Snažilky september 2013
Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....
Noooo,
akurát idem od Dr.,normálne usmiata som tam šla 😀 V štvrtok mi pichli pregnyl,nákazali snazit 😀 .Dnes som bola na sono,sliznica krásna,folikul v norme,vraj to vyzerá dobre.Už len čakať,či sme niečo zbuchali 😵 -D Mrcha by mala prist15.10 no bodaj by ochorela a neprišla 🙂 🙂 🙂 To by som mala krásne narodeniny,jeeej 😵 jjuhhu, keby to;výšlo 😵
@danielka20101989dadus a ty si bola aj na IUI, alebo ti len sledovali folíky a pichli pregnyl na uvoľnenie?
@danielka20101989dadus budem moooooc držať palce, nech to vyjde 🙂
@danielka20101989dadus ozaj, folikul je vidieť na obyčajnom sone?
@danielka20101989dadus moc moc drzím palčeky btw načo je dobrý pregnyl?
ahojte ja tiez dufam.. necely 3. tyzden od pposledneho pokusu som 1. den zacala pocitovat zasklby v maternici, ani nie bolestive, skor otravne a trvalo to cely den. na dalsi den uz sa pridali aj bolesti ako pred M a dost intenzivne, a treti den som dokonca vychytala zvysenu teplotu, bolesti kosti, svalstva ze som ani vstat nemohla, k tomu trosku mliecneho vytoku, kt. pred M nemavam a bolesti v podbrusku tiez nie.. na 4. den mi nic nebolo, len som stale ocakavala M kedze to bol 28den cyklu, ktory mam uz asi rok kratsi-cca 25dnovy., lenze test negativny..dnes je 29. den, M stale nerozbehnuta, ale vidim velmi jemnulinky hnedy vytok vo velm imalom mnozste. co vy na to?
@senselinka
Áno,sledovali mi folikul,a pregnyl bol na.uvoľnenie.IUI zatiaľ nie,uvidíme čo bude ďalej,či sa zadarilo🙂
@inngrid pregnyl je ľudský tehotenský hormón, ktorý pomôže, aby folikul naozaj praskol, lebo občas dozrie, ale spraví sa z neho cysta a pregnyl ti zabezpečí, že to vajko dozrie, praskne a vyjde v ústrety svojmu chvostíkovému kamošovi 🙂
@danielka20101989dadus jasné, tak držím palce, nech ti stačil pregnyl 😉
@senselinka no super boze ja budem taka mudra 🙂
@inngrid
Pregnyl je dobrý na folikul, teda aby folikul praskol a uvoľnili sa z neho vajíčka,teda aspoň tak mi to doktorka povedala.Na sone mi doktorka ukázala este aj tekutinu,ktorá zostala po prasknuti,vraj to je na dobrej ceste za dvomi // no uvidíme🙂
@inngrid neboj, za rok a trištvrte snaženia a po 4 potratoch mám pocit, že občas viem viac, ako lekári 😀
@zuzik_24
Noo,je to vidieť,mne ukázala dr.ešte aj tekutinu,ktorá zostala po prasknuti folikulu ,a to vraj značí,že ovulka bola ukážkova,navyše mám plno hlienu,vraj je to super,ďakujem,že držís palce,veď aj ja držím tebe a všetkým snažílkam,nech uz je na teste nie jedna ale 2ciarky 😵
@danielka20101989dadus to som vôbec netušila, že je to takto vidieť, ďakujem za info 🙂
Ja som toto zatiaľ u dokyho neriešila, ale rada by som to videla, ako je to tam vidieť. 😉
Držím palčeky aj Tebe, určite sa nám čoskoro zadarí 🙂
@senselinka
No bodaj by,po skoro 4rokoch chcem konečne POZITÍVNY TEHOTENSKY TEST!!!Lebo budem asi vraždiť 😝 😀 A samozrejme želám všetkym dievkam 2 // 🙂
@zuzik_24
Musí sa podariť,lebo bude zle 😀 Najlepšie vidieť folikul pred ovu,u mňa to bolo na15 deň cyklu pekne vidieť,však uvidís čo ti povie Dr.,a nie je zač,nato sme tu,aby sme to prebrali 😉
NIC? 😒
Jaaj,a som zabudla odfotit tie záclony,tak zajtra už na 100% pridám foto 😉
@dovea
Ja by som povedala,že sa Ti rozbieha tá Mrcha jedna škareda 😠 Aspoň u mňa to začina hneduckym vytokom,ale..Ťažko povedať čo by to mohlo byť. Možno aj tehu si🙂 Zato mešká a bodaj by neprišla 😉 Podobne sa cítim aj ja,všetko ma bolí,kríže,joj,a ešte ako,ale skor si myslím,že budem asi prechladnuta 😖
@danielka20101989dadus ja som si tiez myslela, ze som prechladnuta, len nemam vobec ziadne ine naznaky choroby, len ta zvysena teplota, bolesti svalov a kosti. dnes som uz celkom ok len nezvyknem meskat ..mam cca 25dnovy cyklus a dnes je 29.den, a nic len ten jednorazovy hnedy vytok trosku...ja som bola skalopevne presvedcena ze som v tom, pretoze taketo nieco som nikdy nemala pred MS, vzdy az pocas rozbehnutej MS (bolesti)...
@dovea
Tak ešte počkaj jeden,dva dni a uvidíš. Možno si Tehu,len test ešte neukazuje,skús testnut ráno,vtedy by ti malo najskôr ukázať 😉 Ja newiem,či je to týmto počasím jesenným,že som taká unavená stále,nepomáha ani Magnezium,newiem.Asi jesenná únava 😀 Držím palce 😉 Daj vedieť potom,že ako dopadnes...

@luckalucka83 podľa kalendára, ktorý mam nainštalovaný v mobile by som mala mať ovu vo štvrtok. Test ale ukazuje, že je pozitívny, čiže ovulka by mala prebehnúť od 24 do 48 hodín. Ale každá sme iná, môže to byť individuálne. Takže ak beriem do úvahy 48 hodín, ovu príde už v stredu, čiže kalendár sa ani moc nemýli. 🙂