icon

Snažilky september 2013

tinky09
1. aug 2013

Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....

ewik333
4. okt 2013

@vertyeux :D toto je po americku, tomu ja nerozumiem :D ale strýčko google mi s tým isto pomôže :D ĎAKUJEM

ewik333
4. okt 2013

@senselinka jo hneď si preštudujem a vrhnem sa na to.... a koľko si už meriaš?

zuzik_24
4. okt 2013

@gladriel verím, že priateľ má stále pravdu, takže držím palčeky 🙂

senselinka
4. okt 2013

@ewik333 podľa toho, či sme sa snažili, alebo sme to mali zakázané 😒 Momentálne druhý mesiac, ale skôr kvôli tomu, či vôbec prebehla ovulácia, nie ani tak kvôli tomu, kedy je, to mi je momentálne jedno 🙂
A potom si kontrolujem cyklus, presne viem, kedy dostanem mrchu a podobne. Ale je to tam pomerne prehľadné a v grafe pekne vidíš, čo sa s tvojím telom deje 😉

zuzik_24
4. okt 2013

@zuzu1104 veď to, zašibkáva, ale víkend sa blíži Zuzinka, ideme na toooooooooo 😀

ewik333
4. okt 2013

@senselinka no to čo sa s mojím telom deje by bolo fajn vedieť, idem na to :D

zuzu1104
4. okt 2013

@zuzik_24 ďakujem moja 🙂
No samozrejme, že vám také upečiem 🙂, ale už ti musím povedať, že dnes som už rozbitá ako cigánska hračka, totálne. Som dnes ešte napiekla štrúdľu, navarila obed a vypratala celý barák a som na smrť unavená, tak teraz si už len oddýchnem.
Aký máš dnes deň?

zuzu1104
4. okt 2013

@ewik333 No tak bazálnu teplotu meriam aj ja a sledujem si aj hlien, chvíľu som sledovala krčok, ale nebolo mi to moc príjemné, tak som to radšej prestala robiť. Keď máš také rozhádzané cykly, tak naozaj najlepšie urobíš, keď bude robiť ovulačné testy a zároveň budeš merať aj teplotu, podľa toho to najlepšie zistíš, budem držať palce. 🙂

zuzu1104
4. okt 2013

@zuzik_24 áno Zuzik, už sa teším, ja už aj dnes muža znásilním 🙂

subbinka
4. okt 2013

@zelenagw Moc by som sa nato nespoliehala a vies ze cim viac tuzis po babatku tym menej sa to podari ja som tiez vysadila tabletky pred vyse aj cosi mesiacom takze uvidime kedy sa podari 🙂

zuzik_24
4. okt 2013

@zuzu1104 fúha, tak to si dosť toho postíhala. Verím, že si unavená, tiež by som bola... Ale mysli na víkendové snažilkovanie, ja sa na to už tešíííím. 🙂
No a dník mám taký dosť pracovný zase, sa chystá kopec akcií pre zákazníkov + obchodné veci, tak neviem čo skôr, je toho veľa. 🙂
Ale som si povedala, že to za mňa nikto neurobí, počká to na mňa do pondelka, takže odchádzam dnes z práce už o pol štvrtej, víkendovať a snažilkovať s mojím drahúšikom 😀

zuzu1104
4. okt 2013

Ženičky, tak ja som konečne urobila, čo som mala všetko v pláne a teraz musím opäť trošku oddýchnuť, lebo už asi od únavy odpadnem. 🙂, idem dať asi kafeeee na prebudenie a hádam by som mala aj niečo zjesť, lebo od rána som len pohár acidka vypila.
No a mimochodom dnes som volala o výsledky z krvi, nevydržala som a sestrička mi povedala, že mám všetko v poriadku, takže sa veľmi teším, ale ešte počkám na výsledky zo steru, som fakt zvedavá či mi v tej mojej hlave už načisto preskakuje alebo sa tam nakoniec niečo nájde.

huncut
4. okt 2013

@bibi263 no tak ja mám práve podváhu a nepribrala som, hoci chutí mi prinom jesť ale nevidno to na váhe

zuzu1104
4. okt 2013

@zuzik_24 jooooj aj ja sa už teším, len by som viac prijala, keby sme mali víkend v kľude, ale tak hádam sa posnažíme aj tak🙂 Veď návšteva príde až v sobotu a už v nedeľu poobede vypadne, takže môžme ísť potom opäť večer na to. 🙂 Už očami normálne tlačím to, aby prišiel ten správny hlien. 😀
Takže máš frmol v robotke, ale tak ty si šikovnica, určite všetko zvládneš ľavou zadnou. 🙂 Inak o koľkej chodíš domov z práce, keď teraz píšeš, že pôjdeš skôr?

tinkova2
4. okt 2013

ahojte baby ja som vysadila 6.9 tabletky dodnes mi nenabehla menstruacia pokusame sa o druhe babo robila som si tatest no negativny uz je skoro mesiac a nic akurat som mala od 17.9 do 20.9 vytok ako pro ovulacii a to sme sa snazili akurat dnes ma pobolieva podbrusku a stale nic.

