Snažilky september 2013
Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....
@zuzu1104 Zuziiiiiik, to bola nádhera, pekne si to nachystala 🙂 Verím, že oslava dopadla dobre, malý Samko bol spokojný, určite dostal kopec pekných darčekov. Dodatočne mu posielam božtek na noštek, prajem mu všetko najlepšie. 🙂
Snažilkovali ste? 🙂
Mňa statočne pobolieva podbruško, cez víkend sme snažilkovali, ovu test z dnešného rána pozitívny, dnes by som rada pokračovala, aj zajtra, aj pozajtra, vo štvrtok by mala byť OVU. Držím nám moc palce, nech to vyjde 🙂
@zuzik_24 neviem citim sa zvlastne bud mam pocit ze horim cela alebo som zababusena bo mi je zima.optimalnu teplotu mam malokedy rano mi bolo zle aj ma natahovali ale to len zo zuvacky.rano som si merala na cele teplotu a 37.stupnov a to v spalni nekurime.nebolo to ale po prebudeni
A tiez vecer bazalnu cez...37.4stupna takze nechapem.zial bazalnu som si len zo zvedavosti merala
@murcia snad som ..hihi aj mne je strasna zima furt pod perinou som..ladove ruky uz sa mi muzik smeje ze teplo a ja pod pernou..ci som sisi.. ta my jedna ciarka druha slabunka..ta muz vravi ze tam nic nevidi.. 🙂 ta skusim znova testnut dnes..
@tonjadabik2 prečo netestuješ hneď ráno? Veď to máš najistejšie... My sme tiež zvedavé na tvoju druhú čiarku 😉
@senselinka tak lebo manzelik nechcel.. lebo stale rovnaky vysledok.. jedna ciarka a druha slabunka.. preto.. ze on ce vidiet 2 ciarky 😀 snad sa nam to raz ulaze..
@inngrid Dakujeeeeeeeem 🙂
BABY idem kupit testy tehu 🙂 po malu do skolky a pojdem testnut.. drzte mi palce..snad sa ta ciarka druha uz konecne ukaze..co myslite? ale meskaju mi len 3 den..tak necakam zmenu.. drzte palce a budte na prime cmuk 😀

@huncut ale to počas ms nemerieš ze?