icon

Snažilky september 2013

tinky09
1. aug 2013

Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....

inngrid
2. okt 2013

@zuzu1104 júúúj moja tak nič ani ja dnes ovu čistý 🙂

bibi263
2. okt 2013

no brala som inofolic a rozhadzalo mi to cely cyklus.a teraz som zacala zas brat aj inofolic aj ten clostil. jej tak vam zavidim ze na dovolenku. aj ja cem hihi. tak si to uzite a popracujte aby vas bolo uz o jedneho viacej po prichode hi
a pocuj ked si uzivala ten clostil mala si aj nejake neziaduce ucinky? alebo nejaky problem? ci bolo vsetko ok?

zuzik_24
2. okt 2013

@zuzu1104 ooo, tak to áno, mám zamestnanú myseľ, ale aj tak stále myslím na blížiace sa plodné dni 😀 a sexuálne harašenie s priateľom 😅

inngrid
2. okt 2013

@bibi263 infolic ti rozhádzal cyklus?

ciaaa
2. okt 2013

@bibi263 jaj vlastne hej.. si to spominala.. tak snad bude teraz uz dobre s clostilom a inofolicom spolu 😉 to by bolo krasne.. keby to vyslo na tej dovolenke.. 😀 vies co.. ja som nemala nic, ziadne neziaduce ucinky.. ale co som citala.. tak niektorym babam, sa porobili cysty z neho 😖

ciaaa
2. okt 2013

@zuzik_24 tak ty uz testujes ovu? 😀 ja som minuly cyklus testovala az na 12DC.. teraz nebudem.. uvidime, ci to vyjde 😀

vertyeux
2. okt 2013

@tonjadabik2 skus to vydrzat 🙂 ako potom vydrzis cakat do najblizsej navstevy doktora? 😀

huncut
2. okt 2013

@inngrid dakujem za podporu 😉

huncut
2. okt 2013

@zuzu1104 no práveže bazálna teplota je dosť spoľahlivá, ukáže kedy je ovulka, podľa toho viem že sa blíži menzes takže tak...uvidíme hádam vyskušame počas menzesu

zuzik_24
2. okt 2013

Ahojte dievčence, vidím, že ste tu dnes toho popísali dosť, normálne čumákujem ako blázon. 🙂
ja som dnes makala ako žeravá, o chvíľku idem domov, tak chcem zaželať pekný večer všetkým. 🙂

Inak, myslím, že je nás tu požehnane, cca 10-12, niektoré už tehu, asi 3-4 a sme príma skupinka. 😉

Tak majte krásny večer plný snažilkovania, tento mesiac bude plodný a úspešný. 🙂

wildroses
2. okt 2013

@tonjadabik2 tak len vela trpezlivost ti prajem, za par dni uvidis ci to vyslo, v kazdom pripade ti drzim palceky 🙂a aj sebe, nech uz sme traja 🙂 🙂

inngrid
2. okt 2013

@huncut 🙂

huncut
2. okt 2013

@inngrid 😉

tonjadabik2
2. okt 2013

@vertyeux ved skusim.. budem testovat.. a ako mam vediet kedy mam ist k dr ???

tonjadabik2
2. okt 2013

@wildroses diki aj tebe prajem vela trpezlivosti.. 🙂 snad sa budeme tesit spolu.. 😀

denka_pk
2. okt 2013

baby ja to nechapem...ja mam stale negativny ovu test...a aj testovacia čiarka je velmi slaba...co mam robit? som 13 DC

saskiaaa
2. okt 2013

Ahojte babenky mi sa s priatelom uz tiez pokusame ale ako si vsimam nebude to take lahke mesiac sme skusali kazdy druhy den a nic takze teraz mam zle pocity :-\ kedze to vyzera ze dostanem ms

tonjadabik2
2. okt 2013

@vertyeux nevies kedy by sa mi mohla zjavit druha ciarka na teste?

zuzu1104
2. okt 2013

@nkem Dia,keď pôjdeš k lekárovi, tak mu povedz, že nevieš kedy bol posledný menzes ani približne, že si si to nepoznačila a potom ti veľkosť bábätka zistia v dvanástom týždni, keď sa meria tuším niektorá z kostí v nohe a podľa toho sa určuje tt
a nebude sa lekárka aspoň zamýšľať, že aké by malo byť veľké, že je primalé a ušetríš sa aj ty tých nepríjemných rečí.

zuzu1104
2. okt 2013

@inngrid veru čistý, ale normálne som dnes spozorovala fakt hojný hlien a dokonca aj poriadne naťahovací, tak neviem či to je len planý poplach alebo sa telo pripravuje, že o pár dní bude ten správny hlien

zuzu1104
2. okt 2013

@zuzik_24 tak samozrejme, na to treba myslieť vždy, hlavne na to harašenie 😀

zuzu1104
2. okt 2013

@huncut ale tak za pokus to predsa stojí, ja tiež meriam BT, tak som zvedavá, lebo je to prvý mesiac, čo som sa na to dala

zuzu1104
2. okt 2013

@denka_pk A aké máš dlhé cykly? Možno ovulka prebehne neskôr a nie ne 14 deň

huncut
2. okt 2013

@zuzu1104 no ak budeš potrebovať poradiť s bt tak kľudne sa ozvi, ja meriam už 9 cyklus 😉

huncut
2. okt 2013

@bibi263 ahojky, čítam že si brala inofolci a rozhádal ti cyklus, ako? ja ho pijem 2 mesiace a ešte mám na mesiac...

denka_pk
2. okt 2013

@zuzu1104 cykly mam rozne... 29-34 dni....chapem ze moze byt ovulka neskor..preto robim ovu testy od 7 DC...chcem vediet kedy bude presne...ale hlavne mi je divne ze ta kontrolna ciarka je velmi slaba

zuzu1104
2. okt 2013

@huncut ďakujem veľmi pekne, si zlatá🙂 ja som si to dnes všetko študovala, ale nechápem jedno napríklad som pozerala niektoré grafy a nechápala som, že prečo práve vtedy bola určená ovulácia. Čo je dôležité pri jej určení podľa BT, odhliadnuc od hlienu alebo ovulačných testov. Neviem či som to pochopila správne. Takže asi tak som to pochopila, že vždy v deň ovulácie teplota prudšie stúpne a drží sa hore. Ale niektoré príklady grafov ma fakt zmiatli. Som bola z toho jeleň.

zuzu1104
2. okt 2013

@denka_pk no tak to ešte ovulku nečakaj, najskôr tak na 15DC teda za predpokladu, že tvoja luteálna fáza trvá 14 dní. Ja som tiež ešte na 13DC pozitívny test nemala a na 14DC už pozitívny bol 🙂 Akú značku ovu testov používaš? Ak sa ti nepozdávajú tak odporúčam kúpiť od lauritky tu na MK, predáva kus po 0,40 centov a sú veľmi dobré.

denka_pk
2. okt 2013

uvidim ze ako vyjde test zajtra... dufam ze uz bude aspon nieco vidiet... su to testy znacky Women secret Right time..uvidim tento mesiac a ked sa nam nezadari tak kupim inu znacku...alebo objednam od lauritky, ako citam tak dost vela dievcat si od nej objednali ovu testy

zuzu1104
2. okt 2013

@denka_pk no veď ona má fakt super cenu, v lekárni sú o dosť drahšie a má v tej cene aj tehotenské testy s tou najvyššou citlivosťou