icon

Snažilky september 2013

tinky09
1. aug 2013

Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....

inngrid
1. okt 2013

@wildroses ani nám to nevyšlo a navyše mám mat teraz plodné dni a dnes som mierne špinila tak ma to trošku vylakalo lebo som min. tyzden skončila s menzesom a som 2 cyklus po vysadení HAK tak som ostala taka trošku prelaknutá ale bolo to len na 1 utretie a potom som mala celý den intimku a nič len male 2 kvapky takze mi tu kočky vysvetlili, že to môze byt aj ovulačné krvácanie tak som si prečítala zistila som niečo nové a uz aj som si začala testovanie ovu testíkmi takze verím, ze plodné dni sa dostavia bude ovu a my budeme snazit a podarí sa 🙂
tak tak a ty kedy máš tie správne dni? 🙂

inngrid
1. okt 2013

@voskovka presne aj nás by to potešilo ty ten pocit poznáš ja napríklad ešte nie bolo by to pre mna niečo new 🙂

denka_pk
1. okt 2013

ahojte baby...dnes som si robila ovu test a este je negativny...som 12DC...ale divne je že aj ta kontrolna čiarka bola velmi slaba...robim nieco zle?ved kontrolna ciarka by mala byt vidiet uplne normalne, nie?

inngrid
1. okt 2013

@huncut neboj nič huncut náš bude lebo tak čo sme tu pozitívny a plodny!!!!

inngrid
1. okt 2013

@denka_pk fu neviem a ponáraš to iba do tej čiarky ako máš ono sa ti to sfarbí na fialovo a potom to treba vytiahnut a počkat tak robíš? 🙂 a ako inak si tu dlho nebula 🙂

huncut
1. okt 2013

@inngrid tak to dúfam...už tu máme nejaké tehuľky?

inngrid
1. okt 2013

@huncut no tuším 2 sú ale tak my ostatné sme sa v ten September ešte zorientovavali a je nás tu dost takých čo sme po vysadení hak - tak tiez tie cykly uplne ešten ie su ok 🙂 ale moc sa mi tu páči všetci sú tu super a tak 🙂

huncut
1. okt 2013

@inngrid juj tak to je super, veru plodná skupinka 😉 no mne trvalo mesiac kým sa cyklus dal do nromálu po HAK, musela som na vyvolávačku ísť a potom šup a bola som tehu...

denka_pk
1. okt 2013

@inngrid presne tak to robim...ale nemusim nechat ten moč chvilu odstat? pisu tam ze má mať teplotu 18-30 stupnov, no ale ako to zistim kolko ma ten moč stupnov...ja to robim tak,ze nacikam do nadobky, ponorim po uvedenu čiarku a cakam...a kontrolna ciarka je vzdy slabo vidiet...tak ja uz neviem...no ja som tu v podstate stale, vsetko si citam, len v robote moc nechcem chodit na net (šef to nema rád) a potom doma uz mam nejaku robotu a pozeram telku a oddychujem.. 🙂

inngrid
1. okt 2013

@huncut ja som mala prvý aj druhy menses pekne v poriadk utak neviem dnes som trošku špinila alve verím, ze cyklus mi to nenarušilo 🙂

inngrid
1. okt 2013

@denka_pk jasné rozumiem ja ked som v práci tiez sem nechodim 🙂 to sa nedá ale ked som doma tak sa midá 🙂 tepltotu neriešim vycikám do pohára polozím dnu na 30 po čiarku testík vytiahnem a necham ho vonku a farby sa potom čiarka jedna dve 🙂

huncut
1. okt 2013

@inngrid tak to je super, že sa ti dal do normálu a koľký si DC dnes?

