icon

Snažilky september 2013

tinky09
1. aug 2013

Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....

zuzu1104
7. okt 2013

@zuzik_24 Ahoj Zuzanka, pekný dník ti prajem 🙂
ďakujem pekne, Smulovi božtek odovzdám, dnes je v škôlke, tak keď pôjdem po neho, tak poviem, že od tety Zuzky dostáva pusinu na narodeniny 🙂
U nás bol víkend rušný, ale fajne bolo. Nakoniec sme sa snažili aj po oslave, tak potichúčky a aj včera, ešte by som to chcela zaklincovať dnes, lebo si myslím, že dnes prebehne alebo už možno prebehla ovulka. Včera ma riadne pichalo, ale fakt doslova pichalo vo vaječníkoch. Som veľmi rada, že ten môj cyklus pracuje, tak ako má. 🙂
Moja, nech ti to dnes v robotke skoro ubehne, aby ste sa mohli ísť čo najskôr snažiť. 🙂

zuzu1104
7. okt 2013

@inngrid Inuška, všetko najlepšie k včerajšiemu výročiu prajem, dúfam, že ste to pekne oslávili 🙂

tamarka9
7. okt 2013

@gladriel no moja presne ta chapem, ja som mala dostat v nedelu a sobota som myslela ze ani neskonci, som sa aj budila v noci a rano presne nacas prisla :( takze ja som stastie nemala a to znamena, ze zaslo k niekomu inemu..zeby k vam? 😉

zuzik_24
7. okt 2013

@gladriel ja by som pár dní na ten testík počkala, povedz aj drahému, že nech dočká času ako hus klasu, vo štvrtok-piatok by som potom testovala, ak by MS neprišla.

zuzu1104
7. okt 2013

@monika541 no presne tak Monička, to čakanie je na infarkt a my ženy sme vždy také nedočkavé a hlavne zvedavé 🙂
No my sa ešte dnes skúsime posnažiť a uvidíme, čo z toho vznikne, dúfam,ž e krásne bábätko 😀

luckalucka83
7. okt 2013

@zuzu1104
Zuzik dakujem za rady, popoterala som co to, ked budem mat casu, prejdem zrejme na nemecku verziu, to tam budem ako doma, anglictina mi sice ide ale nemcina je nemcina 🙂
Ja som z PP, ale casto som chodievala za Maguru na vylety a nedam na ten carovny kraj dopustit, skoda len, ze to mame teraz takto daleko, uz som tam nebola ani nepamatam.
Zuzi drzim palce, aby ku vam bocian tento mesiac trafil 😉

inngrid
7. okt 2013

@monika541 no vidiš toto si hovorím aj ja ze či chcem vela, ked chcem aspon 1 a najlepšie teraz ked môzem 🙂

inngrid
7. okt 2013

@monika541 meriaš sa teraz?

inngrid
7. okt 2013

@zuzu1104 júúúúúúj moja oslavili aj kytica ma čakala doma 🙂 aj posexovali a jejeje len neviem neviem ovu neni či dačo z toho bude :( ale ty si krásne nachytala som videla fotečky aj krásne 2čiaročky mala tak drzím palec

gladriel
7. okt 2013

@tamarka9 uvidim fu strach mam iny neviem ci test nebude robit priatel

zuzu1104
7. okt 2013

@luckalucka83 za máličko, hádam som ti aspoň trošku pomohla. 🙂
Hm Poprad je moja srdcovka, to mesto milujem 🙂 a hlavne cez Vianoce 🙂
Ďakujeme za prianičko, ja prajem to isté, nech si už čoskoro maminkou 🙂

anndy1
7. okt 2013

@zuzu1104 uz pri lenke som rozmyslala preco t otak rataju ale asi vedia preco..dakujem.

murcia
7. okt 2013

@tonjadabik2 aj moj muz na mna pozera, ci som ok.. lebo vecer mi je strasna zima a zas rano mi je hrozne teplo, idem sa uvarit.. mam stavy ako v prechode.. raz zima, raz teplo.. teraz mam napr. uplne ladove ruky, az mam fialove prsty.. a este mi vadia niektore pachy.. ako keby sa vsetky vone sveta zintenzivnili... 🙂

zuzu1104
7. okt 2013

@inngrid jeeeeej tak to je krásne, manžel je pozorný.🙂 Nevešaj hlavu za tie ovu testy ono to príde, asi sa len ovulácia omeškala. Od ďalšieho mesiaca začni piť alchemilkový čas 2x denne od menzesu až po ovuláciu, Je výborná na upravenie cyklu, no a skús aj merať teplotu.
Ďakujem. Čiaročky boli a aj sexík celý víkend, no a ešte dnes to teda poistíme a hádam to tento mesiac už vyšlo. 🙂

gladriel
7. okt 2013

@zuzik_24 aj tak asik sama nedokazem urobit test mam velky strach

zuzu1104
7. okt 2013

@anndy1 No asi áno, možno aj preto, že presný dátum oplodnenia sa zistiť nedá, jedine ak to žena sama vie

monika541
7. okt 2013

@inngrid bude to krásne, keď vám to vyjde teraz keď si na tom zdravotne ok. My sme Anik stihli tesne pred 1.vyrocim svadby, bolo by fajn, keby že i vy🙂. Zatiaľ som si nikdy nemerala, len ovu testom a podľa ms... ovu došla, len bociany asi stratili našu adresu, alebo čo 😒

murcia
7. okt 2013

@tamarka9 dakujem ti velmi pekne, ano tesim sa, vcera som uz kupila plysaka, no sibe mi..

