icon

Snažilky september 2013

tinky09
1. aug 2013

Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....

inngrid
2. okt 2013

@zuzu1104 ja pijem non stop celý deň, lebo si dávkujem to C-čko ja vypijem aj 2 l teraz a v lete aj 3-4 🙂

zuzu1104
2. okt 2013

@monika541 jeeeej 20.10 som ja mala termín pôrodu, ale nakoniec sa mi Samulo narodil už 6.10. Takže máme obe októbrové detičky 🙂

monika541
2. okt 2013

@inngrid pôvodne som zo Žiliny, tam mám zatiaľ aj prácu. Manžel je Lipták (tefaz už asi aj ja 😉 ) a pracuje v Tatrach. No, ja si viem komplikovat život 😀

zuzu1104
2. okt 2013

@zuzik_24 ale aspoň nemyslíš cez deň na somariny a máš zamestnanú myseľ 🙂 Ber to z tej pozitívnej strany 🙂

zuzu1104
2. okt 2013

@inngrid ja idem radšej podľa návodu, ale tiež pijem celý deň. Tiež vypijem 2 litre niekdy aj 3, ako mám chuť a sucho v hrdle 🙂

monika541
2. okt 2013

@zuzu1104 ja som mala termín 15.10., slečne sa nechcelo von, tak keď vyvolávacky nezabrali, urobili 20.sekciu. zo mňa sa už sestričky smiali, že bábo je tajnostkar. Ona sa na sone nikdy nechcela ukázať, čo bude zač. Ale ja som dúfala, že to bude dievčatko🙂. Tak ty už začínas Samkovi chystať oslavu?

inngrid
2. okt 2013

@monika541 júúúúúúúj aj @zuzu1106 je tam od tatier 🙂 vám zavidím tam ten vyhlad 🙂

@zuzu1104 som zvedavá

zuzu1104
2. okt 2013

@monika541 Ejha, tak to isto že bola tajnostkár.🙂 Sa mi páči, že si je dala také rýdzo slovenské meno 🙂
No veru tak, chystám oslavu tretích narodenín. V sobotu to vypukne. 🙂 A vy po nás budete potom nasledovať. 🙂
Takže si nakoniec išla pod nôž? Ja som sa toho veľmi hrozila, toho cisárskeho a veľmi som chcela ísť prirodzene. Večer, keď som ležala v nemocnici s vysokým tlakom som Samkovi povedala, poď už von a on na druhý deň teda vyšiel. 😀 Nechcel, aby bla jeho mamina v nemocnici sama . 🙂
No a ešte jedna pikoška, my sme do 7 mesiaca čakali dievčatko a zrazu mu dorástol pipík. 🙂 Rodina mala všetky ružové vecičky pokúpené a nakoniec to museli skryť v skrini a nakúpiť nanovo 😀

zuzu1104
2. okt 2013

@inngrid veď aj ja 🙂

inngrid
2. okt 2013

@zuzu1104 si mala odložiť druhé bude dievčatko 🙂

zuzu1104
2. okt 2013

@inngrid však tie čo mi dali, som odložila a občas si ich vyberiem, tie krásne ružové šatičky, proste krása 🙂. Ja som si povedala tak, že čo nám Pán Boh nadelí, to budeme mať. Je mi fakt jedno, čo to bude, ale hlavne, aby bolo a bolo zdravé 🙂

monika541
2. okt 2013

@zuzu1104 mne raz dr na sone povedala 60% dievča, 40% chlapec🙂. Ale moc som túžila po Aničke. Meno som mala v hlave hneď keď mi ju ešte ako taký žĺtok ukázal doktor pri prvej hospitalizácii v 7.tt.

nkem
2. okt 2013

@zuzu1104 no to je vec, kt neviem odhadnúť, plus mínus som to odhadla aj s tým clear blue na nejaký 6tt..no môže to byť viac, možno menej. Nepamätám si kedy som mala ovulku 😅

monika541
2. okt 2013

@inngrid veru Kriváň ako na dlani. Krása 🙂. LLenže odkedy máme Anik, chodíme si max tatu do práce vyzdvihnúť a na túry sme museli zabudnúť. Aspoň že občas vybehneme do hory a na lúky. Ale tento rok nám hríby nerastu ☹ .