wildroses
1. okt 2013

@inngrid aha tak to kludne mohlo byt ovulacne krvacanie ako ti pisali baby, nie je to ziadna porucha ale bezny priznak ovulacie. ja som skusala ovu testy, robila som ich od 5 DC, ale vychadzali tak vselijak ze niekedy sa ani poriadne neukazala kontrolna ciarka, neviem nejaka divna znacka tych ovu testov to bola tak som sa nakoniec na to vykaslala a riadila sa podla hlienu a bolesti vajecnikov, tak uvidime ze co a ako 🙂 🙂

inngrid
2. okt 2013

@huncut dnes mám 10 DC takže uz mám asi plodné dni od dnes 🙂

inngrid
2. okt 2013

@wildroses tak asi hej, ja som kupovala testy tak ako ostatné kočky od lauritky tu kočka na mk ma super cenu a aj tie testíky su super, no asi hej lebo odvtedy som čistá aj moč mam čisty aj papier tak to bolo len take cvhílkové spinenie včera 🙂

inngrid
2. okt 2013

dobra ránko kočky, idem niečo vybaviť prídem tak o 11 teším sa na Vás , btw to špinenie bolo len včera rano dnes uz nič - uplne čistý moč papier intimka všetko takze dnes ovu test poobede další dávame 🙂

huncut
2. okt 2013

@inngrid aha, ty máš tak skoro plodné dni, takže ovulku máš asi skor, ja mám dlhšie cykly

tonjadabik2
2. okt 2013

@vertyeux takze som sa zmyslila vcera som bola 11 dpo a dnes som 12dpo a teplota mi sla hore.. test zatial stale negativny.. nechapem tomu uz..

monika541
2. okt 2013

Dobré ráno, pekný deň všetkým🙂. Anička si včera vymyslela novú hru. Cez hlavu si navlieka všetky tričká a body, čo jej prídu pod ruku a na hlavu si dá korunu z pančušiek. ZZlatá je, len ten neporiadok! Ale nemôžem sa čudovať. Doma sme zavreté od min.utorka:( a stále má teploty a brutálny kašeľ. Tak dookola upratujem a vymýšľam, čím nám spestrím deň. A hlavne nechcem myslieť na to, či 10.10. (ne)) prídu babské dni. Lebo mi fest lezú na nervy ľudia, kt.najskor vyzvedaju, kedy budeme mať prvé dieťa a teraz, či plánujeme druhé. Poznáte to, však? Čo ich je do toho? Ja som sa ani len vlastnej sestry na toto nespýtala. Je to medzi manželmi/partnermi. Sestra s mužom vždy chceli mať 4 deti.A majú len jedno. I keď ten je za štyri v tom dobrom zmysle 🙂 . Krásny deň vám želám a len príjemné prekvapenia. My ideme s Aničkou upratať jej veci, abymohla opopäť rrozhadzovat 😝 .

wildroses
2. okt 2013

@tonjadabik2 no tak to je dobre znamenie ked teplota stupa 🙂 😉

simkarobkova
2. okt 2013

Baby velmi vam vsetkym prajem aby sa babenopodarilo... misme sa snazili 7 mesiacov a uz som neverila ze to pride...pritom ine zenycakajuaj roky... len prve sme potratili a verimze preto, lebo som bola taka nasilna a nechcelo nas... a mesiac nato, ked som si povedala, ze teraz to nechajme tak, posnazime ss neskor..bum! A som v 34 tyzdni...a ledva uz chodim :D tak prajem nech sa zadari, len trochs to skustevypustit z hlavy aj ked viem, ze je to tazke... ale nebojte, pride v ten pravy cas... 🙂

zuzu1104
2. okt 2013

@monika541 Zlatá je 🙂milú hru si vymyslela, ale teraz musí maminka upratovať.🙂
Už dosť dlho má tú teplotku nie? A má ju veľmi vysokú alebo len zvýšenú?
Neboj sa žiaden menzes už nedorazí, vyhoď si to z hlavy. 🙂 Je tiež neznášam, keď sa ľudia vypytujú, lezie mi to pekne na nervy a som z toho ešte viac v strese. :( Ale asi týmto rečiam nezabránime, musíme si okolo seba urobiť takú bublinu a všetko pôjde jedným uchom dnu a druhým von 🙂

