Snažilky - september 2014
Ahojte, je tu nový mesiac a sním aj nové snaženie 🙂 kto sa pridá? 🙂
@miculiatko@jetotu ja som teraz mala priesvitny tahavy a ked ustal podla testov bola ovulka a az na dalsi den som dostala bolesti. Tak uvidim ako to bude tento mesiac, ale este si pockam kedze som dnes len 4DC.
@nicolettka2126 ja by som aj dnes tutu mutu ;) poistiť to treba ;)
@molinka5 @miculiatko @jetotu baby ja mavam hlien ako keby gulička priesvitna ťahala bez zápachu len po ovu. O tomto hliene sa bavíte? Ci mam si sledovať este nejaky ;)
@zebrickaa okiiii tak dnes budem zase pachat zlocin menom znasilnenie 😀 😀
@jetotu radsej na ster nechod aby tam doky neurobil sarapatu. Musime byt trpezlive a cokolvek sa to uz s nami deje nech to ma hlavne jeden vysledok //.
@molinka5 noo aj u mna tak podobne no mne ten biely hlien pri ivulke sa zmenil na ciry tahavy a po ovulke naspat akoby ten plodny hlien aj s bolestami v podbrusku pricom 1.9. Som mala taky pocit ako by sa mala ms pustit. Tiez som mala susku taku akoby horucu presne ako mavam pred ms. No na pms to nevyzeralo lebo ms ma prist az 14.eho. ja som si aj hovorila ze sa moc sledujem ale to sa nedalo ignorovat. Fakt som zvedava aky bude vysledok toho hlienu.
@zebrickaa po ovu by mali byt suche dni az do ms. Pri pripadnom uhniezdovani vajicka sa moze jemne spinenie bud biele ci ruzovkaste objavit ale neni to pravidlo. Je to sposobene tym ze vajo pri uhniezdeni naraza na sliznicu maternice.
@miculiatko nooo my sme na tom ako vidim veeeeeelmi rovnako 😀
Tiez mam dostat MS 14teho 🙂 🙂
A az dnes na 19.DC mi vyšiel pozitivny ovu testik...Ten som robila rano cc o ôsmej. ..no teraz som este v robote tak som kupila dalsie testiky a akusim za taku hodinku dalsi testik som velmi zvedava na vysledok 🙂
Lebo sa mi zda byt dost neskoro ta moja ovulka keďže mavam 28dnovy cyklus a ms presnu ako hodinky 🙂
@jankik mne zistili pred 10rokmi a to som uz mala 13cm krvavu cystu, ktora isla prasknut, takze ma aj ihned brali na operacku a odstranili, pritom zistili este jednu 10cm na druhom vajecniku a plno hniezd. o 2 roky nasledovala laparoskopia a pol roka prechod. no inac endometrioza ma priznaky, silne bolesti pri ms, naladovost a zistuje sa pri laparoskopii, potom najcastejsie zvykne nasledovat hormonalna liecba alebo tehotenstvo.
mna odpisali uz 20 rokoch, vraj deti uz nebudem mat.
gynex som neskusala bo mne antikoncepcna liecba velmi dobre zabrala, endo prestalo rast a som nemala cysty, no teraz ako sa snazime uz par mesiacov, tako uz mavam zase bolesti.
@jankik neda, laparko nie je take hrozne ako velka operacia, co som mala presne ja. zrasty su velmi nebezpecne, ja som ich mala aj pri crevach a to na zaciatku, to mi odstranili, ale kym mi nastavili dobru liecbu, tak sa cysty vytvarali aj pri crevach a potom sa tam tvorli zrasty
@nicolettka2126 🙂 ja mam ovu utorok tak dnes necham muza sa setrit 🙂
@miculiatko aha jasne uz viem co ste mysleli 🙂 ano po minulej obilie som mala jeden den take male spinenie a uz som sa tešila ze uhieznenie ale na koniec ee prisla mrcha :(
@nicolettka2126 to je fakt nejako neskoro. Hlien si spozorovala? Ci sa orientujes len podla ovu testov?
