icon

Snažilky september 2013

tinky09
1. aug 2013

Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....

bibi263
2. okt 2013

ahojtte baby. tak ako ste natom? ktorej sa to podarilo v septembri???

tonjadabik2
2. okt 2013

@vertyeux ahoj ty mi neodpovedas.. dnes test jedna ciarka ale vo svetle sa objavila aj slaba druha ciarka 🙂 .. a dnes teplota stupla!!! mam 30-32 dnovy cyklus dnes som 28.. 12DPO a 13 lutearna faza zajtra 14.. taze sa mi zda ze sa mozno podarilo..ked stupla teplota z nicoho nic..

monika541
2. okt 2013

@zuzu1104 my nechodíme na dlhé trate pretože anik nepapa inde, len doma. Aj to nie je isté. A zatiaľ spáva cez deň, tak aj preto. Tak o rok dáme kočíkovy zraz. Chlapi pôjdu niekam s prvorodenymi na kopce a my dáme kolečko okolo Štrbského Plesa s druhorodenymi🙂.

denka_pk
2. okt 2013

@kirriana ja pocitujem bolesti podbruska, aj začina hlien, takze počitam ze kazdu chvilu bude ovu test pozitivny a potom mozme ist na to 🙂
tiez sa ich snazim robit v rovnaky cas

bibi263
2. okt 2013

no tak ja po semptembrovom snazi a chodenia ku gynekologicke som sa dozvedela ze mi nedozrievaju vajicka hm. Dr. mi predpisala clostilbegyt a nasledne duphaston. som velmi zvedava, lebo co tu citam tie komenty na ten clostilbegyt tak nic moc. mam z toho zmiesane pocity. uzivali ste to tu uz niektora?

kirriana
2. okt 2013

@denka_pk robis nieco preto este viac? BT alebo hlien? ja nist

zuzu1104
2. okt 2013

@kirriana no tak neviem či tu niekto má až taký prehľad, každý deň sa ozve niekto iný
tak to teda bude naozaj pekný víkend, som zvedavá, kedy ti ovulka dorazí, potom nás informuj

zuzu1104
2. okt 2013

@monika541 to sa mi teda pozdáva, to Štrbské pleso 🙂
Aničká má nejaká blok papať vonku?
Aj Samko ešte spáva cez deň, to budú naše deťúrence asi až do 5 rokov

kirriana
2. okt 2013

@zuzu1104 budem informovat, ozvem sa zase neviem o kolko dni 🙂

bibi263
2. okt 2013

@ciaaa ahojky ako sa mas? dlho som tu nebola. ako si natom?? podarilo sa v septembri? hmm?? no mne museli dat vyvolavacku na kramy lebo nedosli a predpisala mi gynda clostilbegyt a duphaston. tak som zvedava hmm. vyslo mi z krvy ze s vajickami mam problem.

denka_pk
2. okt 2013

@kirriana iba sledujem hlien...
baby ako ako je to s pitím alchemilkoveho caju? kedy ho pijete a kedy nie?

vertyeux
2. okt 2013

@tonjadabik2 ja nie som cely den pri compe, az ked mi zaspi syn na obed a potom az vecer. Na obed som tu len chvilku, lebo som neskutocne unavena, spala by som aj cely den, keby sa dalo. a nemala som ti ani k comu odpisat, sak si pisala, ze test negativny, teplota stupa, tak je jasne, ze ostava len cakat a je to na dobrej ceste pokial teplota neklesa. dostala som sa sem az teraz a kym som sa preklikala tymi upozorneniami ... 🙂 a dnes si testovala z ranneho mocu alebo kedy? ak tam je slaba ciarka, tak skus bud zajtra alebo najlpesie az pozajtra opat ranny moc a sleduj teplotu. ked neklesa, je dobre, s testom by som pockala do pozajtra, lebo zajtra to moze byt tiez len duch a niektore testy zvyknu robit takychto duchov..ja si mysli, ze ti to vyslo, ked je aj teplota stale hore, takze len sleduj teplotu a CAKAJ!🙂

inngrid
2. okt 2013

@kirriana neboj nič my ta informujeme 🙂 ja mám 10DC 🙂 tak snazilkujte 🙂

@monika541 jééééééj tá je krásna ja ti tie nakupné censtra cez cestu fotit radšej nebudem 🙂

