Snažilky september 2013
Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....
@inngrid trošičku 😀
@senselinka tak vitaj v klube 🙂
Ahojte, nemam velmi cas citat o merani teploty a pod., ale chcem sa spytat, mozem si merat teplotu v rovnaky cas aj vecer a s normalnym teplomerom? Posledne dni som mala stale 36.7-36.9., ale vcera mi vybehla na 37.2 ale necitila som sa na to, ze by som mala zvysenu teplotu.. V minulosti ma vzdy pri chorobe pri takejto teplote bolelo svalstvo, mala som stavy, ze ma bolel cely clovek.. Co poviete, mohlo to byt uhniezdovanie? Vcera som bola 22 DC. V nedelu mam dostat menzes, dost ma boli podbrusko a dnes ma bolia aj prsia, ale take stavy mavam normal pred menzesom..
@inngrid @senselinka @zuzik_24Ženy, zas ste len za tým počítačom? 😀 Ja som len odbehla navariť a zas nové dve strany, jooooj vy jedne expertky a pozerám, že máme aj zo dve drogistky 😀@senselinka @inngrid
Kočky som bola pred chvíľou na WC a začal mi taký biely hustý hlien, to znamená, že sa už v tele opäť niečo deje 🙂
@senselinka Zuzi, ak sa smiem spýtať, tak čo bolo príčinou potratov? Zistili ti? Len tak predpokladám, že asi trombofilia
@murcia ahoj, tak teplota by sa večer nemala merať, pretože výsledky sú skreslené tvojou aktivitou cez deň, preto sa má merať teplota ráno. No a ak sa vajíčko uhniezďuje, tak by teplota mala v jeden deň(pár dní po ovulácii) rapídne poklesnúť, ale nemusí to byť pravidlo. Dúfam, že som ti poradila, veľa šťastia.
@zuzu1104 predpokladáš dobre 🙂
Zistili mi trombofíliu po treťom potrate, syndróm lepivých doštičiek a napriek tomu, že som mala lieky, potratila som aj 4x... ☹ Ale je to za nami, dostala som odporúčanie skúsiť to cez CAR, kde by som mala všetko sledované a tak sme absolvovali naše prvé IUI.
Pri mojej diagnóze nesmiem zažívať žiadny stres, vtedy sa mi zhoršuje tá lepivosť (keď sa dvíha adrenalín) a urobí sa zrazenina a bábätko umrie. Okrem toho mi zistili mnoho potravinových alergií, okrem iného intoleranciu histamínu, pri ktorom (keď ho má telo veľa a nevie ho spracovať) sa dvíha práve pre mňa nebezpečný adrenalín... Musela som si veľmi prísne upraviť stravu, vylúčiť všetky jedlá s obsahom histamínu, lepku, laktózy... takže mi už toho veľa neostalo 😀 A aj kvôli alergiám musím brať veľké množstvo vitamínov a doplnkov, aby telo dokázalo lepšie spracovať to, čo má a adrenalín ostal pekne dole 🙂
Takže denne varím, nemala by som papať ohrievané jedlá, nič konzervované, nič, čo prechádza kvasným procesom (kyslá kapusta, víno, ocot, pivo, droždie, sójová omáčka, nič fermentované - čokoláda, kakao, zelený čaj, káva...), vynechávam veľa druhov ovocia a zeleniny a tak... a žijem, dievčatá, napriek všetkému viem, že to dobre dopadne, ja sa cítim lepšie, usmievam sa a teším na bábätko 😅
@senselinka no ako tak čítam, moc toho nemôžeš papať... a v dnešnej dobe nezažívať stres, to je tiež obdivuhodné, ako sa tomu dokážeš vyhýbať... klobúk dolu a držím palčeky na skoré otehuľkovanie 🙂
@zuzik_24 ale všetko sa dá, keď sa chce, Zuzik... a stres...roky som pracovala ako učiteľka v špeciálnej škole pre telesne postihnutých, ale aj kvôli tomuto som dala výpoveď a od tohto školského roka pracujem v kancelárii. Síce v odbore, ale tabuľa to nie je 😒 Ale čo človek neurobí kvôli bábätku 😉
Ahojte baby ,,som piaty deň od pohlavného styku.. V bruchu cítim strašnéé napätie inak žiadne iné príznaky nemám,,môže byť daky príznak zeby sa nám zadarilo?
@senselinka ja viem, že všetko sa dá, len to chce pevné nervy a 100%-né odhodlanie. Tiež som si to v živote skúsila, no aj napriek tomu obdivujem ľudí, ktorí to robia. 🙂 Preto Ti držím palčeky, nech si čím skôr tehu. 🙂
Ja sa kvôli veku obávam, že môžu byť komplikácie, nepripúšťam si to, ale v hlave mám obavy... Aj keď mám svetlý príklad, 6.9.2013 porodila kolegynka, ktorá má 37, takže si beriem príklad z nej 🙂
@senselinka júúúúúúúúúj toto poznám neboj to je nič - mne po diagnostikovaní mojej diagnozy povedali vylúčiť všetky zivočísne bielkoviny - to je syry - jogurty - maso - mlieko - vajcia no to bol hard hlavne koli syrom a jogurtom ti poviem to bol har ale zvykla som si teraz uz ked som stabilizovaná papam ale mlieko uz nepijem, plesnivé syry a ementále nekupujem, vajcia malo a červené maso skôrô vobec len na sivatok takze a čo? zijeme ne? zvladli iný aj my musíme mne pomohlo dost fakt to C-čko ale ja ho teda dávam popri tebe v mega dávkach 🙂
@senselinka ach môj Bože, tak to je aj na koňa veľa, ale obdivujem tvoju silu. A páči sa mi tvoj optimizmus, len tak ďalej a určite sa dočkáte zdravého bábätka. Hlavne žiaden stres, ako si napísala a bude dobre!
@zuzik_24 ja budem mať tento mesiac 35 a učila som postihnuté deti... vieš, čo všetko o postihnutiach viem? 😀 O tom, čo sa môže stať, ak... o tom, aké komplikácie a následky má vek... bojím sa, radšej by som žila v sladkej nevedomosti, ale čo už, risk je zisk 🙂
@senselinka aké znamenie si?
@inngrid váhy 🙂

@senselinka aha takže ty si taka drogistrka ako ja 🙂 že ano