icon

Snažilky september 2013

tinky09
1. aug 2013

Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....

zuzu1104
8. okt 2013

@inngrid @danielka20101989dadus kočky, zo srdca vám ďakujem za povzbudenie, ste veľmi zlaté a som taká rada, že som vás tu spoznala. Už sa budem len usmievať, aby prišla druhé bábätko do veselého bruška. 🙂
Samko mi dnes povedal, že o chvíľu príde bábätko do môjho bruška, tak už sa teším. On napr. prvý vedel, že nám bábätko zomrelo. Tvrdil mi to už 2 týždne pred tým, ako sme to zistili my, takže mu budem dôverovať, že bábätko do bruška čoskoro dorazí 🙂

vertyeux
8. okt 2013

@zabka1987 ked si 8DPO, tak by si mala dostat kramy az na 14DPO, cize o cca 6dni. Ja by som cakala s testovanim aspon na 12DPO 🙂 ale niekomu ukaze az ked ma prist mrcha 🙂

zabka1987
8. okt 2013

@vertyeux nie nemala... nie každá má ovulku na 14DC to nie je vôbec pravidlo a hlavne keď mám cyklus ako som písala 31dňový to ani logické nie je podla toho. a cyklus mám pravidelný, testovala som si druhý mesiac a vyšlo mi to rovnako s ovulkou akurát ,že min mesiac sme sa nesnažili.

tonjadabik2
8. okt 2013

@vertyeux nie..som 34DC.. mala ale vraj 20teho bola ovulka..a mozno aj neskor.. 34DC.. neviem dnes som rano nemerala.. odmeram zajtra..

inngrid
8. okt 2013

@zuzik_24 kokos ty si aká herečka bezne sa ti stáva bezne? 🙂

inngrid
8. okt 2013

@zuzu1104 vidiš aj Samko to už citi je to proste vo vzduchu 🙂 zlatý je he máš to ty ale štastie 🙂

zuzu1104
8. okt 2013

@vertyeux Ahoj, tak s tou tonjadabik2 je to zvláštne, lebo ona nemeria teplotu v rovnaký čas a práve tam kde má zaznačenú ovuláciu v grafe merala o 10:30(tuším) teplotu a plodný hlien má vyznačený až o týždeň neskôr, takže môžno jej ovulácia prebehla neskôr a preto má testy negatívne. Dnes som bola na fóre Grafy BT a tam jej to baby písali, že nemôže merať teplotu, kedy si zmyslí, takže tak nejako.
Som rada moja, že máš nevoľnosti, v tom dobrom zmysle, to je fakt dobré znamenie. Držím palce, aby bolo všetko fajn 🙂
Kedy ideš na kontrolu?

zabka1987
8. okt 2013

@zabka1987 ah tak nie som 8DPO . ovu test mi vyšiel 28.9, tak som teda koľký DPO? 11?

zuzu1104
8. okt 2013

@zabka1987 tak ako ti píše @vertyeux testovala by som až 12 dní po ovulke alebo až 14 dní. lutálna fáza môže trvať maximálne 15-16 dní, takže cyklus sa môže predĺžiť jedine preto, že máš oneskorenú ovuláciu.

vertyeux
8. okt 2013

@zabka1987 nieee, ja nevravim, ze ovulka na 14DC, ale ze po ovulke o 14dni prichadza mrcha, aspon u mna to tak sedela, mala som pocit, z eto tak proste je. cize ak mas ovulku 18DC, tak mas potom 32dnovy cyklus 🙂 ja som pisala, ze testovat az ked tak 12DPO 🙂
@zuzu1104 aha, ja som myslela, ze si to rano meria vzdy, hned po prebudeni, lebo inak to nema zmysel...no ved uvidime 🙂 tam si pri tom emrabi treba aj odratavat tie 0,1stupna, ako som to tu niekomu pisala. ze ked si merias o hodku neskor ako obycajne, tak si odratas 0,1 a naopak, ked sa zobudis o hodku skor, tak si priratas 0,1stupna 🙂

zabka1987
8. okt 2013

@zuzu1104 sekla som sa ako píšem vyššie... ovul. test mi vyšiel 28.9 ráno, čiže som 11 DPO? spravím si tak v nedelu ak by som nedostla aMS dovtedy

zuzu1104
8. okt 2013

@zabka1987 Keď si mala pozitívny ovu test na 28.9, tak ovulka mohla prebehnúť do 24-48 hodín od pozitívneho ovu testu. Tak môžeš byť najviac 10DPO možno menej, podľa toho, kedy ti prebehla ovulácia, ale keď nemeriaš BT, tak to už asi nezistíme

vertyeux
8. okt 2013

@zabka1987 🙂 tak potom by si uz zajtra mohla skusit- ale ranny moc radsej 🙂

zabka1987
8. okt 2013

@vertyeux trošku som sa ja sekla 🙂 28.9 som mala pozit. ovul test, tak koľký DPO som?

