icon

Snažilky september 2013

tinky09
1. aug 2013

Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....

inngrid
7. okt 2013

@huncut ale to počas ms nemerieš ze?

zuzik_24
7. okt 2013

@zuzu1104 Zuziiiiiik, to bola nádhera, pekne si to nachystala 🙂 Verím, že oslava dopadla dobre, malý Samko bol spokojný, určite dostal kopec pekných darčekov. Dodatočne mu posielam božtek na noštek, prajem mu všetko najlepšie. 🙂
Snažilkovali ste? 🙂
Mňa statočne pobolieva podbruško, cez víkend sme snažilkovali, ovu test z dnešného rána pozitívny, dnes by som rada pokračovala, aj zajtra, aj pozajtra, vo štvrtok by mala byť OVU. Držím nám moc palce, nech to vyjde 🙂

zuzik_24
7. okt 2013

@inngrid krásny dník Ingridka 🙂

inngrid
7. okt 2013

@zuzik_24 krásne Zuzinka, tak drzím palec ja som dnes 14DC a žiarky na ovu teste nikde uz myslim, ze asi ani ovu nebude :( ale snazenie bolo maximalne mali sme vyroečie takze ujúúúj 🙂

huncut
7. okt 2013

@inngrid no zvyknem 1.den vtedy ešte nemám ms rozbehnutú a potom len ked mám špinenie

inngrid
7. okt 2013

@zuzik_24 drzím mmoc moc palce!!!!

zuzik_24
7. okt 2013

@gladriel ahojky, nebuď nervózna, všetko bude dobré a určite sa Vám zadarilo 🙂

zuzik_24
7. okt 2013

@inngrid oooooo, gratulujem k výročiu. 🙂
Čiaročky prídu, možno budeš mať trošku posunutý cyklus, nehádž flintu do žita 🙂

inngrid
7. okt 2013

@zuzik_24 tak ale brucho ma boli statočne uz 2či 3 den 🙂 testen aj dnes poobede sexujeme inak cely vikend ako draci 🙂

subbinka
7. okt 2013

@inngrid no urcite pockam co sa bude diat dalje snad pride coskoro :D ale pocula som zevraj aj vnutromaternicove teliesko neni bohvieco

gladriel
7. okt 2013

@ewik333 uvidime vraj sa inak chovam ze som ina

zuzik_24
7. okt 2013

@inngrid len pekne snažilkujte 🙂

zuzik_24
7. okt 2013

@gladriel aj to na sebe badáš, alebo len priateľovi sa zdá, že si iná?

gladriel
7. okt 2013

@zuzik_24 no dost sa mi zacali robit pupiaky ako pred ms takze ma to vylakalo.od stvrtku sa inak aj prsia su ine.z piatku na sobotu som sa zobudila na zvlastny pocit v bruchu neviem to opisat moc si to nepamatam ale viem ze sen to nebol

zuzik_24
7. okt 2013

@gladriel nemala si pocit "bublinkovania" v brušku? To môže byť fazulečka maličká, ktorá sa tam zabývava 🙂 Pupáky sa môžu robiť aj z hormonálnych zmien v tehu. Ešte teda pár dní vydrž a potom otestuj. Kedy čakáš MS?

inngrid
7. okt 2013

@subbinka hej hej to som počula aj ja 🙂 tak drzím palec nech pride čim skôr a nech môžete snazilkovat a ako vies ze nie si tehu či? 🙂

gladriel
7. okt 2013

@zuzik_24 neviem citim sa zvlastne bud mam pocit ze horim cela alebo som zababusena bo mi je zima.optimalnu teplotu mam malokedy rano mi bolo zle aj ma natahovali ale to len zo zuvacky.rano som si merala na cele teplotu a 37.stupnov a to v spalni nekurime.nebolo to ale po prebudeni
A tiez vecer bazalnu cez...37.4stupna takze nechapem.zial bazalnu som si len zo zvedavosti merala

gladriel
7. okt 2013

@zuzik_24 zajtra ma dostat a co sa ttka toho pocitu neviem ako to popisat ale taky pocit som este nemala

gladriel
7. okt 2013

@zuzik_24 a na moj podiv dost grgam

inngrid
7. okt 2013

@gladriel a jeje tu sa niečo rysuje 🙂

gladriel
7. okt 2013

@inngrid mam strach.citim sa chora.a dnes grgam o dusu po jedle.pijem sice fatru ale je dost vyprchana uz.boze az sa mi chce revat xi odrazu ked mi nie len ty takto mili pisete

tonjadabik2
7. okt 2013

@murcia snad som ..hihi aj mne je strasna zima furt pod perinou som..ladove ruky uz sa mi muzik smeje ze teplo a ja pod pernou..ci som sisi.. ta my jedna ciarka druha slabunka..ta muz vravi ze tam nic nevidi.. 🙂 ta skusim znova testnut dnes..

senselinka
7. okt 2013

@tonjadabik2 prečo netestuješ hneď ráno? Veď to máš najistejšie... My sme tiež zvedavé na tvoju druhú čiarku 😉

krissy1
7. okt 2013

@murcia dakujem,skusim dnes...dam info,dufam sa nesklamem,bo od februara to raz vyjst musi...

tonjadabik2
7. okt 2013

@senselinka tak lebo manzelik nechcel.. lebo stale rovnaky vysledok.. jedna ciarka a druha slabunka.. preto.. ze on ce vidiet 2 ciarky 😀 snad sa nam to raz ulaze..

tonjadabik2
7. okt 2013

@inngrid Dakujeeeeeeeem 🙂

subbinka
7. okt 2013

@inngrid no robila som si aj test a bola som uz aj na gynde tak myslim ze by videla alebo by nato prisla ze som tehotna a na sone vidno az od 6 tyzdna tehotenstva ak sa nemylim

tonjadabik2
7. okt 2013

BABY idem kupit testy tehu 🙂 po malu do skolky a pojdem testnut.. drzte mi palce..snad sa ta ciarka druha uz konecne ukaze..co myslite? ale meskaju mi len 3 den..tak necakam zmenu.. drzte palce a budte na prime cmuk 😀

inngrid
7. okt 2013

@gladriel tak dufam, ze to revat od dojatia budem moc tuho drzat palceky a verit ze to vyjde 🙂

kirriana
7. okt 2013

@inngrid no povedz... ze to mam nejake divne? spravila som teraz pred chvilou a len duch, nieco v style 15DC, tak co povies? bolo to vcera? dnes? zajtra? 🙂
ale snazime sa, pre istotu, nic nenechavam na nahodu...