Snažilky - september 2014
Ahojte, je tu nový mesiac a sním aj nové snaženie 🙂 kto sa pridá? 🙂
@13adinka krasne napisane s este krajsim zaverom. Fakt sa velmi tesim ze v nasom septembrovom snazilkovani je aspon jedna z nas tehu. Uzivaj si ten nadherny pocit byt tehu. Aj my ostatne mame sancu lebo september je len na zaciatku takze ktora z nas bude dalsia?
@miculiatko snazilkujeme od augusta ,tak snad to pride cim skorr :Da momentalne som 11 DC
@sugarbird my tiez skusame odvtedy. Ja som dnes 22dc a vo faze cakania. Coraz viac ale mam chut urobit si test. No radsej sa ovladnem aby som nebola sklamana😀😀
@miculiatko presne presne vydrz to a nerob test :D aj ked mne sa to hovori ja viem ,ale tiez by som ho spravila ,ale drzim moc palce
@miculiatko dakujem krásne. ..drzim vam palceky snazilky...nenehajte ma v tom samu ;)
@13adinka jasne chapem aj ja si myslim ze ked tistim opat ze som tehu tak asi budeme dlho o tom nehovorit okoliu 🙂 a oreto som si urobila tento novy nick na mk aby som mohla v pohode o svojich emociach zazitkoch hovorit bez toho aby to moje okolie vedelo 🙂 zajtra ides ku gynek?
@miculiatko aaaaa som napata 🙂 som taka zvedava tiez by som asi tazko odolavala testiku 🙂 ale vydrrrrrz
Babyyyyy dnes som 21.DC a teraz rano som na wc zbadala na papieri ruzovkasty akoby vytok....aj ma pobolieva podbrusko...cyklus mam 28dnovy takze do MS este 7dni...Je mozne ze by to bolo to na co myslim??? 🙂
@zebrickaa no skusim tam ist ale neviem ci ma vezme lebo tam je to len na objednávku. ..ale teraz som tam chodila casto tak dufam ze mi aspon krv vezme ved to ma hned...myslim ze na ultrazvuk je este cas...boze ale je to strasne tazke nikomu nic nepovedat...sa musim riadne premahat 😀
@nicolettka2126 bodja by anoooooo 🙂
Baby vydrzte to s tymi testikami ja som si robila 21DC nic potom 28DC zase nic a az po 5dni po vynehani MS mi test ukazal....a to neboli ziadne lacaky...a to som dokonca bola v utorok u svojej obvodnej a ta mi sono robila kvoli liekom co mi chcela predpisat a anu ta nic nepovedala...cize tak...preto som vobec necakala
@zebrickaa bozeeee keby to tak chcelo byt ono 🙂
Lebo este v zivote som taketo ruzovkaste nemala a uz vobec nie na 21.DC a je toho fakt malinko oba na papieri to bolo vidiet tak som zvedava ako sa to vyvinie 🙂
Ak by to bolo uhniezdovanie tak kolko by mal cca trvat ten ruzovkasty vytok nevies nahodou? 🙂
@nicolettka2126 ahoj aj ja si myslim ze by to mohlo byt uhniezdovanie u kazdej zeny je to inak.moze to trvat par dni alebo par hodin. Dokonca niektore uhniezdenie ani necitia alebo si to nevsimnu.vydrz do terminu mrchy a potom skus testnut.alebo najistejsie bude ked testnes po meskani
@miculiatko bozeeee velmi si ma potesila 😵
Bodaj by to bolo to 🙂
Tak som zvedava dokedy to pretrva u mna 🙂
Len velmi dufam ze sa to nerozbehne do MS....ale to by bolo moc skoro si myslim ved mam este tyzden cas 🙂
No slubila som sama sebe ze testovat budem az ked bude nahodou ms meskat 🙂 Nechcem zase nasilu hladat druhu ciarku a potom sa sklamat ked dorazi mrcha 🙂
@nicolettka2126 presne ako píše @miculiatko kazda zena to ma ine 🙂 niektorej to trva len dva dni niektorá vobec... Ja som to napríklad nemala vobec 🙂 ale drzim pasticky 🙂
@nicolettka2126 presne to iste som si povedala aj ja.aj ked som mala nutkanie na test odolala som a tyzden prejde ako voda a uvidime ci mrcha dorazi alebo nie.aj ked dorazi moze prist v slabsom vydani.vela kociek co som citala na forach mali mrchu aj ked boli tehu.bola sice slabsia ale bola
@zebrickaa
@miculiatko no ja neviem baby co to moze byt..uz zo nie je ruzovkasze ale ruzobo cervene(viac cervene) a je toho o trochu viac ako rano....bojim sa aby to nebola mrcha mrchava ☹Ale tak na 21.DC??? Nechapem tomu :-/
@nicolettka2126 este stale moze ist o uhniezdenie lebo pri uhniezdeni oplodnene vajicko naraza na pripravenu sliznicu maternice ktora je prekrvena. Ked nedojde k oplodneniu prave tato nepotrebna sliznica aj s odumretym vajom odchadza pri mrcche. Myslim si ze toto mrska nebude. Stale je to uhniezdenie.citis aj nejake bolesti?