zuzu1104
2. okt 2013

Čaute ženičky, tak ako sa dnes máte?
Ja som dnes bola ráno na tú krv, tak som zvedavá na výsledky. Budú v až pondelok. 🙂 Dnes som 9 DC a už začína s spúšťať taký hustý hlienik, čo je dobré znamenie🙂. Včera sme si s manželom urobili večer,och ako nám bolo fajne. Dali sme si domácu griotku 🙂, osprchovali sme sa a šups na to, no a potom sme spolu ležali na posteli a lúštili krížovky, tak sa mi to páčilo, že konečne niečo robíme spolu( teda okrem sexu 😀 ). 🙂 Dúfam, že aj ďalšie večeri budú také super.
Budúci týždeň ma mm pozval na večeru, tak už sa celkom aj teším 🙂

zuzu1104
2. okt 2013

@inngrid Ahoj Inuš, takže vy už dnes idete naplnooo, super. 🙂
My sme už aj včera skúsili, tak uvidíme, čo z toho bude .)

zuzik_24
2. okt 2013

@tamarar super, držíme palce, aby doky tehu potvrdil 🙂

nkem
2. okt 2013

Dobré ráno zienky 🙂 ako? Mne ten kašeľ a hrdlo vôbec neprechadza, túto noc to bolo brutálne, už som si myslela, že si pomaly vykaslem babenko z bruska 😅 mala začala kaslat tiež, muž detto... už nech je zajtrajšok a idem na gyndu 😉

inngrid
2. okt 2013

@huncut no ja mám teraz 25 dnový cyklus takze dost krátky 🙂 ty mávaš aký dlhy? a men. som dostala min. tyzden 23*9 🙂
uz by som mala mat čo chvíla plodné dni 🙂

@monika541 ahoj MOnika ja sa tiez nikoho nepýtam pride mi to tak velmi osobná vec a hlavne nemusí sa darít môzu byt zdarvotné problem nepatrí sa to I ked nemam rada to škatulkovanie ze patrí sa nepatrí sama to porušujem vela krát allele toto mi pride tak intímne az no, u mna je to trošku horšie lebo ja to "snazilkovanie" musim mat odsúhlasené od lekára musím mat stabilizovaný stav - musím vysadit na tu dobu lieky - jednoducho si enmôzem povedat teraz a hotovo musím mat určity detox a bla bla bla teraz pršila konečne moja doba tak ja len vidim ako sa pýtajú ludia a čo nové? aj včera bola som u našich a ocino nezvykne sa pytat sa ma pyta mate niečo nové? dnes kamoška tak uplne všetci čakajú a ved čo nech čakajú ja tiez čakám 🙂 🙂

@simkarobkova ďakujeme za povzbudivé slová návštevu a Vám prajeme obom aby ste v zdraví uzivali si jeden druhého 🙂

@zuzu1104 ahoj ahoj akurát čitam akú krízovkársku pohodu ste si dali 🙂 poznám a tíško závidm snád aj u nás bude dnes 🙂 🙂 ja som dnes 10DC takže ratam ze plodné dni bud dnes alebo zajtra začnú tak uz ideme nato snád bude šicko jak má 🙂

murcia
2. okt 2013

Ahojte baby, mozem len tak pre zaujimavost, tie, ktore uz deti mate, kolko ste sa pri nich snazili, kym ste zostali tehotne? Co je zvycajne taky priemer, kolko to tak asi trva? tak zatial, dufam, ze sa mate dobre, mna uz riadne boli brucho, obavam sa, ze v nedelu dorazi menzes a mozem sa zase snazit najblizsie o julove babo 🙂 Inac, mam z toho aj strach.. lebo sestonedelie a dat sa dokopy pocas najvacsich horucav, ach.. ci je to jedno???

huncut
2. okt 2013

@inngrid ja mávam cykly od 32-37DC takže také rozhádzané, ale dnes som robila test a nič, bruško bolí, špinenie sem tam takže menzes je za dverami...už som si aj polakala

nkem
2. okt 2013

@murcia no pri dcére trvalo skoro rok kým som otehotnela, po hak úplne zaspate moje reprodukcne orgány..už v živote nikdy hak...ale hovorí sa, že rok je normálna doba a potom by sa malo začať niečo riešiť s doktormi. Každý mesiac máš asi 20%per šancu na otehotnenie...bola som tehotná cez leto a bolo to hrozné pre mňa, 40tky teploty, členky ako dva koliky.. 😀 myslím, ze na 600 nedelie to nemá až taký vplyv 😉