@denka_pk všetky čo sme tu budeme zrejme budúci týždeň obcikávať 🙂

denka_pk
27. sep 2013

@zuzik_24 heh, no vyzerá to tak....bude sranda že všetky budeme približne rovnako čakať či sa zadarilo 🙂

inngrid
27. sep 2013

@zuzik_24 vies čo ja to riešim iba cez ovu - tam si dávam zalezat aby sme ten sex ozaj mali aj pred ovu aj po ovu aj počas ovu inak neriešim 🙂

zuzik_24
27. sep 2013

@denka_pk veď to je super, v decembri už bude stretávka s fazuľkami v bruškách 🙂

zuzik_24
27. sep 2013

@inngrid tak potom je to OK 🙂
aj keď je pravda, že napísať sa to dá, že "nemysli na to", ale úplne sa nedá... 😅

inngrid
27. sep 2013

@zuzu1104 jéééééééj takto je super ze prvého mája 🙂 ja tiez mm podpichujem či si ideme dat pusu pod čerešnu 🙂
ale nejako neviem uspieť 🙂

@zuzik_24 a kedy v oktobri ? akurát tu píšeme so Zuzkou ze 6*10 budeme mat dôvod obe solavovat 🙂 tak trošku he
inak tiez sa teším na fotečky aj ovu II aj tehu II a potom si uz len brušká budeme fotiť júúúúúj ako sa ja velmi teším len nech sa nám darí 🙂

@denka_pk tu všetci očakávajú ja uz som dnes mala čistu vložku takze asi mi skončil menses trval 4 dni ale intezita bola teda riadna - tak sa teším ze dnes večer uz bude sex normalne mi to chybalo 🙂 a uz sa teším na najblizšiu ovulku 🙂

denka_pk
27. sep 2013

@zuzik_24 to by bolo velmi super...bodaj by to uz bolo...fazulky malinke 🙂

inngrid
27. sep 2013

inak fakt +- budeme mat ovulku v rovnakom case dost vela z nás 🙂

inngrid
27. sep 2013

@zuzik_24 podla mna je dôlezité to mat v mozgu pod kontrolou 🙂 inak som včera čítala ze Adela prišla o fazulku v 2 mesiaci chuda normal mi jej prišlo luto asi preto aj dala z fun radia vypoved ze chce byt v klude

denka_pk
27. sep 2013

@inngrid ja som mala prvý krat v prvý den menzesu také strasné bolesti...to som este nikdy nemala...prvý den bola tiez intenzita silna, ale dalšie dni boli uplne slabé...skoro az žiadne krvacanie

zuzu1104
27. sep 2013

@zuzik_24 aj jaaa 🙂len ma trápi to, že pred svadbou sme si sex užívali, mali sme ho aj 5x do dňa a bolo to super, ale teraz už je to iné, už si to tak nevieme užiť, väčšinou sú na programe rýchlovečky a už mi to príde také jednotvárne. Musím niečo vymyslieť, čím by sme to všetko okorenili.

nkem
27. sep 2013

Inak veľmi sa mi páči, že toto je taká pozitívna skupina 😉

inngrid
27. sep 2013

@denka_pk inak ak mam byt uprimna aj ja som mala neskutočné silné bolesti dokonca ma pred menzesom bolelo 10 dni podbruško urputne az som myslela ze .....ale stale som si hovorila, ze to mám z toho, že som vysadila hak a toto je môj 2 menses takze vlastne podla mna prvý vies 🙂
teraz sa cítm prečístená tak pekne nech sa zadarí 🙂

zuzu1104
27. sep 2013

@inngrid no ja som zatiaľ vždy s tou čerešňou uspela. 🙂 Tebe už končí mrcha? Ja mám dnes 4 deň a stále mám silnú, to zas bude trvať dlho. :(
Aj ja sa fakt teším na to, ako budeme tu pridávať fotky testíkov. 🙂 A hlavne sa mi pozdáva myslienka, ako si budeme fotiť brušká🙂

zuzu1104
27. sep 2013

@nkem aj mne a veľmi 🙂

inngrid
27. sep 2013

@nkem tak treba nie? treba si priat priat a priat lebo ked druhému praješ aj tebe bude dopriate tak verím energie točí sa to 🙂

inngrid
27. sep 2013

@zuzu1104 v máji prídem na radu ohladne tej čerešne 🙂

zuzu1104
27. sep 2013

@inngrid dobre a zober aj muža a ja ho už nejako presvedčím, aby ťa pod tou čerešňou poriadne vybozkával 🙂

inngrid
27. sep 2013

@zuzu1104 čo dnes varies? na na víkend? mne ti stale plany nejako dochádzajú 🙂

nkem
27. sep 2013

@inngrid to je veľká pravda 😉 aj ja v to verím 😉

zuzu1104
27. sep 2013

dnes sa na varenie necítim, takže budem len ležať. Manžel sľúbil, že príde domov skôr a malému niečo uvarí. Nechcem pri sporáku odpoadnúť. Ale mala som na programe plnené šampóny(neskutočná mňamka)
V sobotu ešte neviem, ale uvažujem nad francúzskymi zemiakmi a v nedeľu chcem urobiť také kuracie rolky so slaninkou a syrom a obalím ich v cestíčku a vypražím a k tomu urobím ryžu a pečené zemiaky.
Vieš aké jedlo je ešte veľmi chutné? Je to plnený syr. Sr si narežeš na hrubšie plátky, tak ako na obaľovanie, dáš do sáčka a položíš na chvíľu do vriecej vody. On sa roztopí a potom si ho vyvaľkáš na pracovnej ploche a naplníš šunkov, šampiónmi, kukuricou, ale proste tým, čo ti chutí a nakoniec zroluješ, obalíš v trojobale a k tomu pyré. No je to jedna báseň

denka_pk
27. sep 2013

@inngrid ja som nikdy nemala nejake velke bolesti počas menzesu, ale od minulého mesiaca, ked sme vlastne prvy krat skusali som mala bolestivý menzes...a vzdy som ho mala 5 dni, a teraz len 2 a potom uz len také nič