Snažilky september 2013
Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....
@zuzik_24 sme rovnako mladé🙂, jeden sedivec by nám mal stačiť🙂. Veru, čakanie prvého bábätka je krásne. Bola som síce PN, ale aspoň som si to lepšie vychutnala. Preto dúfam, že sa nám konečne podarí druhé. Aby som si tie krásne pocity mohla zopakovať. Každej žene by som to dopriala.
Ahoj,žienky
Takže moja včerajšia kontrola dopadla na PRD!!! Folikul tak malý,že doktorka nechápala,čiže clostil nezabral a to sa rovná laparoskopia 😠 😠 😠 Fasa 😝 ALE jedna pozitívna správa pre mňa,muž súhlasil s adopciou😀 😀 😀 Jasné,že nie hneď,ale keby náaaahodou nič tak... 😉 Som štastna ako blcha,alebo ako dve blchy😀 Už len zvládnuť tú laparoskopiu 😠 😠
@zuzu1104 nie nezistili...ale doktor povedal ze najdolezitejsie je to ze sa zakazdym podarilo otehotniet.som zvedava kedze sme zacali skusat dva tyzdne pred MS, priznaky mozu byt az o dost neskor si myslim nie hned ked mam dostat dnes kramy a prve tyzdne nemusi byt nic viditelne...sem tam mi to vedelo meskat mala som problemy s cyklom.segra mavala nepravidelny aj tri mesiace nic a tak zistila ze je uz dlhsie tehotna.ja som mavala pravidelne jak hodinky.a po porode sa mi to zacalo akosi menit,zakazdym aj o 4 dni skor-uz som mala spetne vybodkovane v kalendari ze asik vtedy a presne to vychadzalo a potom od februara tohto roku mi to zacalo meskavat.maji mi nasadil lutenyl.a mam ist na rocnu prehliadku.chem pockat co bude a podla toho si naplanujem navstevu k nemu.
@zuzik_24 dakujem... 🙂 pri malej som este mala normalne kramy prvy mesiac ..vtedy sme boli na dovolenke kde nas oboch mangel vytiahol aby sme vypadli,potrebovali sme to obaja.a priniesli sme si odtial nasu lenku...vtedy som brala tabletky na posunutie kedze mi vychadzali presne na dovolenku..
baby kery datum ovulky plati? na mestruacnom kalendari alebo na ovulacnom? podla ms som mala vraj 19 a podla teploty vraj 18.. Poradite? aby som vedela vlastne kery den som po ovu.. Dakujem
@tonjadabik2 podla skusenosti od mojej kamky by to mala byt na 100% podla teploty 🙂
@danielka20101989dadus fúha, no Danielka, mnoho síl do laparoskopie, nech to dobre dopadne. Adopcia je tiež riešenie, budem Vás podporovať asponň takto cez MK, nech všetko vyjde, tak ako si želáte. 🙂
@anndy1 normálnu MS si mala? žiadne, že kratšie, silnejšie, slabšie? to ženské telo je nejaké zvláštne, nechápačka, že žena je tehotná a pri tom má normálne MS... viem, že sa to stáva, že je to bežné, len keď sa človek pozrie na to, ako funguje oplodnenie, ovulácia, uhniezdenie a to všetko, tak je to také nepochopiteľné ako môže žena menštuovať keď je tehu... 🙂
@voskovka ahoj a vitaj medzi nami. 🙂 Ja som si robila jeden test 20.9.2013 (19DC), ďalší 23.9.2013 (22DC) - obi dva so slabšími čiarkami - duchmi. Ďalší som si robila 24.9.2013 a ten úplne čistý. 26.9.2013 som dostala MS... tiež tomu nerozumiem, tak počkám keď skončí MS a začneme od znova 🙂
Ahojte žienky 🙂 My sme tiež čerství snažilci a vyzeráto nádejne. Pon, utorok, streda slabá druha čiarka a štvrtok už bola tmava. Mám pocit že moje A-čka prsia maju aspon 5 kilov a pocity ako pred menzesom. Až na to že tie pocity su už od minuleho vikendu, co u mna nieje prirodzene. Za normalnych okolnosti ma parkrat pichne v križoch a viem že ide menzes. No teraz to už je 6 den. Takže mi je jasne že sa to podarilo. Len dúfam že sa to aj uchyti . 🙂
@zuzik_24
Ďakujem,Zuzik😉 Zlata si,moja😉 Určite dám vedieť čo a ako.Baby ste tu proste úžastne,prišlo mi toľko povzbudívych správ,strašne pekne ďakujem,nevzdávam to ani čo by bolo 😠 ,A Vám,žienky moje zlatucke dávam 1***Ste skvelé 😵 😵 x- )
Krásny wikend plný plodenia 😀
@anndy1 a to je čo za blbosť, že sa vám za každým podarilo otehotnieť, veď presa dôležité je aj donosiť a to môže byť spojené napr. so zlou zrážanlivosťou krvi a vtedy si ženy pichajú injekcie na zrážanie. Ale tak snáď to bola len zlá náhoda a už na budúce bude všetko v poriadku, musíš v to veriť a myslieť pozitívne. Prajem veľa šťastia 🙂

idem off kočky pekný víkend čítam vás asi az v nedelu večer 🙂 a uzite si parnerov 🙂