icon

Snažilky september 2013

tinky09
1. aug 2013

Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....

inngrid
27. sep 2013

@zuzu1104 vies čo ja idem aj ked nerastú ked nič aspon sa prejdem našli sme asi 10 dubákov min. sobotu a stačí akurát do našej sušičky ( kedze sme v byte nemame kde sušiť ) - tak sušička istí 🙂
chodíme na záhorie - a čo my len take suchohríby, modráhy, boráky, dubáky len takéto my zbieramie min. rok sme aj michalky ale moc sa mi tie hríby nepáčia uz ich nebudem zbierat 🙂
júúúúúúúúj to musí byt krásne les za bránkou 🙂

zuzik_24
27. sep 2013

@inngrid ten je peknučný, ako živý 🙂 súhlas 😉

zuzik_24
27. sep 2013

@inngrid 😀 no panna ako panna 😀

inngrid
27. sep 2013

@zuzik_24 ja mám koberce živý je zivy ale podla mna to ide do domu ne do paneláku 🙂 a hlavne ked mam koberce

zuzu1104
27. sep 2013

@zuzik_24 Zuzanka moja, starí rodičia bývajú cez chodbu a malý je skoro stále pri nich a on keď večer zaspí, tak ho ani bomba nezobudí, takže môžme byť pokojne aj hluční a náš aktík môže trvať aj hodiny. Ale proste sa nám už tak nechce, sme z celého dňa unavení.
Ja som minule chcela, že si kúpim niečo erotické a vieš čo mi na to muž povedal? Ja mám najradšej, keď si nahá a keď napr. zistí, že nemám na sebe pod teplákmi nohavičky, tak ten sa ide zblázniť, obtiera sa o mňa ako psíček 😀
Ja mám vždy najväčšiu chuť na sex na obed alebo po obede, ale čo z toho, keď je manžel v práci :(

inngrid
27. sep 2013

@zuzu1104 fu chodit doma bez prádla palec hore 🙂

zuzik_24
27. sep 2013

@inngrid nie, s maminou sme chodivali na záhorie, ale tam už teraz býva milión ľudí, s drahým nie, ten si užíva radšej jazdu na koni 🙂

zuzu1104
27. sep 2013

@zuzik_24 no vyskúšaj, je to veeeľmi chutné, budete sa olizovať obaja🙂
tak musíš prísť pod Tatry a ja ťa s nami zoberiem 🙂

zuzik_24
27. sep 2013

@inngrid my si kupujeme živý, ale z roka na rok sú drahšie, tak Ti neviem... aj keď tá vôňa zo živého je na nezaplatenie...

inngrid
27. sep 2013

cez víkend hlásia krásne jesenné slniečko ako moc sa ja teším

denka_pk
27. sep 2013

@inngrid ten stromček je krásny...boze ale ake su drahé ☹

zuzu1104
27. sep 2013

@inngrid no tak v podstate zbierate to, čo my 🙂 aj my chodíme do lesa aj keď hríby nerastú, tá oblasť kde chodievame, tak tam je nádherné prostredie, les je krásny, je ta úžasný výhľad na Tatry a je tam taká malá chatka, tam vždy po zbere si ideme sadnúť, opečieme klobásku a oddýchneme si. Ja to proste milujem a ti hovorím, náš malý je za hubami a za lesom blázon a teda aj za tými klobáskami 😀
Je to super fakt, na prechádzky paráda, človek môže aspoň vypnúť.
Takže ty si záhoráčka? Alebo niekde inde bývate?

