Snažilky september 2013
Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....
@ewik333 no tak univerzálna rada asi neexistuje, lebo inak by sme tu boli všetky tehotné :(
ale tak v podstate, meriaš si bazálnu teplotu, aby si vedela, kedy máš ovuláciu a či teda vôbec prebieha alebo napr. aj ovulačné testy sú dobré. Všetci radia nemyslieť na to, ale to sa proste žene, ktorá túži po bábätku, nedá. Tak len hlavu hore a snáď to čoskoro príde. 🙂
Ja mám doma 3 ročného krpca a tiež už túžime po druhom mrňátku, žiaľ druhý pokus nevyšiel, bábo som potratila, no a teraz sa pokúšame znova, uvidíme, ako to pôjde.
@zuzu1104
Mojka,jasné,že zasluzis oddych,toľko piecť a ešte aj s malým🙂 Šikulka 😵,vylož nôžky a veget🙂
@danielka20101989dadus dík Dani, už oddychujem 🙂, lebo som fakt zničená
@huncut no ved ja uz berem inofolic 2 den a uz cakam kedy zas sa mi vyhadzu. ja to mam skor take ako krupica. mi kozmeticka povedala ze sa to vola krupica a ze sa to neda vytlacit. ze bud to zmizne alebo ti to ostane. no mne to nastastie ustupuje. ale tak ked teraz berem zas bohvie co to spravi
@huncut
Baby,ja nemôžem ani krivého slovka povedat na inofolic,mne úžasne upravil cyklus,a už nemusím ani merať Bt,vždy viem kedy mám ovulku podľa výtoku,kým som nebrala inofolic,tak výtok o ničom 😝 .Ale každá je iná,u každej to funguje inác,ja používam na akné pred mrchou normálny detský olejcek ten aviril,taký modrý,,nanasam pred spaním,bo je lesklý,mne to ukľudni pleť (ale zase ja som skôr taký suchý tip pleti-musím sa často kremikovat)
Tak nech sa skoro zbavite krupice😉
@danielka20101989dadus no ved to, že každá žena je iná, každá reaguje inak... ja mám takú zmiešanú pleť takže olej by mi veľmi nepomohol... ale inak inofoli mi upravil cyklus tiež takže nemožem povedať nič zlé
@zuzu1104
Noo,veď nepreháňaj to s upratovanim zase,malý ti pomôže 😀 aj mne treba upratať,ale vidím to na sobotu,chcem všetko vydrhnut,vylestit,mám nové zaclonky, 😵 😵 😵 tak sa teším,pustím rádio a budem upratovať,a tiež idem piecť dobošove rezy,mňam 🙂 už nech je sobota...
Vy máte asi oslavu,keď že tak veľa pecies? To poznám,ja sa tiež vždy snažím aby bolo všetko tip-top kvôli svokre 😝
kocky ja vas citam uz od prvej strany, neda mi sa nepripojit. Ja som v stave cakania, v pondelok by mala prist MS, ale testy by som hned aj teraz uz robila 🙂 Aj ked nejako citim ze sa to nepodarilo, pravda je ze sme ani nejako moc tutu mutu nepraktizovali, bo ja som brala dlho HAK a len minuly mesiac som vysadila a ked prisli ovulacne bolesti tak ja som bola aj u lekara, lebo ze mocak zapaleny asi 😀 Az potom mi tu na fore jedna zlata baba napisala ze to bude ovulka 🙂 Len brusko moc bolelo, takze na sex ma vobec netahalo. A nemam totalne ziadne priznaky, prsia, bradavky..nic co tu opisujete. Akurat niekedy na par hodin pride bolest ako pred MS ale potom to prejde. Toz moc tomu neverim, ale nemam to ani komu takemu kto by to pochopil povedat, tak ze vam napisem 😉
@danielka20101989dadus veru takmoja, máme oslavu, môj malý bude mať v nedeľu 3 roky a tak sme sa rozhodli usporiadať oslavu, ale už v sobotu, tak naozaj musím mať všetko tip top, ale nie kvôli svokre, ale pre svoj dobrý pocit, že všetko pekne zvládam 🙂
