icon

Snažilky - september 2014

zebrickaa
1. sep 2014

Ahojte, je tu nový mesiac a sním aj nové snaženie 🙂 kto sa pridá? 🙂

molinka5
8. sep 2014

@ miculiatko to ma mrzi, myslela som na teba...nevadi hlavu hore, ife sa dalej, kvasinky sa preliecia a mozes zacat znova a mozno nie, mozno sa postastilo. Kazdopadne treba pockat a nezabudni, ze vsetko je tak ako ma byt..
@ miculiatko @ jetotu@ zebricka @ nicolettka 2126 a vsetky ostatne, ktore som vynechala nesledujte sa, chce to klud, kaslite na vsetky priznaky, kazde pichnutie, tahanie, viem, ze sa to lahko povie, aj ja som to tak robila, ale minuly mesiac som si povedala dost, prestanem sa sledovat a hoci sa tehu nepodarilo psychicky som na tom bola lepsie a aj cely tento vikend som mala nabity, dnes v praci detto, ze som na MK ani nevstupila a je to lepsie po psychickej stranke.takze hlavy hore, v ten pravy cas to pride a neskor si mozno uvedomime preco to prislo tak podla nas neskoro, ale zistime, ze dobre, ze to prislo az teraz.
Drzim nam vsetkym palce...
Ale som sa rozpisala 🙂

miculiatko
8. sep 2014

@nicolettka2126 neviem mam tussaka.hlavne co sa tyka toho zvlastneho spinenia pred mrchou. Co ine by to mohlo byt? Hladala si nieco na nete? Nechce sa mi verit ze by sa zrazu objavila nejaka cista alebo problem. Este sleduj (mozes porusit zakaz sledovania sa) ako sa to bude vyvijat ale podla mna toto pms nie je!

nicolettka2126
8. sep 2014

@miculiatko xhej hej citam akurat aj teraz o tom 🙂
A aj dni mi sedia aj farba toho spinenia...precitala som uz asi 10tem o tom a vo vacsine pripadov islo o uhniezdovanie 🙂
No aj sa sledujem kedze vzdy rano sa to objavi a potom cez de to zmizne 🙂
Nebyt tohto tak sa tak nesledujem a necitam o tom tolko no toto je pre mna novinka kedze som to este nemala 🙂

miculiatko
8. sep 2014

@nicolettka2126 no vidis a cudujes sa mi ze ako si mozem zacat byt ista! Len si davaj pozor na seba a musime cakat. Nic ine nam nezostava. Hoci ja to tento mesiac nevidim realne. S mojim stastim sa mi tie mykozy budu vracat

nicolettka2126
8. sep 2014

@miculiatko no ked ja neviem....uz viem preco tomu neverim..bojim sa asi sklamania...kym nebude mrcha meskat a nebude na tehu teste aspon slabucka druha ciarka zatial neuverim 🙂 🙂
Ale podvedome som sa pristihla ze si davam na seba pozor,nenamaham sa moc,nevlacim tazke veci a tak 😀
Takze psychika robi svoje,no ja si to este proste nedokazem pripustit...
A ty veeelmi rychlo zmen svoje negativne myslenie lebo dostanes 25 po zadku 😉
nesmies to hned takto vnimat a hned verit tym horsim moznostiam...mysli pozitivne a uvidis ze hned budes mat viac energie 🙂

patricia128
8. sep 2014

5.9 mrcha nedošla..asi som chytila mykózu..tak ešte počkám do konca týždňa a ak mrcha nedojde idem testovať..

miculiatko
8. sep 2014

@nicolettka2126 no v prvom rade nebudem na to mozne otehu vobec mysliet.az do mrchy.asi ani na mk nepojdem par dni.napisem az po termine mrchy ci dosla alebo nie. A samozrejme si precitam od teba aj ostatnych kociek spravy ze conove. Takze kocky na par dni papa. Nech sa trosku upokojim!
@molinka5 @jetotu @zebrickaaa @kudusko

miculiatko
8. sep 2014

@patricia128 drzim palce nech je to podla tvojich predstav!

patricia128
8. sep 2014

@miculiatko Ďakujem...len aby to zase nedopadlo na /...:(..neviem či tá mykóza by mohla aj mrchu oddialiť alebo nie..ale nemám žiadne príznaky mrchy

nicolettka2126
8. sep 2014

@miculiatko oji tak si oddychni a budeme veeeelmi netrpezlivo cakat na spravy od teba....ja sa skusim tiez trosku distancovat od mk kuknem vzdy asi az vecer co nove a nebudem tu cely den sliedit...snad to zvladnem.....drzim palceky veeelmi 🙂

jetotu
8. sep 2014

@miculiatko
@nicolettka2126
@molinka5 @zebrickaaa ..baby... snazila som sa dat si pauzu..ale dnes som za volantom skoro odpadla tak mi prislo zrazu zle... tak som si skusila zo srandy urobit test... sice som len 5DPO... ale tiiisko sa tesim...🙂

