icon

Snažilky september 2013

tinky09
1. aug 2013

Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....

zuzu1104
27. sep 2013

@inngrid pekný víkend Inuš, tešíme sa na nedeľu 🙂

zuzu1104
27. sep 2013

@kristi84 to je super, blahoželáme a prajeme silné bábätko 🙂

zuzu1104
27. sep 2013

@zuzik_24 moja zlatá aj tebe pekný víkend 🙂 a poriadne ten víkend presexíkujte 🙂

luckanr
27. sep 2013

Ahojte pridávam sa k vám 🙂 My sme sa začali snažiť presne 13.9 🙂 Tak uvidíme , zatiaľ ma už vyše týždna pobolievajú prsia 🙂

vertyeux
27. sep 2013

@tonjadabik2 cau kocka, tesim sa na tvoje testovanie vikendove 🙂 uz somvelice zvedava 🙂
posledne dni mi dava maly zabrta, nechce mi na obed spavat a ja som vtedy uz taka unavena, ze by som bola shopna zaspat postojacky. tak som ani nemala energiu sa vam dens cez den ozvat. a teraz idem vlastne tiez uz spat, som hrozne unavena 😖

tonjadabik2
27. sep 2013

@vertyeux cauky mojka 🙂 tak zial test som nezakupila.. a my tu nemame lekaren otvorenu cez vikend.. taze az v pondelok alebo tak.. lebo manzelik necel vediet este vysledok ta som nekupila.. ta uvidime.. moje deti nespia od roka.. taze mam veselo cely den az do noci kym nezaspia.. tak potom pokecame cez den dakedy cmuky a dobru nocku 😀

anndy1
28. sep 2013

@zuzik_24 vtedy ano mala som normalnu tusim, priznam sa uz si nepametam ale tusim hej.. 🙂 ale teraz minuly mesiac som mala len 2,5dna a mavam tri,stvrty den uz len minimum to mi bolo divne ale mi to meskalo 5 dni. takze cakam vcera som mala mat zatial cakam...

anndy1
28. sep 2013

@zuzu1104 no on to myslel asi tak ze sa nam to vobec nemuselo podarit vies.kolky cakaju ozaj dlhoo.a keby sa nam to stalo po dlhom niekolko rocnom snazeni alebo ako to myslel...neviem no a uz to neriesim zatlacam tie myslienky do zadu..clovek by sa len trapil..so zrazanim krvi zatial nemam problem ale pri prvom tehu som si privrela prst do dveri a sakra to bolelo a ked som prisla domov dost sa mi zacalo tmiet pred ocami-asi to odchadzalo ☹ vies sok alebo co ..a druhe neviem tam sa nevytvoril ten vak a malo to nepravidelny tvar.takze uz co bolo bolo to co sa malo stat sa stalo musime ist dalej iked to hlboko v srdci ostalo nikdy na to nezabudnem.pise sa o tom lahsie ako vravi do oci,za pc nevidiet slzy ktore mi vzdy stekaju po tvari ked o tom pisem.....to co je nam sudene nezmenime i ked si clovek moze za vela veci sam mozno...

anulqua
28. sep 2013

@zuzu1104 tak moja testovala som dnes a slaby dusik, tak uz neviem co si mam mysliet... 😖

anndy1
28. sep 2013

@zuzik_24,zuzu1104 je to az strasidelne (v dobrom slova zmysle)jako takemu ani nie cm velkemu plodu uz bije srdiecko a ma to zevraj organy ako pisu ....a ked to postupne rastie....a pohyby...nastastie som mala bezproblemove tretie tehotenstvo,povedala som si nebudem len sedet a cakat co sa stane vsetko som si do poslednej chvile robila sama samozrejme tazke veci som si prisposobila ale citila som sa fajn samozrejme sem tam bolest krizov,tlacenie pod rebrami klasika,al.nepohodlie v posteli inak bolo vsetko ok aj okna som si v 38tt umyla dve a este som si povedala na druhy den sakra ved to nepomohlo a uz vtedy mi zacalo tvrdnut brucho a stredu som mala kontrolu,inak uz som bola na dva cm a ked kontroloval krcok mi to bolo neprijemne uz sam vedel ze to asi uz bude a on ze no tak radsej chodte no a ked som prisla domov som mala cerv.hned.vytok zatka isla pomaly a aj sme sli poobede na prijme ma to uz dost zabolelo a ona ze to je na porod.kym mna odrodila spravila 6 bab,aj 7 a este dve po mne mala fofri,preto sme na prijme vyse hodiny cakali,okolo tej piatej sieste som konecne bola hore,infuzka bo som mala toho bacila a vecer mi o 20.10 pustila vodu a 22.50 uz aj bola nasa lenocka na na svete.aj mangel bol pri mne.a mala?no co vam poviem ked mi ju dali mi slzy vyhrkli a jak cez kopiraak cely tatino 🙂 boli to krasne chvile tie najkrajsie aj napriek bolestiam.ale som sa rozpisala ale rada na to spominam uz to bude dva a polroka veru v decembri..