@zebrickaa to je to ze ja som to nemala len den ale viac dni v podstate dovcera Kym som nebola u gynko. No taaak som zvedava ci mrcha dojde. 14ty september bude zlomovy pre mna az dvojnasobne. Mam vtedy aj sutaz majstrovstva slovenska v jednej kynologickej sutazi
@miculiatko hlienom sa u seba moc nemozem riadiť lebo nemam taky aky opisuju baby ked maju ovu...v zivote som taky nemala :-/
Ale uz som asi dosla na to ze ovu bola cca od vcera poobedia alebo vecera do dnes poobedia lebo dnes rano som mala pozitivny ovu testik este a okolo 5tej poobede uz negativny...A ak je to takto ako si myslim tak by to bola parada lebo bolo v spravny cas ťuťu muťu 🙂
ahojte, pridávam sa ku vám..doteraz sme tomu nechávali volny priebeh, ale teraz by sme uz moc chceli babenko 🙂 vlastne sa tak viac snažíme len od augusta. beriem inofolic, teraz začínam tretie balenie. momentálne mi menzes mešká 10ty den, robila som si pár testov a sú na nich slabulinkí duchovia (fakt velmi slabuckí a nesilnejú tri dni), takze si nerobim zatial nadeje, zrejme to meškanie sposobuje inofolic. uvidim ako to bude o tyzden.
všetkým prajem príjemné snaženie, hlavne kein stress ;)
ahojteeeee pridavammm sa k vam ....drzim vam palceky :D
@nicolettka2126 noo budeme cakat vsetky pekne spolu. Velmi som zvedava ktorej z nas sa to podari. Ja som s mojim drahym keksikovala kazdy druhy den Od ms tak uvidime. Plodne dni mi vychadzaju tak okolo 12-16 dc. Cakame spolocne
@sugarbird dakujeme!! Aj ja tebe drzim paste!! Kolky si dc? Ako dlho snazilkujes?
@miculiatko ja som ziez velmi zvedava ktorej to vyjde ale v kutiku duse verim ze kazdej z nas 🙂 🙂
Prisaham vacku toto je napinavejsie ako hocijaka maximalne napinava telenovela 😀
@nicolettka2126 tak to si trafila klinec po hlavicke. Aj ja si zelam aby nam vsetkym ms nedorazila a hlavne pevne nervy pri cakani. Ja som ako na hojdacke. Raz si myslim ze by to mohlo vyjst potom zase ze nie.snazim sa to nejako extra nepripustat chcem oklamat svoju psychiku aby som netlacila na pilu. Lebo nieco silit a marne ocakavat nie je dobre pretize sa to ako naschval nepodari. Drzim sa nad vecou a tajne vysielam prosby do nebies za // pre kazdu z nas.uuu trochu som sa rozbasnila!
ahoj aj ja sa pridavam mam 21DC tento mesiac som zacala brat Inofolic na odporucanie od zenskej kedze som mala posledne 3 mesiace anovulace hadam pomoze zatial mam super teplotu! snazilkujem uz od deecembra2013 . tak by uz bolo na case aby sa daco podarilo!
@miculiatko zatial nic ,,tehotenske,, necitim :D len mam take bolestive tlaky v podbrusku.. snazim sa to nejako neriesit este tyzden pockam a tak uz spravim test 🙂
ahojte, uz je tu nejaka septembrova tehulka 🙂 mne sa to strasne vlece do konca mesiaca, tak sa chcem potesit aspon zo stastia inych

@miculiatko no tak to som zvedava co ti povie 🙂 ja na ovulku mala priesvitny az biely taky husty tahavy... no a od vcera taky hnedasty v rovnakej konzistenvii.. zeby som sla aj na ster?:D ale asi pockam.. je to velmi skoro.. no tlaky mam v bruschu stale...