inngrid
27. sep 2013

@zuzik_24 ano ano čím dalej tým je tam viac a viac ludí to máš pravdu ale našli sme si taký bočny vchod o ktom vie ešte malo ludí ale ked zacnú boráky tak tam bude ludí a jejej vela 🙂
ja si dávam na stôl zivé takéto niečo 🙂

murcia
27. sep 2013

@nikol2515 Nikol, my sa snazime a predvcerom som ochorela, mam chripku, zvysenu teplotu nie. Ja by som to asi velmi neriesila, pokial nemas horucku..vravi sa, ze ked je clovek chory, mal by sa vyhybat sexu a taktiez vraj infekcie mozu ovplyvnit plod.. ale podla mna, kym sa vajicko neuhniezdi a teda nie je zavisle na matkinej krvi, tak ho to neovplyvni.. A zas telo je tak uzasne stvorene, ze sa vie samo zbavovat degenerovanych, poskodenych plodov.. pokial si zdrava a beries kyselinu listovu.. Aj kys. listova sposobuje vlastne to, ze degenerovany plod odumrie, alebo sa neuchyti.. citala som o tom odborny clanok.. Takze je to na kazdom uvazeni, ale ja chripku neriesim, uz je neskoro, kedze mam po plodnych dnoch a teoreticky vajicko uz moze byt u mna oplodnene..

zuzu1104
27. sep 2013

@inngrid a čo by nie, veď je to pohodlnejšie 🙂 viac vzduchu 🙂

inngrid
27. sep 2013

@denka_pk vies čo my sme boli pozrieť minulý rok v obchodoch a ak mám byť uprimná zdali sami umelé ešte drahšie ako má tento pán cez internet 🙂

zuzik_24
27. sep 2013

@zuzu1104 aha. No ale niekedy tú košieľku môžeš skúsiť, keď nič, tak Ti zostane na leto na spanie, aspoň Ti nebude teplo 🙂 ale aj tepláky na ostro môžu chlapa rajcovať ako si napísala, tak ja skúsim zase tak chodiť po dome 😀
A tie rýchlovečky.... u nás je to tak, že ja som za také rýchlovečky, priateľ by zase aj hodinu-dve, tak rozmýšľam, že ja som teda asi chlap, lebo mne sa chce večer už spať lebo som unavená. 😀 a priateľ by vyvádzal 😀

zuzu1104
27. sep 2013

@inngrid kraaasne 🙂

inngrid
27. sep 2013

@zuzu1104 nie nie som ale mam to kusok 🙂

denka_pk
27. sep 2013

@zuzik_24 to áno, to je pravda...bude mi stacit aj ten byt spolu a lubit sa 🙂

murcia
27. sep 2013

@gladriel tie stavy po ovulke su uplne normalne.

zuzik_24
27. sep 2013

@zuzu1104 ďakujem, rada niekedy prídem. Ja som zvykla chodievať na predĺžené víkendy priamo do Smokovca, do penzióna Vesna, je tam peknučko. No, ale na hríby som tam nikdy nebola. 🙂

inngrid
27. sep 2013

@zuzik_24 aj ty jazdíš na koni? vies?

zuzu1104
27. sep 2013

@zuzik_24 hehe tak žeby to bolo tými menami, lebo aj ja som za rýchlovečky.Predohra mi nikdy nevoňala 🙂
No skús, uvidíš, ako ho naštartuješ 🙂

inngrid
27. sep 2013

@zuzik_24 čožeeeeeeeeeeeee tam sme aj my boli vo VESNA penzione 🙂

zuzu1104
27. sep 2013

@inngrid no a teda odkiaľ teda si, ak to nie je prísne tajné 🙂

inngrid
27. sep 2013

@zuzik_24
@zuzu1104 no mám takého tušáka, ze viem kde bude stretko ked budu fazulky uhniezdené 🙂

inngrid
27. sep 2013

@zuzu1104 je tajomstvo najvačšie 🙂 privat správu máš

zuzik_24
27. sep 2013

@inngrid jéééj, to je peknučké!!! Ja si tiež robievam sama ikebany, kúpim živé ihličie a kúzlim. Fotečky ale nemám, no tento rok spravím a potom sa pochválim. 🙂

zuzu1104
27. sep 2013

@zuzik_24 No vidíš, tak nabudúce, keď tam pôjdete, tak sa choďte po nejakých poobzerať, je to super relax