vertyeux
2. okt 2013

@murcia podla mna je to jedno, zase si zober, ze ked sa podjes prejst s babatkom von, tak ho nemusis vela obliekat 🙂 a to je tiez vyhoda...

monika541
2. okt 2013

@nkem to máš jedno,kedy bola ovu, aj tak sa to ráta od poslednej ms 😉 . Tak to už by malo byť na sone vidieť🙂 a počuť. Krásny deň ta zajtra čaká 🙂

inngrid
2. okt 2013

@monika541 fuuuuuuu ani nepíš bo budem ešte viac závidiet 🙂

kirriana
2. okt 2013

tak baby narovinu, akoze nebola som na tejto teme asi dajme tomu 4-5 dni a tu je diskusia väcsia o 35 stran... vobec sa mi nechce lustrovat spät, takze som z vas uplne mimo, je tu niektora tehu? myslim ze jedna si mala robit test v pondelok... ale ktoraaaaaaa??? my sme prave v tom hufnom snazeni - dnes mam 12DC jou jou

denka_pk
2. okt 2013

@kirriana ja som dnes 13 DC, ale ovu testy su stale negativne ☹

monika541
2. okt 2013

@inngrid len z mobilu, tak nie je moc ostrá. Nepíšem 😉

zuzu1104
2. okt 2013

@inngrid takže testík je zatiaľ biely 🙂, uvidíme o pár dní

nkem
2. okt 2013

@monika541 no len pri mne je to ťažké odhadnúť lebo mám nepravidelny menzes a keď sa to ráta od posledného menzesu, tak to nevychádza väčšinou, ale možno teraz bude 😀 to by som musela byť pomaly v 11tt a to sa mi zdá veľa 🙂 snáď už bude vidieť pekne srdiečko 😉 ja by som sa potešila aj 2 😀

zuzu1104
2. okt 2013

@monika541 no tak to je super, my sme tiež mali od začiatku meno Samko pre chlapčeka, ale pre dievčatko sme sa nevedeli rozhodnúť a nakoniec to tak dobre vyšlo🙂 Svokra od začiatku povedala, že to bude chlapec aj keď som podľa sona tvrdila, že dievča, tak ona tvrdila opak a nakoniec sa potvrdilo, že mala pravdu. 🙂
Monči, aj ja mám z domu takýto krásny výhľad na Tatry. 🙂
A nezúfaj, my sme tiež ešte na žiadnej túre neboli, akurát tak na hríby. Ale už budúci rok si plánujeme kúpiť poriadny nosič pre Samka a budeme chodiť na túry. Veď v Tatrách ej tak krásne a hlavne v jeseni

nkem
2. okt 2013

@kirriana ja som postrehla 5 tehotnych žien, ale možno to bude už aj viac 😉

zuzu1104
2. okt 2013

@nkem jeeeej, veď to už by malo byť aj srdiečko vidieť, to je krásne 🙂

zuzu1104
2. okt 2013

@kirriana no tak ty si sa teda flákala a my tu poctivo ďobeme do tých klávesníc 🙂
robíš aj ovu testy?

kirriana
2. okt 2013

@denka_pk wuej si o den viac... aj moje ovu testy su negat, takze neviem co, ja mam pocit ze som prechladla, dost ma boli lavy vajecnik, no a uvidim ako mi dnes vyjde test, snazim sa kazdy den v rovnakom case si ho robit 🙂

tonjadabik2
2. okt 2013

@wildroses aj ja si myslim.. minuly& mesiac som uz takyto datum mala nizku teplotu.. a dnes stupla.. na teste jedna ciarka.. ale ked som pozrela do okna do svetla tak bola uz vidiet aj ta druha ciarka..ale iba vo svetle..

monika541
2. okt 2013

@nkem tak a to viac som zvedavá, čo ti zajtra dr povie. Aj na tie dve srdiečka🙂. Ja tiež mám nepravidelne ms, 27 - 32 dní, ale rátali vždy od poslednej ms. A podľa sona to neskôr tiež sedelo 1-2 dni hore dolu.

kirriana
2. okt 2013

@nkem 5???? a pocujte kolko nas tu akoze vobec je dokopy, vie to niekto spocitat? je tu nejaka, ktora tu ma prehlad? 😀

@zuzu1104 robit robim, zacala som ale zatial negat, takze uvidime co dnes, zajtra a pozajtra 🙂 a potom pekny vikend pred nami 🙂