Snažilky september 2013
Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....
no brala som inofolic a rozhadzalo mi to cely cyklus.a teraz som zacala zas brat aj inofolic aj ten clostil. jej tak vam zavidim ze na dovolenku. aj ja cem hihi. tak si to uzite a popracujte aby vas bolo uz o jedneho viacej po prichode hi
a pocuj ked si uzivala ten clostil mala si aj nejake neziaduce ucinky? alebo nejaky problem? ci bolo vsetko ok?
@bibi263 jaj vlastne hej.. si to spominala.. tak snad bude teraz uz dobre s clostilom a inofolicom spolu 😉 to by bolo krasne.. keby to vyslo na tej dovolenke.. 😀 vies co.. ja som nemala nic, ziadne neziaduce ucinky.. ale co som citala.. tak niektorym babam, sa porobili cysty z neho 😖
@tonjadabik2 skus to vydrzat 🙂 ako potom vydrzis cakat do najblizsej navstevy doktora? 😀
Ahojte dievčence, vidím, že ste tu dnes toho popísali dosť, normálne čumákujem ako blázon. 🙂
ja som dnes makala ako žeravá, o chvíľku idem domov, tak chcem zaželať pekný večer všetkým. 🙂
Inak, myslím, že je nás tu požehnane, cca 10-12, niektoré už tehu, asi 3-4 a sme príma skupinka. 😉
Tak majte krásny večer plný snažilkovania, tento mesiac bude plodný a úspešný. 🙂
@tonjadabik2 tak len vela trpezlivost ti prajem, za par dni uvidis ci to vyslo, v kazdom pripade ti drzim palceky 🙂a aj sebe, nech uz sme traja 🙂 🙂
@vertyeux ved skusim.. budem testovat.. a ako mam vediet kedy mam ist k dr ???
@wildroses diki aj tebe prajem vela trpezlivosti.. 🙂 snad sa budeme tesit spolu.. 😀
baby ja to nechapem...ja mam stale negativny ovu test...a aj testovacia čiarka je velmi slaba...co mam robit? som 13 DC
Ahojte babenky mi sa s priatelom uz tiez pokusame ale ako si vsimam nebude to take lahke mesiac sme skusali kazdy druhy den a nic takze teraz mam zle pocity :-\ kedze to vyzera ze dostanem ms
@vertyeux nevies kedy by sa mi mohla zjavit druha ciarka na teste?
@nkem Dia,keď pôjdeš k lekárovi, tak mu povedz, že nevieš kedy bol posledný menzes ani približne, že si si to nepoznačila a potom ti veľkosť bábätka zistia v dvanástom týždni, keď sa meria tuším niektorá z kostí v nohe a podľa toho sa určuje tt
a nebude sa lekárka aspoň zamýšľať, že aké by malo byť veľké, že je primalé a ušetríš sa aj ty tých nepríjemných rečí.
@huncut ďakujem veľmi pekne, si zlatá🙂 ja som si to dnes všetko študovala, ale nechápem jedno napríklad som pozerala niektoré grafy a nechápala som, že prečo práve vtedy bola určená ovulácia. Čo je dôležité pri jej určení podľa BT, odhliadnuc od hlienu alebo ovulačných testov. Neviem či som to pochopila správne. Takže asi tak som to pochopila, že vždy v deň ovulácie teplota prudšie stúpne a drží sa hore. Ale niektoré príklady grafov ma fakt zmiatli. Som bola z toho jeleň.
@denka_pk no tak to ešte ovulku nečakaj, najskôr tak na 15DC teda za predpokladu, že tvoja luteálna fáza trvá 14 dní. Ja som tiež ešte na 13DC pozitívny test nemala a na 14DC už pozitívny bol 🙂 Akú značku ovu testov používaš? Ak sa ti nepozdávajú tak odporúčam kúpiť od lauritky tu na MK, predáva kus po 0,40 centov a sú veľmi dobré.
uvidim ze ako vyjde test zajtra... dufam ze uz bude aspon nieco vidiet... su to testy znacky Women secret Right time..uvidim tento mesiac a ked sa nam nezadari tak kupim inu znacku...alebo objednam od lauritky, ako citam tak dost vela dievcat si od nej objednali ovu testy

@zuzu1104 júúúj moja tak nič ani ja dnes ovu čistý 🙂