icon

Snažilky september 2013

tinky09
1. aug 2013

Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....

tamarka9
9. okt 2013

@tonjadabik2 co si ze vek?? Ja mam presne tvoj vek a este zaciname len s prvym, tak rychlo na tento argument zabudni 😀 Ja som bola v nedelu rovnako sklamana, ale neboj, to prejde, dni idu dalej a zuflastvo vobec nie je na mieste v nasom pripade. Tak prezit mrchu a ide sa na to, teraz sme ta tom takmer rovnako, takze sa mozme podporovat 😉

zuzu1104
9. okt 2013

@monika541 vôbec nie si hrozná, ja som tiež Samka budila ráno a budím ho stále a aj cez deň, lebo on by vyspával a potom nechce v noci driemkať 🙂
A mrcha zajtra alebo pozajtra nedorazí 🙂

zuzu1104
9. okt 2013

Dobré ráničko ženičky, tak ja už mám syna v škôlke a teraz trošku oddychujem. 🙂 Pomaly sa chystám variť, ale ešte som si pred tým chcela zaznačiť teplotu do grafu. Môj graf sa mi veľmi páči, dúfam, že teplota bude len stúpať už 🙂
Ak chcete, tak nahliadnite
http://www.fertilityfriend.com/home/4743de

zuzu1104
9. okt 2013

@tonjadabik2 no to ma mrzí, ale teraz sa už iste podarí

zuzu1104
9. okt 2013

@gladriel moja, ale ty nemôžeš merať kedy sa ti zachce, to nemá žiadne význam, teplota sa má merať vždy ráno po prebudení. Ostatné teploty sú skreslené našou činnosťou. A treba hlavne merať pravidelne.

zuzik_24
9. okt 2013

@zuzu1104 Zuzinka, asi po Tebe "zdedil" možnosť mať tie predtuchy, čo mávaš aj Ty... Je zlatý, že Ti povedal, že bábo do bruška príde, tieto slová sú tie najúprimnejšie a najkrajšie, čo si mohla dostať. 🙂
Krásne ránko prajem. 🙂

inngrid
9. okt 2013

@tonjadabik2 ale čo su to za reči starý starý kolko mate? a neskus mi urobiť depku z veku 🙂 🙂
@tinkylinky no presne aj ja jej hovorím, ze sme tu určite od nej staršie a ešte nemáme ani jedno 🙂

@murcia vies čo ja som mala kolegynky ktoré išli a nič sa nestalo ale ja by som to neriskovala radšej by som sa slahla 3 dni predtym na pn-ku že črevná viroza vraciam a tak 🙂

gladriel
9. okt 2013

@zuzu1104 ja len tak to robim pre moj klud

inngrid
9. okt 2013

@zuzu1104 júúúúj ze 180 a mm 200 fuha tak to ano to má iný zaklad 🙂
aj ja som zvedáva takže teplota stupa to hadam dobre znamenie nie? 🙂 a o kolko to tak zvykne stúpat len nech neklesne!!!!!

inngrid
9. okt 2013

@zuzu1104 hmmmmmmm krásny grafík

inngrid
9. okt 2013

@zuzik_24 krásne ráno Zuzinka 🙂

zuzu1104
9. okt 2013

@zuzik_24 Aj tebe krásne ránko Zuzi 🙂
Áno on je fakt veľmi úprimný, zlatý je, ľúbim ho. 🙂 A veľmi si prajem, aby sa jeho predtucha splnila 🙂
Aký si mala včera večer? Už si v práci?

zuzik_24
9. okt 2013

@zuzu1104 jéééééj, to je krásne, no šikovníčkovia ste obaja. 🙂 Som vedela, že ho to bude baviť, krásne dielo ste vytvorili. 🙂

zuzik_24
9. okt 2013

@inngrid super, že ovu prichádza, budem mooooc držať palce, snažilkujte o sto-dvesto 🙂

tonjadabik2
9. okt 2013

@tamarka9 ok.. tak mozno bude chyba vo mne ked nemozeme otehotniet.. ved hej ja viem sme si povedali s manzelo teda hlavne manzel ze ideme stale naplno a musi sa raz podarit ci o tri mesiace alebo styri roky ze on pocka..ze raz to vide..az do placu mi je ze prisla mrcha..ale ideme dalej

tonjadabik2
9. okt 2013

@zuzu1104 myslis? uvidime ideme skusat treti mesiac.. ja viem ze to je malo ale teraz sa to uz musi podarit..mozno..

