icon

Snažilky - september 2014

zebrickaa
1. sep 2014

Ahojte, je tu nový mesiac a sním aj nové snaženie 🙂 kto sa pridá? 🙂

molinka5
6. sep 2014

Vitajte vsetky nove snazilk🙂

molinka5
6. sep 2014

@miculiatko @jetotu akosi nemam cas sa tu ani zastavit, len tak narychlo so precitalo vsetko. U mna nic nove, cakam kedy skonci ms

slnieckooooo25
6. sep 2014

Ahojte. Chcem sa k vám pridať. My sme pre babetko rozhodli len teraz a včera sme do toho praskli aj keď mám pred ms.

13adinka
6. sep 2014

Ahojte babulky tak aj ja sa pridavam i ked my sa snazime dlhsie trosku ..... a mam taky pocit ze sa zadarilo 🙂 mala som dostat prveho stale nist testy som robila min tyden nist a dnes ma toto prekvapilo tak neviem dako sa mi nechcem tomu verit

therinka
6. sep 2014

tiež by som rada počula nejaké pozitívne výsledky, úspešné snažilky ozvite sa ;)

therinka
6. sep 2014

@13adinka držím palce nech to výjde!!! 🙂

13adinka
6. sep 2014

@therinka dakujem....dufam ze bude vsetko ako ma

miculiatko
6. sep 2014

@jetotu noo aj ja to tak vidim ze cakam tyzden a potom testik bud v nedelu alebo pondelok. V nedelu by mala dorazit mrcha tak uvidím ci bude normalna alebo nejaka ta tehotenska. A ten vytok ete stale u mna pretrvava

nicolettka2126
6. sep 2014

@miculiatko preeeeesne aj ja mam take pocity raz si myslim ze to vyslo raz ze nie 😀
Ale uz som si tiez vcera povedala ze musim trochu pribrzdit a nepremyslat nad tym tolko aby som nebola sklamana...aj tak je este skoro na to aby som rozmyslala nad tym ci to vyslo alebo nie 🙂 Este mame par dni casu 🙂

kudusko
6. sep 2014

@miculiatko ahojte tak pridavam sa aj ako? Citis este to podbrusko? Prdtavsi mna odkedy som mala ovulku stale mne ma prist 11 teho neviem ci som ti uz pisala furt ma laka robit test mam ich 5ks ale mne neukazalo nikdy pred az po 4 dnoch ked meskala nato ze mam pravidelnu tak ovulku som mala az cca na 17-18den tak iste este neukaze dnes som 23DC skoda uz ma to velmi laka este ked zacnu pichat bradavky tak to uz ani nemusim robit test to budem vediet ze to vyslo llebo v maji ked som bola tehotna tak to takto zacalo po ovulke ostala bolest v podbrusku a pred MS ma zacali pichat bradavky comi bolo cudne lebo mna boleli prsia a bradavky este za slobodna ked som nemala decka a potom som uz pochopila preco boleli len maly mal anginu a zostala som velmi chora mesiac som kaslala a vysoke teploty nad 38C v 5-6 tyzdni najhorsie co moze byt skoncilo to kyretom a teraz sme tu a cakame a dufame ze prideme do uspesneho konca a prajem to kazdej z nas 🙂 😀 🙂 😉 😉 😵

kudusko
6. sep 2014

@13adinka Je to tam si prva GRATULUJEME a drzkaj sa 🙂 😉 😉 😵

13adinka
6. sep 2014

@kudusko dakujeeeeeem 😉

miculiatko
6. sep 2014

@kudusko ahoj no podbrusko citim posledne dva dni malinko len stale pretrvava ten vytok v podstate od plodnych dni. Bola som u gynko na preventivke a bral mi z neho ster ze ci to neni zapal.ja pevne verim ze nie ze to bude mat nieco spolocne s // 😉 testik si nerob skus vydrzat. Ja mam doma len jeden ale radsej nan ani nemyslim. Dnes som 22dc a som hrooozne zvedava ci mrcha dojde. Skusim testnut asi v sobotu rano 13eho alebo radsej v pondelok 15eho. Ak by mrcha neprisla 14eho. V tentp datum nebudem moct testovat lebo mam dolezitu sutaz s mojim psikom. Tak nech sa sustredim na jednu vec😉 som ako na hojdacke v jednu chvilu si myslim ze sa to podarilo potom zase ze nie. No frekvenia nasho snazilkovania tento mesiac bola podstatne vyssia ako minuly mesiac.takze si myslim ze je tu vacsia sanca.som zvedava na vsetky z nas ktorej to vyjde😀

