icon

Snažilky september 2013

tinky09
1. aug 2013

Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....

gladriel
8. okt 2013

@zuzik_24 no test negativny.zatim nic.priatel bol zlaty to neva aj ked je test negativny viem ze si.toto resp nieco na tento styl mi povedal na ten test

danielka20101989dadus
8. okt 2013

@ellenie
Neboj.,ani sa nenazdas a budu na teste očakávané čiarky 😵 My už snažíme skoro 4 .roky,takze len kľud 😉 No,budeme spolu neočakávat mrchu 🙂 Aspoň,že máš jedno dieťatko,my ešte žiadne,a roky idú...Ale tento mesiac bude podľa mňa plodný 😀 Držím palce.!!! 😉

danielka20101989dadus
8. okt 2013

Kočky,sľúbené foto obývačky+spálni.No a všetkým breeeee raaanko :- D

zuzik_24
8. okt 2013

@zuzu1104 ahoj Zuzinka, ja viem, že vo štvrtok už bude po ovu, ja len, že podľa app-ky v mobile by ovulka mala byť vo štvrtok, je to tam 1 deň posunuté, lebo mi to počítalo cyklus z priemeru, nie z posledného cyklu. Dnes ešte ocikám ovu test, uvidíme aké čiaročky budú dnes. 🙂
Včera sme opäť snažilkovali 🙂, priateľ mi dnes ráno hovorí, že či dnes večer nebudem už veľmi unavená, že aby som išla skoro spať, že už "nevládze" 😀 Tak som mu povedala, že aj keď väčšinou kávu nepijem, že dnes večer si pre istotu dám dve, aby som nezaspala 😀
A krásny dník želám. 🙂

zuzik_24
8. okt 2013

@gladriel ahojček, veď to sme aj prepokladali, že by test mohol byť bez druhej /, takže ešte nezúfajme, počkajme do MS a potom sa uvidí. Pekný dník želám a hlavu hore, s úsmevom na tvári bude deň krajší. 🙂

zuzik_24
8. okt 2013

krásne ránko dievčatá snažilky, želám krásny dník. 🙂

gladriel
8. okt 2013

@zuzik_24 usmievam sa ako konecne mi je teplo.lebo mi bola strasna zima donedavna.a to mam trikos dlhym,hrubu mikinu a deku na sebe a bola mi zima.a 😀 a behom pol hodky som sa prebudila v praci.ach akoby som spala

zuzu1104
8. okt 2013

@zuzik_24 hehe ty si expertka🙂 uštveš priateľa k smrti. 🙂
Ale do TOHO! Nech sa podarí.

zuzik_24
8. okt 2013

@gladriel skús si dať horčík, mne na únavu veľmi pomáha 🙂
si nababušená ako na sibíri, počúvaj, Ty asi budeš tehu 🙂

gladriel
8. okt 2013

@zuzik_24 boze priamo pri pocitaci ho mam a nenapadlo ma.no za pol hodku idem na obed a kAva sa uz chladi

zuzik_24
8. okt 2013

@zuzu1104 no, asi áno, nedám mu spať 🙂
Včera večer mi nepovedal inak ako "Ty ovulácia", krásne romantické meno, čo povieš? 😀 😀 😀
Určite sa nám zadarí Zuzik, aj Tebe, aj všetkým ostatným kočenám tu. 🙂

zuzik_24
8. okt 2013

@gladriel ja som neni moc kávičková, mne káva veľmi chutí aj voní, ale väčšinou mi nesadne a bolí ma z nej žalúdok... tak len občas si dám niekde v kaviarni takú strojovú dobrú, no nesmie byť silná, inak mám o žalúdok postarané 🙂
A horčík užívam denne, žiadne šumáky, len čisto horčík, je to super 🙂

zuzu1104
8. okt 2013

@zuzik_24 áno Zuzanka, určite sa zadarí. Ja už mám po ovulke, tak sa hádam už podarilo a manželovi šampióni oblbli moje vajko 😀 Si pozerala to video, čo som tu pridala o tých spermiách?
No manžel ti dal teda riaaadne meno, haha 🙂
Ja už mužovi radšej o ovulke ani nehovorím, lebo keď to spomeniem, tak len prevracia oči, ale keď mu spomeniem milovanie, tak hneď je vysmiaty 🙂