@zuzu1104 no ved ešte má čas 🙂 ja som včera mala ešte som nebula nechce sa mi cikat tak čakám 🙂

inngrid
2. okt 2013

inak aj mna by zaujimalo kolko nás tu je a taký nejaký sumár 🙂 kto mate prehlad ? 🙂

kirriana
2. okt 2013

@inngrid jej tak aj ty sa blizis k dobrym dnom a robis ovu testy? inak navrhujem zalozit sukromnu skupinu, kazda sa tam prida a predstavi sa, povie v ktorom je DC pripadne aky ma momentalny status aby sme sa zorientovali 🙂

kirriana
2. okt 2013

@denka_pk mna tiez zaujima ta alchemilka

ciaaa
2. okt 2013

@bibi263 ahoooj.. fuu.. to ma mrzi.. ale s clostilom to zvladnes 😉 a vyjde to 🙂
tak nam to nevyslo.. kramy prisli.. uz aj odisli.. a buduci tyzden bude uz zase ovulka.. tak budeme bojovat 😀 neviem, ci som ti spominala.. bola som na tej hematke, vysla mi tam slabsia mutacia.. takze, ked budem tehu.. budem pichat injekcie.. 🙂 bojim.. ale pre mimco spravim vsetko 😉 tiez mi zistili malo zeleza..a nedostatok zeleza.. moze sposobit potrat.. tak sa uz dopujem aj zelezom 😀

ciaaa
2. okt 2013

@inngrid ja som stratila prehlad uz davno 😀

ciaaa
2. okt 2013

@kirriana
@denka_pk ja pijem alchemilku zltozelenu 0,5l denne.. od 1DC do cca 10DC 😀

nkem
2. okt 2013

@kirriana no myslím, že sa nedá 😉 niektoré zienky píšu raz za čas alebo sa dôjdu pochváliť testikom už 🙂

kirriana
2. okt 2013

@ciaaa jaj no dobre teda, takze som to presvihla, takze mozno buduci cyklus, dufam ze uz ziadny ale nebude 😀

tonjadabik2
2. okt 2013

@vertyeux dnes z ranneho mocu..som robila ale bolo vidiet na svetle druhu ciarku iba.. ved uvidim ci urobim rano dalsi alebo az v piatok.. ved toto ze vcera 36,9 a dnes som cakala 36,8 .. ale kuknem rano na teplomer a ze 37,07.. snad neklesne.. dufam.. hej neboj sledujem teplotu. uz starky moj huci ze furt si meram ze naco 🙂 ze doteraz sme nemerali pri detoch a nemali sme problem otehotniet tak naco meram..heh 🙂 ale ja aj tak meram len pre zvedavost snad sa rano nesklamem..ak uz rano neklesne tak sme vyhrali.

nkem
2. okt 2013

@monika541 to je dobre, keď ti lietali len dni,pri mne týždne 😀 tak čakám, že aj teraz to tak bude..komentáre typu, je to malé na te vek a pod,to keďže sa orientujú podla menzesu. No u muža je veľa dvojek, ale väčšinou je to od ženy, že 2 vajka a pod...ale bude jedno si myslím 😀 jedna že, čo so mnou čakala na pôrod mala posledný menzes pred rokom, to potom počítač rátal iné týždne 😀

ciaaa
2. okt 2013

@kirriana tak tomu ver.. ziadny buduci uz nebude 😉 inak..mne ta alchemilka ide uz krkom 😖 po MA som ju pila denne 7 tyzdnov.. ale ked pomaha.. tak teraz tych 10 dni v mesiaci to prezijem 😀

vertyeux
2. okt 2013

@tonjadabik2 tak drzim palce, ked takto pekne vzratsla, tak je to super 🙂 ja by som tetsla az o dva dni, ak tam ma byt ciarka, tak tam uz isto bude viditelnejsia a nebudes si musiet domyslat 🙂

kirriana
2. okt 2013

@ciaaa takze pomaha fakt ze pomaha? musim si to zapamätat!!

tonjadabik2
2. okt 2013

@vertyeux takto vysla dnes trosku hore..: http://ovufriend.com/graph/b63b52530682303d6ad1... co som cakala ze klesne.. ale Panbožko ma vyslysal sa zda zatiall.. hej asi si dam jeden den pokoj.. ak to teda vydrzim.. 🙂 netestovat..hehe

ciaaa
2. okt 2013

@kirriana tak ja neviem.. ale vraj pomaha 😀

inngrid
2. okt 2013

@kirriana ano ano robím aj včera som robila aj dnes chystám idem skusit teraz 🙂

bibi263
2. okt 2013

@ciaaa no pekne. ale tak ked mas ostatne vsetko ok mohlo by to vyjst no nie? no ja som zvedava co po tomto lieku to bude. ci sa podari alebo nie. hmm. dufam ze ano. ale akurat ked by som mala dostat ovulku buduci tyzden tak som na skoleni hmm.tak asi nic z toho zas

ciaaa
2. okt 2013

@bibi263 tak ja som mala s clostilom 2-3 vajka.. tak verim, ze ti to pomoze 😉 a inofolic si neskusala? ten je na dozrievanie vajicok - zdravych vajicok 🙂 tak sa mozte posnazit pred ovulkou.. spermosky vydrzia dlhsie.. aj 3-4 dni pred ovulkou.. 🙂 my ideme v sobotu na dovolenku a vtedy mi zacinaju plodne dni.. tak verim, ze to vyjde 😀