Snažilky september 2013
Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....
Dobré ráničko ženičky, tak ja už mám syna v škôlke a teraz trošku oddychujem. 🙂 Pomaly sa chystám variť, ale ešte som si pred tým chcela zaznačiť teplotu do grafu. Môj graf sa mi veľmi páči, dúfam, že teplota bude len stúpať už 🙂
Ak chcete, tak nahliadnite
http://www.fertilityfriend.com/home/4743de
@tonjadabik2 no to ma mrzí, ale teraz sa už iste podarí
@tonjadabik2 ale čo su to za reči starý starý kolko mate? a neskus mi urobiť depku z veku 🙂 🙂
@tinkylinky no presne aj ja jej hovorím, ze sme tu určite od nej staršie a ešte nemáme ani jedno 🙂
@murcia vies čo ja som mala kolegynky ktoré išli a nič sa nestalo ale ja by som to neriskovala radšej by som sa slahla 3 dni predtym na pn-ku že črevná viroza vraciam a tak 🙂
@tamarka9 ok.. tak mozno bude chyba vo mne ked nemozeme otehotniet.. ved hej ja viem sme si povedali s manzelo teda hlavne manzel ze ideme stale naplno a musi sa raz podarit ci o tri mesiace alebo styri roky ze on pocka..ze raz to vide..az do placu mi je ze prisla mrcha..ale ideme dalej
@zuzu1104 myslis? uvidime ideme skusat treti mesiac.. ja viem ze to je malo ale teraz sa to uz musi podarit..mozno..
@inngrid ta si uz myslime ze kde sa nechce babrtko prijat ta sme uz stari
@tonjadabik2 prosím ťa, buď pokojná a hlavne nehovor, že je chyba v tebe, lebo to ťa úplne položí. Musíš myslieť pozitívne a pozbierať sa z neúspechu. Tento mesiac to vyjde, uvidíš
@tonjadabik2 veľmi ma to mrzí, že Ti mrcha dorazila... viem, že si teraz veľmi smutná, ale skús to tento mesiac nechať na náhodu, žiadne meranie BT, žiadne priveľké sledovanie, ono, čím viac sa snažíš, tým viac to nemusí ísť... hlavu hore a s úsmevom do ďalšieho cyklu...
@zuzik_24 no aj ja sa konečne teším veď už testujem kolko dní a včera konečne pekne čiarka konečne!!!! takze dnes a pozajtra to istí 🙂
a potom ešte víkend budu plodné dni 🙂 zajtra sa asi nebude dat neva ale veríme ze uspejeme ked uz som Tolko na tú ovu čakala 🙂
@tonjadabik2 ževraj pride to vtedy kedy má niekto hovoríl tak ale nech uz to pride ne? 🙂 nech mame jeziška jak ma byt 🙂
a btw to čo sú za reči ked sa nechce babatko prijat - su to kočky čo sa snazia rok dva jedna tu písala ze mala kamošku čo sa im po 9r. zadarilo a obaja boli v pohode zdraví mladí proste je tak ako ma byť ziadne depresívne reči to tu môzem mat len ja 🙂 lebo mam nato zdravotne narok si zdravá mladá tvoj partner tiez tak čo bude teraz ak nie bude v lete neboj budeme si ešte porovnávat brušká ako zuzik povedala 🙂
@zuzu1104 ccc čo ja sa tu nedozviem o teplotách hore dole hore dole to mi je 🙂
BTW dnes ma bolia neskutočne kríze 🙂
@zuzu1104 už pracujem, dnes som prišla neskôr, boli zápchy... večer bol tentokrát o spánku, priateľ odpadol už o štvrť na deväť, no, tak som si čítala knižku a potom do hajan... dnes ho ale zaspať nenechám, idem o chvíľu urobiť ovu testík, dnes to ešte poistíme 🙂
Malý bude teda riadny chlapisko, čítam, že ste s mm dosť vysokí, to je dobré. Ja mám tiež okolo 178cm, priateľ je rovnako vysoký, keď si dám lodičky, tak som vyššia, ale kašlem na to. Spočiatku mi to vadilo, teraz to už je v pohode. 🙂
@zuzu1104 dufam ze hej :(

@tonjadabik2 co si ze vek?? Ja mam presne tvoj vek a este zaciname len s prvym, tak rychlo na tento argument zabudni 😀 Ja som bola v nedelu rovnako sklamana, ale neboj, to prejde, dni idu dalej a zuflastvo vobec nie je na mieste v nasom pripade. Tak prezit mrchu a ide sa na to, teraz sme ta tom takmer rovnako, takze sa mozme podporovat 😉