@miculiatko boze zienka ty si ma dneska uz druhykrat tak povzbudila ze som sa normalna prichytila ze sa usmievam do telefonu 😀 😀
No velmi velmi dufam ze to bude to co ty vravis...keby to nebol iba 21.DC tak by som myslela ze zacina ms ale tu mam vzdy az na ten 28.den tak preto som taka zmatena zo vsetkeho 🙂
A ano citim take akoby pichanie v podbrusku, skoro ako pri ms len trochu slabsie...
@nicolettka2126 noo na toto povzbudzovanie a radenie sme tu vsetky tu preto sa kludne mozes usmievat! Aj ja to prave robim! Skor nez som vobec zacala pridavat svoje prispevky do fora som ich tu na mk vela preluskala a mozne je u nas zien vselico co sa tyka otehu.ja mam 6 dni do mrchy a tiez ma pobolieva pidbrusko. Od ovulky mam husty biely vytok. 4eho som bola na preventivke a dr mi z neho bral ster ze ci to nieje nahodou zapal ale ja pevne verim ze ee, Ze to bude mat spolocne nieco s tehu. Zajtra - v pondelok sa dozviem vysledok.aj ja mavam 28 dnove cykly a vzdy pravidelne. Ja mam sto chuti urobit test no musim vydrzat!!😀
@nicolettka2126 aj ja si myslím ze to este stale moze byt uhieznenie. Pokial to nemas cely den a viac ako dva dni za sebou tak to bude ok 🙂
@miculiatko nieee nieeee testik este nerob-ženo-VYDRŽ!!!! 😀 😀
Cize tiez by si mala dostat na vikend??
Ja tiez v nedelu budem 28.DC 🙂
Tak velmi dufam ze vysledky budes mat vsetky ok drzim palceky moc moc 🙂
A ja sa modliiiiiim aby toto ms nebola 🙂
caute snazilky, mam otazku - ako často máte sex, ked sa snazite o babatko? a este jedna vec - kofeín, pijete normálne kávu? prípadne tie čo užívate inofolic - ako to máte s kávou? je lepšie ju vôbec nepiť, alebo jedna za deň je v pohode?
@zebrickaa chcem tomu verit veeelmi ale bojim sa 😀
Dufam ze to dnes pominie...je to sice slabulinke take ruzovo cervene takze nadej este mam 🙂 A hlavne v zivote mi mrcha nedosla o tyzden skor takze tymto sa povzbudzujem 😀
@nicolettka2126 budem mysliet na teba popri svojich tichych prosbach do neba aby nam tie mrsiska neprisli a aby sme mali na teste //. Test nebudem robit. Myslim ze mam dost pevnej vole. Teraz som v takej faze ze si myslim ze sa nam zadarilo. Neviem preco ale mam taky pocit.musim ho rychlo odplasit aby som nebola sklamana.lebo tato dnesna mierna bolest podbruska moze byt aj pms.jaaaj chcem to vsetko nechat plavat ale to nejde!😀

@zebrickaa dakujem len nas zivotny pribeh ;) ono to ani neni vela tekutin asi robim z komara somara uz sledujem každú blbost asi ...nejdem sa znervoznovat musim myslet pozitivne ze? 😉 a dakujem moc za gratulacie moc sa tesim...zatial to nikto nevie teda len manzel nechcem nic skor povedať radsej...tak sa tesim ze aspon tu vam to môžem povedať