zuzik_24
9. okt 2013

@inngrid dobré ránečko Ingridka 🙂

tonjadabik2
9. okt 2013

@inngrid ta si uz myslime ze kde sa nechce babrtko prijat ta sme uz stari

zuzu1104
9. okt 2013

@inngrid No to teda má 🙂
Tak teplota by mala byť teraz pár dní vyššia, ako v predovulačnej fáze, potom by mal nastať jednodňový implantačný pokles-uhniezednie(ale nie je to pravidlo), no a následne by mali teploty vystúpiť ešte vyššie(ale tiež to nie je pravidlo)

zuzu1104
9. okt 2013

@zuzik_24 ďakujeme Zuzi🙂

zuzu1104
9. okt 2013

@tonjadabik2 prosím ťa, buď pokojná a hlavne nehovor, že je chyba v tebe, lebo to ťa úplne položí. Musíš myslieť pozitívne a pozbierať sa z neúspechu. Tento mesiac to vyjde, uvidíš

zuzik_24
9. okt 2013

@tonjadabik2 veľmi ma to mrzí, že Ti mrcha dorazila... viem, že si teraz veľmi smutná, ale skús to tento mesiac nechať na náhodu, žiadne meranie BT, žiadne priveľké sledovanie, ono, čím viac sa snažíš, tým viac to nemusí ísť... hlavu hore a s úsmevom do ďalšieho cyklu...

zuzik_24
9. okt 2013

@zuzu1104 pekný grafík Zuzinka, ja si BT nemeriam, takže nebudem mať taký krásny obrázoček, ale ten Tvoj je peknučký. 🙂

murcia
9. okt 2013

@inngrid snazila som sa z toho vyvliect.. ach, lebo nemusi sa nic stat, ale uz mam z toho blby pocit.. nechcem ho zbytocne ohrozovat.. mozno ked nie je este poriadne uchytene, tak by to nebolo vhodne..

inngrid
9. okt 2013

@zuzik_24 no aj ja sa konečne teším veď už testujem kolko dní a včera konečne pekne čiarka konečne!!!! takze dnes a pozajtra to istí 🙂
a potom ešte víkend budu plodné dni 🙂 zajtra sa asi nebude dat neva ale veríme ze uspejeme ked uz som Tolko na tú ovu čakala 🙂

@tonjadabik2 ževraj pride to vtedy kedy má niekto hovoríl tak ale nech uz to pride ne? 🙂 nech mame jeziška jak ma byt 🙂
a btw to čo sú za reči ked sa nechce babatko prijat - su to kočky čo sa snazia rok dva jedna tu písala ze mala kamošku čo sa im po 9r. zadarilo a obaja boli v pohode zdraví mladí proste je tak ako ma byť ziadne depresívne reči to tu môzem mat len ja 🙂 lebo mam nato zdravotne narok si zdravá mladá tvoj partner tiez tak čo bude teraz ak nie bude v lete neboj budeme si ešte porovnávat brušká ako zuzik povedala 🙂

@zuzu1104 ccc čo ja sa tu nedozviem o teplotách hore dole hore dole to mi je 🙂

inngrid
9. okt 2013

BTW dnes ma bolia neskutočne kríze 🙂

zuzik_24
9. okt 2013

@zuzu1104 už pracujem, dnes som prišla neskôr, boli zápchy... večer bol tentokrát o spánku, priateľ odpadol už o štvrť na deväť, no, tak som si čítala knižku a potom do hajan... dnes ho ale zaspať nenechám, idem o chvíľu urobiť ovu testík, dnes to ešte poistíme 🙂
Malý bude teda riadny chlapisko, čítam, že ste s mm dosť vysokí, to je dobré. Ja mám tiež okolo 178cm, priateľ je rovnako vysoký, keď si dám lodičky, tak som vyššia, ale kašlem na to. Spočiatku mi to vadilo, teraz to už je v pohode. 🙂

inngrid
9. okt 2013

@murcia no čo klamat sa nemá ale pre dobro svojho budúceho potomstva musiš daj nejakú vyhovorku chorobu ze črevná chríbka dobre ti radim 🙂

zuzu1104
9. okt 2013

@zuzik_24 ďakujem Zuzanka🙂 dúfam, že to aj takto pekne skončí, ako to pekne začalo 🙂

tonjadabik2
9. okt 2013

@zuzu1104 dufam ze hej :(