Snažilky - september 2014
Ahojte, je tu nový mesiac a sním aj nové snaženie 🙂 kto sa pridá? 🙂
@miculiatko obdivujeeeeeem taaaaa ja by som neodolala si urobit testik 🙂 ja som nedockava v tomto 🙂)) ale drz saaaa 🙂
@zebrickaa snazilkujem len druhy mesiac a ten minuly som si ,, dopriala" tolko sklamani z negativnych testov ze som si povedala dost a pockam do mrchy ci pride alebo nie. Dufam ze nie.
@nicolettka2126 pytala si sa na moj pribeh 🙂 pisem az teraz. V maji sommostala planovane na prvu supu tehu velka radost mudr ma nechal kvoli spineniu na pn vsetko bolo ok az v 10tt mi oznamil ze babatku prestalo cca v 8tt bit srdiecko a nasledoval kyret :( mala som pockat do prveho ms ktory prisiel bolestivy silny ale cistiaci a potom sme to mechali volne plynut a aj som mala ruzovkaste spinenie dva dni ale potom prisli bolesti a o par dni aj mrcha hnusna :( inak po kyrete mi prisla ms presne na 29.den a ovu tiez na cas... tak tento mesiac ideme s muzom na to na plno 🙂 uzivame si to. V utorok mam mat ovu tak uz sa neviem dockat... Minuly mesiac som sa dala nahovorit na robenie ovu testov ako zistenie tehu skor ako ukaze test tehu ale bolo to na nervy sklamanie premna, kedze mi ukazovalo stale tmavsie ciarky a aj tak mrcha prisla :( inak kym som nezalozila tuto temu bola som uz smutna, bala som sa ci to opat pojde ale su tu fajn kocky a skor sa zacinam na to vsetko znova tesit a nie bat 🙂 som rada ze sa tu o vsetkom mozeme rozpravat bez strachu 🙂
@miculiatko tak to mas pravdu prave som pisala @nicolettka2126 ako som sa testovala ovu testami pred cakanou mrchou a to bolo potom sklamania :( takze ano chapem ta, mas pravdu 🙂
@zebrickaa ano chodi presne ked sa omeska tak max o nejake 4hodinky 😀 😀 Takze tak 🙂
A jediny jeden krat mi prisla skor na 27.DC ale to uz bolo nejake 3roky dozadu 🙂
Odvtedy vzdy 28.DC 🙂
@zebrickaa precitane. 😉 inak kocky tak ma napadlo. My sa pokusame o babatka co je vlastne novy ludsky zivot ktory ma tu na tomto svete velky vyznam.mozno so mnou nebudete suhlasit ale myslim si ze zivot kazdeho z nas taktiez aj noveho cloviecika je riadeny vyssou silou.nie zasahmi doktorov ci nebodaj nejakych umelych pripravkov. Teda kazdy ludsky zivot ktore sme jedine my zeny schopne priviest na svet ma svoj cas kedy vznikne. U niekiho je to hned u niekoho dlhsi cas no poviem vam ze to stoji za to cakat a dufat aj ked je to take tazke. Citala som tu vela pribehov zien ktore uz prestali dufat v tehu nechali to tak a babenko k nim prislo! Skratka ak sa ma maly drobcek na svet narodit tak vznikne aj pri milovsni raz za mesiac, pravidelnom sexe pripadne pri "nehode" zdravej chorej zene, tej co fajci alebo pije kavu berie alebo neberie hormony!! Babo pride ku kazdej z nas len tomu treba pevne verit!!
@miculiatko tak toto si velmi pekne napisala a musim s tebou suhlasit 🙂
Je to pre mna nieco nadprirodzene ze z dvoch takych mini "veciciek" ako je spermia a vajko vznikne take nadherne vonave babenko 🙂
@zebrickaa inak k tvojmu pribehu...pri kazdej vete mi husia koza naskocila...velmi ti drzim palce aby sa ti to tentokrat podarilo a hlavne aby si to dotiahla do uspesneho konca 🙂
@nicolettka2126 tak tak! Je to zazrak a pride ku kazdej z nas.
@miculiatko Krasne napisane a tiez musim s tebou suhlasit!! Vystihnute jasne a pravdivo. Vzdy si hovorí ze.vsetko sa pre nico deje a pre nieco to tak ma byt.
@nicolettka2126 dakujem 🙂
Mna neskutocne rozculuje ked vidim baby tehu ktore si to nevazia, fajcia, piju a neuvedomuju si co nosia vo vnutri a aky je to dar mat dieta.
No koceny je to velky dar.akoby az teraz pri zatuzeni po babatku (predtym som o tom ani neuvazovala) som si uvedomila ake sme my zeny uzastne v tom ze sme schopne dat novy zivot. Doteraz akoby mi to ani nedochadzalo:-😀. Inak baby drzte palce zajtra rano idem volat za vysledok ohladom vytoku ci to neni zapal ked som po plodnych dnoch mavala aj bolesti v podbrusku. Drzte palce!!
@zebrickaa
@nicolettka2126 @jetotu @molinka5
@miculiatko Ahoj drzime nebudes to mat zapal ale uz som ti napisla uhniezdovanie ja to mam teraz ako keby mala uz prist a prsia ta uz bolia? Mna este nie uvidime uz vydrzim neako do toho stvrtka -piatka 🙂 😉
@miculiatko drzime palce, neboj, dobre to dopadne...
@miculiatko jasne ked ti bral stery tak ti len poviem je to v poriadku alebo nie je ale uvidis dobre budu a o 9 mesiacov budeme kocikat 🙂 😉
@miculiatko drziiiiiim palceky velmi velmi bude to dobre draha nebooj 😉
Ahojte, tak sa k vám pridávam aj ja. Tento mesiac to chceme vyskúšať po prvýkrát, dnes som 6DC a mám 25rokov. Som najmä zvedavá ako to bude s plodnými dňami a so všetkým ostatným. Teraz som totiž vysadila HAK po cca 7rokoch :-/
@kudusko noo tak skusim tomu verit🙂 aj ked stale sa drzim pri zemi a snazim sa nedufat aby som nebola sklamana.boooze daj aby naam to vsetkym vyslo!
@nicolettka2126 dakujem este raz uz nech je rano!
@miculiatko silno budem na teba mysliet a drzat paste isto daj vediet!!! Ja tu budem asi az po robote ale mrknem cez mobil ci si pisala 🙂
@zebrickaa ajoj moja ja som mala PM 15.8 som 24DC a mala ( nemala) by som dostat 12.9 tak uvidime tento mesiac sme zacali zatial sme mali decka na prvy sup tak uvidime nam prestalo bit srdiecko v 7 tyzdni zaver z histologie zapal ochorela som od maleho mal anginu a ja som mesiac kaslalaa vysoke teploty mala takze to bolo jasne.A ty? co sa stalo?

@nicolettka2126 chodí ti na minutu presne ako mne? ;)