kirriana
8. okt 2013

@denka_pk no moja tak ak si videla moje ovu testy, ja vobec netusim cia som 🙂 takze my sa stale snazime 🙂 ty to mas krasnucke tebe to islo ako po masle 🙂 takze drzim palceeeeeee

kirriana
8. okt 2013

@zuzik_24 no vidim ze snazilkujete v plnom prude, aj my tak isto, ja zväcsa byvam vzdy vecer unavena, no ako sme sa zacali snazit nie a nie vecer spat, to som rada... takze sa tesim na kazdy vecer 🙂 do kedy teda budete snazit?
@zuzu1104 tebe tiez drzim palceky, nech ste boli uspesni 🙂

wildroses
8. okt 2013

@zuzik_24 pekne ranko, my sme zamiesili a cakame co vykysne 🙂 🙂 verim ze tento mesiac bude uspesny, drzim nam palceky

zuzu1104
8. okt 2013

@kirriana ďakujem, napodobne 🙂

zuzik_24
8. okt 2013

@zuzu1104 to video nemalo chybu 🙂 pobavilo ma to 🙂
Som si bola testnúť pred chvíľou ovu, tak čiaročka je ešte silná, len čo sa mi nestalo... som čakala na vecku, že kým sa to tam ukáže, no a keď už prešiel ten čas, že si testík odfotím, tak som ho chytila do ruky a on mi šup spadol do vecka, že okúpať sa. Tak som hromžila, že až. 😠 Ale čiaročka zostala, len trošilinka pobledla, to sa môže stať len mne 😀 😀 😀
Ja som mu tiež nechcela o ovulke hovoriť, len mi to tak nejako vykĺzlo, tak som dostala nové meno 😀

zuzik_24
8. okt 2013

som ten test zabudla pripojiť 🙂

zuzik_24
8. okt 2013

@kirriana ahojček, no my sme sa snažilkovali od víkendu a budeme ďalej, ale už len tak ako nám príde k chuti. 🙂
no, ale ja mám chuť teraz stále, neviem, čo sa so mnou deje. 😀 😀 😀

zuzik_24
8. okt 2013

@wildroses snáď nám vykysnú tie brušká 🙂

gladriel
8. okt 2013

@zuzik_24 akurat pijem konecne kavu.odpadavam od unavy neskutocne este aj pocit akoby mrcha mala prist som bola aj na wc normal ku co sa mi zdali ze je uz tu

zuzu1104
8. okt 2013

@zuzik_24 mňa tiež, som sa ešte ďalšiu pol hodinu smiala 🙂
No tak testík je pozitívny, takže ovu prebehne dnes alebo najneskôr zajtra, takže moja ešte treba aspoň do štvrtka pracovať. 🙂
No a čo ti povedať k tomu pádu testu do WC, som sa pobavila 🙂 Ja som tak pred pár rokmi lovila telefón z WC, keď už som bola do misy vycikana 😀
Vieš prečo máš takú chuť? Lebo túžiš po dieťati, ja to isté, by som sexovala aj viac krát do dňa, len aby to vyšlo. Pred tým, ako sme sa začali snažiť mi stačilo aj jedenkrát do týždňa 😀

subbinka
8. okt 2013

Takže už som dostala mrchu vcera vecer po vysadeni hak co mi meskala a potom sa budem snazilkovat aj ja :D

inngrid
8. okt 2013

tak ja tiez dnes ked sa vratim domov obcikám lebo dnes mam zase hlien jak šlak uplne tahavý takze ked prídem domov zase sa bude mm tešit len teraz po tom zakroku budem musiet byt asi snazivejšia ja 🙂 he

inngrid
8. okt 2013

@subbinka tak super iba meškala to sa teším , vtiaj medzi nami snazilkami 🙂

inngrid
8. okt 2013

@zuzu1104 fúúú super snazilkujte 🙂

subbinka
8. okt 2013

@inngrid no dakujem uz sa tesim ty sa vlastne odkedy snazis ?

hatapkagb
8. okt 2013

Ahojte.Som tu nova tak snad nam to vsetkym vyjde a budeme tehulky 🙂 Mame dcerku teraz mala 5 rokov a na nu sme cakali vyse 7rokov cize tak dlho snazilkovania.

tonjadabik2
8. okt 2013

ja zatial nic nove..bojim sa cakam do piatku ci dostanem ms alebo uz nedostanem..