icon

Snažilky september 2013

tinky09
1. aug 2013

Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....

nkem
3. okt 2013

@zuzu1104 to sú nádherné koláče a este krajší pomocník 🙂 sikulky ste 😉

zuzu1104
3. okt 2013

@zuzik_24 @inngrid ženušky, tak vy už asi dnes snažilkujete ostošesť, tak nech máte dnes pekný večer 🙂

zuzu1104
3. okt 2013

@nkem ďakujem Dia 🙂

denka_pk
3. okt 2013

@kirriana malaaaa...konecne...čakam ze zajtra alebo pozajtra to uz bude na 100 %

denka_pk
3. okt 2013

@nkem preco? 😀

vertyeux
3. okt 2013

@zuzu1104 bola som len vtedy, co som mala tu slabu mykozu, vtedy to bolo este na hranici detegovatelnosti, teraz sa chytsam az niekedy v polke oktobra. ked najblizsie pojdem, dufam, ze uz bude pocut srdiecko 🙂 tak je super, ze pri tom tak pekne vydrzal. Nas risko ma 2roky a teda pri nicom dlho nevydrzi, tak snad casom, ked sa bude blizit k tym tretim narodkam, snad potom spolu tiez nieco napecieme 🙂

denka_pk
3. okt 2013

@vertyeux budem testovat kazdy den, nech sa dobre trafime...a hlien sledujem tiez...mavam ho dost vela

nkem
3. okt 2013

@denka_pk no nazvime to, že niektorí sú ako také divé vajcia 😀

zuzu1104
3. okt 2013

@vertyeux tak budem na teba myslieť a určite potom napíš, že ako to dopadlo
neboj Riško z toho vyrastie, ani Samko v dvoch rokoch skoro pri ničom nevydržal, ale teraz ako keby zmúdrel 🙂 a skoro celý deň sa vie zahrať sám a ja si môžem aj oddýchnuť alebo pozrieť v telke niečo, či navariť, alebo upratať

gladriel
3. okt 2013

@nkem no ja som chytila taku zimu vcera rano ze sa rychlo priatel tulil ku mne perina ma nedokazala zohriat

denka_pk
3. okt 2013

takto budu tento rok naši chlapi vyzerat ked sa nam vsetkym podari otehotieť

denka_pk
3. okt 2013

@nkem tak to je pravda...mala som nastarosť 3 deti...

nkem
3. okt 2013

@gladriel treba dávať,pozor, aby si neochorela náhodou. Ale ja mám tiež presne tieto stavy a pritom jedna zienky mi tu písala, že ona počas tehu mala o 0,5stupňa vyššiu telesnú teplotu...

nkem
3. okt 2013

@denka_pk môj nerv, to sa tí nečudujem už vôbec nečudujem 😀 ja šla takto strazila 2 a koniec 😀

denka_pk
3. okt 2013

@nkem deti by som este ako tak zvladala, ale isla som tam hlavne za účelom naučiť sa po anglicky, ale to nebolo možne kedže rodicia sa so mnou vobec nerozpravali..a dvoj, štvor a sedem rocne deti mi moc s anglictinou nepomohli..takze som zbalila kufre a isla som domov...trosku mi vadi ze som sa tu anglictinu nenaucila, ale tu na SR mi je asi najlepsie...doma je doma 🙂

gladriel
3. okt 2013

@nkem davam pozor,rano som prisla a hned caj ale len cierny.aj v praci sedim sice v kratkom tricku ale aspon mam okolo pasa deku.vies ak nieco v brusku je nech he mu teplucko.mam este otazku mala si zapchu plynatost a grganie

andrejka2424
3. okt 2013

od septembra snažilkujeme už aj my...3 deň meškajú,ale v poslednej dobe mám pocit,že sa mi predlžuje cyklus na 33 dní a cítim,že veru z toho tento mesiac nič nebude....moje prvé sa nám podarilo na druhý šup a to som cítila veľké sklamanie a obavy ,keď sa to nepodarilo hneď a aj keď nijako netlačíme na pílu,som prekvapená že opäť prichádzajú tie obavy,že čo ak sa to nepodarí vôbec....obdivujem a zároveň mi je ľúto žien,ktoré čakajú a skúšajú veľmi dlho a stále nič...som od prírody pesimista a viem,že by som mala veľký problém udržať si pozitívne myslenie. 😒