vertyeux
28. sep 2013

@tonjadabik2 by ma asi piclo.. i ked je to ozvyku, len ja som teraz taka nastavena, ze zaspi a sup aj ja dopostele si zdriemnut, tak ma to potom rozhadze, ked je hore. a vies, keby vydrzal potom vpohdoe do vecera a nebol pirtom mrzuch unaveny, tak poviem, dobre, nech je hore, sak sa prehrame. ale on potom zacne byt o 16h nervozny, placlivy, zaspi o 17h, spal by aj do 19h a potom je hore do polnoci. to ho uz ale nenechavame zaspat o tej 17h, vzdy sme potom radsje dlho vonku a ulozime ho aj o pol8 🙂 tak som zvedava na pondelok. Ja som vcera dostala testy od lauritky Alice pregnancy test a na tom su takepecky ciarky, ze az 🙂

kristi84
28. sep 2013

@zuzu1104 dakujem moc 🙂 este stale je to len na 99% a bud tyzden alebo az ten dalsi pojdem k doktorovi

tonjadabik2
28. sep 2013

@vertyeux ahoj.. uz som si zvykla.. presne jak nas maly..presne jak tvoj.o 17tej zaspi a pospi aj dlhsie a potom si vstane a vyspaty doruzova-.. tak ideme radsej von alebo sa hra zo sestrami alebo daco robime len aby nezaspal 😀 o tej lauritke som pocula.. ona predava testy? za kolko? vraj lacno.. aj ja ceeem.. ta ja neviem uz tretiu noc ma pali zaha..aj prsniky bolia aj brusko..ale tak teplota trosku klesla,krcok mam sice zavrety ale je hore co znaci kramy.. taze tak asi..uz zacinma tusit ze sa nepodarilo.. 😢 a u teba je to ako? mozem napisat tej lauritke nech posle aj mne?

vertyeux
28. sep 2013

@tonjadabik2 pozri si bazar tu na MK, tam ma viacro inzeratov a aj ked ma napisanych len niekolko kusov, mai ch isto viac. teraz dostavala dalsiu zasielku, takze urcite bude mat. predava 0,4E/ks, co je super cena, lebo v lkerani kupis najlacnejsie tie pasikove za nejake 2E, viem, ze pepino v tescu stali okolo 1,25, ale tusim tam bol lne 1ks, nie som ista. ale kludne napis aj priamo jej IP a ona ti napise, ci ma alebo nema 🙂

tonjadabik2
28. sep 2013

@vertyeux uz som jej pisala.. hej po 0,40centov kus a 0,80 centov postovne.. sa istoze oplati 🙂 za taku super cenu.. sak testy su drahe.. od 1e vyssie.. ta zato mozem mat aj 3.. 😀

tonjadabik2
28. sep 2013

baby co znamena IP???????????????

tonjadabik2
28. sep 2013

ale nemyslim spravy .. jedna kamoska mi pisala o ovulke a pisala ze to mam IP..co to znamena????

vertyeux
28. sep 2013

@tonjadabik2 podla mna tym chcela povedat, ze ti poslala spravu 🙂

tonjadabik2
28. sep 2013

@vertyeux nee neposlala...

nanynka76
28. sep 2013

@lauritka no odfotila som si ovu testíky čo nato hovoríte? ako to vidíte? Snažilkovali sme 10 a 11 DC... natom druhom je to lepšie vidno
@zuzu1104

zuzu1104
28. sep 2013

@nanynka76 no neviem, ale podľa mňa je tá čiarka najsilnejšia v 7 DC, ale stále nie je taká ako testovacia, meriaš si aj teplotu?

zuzu1104
28. sep 2013

@kristi84 tak držím palce, aby všetko dobre dopadlo 🙂 potom nás informuj

zuzu1104
28. sep 2013

@anulqua slabý dušík je dobrý, horšie by bolo, keby tam nebolo nič, skús ešte jeden test o dva dni či bude čiaročka silnieť, držím palce, aby to tak bolo 🙂

zuzu1104
28. sep 2013

@luckanr ahoj, vítam ťa medzi nami 🙂 a držím palce, aby to dopadlo tak, ako si praješ

zuzu1104
28. sep 2013

@anndy1 viem ťa pochopiť, lebo som si aj ja jeden potrat prežila, viem, ako sa teraz cítiš, ale musíš byť silná a myslieť na budúcnosť a na to, že sa ti určite raz podarí dieťatko donosiť, len treba silno veriť. Budem na teba myslieť, drž sa!

nanynka76
28. sep 2013

@zuzu1104 no šag toto :( neviem sa v tom vyznať... nemeriam...ale ten 7 DC to som mala jeden deň čo mi skončila mrcha preto sa mi to zdá divné...

maarlie
28. sep 2013

mrcha mešká 7. deň 😠

zuzu1104
28. sep 2013

@nanynka76 a na krv si náhodou nebola?

zuzu1104
28. sep 2013

@maarlie tak testuuuuj

lauritka
28. sep 2013

@nanynka76 noo.. tak ani jeden nie je pozitivny.. asi budes mat dlhsi cyklus, ako si pisala, ze mavas.. takze musis testovat dalej.. vrchol este nebol.