TO ALL: Prajem kazdej z nas, aby to vyslo, aby ste si nasli cim skor dve palicky a aby sme mohli spolu vyronit slzicky stastia a na Vianoce jest za dvoch bez vycitiek🙂)

anndy1
7. okt 2013

@zuzu1104cize podla academy kalkualcky som v 5tt aj 2dni.vsak ja sa tam neponahlam moc k doktorovi aj tak tam pojdem so strachom,pred lenkou nam to dva krat nevyslo a ako keby sa historia opakuje ten stary znamy strach je tu zas.takze...dufam ze to bude ok.s takoutou malinkou dusickou tam pojdem 😒

zuzu1104
7. okt 2013

@anndy1 hlavne musíš myslieť pozitívne a nepripúšťať si, že by sa mohlo niečo stať, hovor si, že všetko bude v úplnom poriadku a aj bude. Hlavu hore. .) ja som teiž potretila teraz nedávno, tiež sa bojím, ale hovorím si,ž e teraz to už tak nedopadne, lebo ja viam, že už donosím zdravé bábätko, keď sa nám podarí splodiť ho. 🙂

tonjadabik2
7. okt 2013

@zuzik_24 test negativny..

tonjadabik2
7. okt 2013

@murcia ja len ta zima mi je stale nonstop.. 🙂

zuzik_24
7. okt 2013

@zuzu1104 ďakujem Zuzinka, testík krásny aj podbruško bolí ako blázon 🙂 raz ma pichne na ľavo, raz napravo, potom celé ma bolí, no máme to my ženy ťažké 😉
by som priala aj mužom takéto záležitosti, hneď by sa na tieto veci pozerali inak 😀

anndy1
7. okt 2013

@zuzu1104jasne ved sa snazim ale niekedy...aj pri lenke som si povedala ze nebudem len tak sedet a cakat co bude nebude.vsetko som si robila do poslednej chvile a mala som pohode tehotenstvo ale samozrejme strach tam ostal iked postupne upadal...najhorsie boli prve vysetrenia.pri prvom som ani nedychala,dr.len zasepkal je to dobre-az som sa mykla a spytala sa co?a on to zopakoval,a to nevravim ked som mala ist na to prve vysetrenie som si poplakala rano pri manzelovi.ale je to za nami...ked ten cas sa tak neskutocne vlece,iked mesiac mam uz za sebou.samozrejme bude to narocnejsie kedze mame uz jedno dieta ale zvladnem to s radostou a laskou som k nej vstavala aj v noci nebrala som to ako povinnost al.nutnost ale strasne rada som k nej vstavala.a to nevravim aku mi davala energiu ked som bola tehotna,smrdelo mi kadeco ale energie som mala dost.nafta-vzdy som vedela kedy islo auto na naftu tak mi to smrdelo 🙂 mala som krasny zazitok s bocianom vlastne mala ma nanho upozornila pretoze ja by som si ho ani nevsimla.sla som ju povozit na bycikli a ako som zamykala branu mala krici maminka jeky vtaci/preklade velky vtacik/a pozrela som hore a vravim jej to je bocian a ona sa to snazila po mne zopakovat, kruzil na nami no aj 5 krat.ostala som divat na neho a normalne som sa bala pohnut tak dlho kruzil nad nami a cakala som kym odleti...bolo to vlete konec jula neviem..a asi naozaj prisiel...

zuzik_24
7. okt 2013

@zuzu1104 si zlatá Zuzinka, už len do pol piatej som tu a šup domov. 🙂
Som strašne rada, že sa Vám podarilo snažilkovať cez víkend. 🙂 Ja by som mala mať ovulku vo štvrtok, testík si videla, tak to snáď vyjde. Budeme sa snažilkovať asi aj dnes, ale asi až večer, dnes máme doma priateľovu dcéru, tak až potom keď pôjdeme buvať 🙂
Som si uvedomila, že po toľkých rokoch brania HAK si až teraz spoznávam svoj cyklus, predtým som to nikdy neriešila, nič ma nebolelo, teraz sa cítim ako "žena", že si cítim pichanie vo vaječníkoch a tak pod. 😀

zuzik_24
7. okt 2013

@gladriel to za Teba priateľ neurobí, som si istá, že keď test ociká on, bude negatívny 😀
ale vážne, viem, že túžiš po dieťatku, no nemala by si sa tatko veľmi stresovať. Proste chod na wecko, ocikaj, počkaj a uvidíš. Aj keď druhá čiaročka sa zatiaľ nemusí objaviť, preto som Ti napísala, že pár dní ešte počkaj, ak sa MS nedostaví v stanovený termín. Čím viac sa na to budeš sústrediť, tým to bude horšie. Choď teraz pekne na toaletu a napíš, čo bolo. Hlavne v kľude, pozri, jedno dieťatko už máš, krásne dievčatko, ak to nevyjde teraz, vyjde nabudúce, veď nie je všetkým dňom koniec, tak šup cikať a napíš. 🙂

zuzik_24
7. okt 2013

@monika541 no s bocianmi to bude trošku ťažšie, veď už odleteli, prídu zase až na jar, to už budeme mať v bruškách tie naše mimi a tie bociany nám ich prinesú potom v lete do nemocnice 🙂

zuzik_24
7. okt 2013

@murcia krásne prianie, ďakujeme, aj Tebe to želám. 🙂

zuzik_24
7. okt 2013

@tonjadabik2 nemusíš mať ešte dostatok hcg hormónu, skús zajtra ranný moč.

luckalucka83
7. okt 2013

@zuzik_24
Zuzik popytam sa Ta , pozerala som na Tvoj testik poizitivny a pises ze OVU by mala byt vo stvrtok a pozivivny testik dnes,
ovu nema byt dnes alebo zajtra? ci to mam domylene cele? Ja len aby som vedela kedy skocit na mm ked budem mat poizitivny test
Dakujeeeeeeem 🙂