miculiatko
6. sep 2014

@nicolettka2126 len k eby sa to dalo nemysliet. No aj tak si myslim ze oproti minulemu mesiacu som urobila pokrok a este som netestla a ani sa nechystam.az ked mrcha nepride alebo v den mrchy no to asi nebudem mat cas lebo ma caka dolezita sutaz a aspon chvilu nebudem mysliet na to snazilkovanie

miculiatko
6. sep 2014

@13adinka gratulujem !! Zelam vela zdravicka!

suldenka
6. sep 2014

Sasa79@suldenka aspon nie som sama verim ze nam to obom vynde a budeme aj mi coskoro stastne mamicky🙂 🙂 🙂

zebrickaa
autor
6. sep 2014

@slnieckooooo25 vitaj medzi nami 🙂

zebrickaa
autor
6. sep 2014

@13adinka jeeeeej gratulujeeeem 🙂

zebrickaa
autor
6. sep 2014

@kudusko ahojky vitaj medzi nami 🙂 aj ja som bola v maji tehu ale bohuzial tuez to skoncilo kyretom :(

13adinka
6. sep 2014

@miculiatko
@zebrickaa dakujem koceny....akurat rozmyslam ze si asi v pondelok zbehnem na gyndu testy urobit nech to mam oficialne ;)

jetotu
6. sep 2014

@13adinka srdecne blahozelam aj ked este potichucku 🙂 davaj pozor na seba a hlavne pevne zdravicko!!🙂
@miculiatko no akurát som sa dopocula...kolegyna mojej kamosky tiez tento mesiac sla podla ovu testov ako ja..muz robi v zahranici takze to skusili len raz..akurat v den pozi ovu tesu..ako my :D no a o styri dni uronola desiatkovy test..mala ducha o dva dni silnela ciarka a teraz to uz ma potvrdene lekarom:D moja nadej zijeeeeee 🙂

13adinka
6. sep 2014

@miculiatko
@zebrickaa dakujem koceny....akurat rozmyslam ze si asi v pondelok zbehnem na gyndu testy urobit nech to mam oficialne ;)

miculiatko
6. sep 2014

@jetotu wow no to je super ze to skusila len raz a hned tehu. Je to fajn. My sme to skusali cez plodne dni kazdy druhy dnik teda aj ja mam vacsiu sancu ako minuly mesiac.ale uz o 4 dpo mala ducha? Ty kks... tak skoro. Vies od nej aky to bol testij? Znacka? Ja som doteraz mala mamatest a gravitest - ten mam jeden este doma.su to tycinkove testy citlivost 10. nevies o tom ci nahodou kazetove testy nie su kvalitnejsie?

13adinka
6. sep 2014

@jetotu Dakujem a vam babulky snazilky vsetkym drzim palce nech to co najskor vyjde 😀

miculiatko
6. sep 2014

@13adinka tisko zavidim ale samozrejme v dobrom! Este raz blahozelam. Popis ze ako casto ste snazilkivali aky mas cyklus aky typ testiku si robila.skratka vsetko pre nas nedockave snazilky od A az po //😀

zebrickaa
autor
6. sep 2014

@13adinka choood 🙂 uz teraz som zvedava 🙂 tesim sa na dobre spravicky 🙂

zebrickaa
autor
6. sep 2014

Baby ja mavam ms a aj ovulku presne na cas ale dnes som si kupila 5ovu a 5tehu 🙂 v utorok mam mat ovu tak asi od zajtra zacnem ovu robit 🙂 ako ste vy na tom?

