Snažilky september 2013
Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....
Kočky,pozrite si video na konci tejto stránky, je to o spermiách a vajíčku, ja som sa tak nasmiala, je to super vtipné 🙂
http://tehotenstvo.academy.sk/index.php?click=8
@inngrid no po zjedeni poslednej tabletky som dostala do 4 dni tu klasicku pseudomenstruaciu a potom som uz dalsie balenie nezacala. Takze menstruacie uz boli dve aj ked ta jedna bolo vlastne len krvacanie z vysadenia a tato co prisla dnes je uz prva normalna. HAK som brala 3 roky potom rok a pol pauza a potom 5 rokov. Myslis ze to nejako suvisi?
@inngrid ta vraj hej..tahavy hlienik je vraj plodny.. teplotu meras? aku mas?
Ahojte baby tak mám 9 dni do mrchy snazilkovali sme obden. Čakám na pozitívny výsledok
Ahojte. Prosím Vás nemáte niektorá skúsenosť s testom Predictor??? MS mi mešká 4 dní, 2x mi na tomto teste vyšli 2// a dnes som robila pepino. Ten mi ukázal len 1 / ,tak ja neviem...
@inngrid presne ako píše @zuzu1104 ohľadom toho hlienu, on sa začína tvoriť pár dní pre ovu, je to tak že má žena menzes, potom môže chvíľku špiiniť, príde obdobie sucha ked je bez hlienu a potom sa pomaly začína objavovať, od toho lepkavého, vlhkého prípadne krémového až po ten plodný v ktorom spermie dokážu prežiť ahýbať sa, takže im vlastne uľahčuje cestu k oplodneniu... tento hlien býva pred ovu, v deň ovu už možeš mať hlienu veľmi málo dokonca niektoré ženy vtzedy už hlien nemajú a zasa nastáíva obdobie suchšie, prípadne hlien sa mení na krémový a zasa prichádza menzes alebo//
@sweetangel20 nie žiaľ s týmto nemám skúšenosť... skús teda kupiť ešte iný druh a testnúť, inak niekedy pepino dosť štrajkuje, postrehla som už u viacerých snažiliek, prípadne si kup ten digi test
@tonjadabik2 nemas fotku testu? nabuduce ked sa testnes, tak odfot a hod sem, som zvedava...
@vertyeux nie 😀 ja si testy nefotim a hodila som ich do koša po tom negatívnom pepine :|
@kirriana ja by som asi pockala este na zajtra, ale pre istotu sexujte uz dnes, ten o tej 11h sa uz celkom podoba pozitivnemu, o tej 17h si mohla mat napr. viac zriedenymoc, tak skus testnut zajtra o tej 11h a uvidis 🙂
@sweetangel20 ja som pisala tonjadabik2 ohladom fotky testu 🙂 😀
@tamarka9 nie pýtam sa, lebo je nás tu viac báb čo sme brali antinu a sme po vysadení a ja tiez 🙂 - uz som mala 2 cykly a ms prišla pekne pravidelne len vačšinou píšu iné kočky na nete ze práve ten 3ms cyklus býva problematicky a počas 3mesiaca sa môzu objaviť problem - u mna to začalo min. tyzden jemnym špinením a dnes som 14DC a ziadna ovulácia zatial tak uvidíme preto som sa pýtala
@tonjadabik2 nemeriam nechcela som, ze mi postačia ovu testy ale stale ich mam negativne tento mesiac nejako sa mi to nepozádava tak asi od najbližšej ms ak pride začnem aj merat
@sweetangel20 aj ja to pre istotu hádzem do koša 🙂 hlavne ked je to negatívne
Dobré ránko žienky 🙂

@tonjadabik2 Áno, viem o čom hovoríš, ja mám takéto biele ložiská na prsníkoch každý mesiac od ovulky po menzes, ja už síce syna nekojím dva roky, ale mlieko stále mám. Nechce sa mi zastaviť