nkem
3. okt 2013

@gladriel praveze ja mám momentálne opačný problém, že nestíhajú pomaly dojst na záchod 😅 ale čítala som, že ak to môže byť. Čierny čaj a bylinkove čaje moc v tehu nie, aj ja pijem iba ovocné 😉

vertyeux
3. okt 2013

@gladriel ahoj, ja som asi cca 6tt a zima mi je tiez poriadna uz skor, nez som zistila, ze som tehu. som si myslela, ze na mna asi nieco lezie, ja stale beham v mikine, pripadne lezim pod paplonom a to mame v byte okolo 24stupnov. a teraz ako bola vonku kosa, normalne som si skoro vytiahla zimnu bundu, moje dieta spotene a mne bola kosa 🙂 takze to moze byyt tiez jeden z priznakov..drzim palce 🙂
@gladriel miernu zapchu mam aj ja, ale pijem teraza castejsie acidko a uz sa to upravuje 🙂

vertyeux
3. okt 2013

@denka_pk no super, tak snazilkujte 🙂

denka_pk
3. okt 2013

@vertyeux urcite budeme snazilkovat o sto šesto 🙂

gladriel
3. okt 2013

@vertyeux mne je raz dobre poton zimnica na to beham v ponozkach a ja ponozkova nie som,potom zas strasne teplo ze beham v kratkom tricku.a acidko no ja len probiotika mliecne veci mi dole krkom moc nikdy neslu

gladriel
3. okt 2013

@nkem no ako nemala som chut na pigi caj tak dnes rano som chut dostala a iny caj moc nemusim.vcera som mala chut na jablkovy dzus ale polovicka kupila len hruskovi a dnes mam skor chud na hruskovi skor ako na jablkovi a to pre istotu mam doma kupeny vraj jsblkovi.

kirriana
4. okt 2013

@denka_pk wuej uz si mala ducha? jupiii, ja vcera 13DC nic, tak som straaaaaaaaaasne zvedava na dnesok 🙂 urcite sa ozvem, ak si mala ty vcera na 14DC ducha, tak ja musim mat dnes tiez!! 😀

inngrid
4. okt 2013

@denka_pk hehe aká si ty srandistka 🙂

inngrid
4. okt 2013

Dobré ránko dievčence 🙂 jčo som zmeškala?

zuzu1104
4. okt 2013

@inngrid Dobré ránko Inuška, tak napr. Dia-nkem bola na kontrole a je v 6tt o 10 dní ide opäť na kontrolu, aby zistili srdcovú aktivitu bábätka a inak žiadne iné testovanie nebolo a ani žiadne iné kontroly.
Ty si sa včera ako mala, ako pokračujú ovu testy? Dnes si 12DC? nie?
Ja som 11DC, teplota zatiaľ nestúpla, takže ovulka ešte nenastúpi aj keď vaječníky ma už druhý deň riadne bolia, tak uvidíme, kedy to dorazí, či presne na 14DC, alebo neskôr.

inngrid
4. okt 2013

@zuzu1104 ja som sa ti včera ani nemala kedy testnut - tak dnes znovu testnem a dame aj tutu mutu s muzíčkom ale vaječníky bolia aj mna 🙂 uz 2 den 🙂

zuzu1104
4. okt 2013

@inngrid tak budem asi príjemný večer priať 🙂 aj my dáme ťuťu muťu 🙂
ale tá bolesť vaječníkov je dosť nepríjemná, minulý cyklus som to až také silné nemala

tamarka9
4. okt 2013

@andrejka2424 ahoj, pekne vitam 🙂 Aj my snazilkujeme od septembra a presne mam take pocity ako ty, ze sa nic nepodarilo a som z toho normalne smutna, som necakala ze budem takto reagovat, ale normalne sa mi ani nic nechce robit. Tebe to uz aspon meska, mne to ma prist v nedelu, tak este snad nie je vsetko stratene 🙂