13adinka
6. sep 2014

@miculiatko
@zebrickaa
No takze koceny zacnem od zaciatku...s muzom sme zobraty 4 roky a furt vsetci ze babo pride skoro ale kedze sme sa mlady brali sme nemali potrebu .... asi pred 2 rokmi nas tak chytil osial a aj som hned po povedani si ideme nato do 2 mesiacov ostala tehu len som to v 6tt potratila z coho som bola samozrejme hotova....ale co uz stalo sa malo to tak asi byt....teraz sme boli dva roky na jednom ostrove malinkom zavrety a tam ze ziadny gyndo tak sme to nehavali tak ale spavali sme bez ochrany ze uvidime....nist sa nestalo a od maja sme uz v nemecku a zacala som chodit na gyndu nech mi porobia testiky ze sa mi nezda ze spavame vse roka bez ochrany ale to nebolo ziadne cielene ziadne sledovanie ovulky a sex nebol tiez dako castyy kedze obaja v gastronomii.... a od maja mi robil testy na stitnu zlazu na hormon no kadeco a dal mi v juni Clomifen kedze mam strasne nepravidelny cyklus a pravdu povediac nevedela som doteraz kedy mam ovulku.vsetky testy dopadli dobre cize sme hladali dalej...ten Clomifen je na upravu ovulacie to som brala jul...urobili testy vsetko ok potom to v auguste 21 mi robil ultrazvuk ze ci ovu bola a bola a to som uz bola v podstate tehu-....cize tiez to rychlo celkom islo....len strasne je ze som este pred ms robila testy mala som Cyklotest a ten mi vobec neukazal nic...bolo na nom napisane ze 8 dni pred MS ukaze ja som bola tri dni pred a nist....a 1. som mala dostat klasika zacali bolet prsia podbrusko....aj zle mi bolo ale poznate to ked chcete byt tehu tak vidite priznaky kazdy mesiac tak som bola radsej ticho lebo moj muz uz na mna kukal ze si myslim ze som kazdy mesiac v tom....no MS stale nikde prsia straaasne bolia sa ho pytam urobim dnes test tak som len tak pocas dna urobila Rapid to je ten modry a bolo plus....tak mu hovorim po zbehneme este jeden kupit na potvrdenie ale to bol daky lacak Gut und Gunstig tuto z potravin cize tak ale aj ten bol pozitivny...tak kedze prvy krat som mala tehu potvrdene tak som uz tieto hlavne priznaky poznala preto som si myslela ze to tam bude 🙂 ale ma to riadne prekvapilo....kazda to pozna ked nato cika a uz ani po tolkych razoch neveris ze tam nieco bude a ked zrazu je tak v tej sekunde sa meni zivot....nadherny pocit....klepalo ma jak alkoholika od vzrusenia 🙂
sex sme mavali musim povedat ze castejsie ale tiez nie velmi casto ...doktor mi zakaal kukat na datumy ze nemame sa podla toho az tak moc riadit a furt mi do hlavy vklepaval ze spermie ostavaju v tele zeny dlhsie ze neni ani potrebne kazdy den ani kazdy druhy den ....ale ja mam pocit ze okolo datumu ovulky ako on povedal sme spolu obden spavali...a mam taky pocit ked som mala plny dom navsetvy a alkoholu a vela vela starosti v robote sa mi to podarilo na dietatko nemyslet a pocat ho 🙂
ake mam cyklusy vam nepoviem lebo toto je mi je zahadou....odjakziva mam s tym probblem a tabletky som nechcela furt brat a co sa tyka tych testov ja som mala aj dobru skusenost s tym rapidom kazetkovym...tak tak...dufam ze som vam toho napisala dost 😀 🙂 😉

13adinka
6. sep 2014

Baby nemam panikarit ked mam slaby ruzovkasty vytok ze nie

zebrickaa
autor
6. sep 2014

@13adinka wau som stale cakala ako to dopadne 🙂 super si to podpísala 🙂 takze uz mozem este Rat gratulovat k tehu 🙂 isto chod este na gyndu a drzim paste 🙂 výtok? Mozno uhieznenie, bodaj by teda.