icon

Snažilky september 2013

tinky09
1. aug 2013

Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....

denka_pk
5. okt 2013

@tonjadabik2 bodaj by si mala pravdu

tonjadabik2
5. okt 2013

baby ak ste tehu asi..tak si vvyratajte v ktorom tyzdni ste 😀 http://www.pregnology.com/due-date.php?o1=1&cyc...

monika541
5. okt 2013

@tonjadabik2 krása! už aby sme mohli vidieť aj my takéto výsledky nášho snaženia🙂).

monika541
5. okt 2013

krásny slnečný deň všetkým🙂)

tonjadabik2
5. okt 2013

@monika541 Dakujem 🙂 myslis ze su pozivne tie vysledky? este ani ja neviem..aj ked ms uz meska..cize asi..ano 🙂

vertyeux
5. okt 2013

@murcia ja som cakala vzdy tych 5min, potom som tets nechala tak. ale niekedy ked ten test lepsie zaschne, tak sa moze stat ciarka viditelnejsia, to je tak do tej polhodky. potom som uz test vyhadzovala s tym, ze pockam 3dni. ked na prvom bol duch, na druhom teste (o3dni) by uz mala byt viditelnejsia ciarka 🙂

monika541
5. okt 2013

@tonjadabik2 ja Ti veľmi držím palčeky, ale radšej s testíkom počkaj, aby tie dve čiarky boli riadne výrazné a mohla si sa riadne tešiť. zabudla som, koľko ti dnes mešká?

inngrid
5. okt 2013

@zuzu1104 no moja 13:51 ranajkujem 🙂 doteraz sme spolu boli v posteli mm som tak zmohla ze ešte si lezí ranajkujem sama 🙂 🙂

tonjadabik2
5. okt 2013

@monika541 Dakujem 🙂 ved cem pockat..aby boli krasne vyrazne 🙂 tak zatial jeden den..dnes prvy..ja viem ze je to malo..ale viem ze mozem byt tehotna..a teploty mi vychadzaju 🙂 zatial teda..

zuzu1104
5. okt 2013

Kočky moje, tak test je už pozitívny, čiarka je skoro taká silná ako kontrolná a mám brutálny hlien, normálne zo mňa vypadáva a že vraj je takýto hlien najplodnejší, takže dnes ideme s mužom na to, ho zadusím, keď sa mi opije 🙂

zuzu1104
5. okt 2013

@inngrid hehe no moja ty si riadny dráč🙂 dobre dobre
ja mám dnes brutálne plodný hlien, až zo mňa vypadáva von, takže dnes večer to znova vidím na...

monika541
5. okt 2013

@tonjadabik2 tak nech veru ani nepríde🙂.

inngrid
5. okt 2013

@zuzu1104 ja stale negatívny ovu test tak neviem neviem tak drzím palec nech sa spon vám zadarí 🙂

tonjadabik2
5. okt 2013

tak baby robila som si test.. jedna ciarka.. ☹ a druha taka slabulinka az uplne.. taze tak no.. ☹

inngrid
5. okt 2013

@tonjadabik2 ja sa k tehu testu ani nedostanem, robim si uz niekolko dní ovu testy a tiez len jedna čiarka tak neviem neviem :(

tamarka9
6. okt 2013

Dobre rano baby, tak ja sa hlasim s nivinkou ze dnes rano uplne nacas prisla MS ☹ Jedine co je na tom trosicku pozitivne je, ze aj po niekolkorocnom brani HAK mi to vobec nerozhadzalo cyklus a MS som dostala presne tak ako ked som nebrala tabletky. Ale luto je mi velmi...uz nech mrcha prejde a skusame dalej, snad tento mesiac bude uspesnejsi 🙂

maarlie
6. okt 2013

@zuzu1104 test urobený v nedeľu ráno minulý týždeň - negatívny a na obed potvora prišla... 🙄

zuzu1104
6. okt 2013

@inngrid no dnes je už čiarka taká ako kontrolná, večer sem hodím fotečky testíkov. Včera aj predvčerom sme sa milovali a budeme aj dnes aj zajtra, už teraz to musí vyjsť, lebo sme to riadne poistili. A dnes mi už poriadne klesla teplota, tak predpokladám, že zajtra už bude hore a dnes to prebehne.
No a ty si dnes 14 DC, tak len pekne testuj, hádam to príde čoskoro. 🙂 Meriaš aj teplotu alebo nie?

