Snažilky september 2013
Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....
@zuzik_24 Zuzanka moja, starí rodičia bývajú cez chodbu a malý je skoro stále pri nich a on keď večer zaspí, tak ho ani bomba nezobudí, takže môžme byť pokojne aj hluční a náš aktík môže trvať aj hodiny. Ale proste sa nám už tak nechce, sme z celého dňa unavení.
Ja som minule chcela, že si kúpim niečo erotické a vieš čo mi na to muž povedal? Ja mám najradšej, keď si nahá a keď napr. zistí, že nemám na sebe pod teplákmi nohavičky, tak ten sa ide zblázniť, obtiera sa o mňa ako psíček 😀
Ja mám vždy najväčšiu chuť na sex na obed alebo po obede, ale čo z toho, keď je manžel v práci :(
@inngrid no tak v podstate zbierate to, čo my 🙂 aj my chodíme do lesa aj keď hríby nerastú, tá oblasť kde chodievame, tak tam je nádherné prostredie, les je krásny, je ta úžasný výhľad na Tatry a je tam taká malá chatka, tam vždy po zbere si ideme sadnúť, opečieme klobásku a oddýchneme si. Ja to proste milujem a ti hovorím, náš malý je za hubami a za lesom blázon a teda aj za tými klobáskami 😀
Je to super fakt, na prechádzky paráda, človek môže aspoň vypnúť.
Takže ty si záhoráčka? Alebo niekde inde bývate?
@nikol2515 Nikol, my sa snazime a predvcerom som ochorela, mam chripku, zvysenu teplotu nie. Ja by som to asi velmi neriesila, pokial nemas horucku..vravi sa, ze ked je clovek chory, mal by sa vyhybat sexu a taktiez vraj infekcie mozu ovplyvnit plod.. ale podla mna, kym sa vajicko neuhniezdi a teda nie je zavisle na matkinej krvi, tak ho to neovplyvni.. A zas telo je tak uzasne stvorene, ze sa vie samo zbavovat degenerovanych, poskodenych plodov.. pokial si zdrava a beries kyselinu listovu.. Aj kys. listova sposobuje vlastne to, ze degenerovany plod odumrie, alebo sa neuchyti.. citala som o tom odborny clanok.. Takze je to na kazdom uvazeni, ale ja chripku neriesim, uz je neskoro, kedze mam po plodnych dnoch a teoreticky vajicko uz moze byt u mna oplodnene..
@zuzu1104 aha. No ale niekedy tú košieľku môžeš skúsiť, keď nič, tak Ti zostane na leto na spanie, aspoň Ti nebude teplo 🙂 ale aj tepláky na ostro môžu chlapa rajcovať ako si napísala, tak ja skúsim zase tak chodiť po dome 😀
A tie rýchlovečky.... u nás je to tak, že ja som za také rýchlovečky, priateľ by zase aj hodinu-dve, tak rozmýšľam, že ja som teda asi chlap, lebo mne sa chce večer už spať lebo som unavená. 😀 a priateľ by vyvádzal 😀

@zuzu1104 vies čo ja idem aj ked nerastú ked nič aspon sa prejdem našli sme asi 10 dubákov min. sobotu a stačí akurát do našej sušičky ( kedze sme v byte nemame kde sušiť ) - tak sušička istí 🙂
chodíme na záhorie - a čo my len take suchohríby, modráhy, boráky, dubáky len takéto my zbieramie min. rok sme aj michalky ale moc sa mi tie hríby nepáčia uz ich nebudem zbierat 🙂
júúúúúúúúj to musí byt krásne les za bránkou 🙂