Snažilky - september 2014
Ahojte, je tu nový mesiac a sním aj nové snaženie 🙂 kto sa pridá? 🙂
@miculiatko juuuuuj uz sa neviem dockat 🙂 🙂
@jetotu rozkaz sefe! No mam pochybnosti. Nechce sa mi verit ze tam daco bude.booooze aka som hrozna.😀😀😀
@nicolettka2126 neboj rano je tu hned. Ja som strasaasne zvedava. Drzim paste
@patricia128 isto ho urob zajtra rano!!! ;)
@nicolettka2126 @miculiatko uz nevh je rano a mate restiky 🙂 neviem sa dockat od zvedavosti 😋 drzim paste baby!!! // 🙂
@zebrickaa dakujeme.ja nie som az taka nedockava. Nejako sa ovladam aby som nebola sklamana.🙂 kuaa toto je fakt ako telenovela ktorej scenar nepozname
@miculiatko
@nicolettka2126 dievky drzim silno silnooo palčeky!! 🙂 tak sups vyspat sa do ruzova a rano cakam fotky 🙂
@jetotu ok rano budu! No uvidime. Ale aj ked budu len / tak nevadi moze to silniet neskor predsa len mame do mrsky este dost casu 😉
@nicolettka2126
@zebrickaa baby zelam dobru nocku!! A rano //! Zajtra povinne setko hlasit. Papa
@miculiatko Tak sa drzkaj a cakame tu na teba ☹ 😒
@miculiatko telenovela ktorej nepoznáme koniec ;) dobrú nocku ;) rano cakam info ;) @nicolettka2126
@zebrickaa
@jetotu
@miculiatko
Dobru noc zienky rano sa tu stretneme 🙂 🙂
@miculiatko Uz som na vas zvedava
@nicolettka2126 ako sa vam bude darit hociako to dopadne bude to ok a drzim vam palceky aby tam boli // a ja si este pocakm dufam ze vydrzim a nenabudite aj mna 😉 😉
Ahojte práve teraz som dočítala vašu včerajšiu diskusiu a veľmi som zvedavá na Vaše testy s // :o)
Dobre ranko baby tak ja uz napäto cakam 🙂
@nicolettka2126 @miculiatko
@zebrickaa
@miculiatko
@jetotu
@slnieckooooo25
@kudusko
Tak bambulky ja uz mam po testovani 🙂 Prikladam foto, ale pripominam je to OVU testik nie tehu 😉
@nicolettka2126 Vyzera to slubne ovu vacsinou pred MS neukaze len ked je tehotna takze ja na tvojom mieste by som si isla kupit tehotensky test 😉 😉 😉 🙂 🙂 🙂 🙂 😵 😵 😵 😵
@nicolettka2126 no hybaaaaj chytro kupit test 🙂
@jetotu nie 5DPO oki tak ty si zazracny clovek to som este nezazila a tom som toho uz dost zazila
@nicolettka2126 aj ja je hovorim nech uz ide lebo ja si myslim ze je to tammmmmmmmmm 😉 😉 😉 🙂 🙂
@kudusko jeeej myslis?? 🙂
Ja viem som.hrozna ale ked ja sa tomu tak strasne bojim uverit 🙂
A inak uz druhe rano som sa zobudila s pocitom ze mam vsetko v krku...nemozem povedat ze by ma napinalo ale citila som ze keby barco strcim krkom tak by som utekala 🙂 🙂
@jetotu Myslis ze by to mohlo byt tehu????? 🙂
Bojiiiim bojiiiim tomu uverit 😅
Som jak polepetko 😀
@nicolettka2126 No vidis uz ti zacinaju aj priznaky a necitis take tlaky zospodu aj ty
@jetotu ? Ja ano a poviem Vam ze ja uz mam 2 deti a 2 potraty za sebou a aj tak sa bojim testovat pritom som zatial vzdy ostala na prvy sup tehotna ale aj tak to tym cerstvym potratom to bude takze vas chapem aj moju zlatu
@miculiatko ze ked sa bojite testovat ako to dopadne aj my sa bojime co sme uz starsie a uz sme toho vela prezili 😉 😉 😵
@nicolettka2126 Utekaj kupit tehu rychloooo 🙂
@kudusko ano vlastne 5DPO 🙂 vyssie je aj foto ovu testov tento mesiac, a podotykam, sex sme mali iba 1x a to v den pozitívneho testu, ked som uz aj citila ze ovulacia prichadza, na foto je zaznacene * :D vidis 🙂 zazraky sa stavaju 🙂 moja mamina ma mala v 40 a az v 5 mesiaci ked si myslela ze prichadza menopauza sla k dr. a ten jej povedal, ze caka mna 🙂 a hned v 7.mesiaci predcasne porodila.. a nikto neveril ze budem zdrava, vraveli ze budem ,,debil" doslova... zeby takisto zazrak?? 😉
@nicolettka2126 Ahojky, ja som presne takto mala v 22 DC ružový výtok a bola som tehotná. Hned vtedy som vedela že som tehu, pretože som mala tiež 28 dňové cyklus. Držím palce až je to zahniezdovanie. 😉
Kočky aj ja som bola snažilka o takomto čase minulý rok, všetkým vám tu silno držím palce aby vám to čo najrýchlejšie vyšlo a až o rok máte už v postieľke poklady ako ja mám teraz ja. Už trojmesačný 😉 Nám sa zadarilo 27 septembra 😵
@nicolettka2126 neboj sa ano mohlo preto chod uz kupit tie aspon 2 testy nech vieme nacom si 🙂 😉
@zebrickaa draha na vecer o 5tej si idem po vyplatu tak kupim tam testik ja totiz pracujem v obchodnom centre tak to jednou supou vsetko vybavim 😉
A co vravis na testik?? 🙂

@miculiatko ja to skusim este ked stmavne na tehu teste poriadne tak skusim este raz ovulacny, ale je tmava ako na 12 dc.. predtym vsetko len slaby duchovia boli... tak uvidime neskor ked sa podari 🙂 ale vy skuste najprv tehu test ! kazdopadne! 🙂