zuzu1104
6. okt 2013

@inngrid nevešaj hlavu drahúšik, možno bude trošku haprovať cyklus a ovulka bude neskôr. Ak máš málo testíkov, tak objednávaj 🙂 A hlavne žiadne negatívne reči nechcem počuť, jasné?

zuzu1104
6. okt 2013

@maarlie oooo tak to ma veeeľmi mrzí :(, ale hlavičku hore, ideš ďalšie kolo, už to teraz vyjde 🙂

luckalucka83
6. okt 2013

@zuzu1104
Zuzik sledujem vas po ocku, Ty sa asi vyznas v merani BT, chcem s tym zacat tento mesiac, kedze sa nam dlhsie nedari ale netusim naozaj co a ako, prvy krok som spravila, kupila som si teplomer 😀
Ako to je s tou teplotou? Priznam sa, leniva som studovat si kopec stranok co a ako, ked sa Ti bude chvilku chciet, ci by si mi prosim napisala v skratke co a ako to je stou BT 🙂
dakujem Zuzka este raz,
inak sme obidve z vychodu, Slovensku Ves a cely ten kraj mam rada velmi prevelmi 🙂 pozdravujem

zuzu1104
6. okt 2013

@luckalucka83 Ahoj Lucka, nevyznám sa moc, ale snažím sa čo najviac. A ďakujem za dôveru🙂
Teplotu si meriam teraz prvý mesiac a tak isto sledujem aj hlien. No takže idem od začiatku. Skús sa zaregistrovať na stránku fertilityfriend.com, tam si budeš teploty a aj ostatné symptómy značiť do grafu, je to prehľadnejšie. Touto metódou zistíš až spätne, kedy bola ovulácia ja preto používam ovulačné testy(kupujem od lauritka tu na MK za 0,40 centov/ kus-sú veľmi dobré a hlavne lacnee). Ovulačné testy ti ukážu pozitívny výsledok(je to vtedy keď je testovacia čiarka rovnako silná ako kontrolná) a vtedy do 24-48 hodín prebehne ovulácia.
Teplota sa meria vždy po prebudení, v tú istú hodinu buď v pošve alebo v análi(najpresnejšie meranie) alebo ešte v ústach. V čase pred ovuláciou sú teploty nízke, keď nastane ovulácia, tak sa teploty zdvihnú aspoň o 0,3 stupňa a potom sa držia hore až pred očakávanou menštruáciu klesnú alebo ak ostávajú hore, tak žena je pravdepodobne tehotná. Ešte po ovulácii medzi 5-10 nastáva implantačný jednodňový pokles teploty(teda uhniezdenie vajka, ak došlo k oplodneniu), po ňom teploty opäť vystúpia hore.
A odkiaľ pochádzaš ak sa smiem opýtať. Som rada, že sa ti u nás páči. 🙂

zuzu1104
6. okt 2013

@luckalucka83 Lucka a pozri si ešte túto stránku
http://merenibt.xf.cz/index2.html
je tam všetko o meraní teploty,m ja som šla podľa toho, je tam opísaná aj stránka fertility
a aj grafíky si môžeš popozerať, ako vyzerajú

zuzu1104
6. okt 2013

@tonjadabik2 no tak ako si dopadlo, testovala si? A čo teplota?

tonjadabik2
6. okt 2013

@zuzu1104 ahoj ano testovala som vcera.. jedna ciarka..druha sa objavila neskor len taka slabulinka..ako minule presne.. tak neviem..ale na bradavkach sa mi robia take divne jak nove tie na bradavke aj na jednej aj na druhej.. aj biele..akoby priprava na mlieko neviem ako to mam opisat..

tonjadabik2
6. okt 2013

@inngrid tak si nemala ovulku asi.. neviem ja som ovu testy nikdy nepouzivala.. 🙂

inngrid
6. okt 2013

@tamarka9 Tamarka a toto je tvoja prvá ms po vynechaní HAK ? kolko si ju brala?

inngrid
6. okt 2013

@zuzu1104 jasné že nie, len som zmatená, dnes som mala uz aj taký tahavý hlien ale ovu test zase negatívny mysliš ze to môze byt? od dalšej ms sa začnem merat pekne od prvého dna pre istotu lebo začínam byt z toho zmatená

inngrid
6. okt 2013

@luckalucka83 ty si ako ja - ja tiez nemam chut čítat tie dlhé navody 🙂 a si ma predbehla ja si panujem kupit teplomer tiez 🙂

inngrid
6. okt 2013

@tonjadabik2 ved hej nemala len mam aj hlien a dokonca aj uplne tahavy dnes tak tomu nerozumiem bola som v tom ze hlien sa robí vtedy ked je ovulka