jetotu
8. sep 2014
nicolettka2126
8. sep 2014

@jetotu ja odpadneeeeeeeeeeeem 😵 😵
Kraaaasne tisko gratulujeeeem 🙂 🙂
Kolko mas do mrchy ze ti takto krasne ukazalo? 🙂

jetotu
8. sep 2014

@nicolettka2126 a ja tiisko dakujem 🙂 no mavam tak cca 29DC, no ovu prisla na 14.den a len vtedy sme sa luuubili 🙂 takze dnes som presne 19DC, 5DPO a do mrchy 10dni... a je to pre mna obrovsky zazrak ) nemozem sa prestat triast a plakat 🙂 zajtra mame 5 rokov co sme spolu ideme na romanticku veceru tak mam pre mojho muza najkrajsi darcek na svete 🙂

patricia128
8. sep 2014

@jetotu vidím //...gratulujem

nicolettka2126
8. sep 2014

@jetotu cozeeeee????
Tak ty si nejaky unikatny zazrak pocuj 🙂
Na 19.DC a 5DPO takazo nadherna druha ciarka waaau zasnem 🙂 🙂
Az ma to laka aj mna urobit si test 😀
A okrem toho ze ti prislo zle cítila si este nieco co by si pripisovala tehu??
Ja mam zase to ruzovkaste spinenie tak som zase mimo z toho...Vcera rano do zacalo, poobede uz nebolo nic len biely vytok a dnes rano zase cca 2hodky..Potom od obeda nic a teraz na vecer zase...som z toho jelen

molinka5
8. sep 2014

@jetotu ja tiez tisko gratulujem, verim, ze bude silniet.....
vsimla som si na fotke, ze si brala femibion ako dlho? a to si si ho sama nasadila ci ti odporucal gynekolog?

jetotu
8. sep 2014

@nicolettka2126 no ja som to preto aj skusila bo kamoskina kolegyna robila pred tuzdnom test 4dni po a tiez mala ducha 🙂 no mavam sem tam tlaky v podbrusku a mam naliate prsia take citlivé nie bolestove..co ja nemavam nikdy ani pri MS... co sa vytoku tyka... no len vlhko..ziadne spinenie teraz nemam..len pocas ovu som mala.. ale kazdy ma inak.. co registrujem 🙂

zebrickaa
autor
8. sep 2014

@miculiatko neboj nic zajtra mudr povie ako sa veci maju a cakam len a len dobre spravy 🙂 teda bodaj by len take boli 🙂 budem opat na teba mysliet...ee ja som nemala blesti ale priznam sa ze ja sa radsej moc nesledujem teda uz som zacala teraz 🙂 ale dovtedy ee ani vytok ani bolesti, ale mala som pocit ako keby mrcha mala prist od ovu stale...a ked mam teraz kvasinky tak skor len svrbenie alebo viac vytok :( neznasam to a pomahaju mi na to anionove intimky bez nich neviem zit a tie sa mozu aj pocas tehu 🙂

zebrickaa
autor
8. sep 2014

@miculiatko 🙂 oki asi to tak bude lepsie...ja sa snazim tu neist ale to sa nedaaa je to ako droga 🙂 budes mi tu chybat 🙂

jetotu
8. sep 2014

@molinka5 dakujem 🙂 no mam poslednych 5 tabliet..nvm kolko ich tam bolo ale cca od augusta ho berem..dostala som ho od kamosky..a mam malo zeleza takze beriem aj zelezo..a pijem caj pre tehotne od teekanne z dmka 🙂

zebrickaa
autor
8. sep 2014

@jetotu aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa gratulujeeeeeeeeeeeeeeeeem v tisku sa tesiiim ale len tisko nech to nezakrikneme 🙂 pfuj pfuj aj ta oplujem nech to je super 😎 😎 😎

zebrickaa
autor
8. sep 2014

@patricia128 drzim pasticke a tesim sa na foto s // 🙂 musiii

patricia128
8. sep 2014

@zebrickaa Dúfam,že bude...a také poriadne //

zebrickaa
autor
8. sep 2014

@patricia128 potom vieš čo máš robiť 🙂 fotkuuuu 🙂

patricia128
8. sep 2014

@zebrickaa Určite dám ak to od tej radosti nezabudnem 🙂 ..len nemám odvahu teraz testovať

zebrickaa
autor
8. sep 2014

@patricia128 radsej veru este pockaj 🙂

jetotu
8. sep 2014

@patricia128 prosim ta a ty si ktory dpo?🙂 ja by som vam takto poradila.. ze ak viete presne kedy ste mali ovu neni problem spravit test na 5dpo 🙂 ten 10kovy..pisu to aj na primar.sk. ak neviete kedy presne bola, radsej pockajte do dna ocakavanej menstruacie ..

patricia128
8. sep 2014

@zebrickaa Asi skúsim cez víkend ak by mrcha nedošla to už by asi malo byť vidieť nie?..Lebo som skúšala 5 dní pred a nič,,bola len /...

patricia128
8. sep 2014

@jetotu Ja som mala doštať 8.9 mrchu a zatiaľ nič...