zabka1987
8. okt 2013

@vertyeux nemám test vôbec doma :-/ ale však teda na ďalší deň skúsim 🙂 ďakujem

zabka1987
8. okt 2013

@zuzu1104 to si nemeriam veru. teda zopár dní mám ale presne nie vtedy :-/

vertyeux
8. okt 2013

@zabka1987 neva, podla mna bude aj tak dobre, ked pockas na termin mrchy, ja som mala napr.slabu ciarku na 13DPO a na druhy den, v den ocakavanej mrchy uz bola silnejsia a nemusela som hadat ci tam je alebo nie je 🙂 podla mna pockaj 🙂

zabka1987
8. okt 2013

@vertyeux ďakujem pekne 🙂 toľko počkám to je už nič 🙂

zuzu1104
8. okt 2013

@zabka1987 držím palce, aby bol test pozitívny 🙂

tonjadabik2
8. okt 2013

@zuzu1104 tak som mozno dvakrat odmerala v iny cas.. no a? ved to vobec nieje o teplote.. bud sa to podari alebo nie.. vobec nezalezi na teplote.. zeny pred nami tiez nemerali a boli tehotne a pred rokmi? taktiez.. taze asi tak.. inak som merala vzdy pravidelne v rovnaky cas.. 😝

zuzu1104
8. okt 2013

@inngrid veru mám, on je moje šťastie 🙂
aj tebe prajem také šťastie a čo najskôôôr 🙂

zabka1987
8. okt 2013

@zuzu1104 Ďakujem 🙂 dám vedieť 🙂

zuzu1104
8. okt 2013

@tonjadabik2 pozri sa, ide len o to, že tu stále spomínaš teplotu, tak preto na to reagujem
zrovnávať naše mamy alebo babky nejde, teraz je úplne iná doba, chorá doba, takže to porovnávať absolútne nemôžeš. Teraz ženy majú roky problémy s otehotnením alebo sú poprípade neplodné, kdežto staršia generácia bola plodná ako jabloň

bibi263
8. okt 2013

@bibi263 ahojky. tak dobrala som ten castyllbegyt tak som zvedava nooo. dautfam ze to zaberie hmm a vy ako?? uz ste na dovci?

zuzu1104
8. okt 2013

@zuzik_24 no moja, tak tu je tá spomínaná fotečka🙂 toto sa nám podarilo spoločne vykúzliť 🙂
Samkovi sa to neuveriteľne páčilo :🙂

zuzu1104
8. okt 2013

Dámy, niečo krásne na záver dňa 🙂
"Rozhodnutí stát se matkou je to nejzásadnější.
je to rozhodnutí, že vaše srdce bude navždy chodit mimo vaše tělo." (Elizabeth Stone)

tonjadabik2
8. okt 2013

@zuzu1104 neries.. aj teraz su plodne zeny.. len niektore maju problem otehotniet. a nase mamy aj babky tiez bez problemu otehotneli a porodili a bolo..ziadne teplomery ani nic.. a ja tiez mam tri deti a nikdy som si nemerala a vzdy som da sa povedat vedela ze to vyslo..teda hlavne moj starky 🙂 . ale mas pravdu ze je chora doba.. ja sa s tebou nechcem hadat ok? 😀 poradili mi skus si merat tak som skusala noo.. ale tiez na to nemam nervy.. niekedy zo strachom ci sa neznizila..a potom sklamanie a tak lepsie nevediet a nemerat si a cakat..pride ms ci nepride? a hotovo.. 😀 tak sa nejdeme hadat nie? ved si tu mame pomahat a radit 😉

zuzu1104
8. okt 2013

@tonjadabik2 ale veď ja sa s tebou absolútne nehádam, ja som len napísala svoj názor
želám ti to, aby si mala aj 4 bábätko a to čo nasjkôr

tonjadabik2
8. okt 2013

@zuzu1104 ja viem ze mi to obcas nemysli uznavam..som obcas blba hihi..a tiez hasteriva ale tu vas mam rada a beriem vas ze ste moje kamosky 😀 . jeej Dakujem ti. 🙂 vies my sa az tak snazime ze mne z toho az sibe.. a preto sa uz tomu nejdem tak venovat ani merat.. ale ako sa poznam este budem merat 😀 ..hehee ale asi chceme velmií to babetko vies tuzime po poslednom a nechcem manzela sklamat ze sa nam to zase nepodarilo.. neviem ci sa podarilo alebo nie ale snad ho potesim..a ak nie..tak neviem..bude chyba vo mne..asi

denka_pk
8. okt 2013

@kirriana aj ja vam drzím palce, aj ked nevies čia si a kedy si mala presne ovulku, verim ze ste sa urcite trafili 🙂