Snažilky september 2013
Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....
@vertyeux ahoj ty mi neodpovedas.. dnes test jedna ciarka ale vo svetle sa objavila aj slaba druha ciarka 🙂 .. a dnes teplota stupla!!! mam 30-32 dnovy cyklus dnes som 28.. 12DPO a 13 lutearna faza zajtra 14.. taze sa mi zda ze sa mozno podarilo..ked stupla teplota z nicoho nic..
no tak ja po semptembrovom snazi a chodenia ku gynekologicke som sa dozvedela ze mi nedozrievaju vajicka hm. Dr. mi predpisala clostilbegyt a nasledne duphaston. som velmi zvedava, lebo co tu citam tie komenty na ten clostilbegyt tak nic moc. mam z toho zmiesane pocity. uzivali ste to tu uz niektora?
@tonjadabik2 ja nie som cely den pri compe, az ked mi zaspi syn na obed a potom az vecer. Na obed som tu len chvilku, lebo som neskutocne unavena, spala by som aj cely den, keby sa dalo. a nemala som ti ani k comu odpisat, sak si pisala, ze test negativny, teplota stupa, tak je jasne, ze ostava len cakat a je to na dobrej ceste pokial teplota neklesa. dostala som sa sem az teraz a kym som sa preklikala tymi upozorneniami ... 🙂 a dnes si testovala z ranneho mocu alebo kedy? ak tam je slaba ciarka, tak skus bud zajtra alebo najlpesie az pozajtra opat ranny moc a sleduj teplotu. ked neklesa, je dobre, s testom by som pockala do pozajtra, lebo zajtra to moze byt tiez len duch a niektore testy zvyknu robit takychto duchov..ja si mysli, ze ti to vyslo, ked je aj teplota stale hore, takze len sleduj teplotu a CAKAJ!🙂
inak aj mna by zaujimalo kolko nás tu je a taký nejaký sumár 🙂 kto mate prehlad ? 🙂
@bibi263 ahoooj.. fuu.. to ma mrzi.. ale s clostilom to zvladnes 😉 a vyjde to 🙂
tak nam to nevyslo.. kramy prisli.. uz aj odisli.. a buduci tyzden bude uz zase ovulka.. tak budeme bojovat 😀 neviem, ci som ti spominala.. bola som na tej hematke, vysla mi tam slabsia mutacia.. takze, ked budem tehu.. budem pichat injekcie.. 🙂 bojim.. ale pre mimco spravim vsetko 😉 tiez mi zistili malo zeleza..a nedostatok zeleza.. moze sposobit potrat.. tak sa uz dopujem aj zelezom 😀
@vertyeux dnes z ranneho mocu..som robila ale bolo vidiet na svetle druhu ciarku iba.. ved uvidim ci urobim rano dalsi alebo az v piatok.. ved toto ze vcera 36,9 a dnes som cakala 36,8 .. ale kuknem rano na teplomer a ze 37,07.. snad neklesne.. dufam.. hej neboj sledujem teplotu. uz starky moj huci ze furt si meram ze naco 🙂 ze doteraz sme nemerali pri detoch a nemali sme problem otehotniet tak naco meram..heh 🙂 ale ja aj tak meram len pre zvedavost snad sa rano nesklamem..ak uz rano neklesne tak sme vyhrali.
@monika541 to je dobre, keď ti lietali len dni,pri mne týždne 😀 tak čakám, že aj teraz to tak bude..komentáre typu, je to malé na te vek a pod,to keďže sa orientujú podla menzesu. No u muža je veľa dvojek, ale väčšinou je to od ženy, že 2 vajka a pod...ale bude jedno si myslím 😀 jedna že, čo so mnou čakala na pôrod mala posledný menzes pred rokom, to potom počítač rátal iné týždne 😀
@tonjadabik2 tak drzim palce, ked takto pekne vzratsla, tak je to super 🙂 ja by som tetsla az o dva dni, ak tam ma byt ciarka, tak tam uz isto bude viditelnejsia a nebudes si musiet domyslat 🙂
@vertyeux takto vysla dnes trosku hore..: http://ovufriend.com/graph/b63b52530682303d6ad1... co som cakala ze klesne.. ale Panbožko ma vyslysal sa zda zatiall.. hej asi si dam jeden den pokoj.. ak to teda vydrzim.. 🙂 netestovat..hehe
@bibi263 tak ja som mala s clostilom 2-3 vajka.. tak verim, ze ti to pomoze 😉 a inofolic si neskusala? ten je na dozrievanie vajicok - zdravych vajicok 🙂 tak sa mozte posnazit pred ovulkou.. spermosky vydrzia dlhsie.. aj 3-4 dni pred ovulkou.. 🙂 my ideme v sobotu na dovolenku a vtedy mi zacinaju plodne dni.. tak verim, ze to vyjde 😀

ahojtte baby. tak ako ste natom? ktorej sa to podarilo v septembri???