Takže nové záclonky, no už aj ja by som si rada nejaké pekné kúpila,možno na výplatu si nejaké doprajem 🙂
Dobošové rezy poznám, tiež chutný koláčik, tak nech sa ti dobre vydaria. 🙂
@zuzu1104 supééér, zajtra prídeme všetky na ochutnávku koláčikov 😀
ale vážne, si šikulka, malý určite statočne pomáhal, preto ten "poriadok" v kuchyni. 🙂
pekne si oddýchni, aby si mala veľa síl na víkend a snažilkovanie "potajme" s mužíčkom, keďže budete mať návštevy. Určite ale nájdete chvíľku na rýchlovečku, neboj. 😉
@tamarka9 no vitaj medzi nami Tamarka. 🙂 Len smelo k nám, my sme tu pozitívne naladené a kecáme o všetkom možnom ako si mala možnosť prečítať si. 🙂
príznaky tehu nemusíš mať vôbec ihneď. Sprav si jeden testík, možno sa Ti tam objaví nejaký slabý "duch". Keď nie, nebuď sklamaná, počkaj do MS, či príde, ak nie, tak 2-3 dni potom skús ešte jeden test. Naše skúsenosti si tu síce píšeme, dávame si rady, no každá z nás je iná, každá má iné telo, skrátka čo platí na jednu, nemusí na druhú, takže ešte nevešaj hlavu. 🙂
@tamarka9
Jasné,treba si popísať😉 Každa má iné príznaky,napr. ja nemám vôbec bolesti,iba výtok,a podľa toho viem,že ovu 😀 Skús čajik z materinej dusky,na mňa zaberá skvele,,zvyknem si kupovať v lekárni sypanu dušku,a trošku si nasypem aj do kúpeľa,a vdychuje-aromaterapia po mojom🙂 Mňa to zvykne aj ukľudnit,lebo som nemožná(nervózna) keď mám mať ovu ,možno ti prejdú bolesti, keď sa telo očisti od HA.
Tak držím palce,bodaj by mrcha neprisla 😵
@zuzik_24 no jasné, dojdite, by som sa tešila 🙂
A teraz už kysnem v posteli a nič sa mi nechce, vaječníky bolia už od včera, tak je možné, že ovulka bude aj skôr. Aj by som sa clekom potešila, veľmi to chcem tento mesiac stihnúť, lebo muž ide od utorka na služobku a by som bola veľmi sklamaná, keby to nevyšlo.
Obe budeme cez víkend pracovať na bábätku pekne poctivo, však Zuzik?
@zuzu1104
Tak to malému prajem len to naj🙂 Dubačik isto robí radosť,no a ani sa nenazdas a bude sestrička 😵 😵 😵 Hej,aj ja mám skvelý pocit keď vidím za sebou kus prace a ešte väčšiu radosť mám keď vidím svokrin kysly úsmev(lebo nebola nadšena,že jej syn si zamiloval dievča z dediny,no a už je to 9rokov a z toho 3co spolu bývame 😵 Ale zase musím povedať,že je skvelá ,to by som jej zase krivdila🙂 Tak želám super počasie a dobrú náladu 😀
baby dakujem este raz...tak ja teda zajtra rano len tak zo zvedavosti jeden skusim, potom samozrejme zreferujem. Inak
@danielka20101989dadus presne to si aj ja myslim, ze tie bolesti casom prejdu, nepamatam sa ze by som ich predtym mavala, lebo ked nie tak 5 dni ovulacne bolesti, 5 dni PMS a 5 dni mrcha, tak to je radost byt zenou 😀
@zuzik_24 ty si tiez teraz mesiac dozadu vysadila HAK vsak? Ja tiez tak a teraz cakam na prvu "ozajstnu" MS, alebo skor nechcem aby prisla 😎

zlatíčka, tak ja mám konečne napečené, punčák a medové rezy sú zaťažené, zajtra na nich ešte spravím polevu a hotovo. Som narobená ako kôň a kuchyňa vyzerá ako po bombardácii. 🙂 Idem sa rýchlo najesť špagiet, čo som stihla tak na rýchlo popri koláčoch zbúchať a idem upratať ten bordel 🙂, no a potom trošku oddýchnuť, myslím, že si zaslúžim po tomto dni.