tamarka9
4. okt 2013

@tinkova2 a ani po vysadeni ti nenabehla este ta HAK menstruacia?

tinkova2
4. okt 2013

nie nenabehla no kojila som tak som uzivala cerazette po vysadeni som hned odstavila maleho tak mi radila sestricka

tamarka9
4. okt 2013

@tinkova2 no tak to je zvlastne ze aj test bol negativny, neskusis lekara?

tinkova2
4. okt 2013

bola som sestricka mi na chodbe povedala ze to je normalne ze kym kojim nemusi ni nabehnut a aby som sa necudovala ak ostanem tehotna nepustila ma k slovu co som sa vlastne prisla opitat a nakoniec mi povedala ze nech jej tu nenabehnem v piatom mesiaci a mam si spravit kazde dva tyzdne tes a lekarovy ma nepustila

zuzik_24
4. okt 2013

@zuzu1104 som rada, že máš dobré výsledky. 🙂
som tak rozmýšľala, keď si taká rozbehnutá v upratovaní, neskočíš aj k nám? 😀 aj kávu Ti uvarím, keď prídem z práce domov 😀 😀 😀

tonjadabik2
4. okt 2013
zuzik_24
4. okt 2013

@zuzu1104 šikovnica ako šikovnica, niekedy by som sa potrebovala naklonovať, aby som pracovné povinnosti postíhala načas. 🙂
Ja chodím štandardne na 8-mu do práce, končím o 16.30hod, klasika 8,5hod pracovného času ☹
niekedy si hovorím, že po toľkých rokoch práce by som si už zaslúžila aj oddych, možno aj vo forme materskej dovolenky, aj keď o "dovolenke" sa pri deťoch hovoriť nedá. 🙂

tinkylinky
4. okt 2013

mne ta HAK strasne rozhodila cyklus 2 mesiace po sebe 40 dni a teraz 55 dni to je na prd. sa chcem spytat ci mi niekto nevie poradit robim nocne smeny a ako si mam merat bazalnu teplotu. ked vstanem poobede alebo primne to nema zmysel si merat kedze mam tak rozhadzane smeny.

zuzu1104
4. okt 2013

@zuzik_24 no Zuzanka, keď počkáš pár dní, že trošku oddýchnem, tak prídem 🙂 Ja rada upratujem🙂
A na kávičku sa teším 😀

zuzik_24
4. okt 2013

@zuzu1104 ak prídeš, budem rada, ale určite nebudeš musieť upratovať, ja to totiž robím celkom rada, akurát ma rozčuľuje potom to rozhadzovanie vecí od ostatných členov domácnosti 😀
a kávičku Ti tiež rada uvarím, aj na koníkoch povozím 🙂

zuzu1104
4. okt 2013

@zuzik_24 ale určite si šikovná, aspoň na mňa takým dojmom pôsobíš 🙂 A myslím, že každý človek by občas potreboval naklonovať, nie len ty 🙂
Určite si materskú zaslúžiš, napriek tomu, že sa o dovolenke nedá hovoriť, ale je to aj tak to najkrajšie obdobie v živote ženy, teda aspoň pre mňa bolo. 🙂
Naozaj sa o dovolenke nedá vôbec hovoriť, hlavne v prvých dvoch rokoch, ale pre nás už ten tretí rok celkom aj dovolenka bola. Samulo je dosť samostatný a môžem si pri ňom dosť aj oddýchnuť a je aj dosť pracovitý a chce mi pomáhať a to sa mi fakt páči. A ja ho nechám, lebo chcem, aby bol takýto až do dospelosti. 🙂

zuzu1104
4. okt 2013

@zuzik_24 o tom rozhadzovaní mi ani nehovor, môj muž je meeeegabordelár, nikedy ma ide z neho šľak trafiť a najmä keď smradľavé ponožky dá sušiť na radiátor a v dome mi smrdí ako keby tam bol hnoj 🙂
Jeeeej koníky, to bolo mojím snom od malička. Takže vy máte doma takú malú farmičku, keď máte koníky, žiješ v dome?

zuzu1104
4. okt 2013

@tinkylinky http://merenibt.xf.cz/index2.html
pozri túto stránku, tam píše pani aj o meraní, keď ženy robia na smeny tuším

tamarka9
4. okt 2013

@tinkova2 no vies co akoze to co ma znamenat? Ja na tvojom mieste pockam tak max do pondelka, urobim dalsi test a ak negativny, tak si tam zavolam a vyziadam si k telefonu lekara a opisem mu situaciu. Aspon na krv by si mala ist a ked nie si tehu, tak mozno ozaj cakat, kym same nabehne, alebo nech uz lekar zvazi, ALE NENECHAJ sa buzerovat od nejakej drzej sestricky, uvidis ked aj ty budes "drzejsia" ani ona si uz viac nedovoli.

tinkylinky
4. okt 2013

dakujem @zuzu1104 idem studovat 🙂