icon

Snažilky - september 2014

zebrickaa
1. sep 2014

Ahojte, je tu nový mesiac a sním aj nové snaženie 🙂 kto sa pridá? 🙂

timuska26
9. sep 2014

@zebrickaa unavena to chapem, ja som mala mat pred 2 dnami, ale nic, este som sa cudovala, ze mi je az moc dobre a na dneska rano som ani z postele nevedela vstat.

zebrickaa
autor
9. sep 2014

@timuska26 tiez ti neprisla ovu?? :(

zebrickaa
autor
9. sep 2014

@patricia128 ja ked vidim tie mlade ciganocky jak ani nevie ako prisla k tomu bruchu ma ide vytocit na tej stokicke... Preto prave oni lebo ich dost vidam v meste chodit okolo roboty :( ani 18to nema do riti 😠

kudusko
9. sep 2014

@susana1212 vitaj triky uzivaj si to nemysli na to hlavne a samo to pride ja by som isla este k doktorovi mavas ovulku? On ti zisti kedy mas ked mas problem otehotniet a brala si dlho antiku tak to bude stou ovulkou pravdepodobne.

timuska26
9. sep 2014

@zebrickaa nie neprisla, ale my sme sa moc posnazili po ms

susana1212
9. sep 2014

@kudusko neviem ci mam ovulku mam nepravidelne men kazde 2 tyzdne skoro.. teraz som mala 2x kazdych 22dni.... zijem v londyne a doktor povedal, ze az viac ako po roku snazenia ma moze vysetrit :((( neviem co sa deje.. stale som nemala pravidelne a to bol dovod na anti, mam viac testosteronu ako esteogenu..

kudusko
9. sep 2014

@susana1212 AHa tak tym to bude neviem asi tomu nehaj volny priebeh a potom ked to nevyjde tak treba ist na konzultaciu k doktorovi.

susana1212
9. sep 2014

@kudusko dakujem 🙂

zebrickaa
autor
9. sep 2014

@timuska26 my od ms kazdy druhy - 3. Den mame sex tak uvidime

miculiatko
9. sep 2014

@nicolettka2126 no super. Mne nukali dnes v lekarni rapidclear sle zdal sa mi drahy.clovek plati len za znacku. Kupila som tycinkovy mamatest v takom ruzovom baleni.minule som mala nejaky iny mamatestik tento nie. Vef ak maju byt // tak budu na hocijskom teste. Sestricka na gynko mi pivedala ze minule k nim prisla pacientka s 2 pozitivnymi testami a v krvi nemala nic!!! Tiez mi povedala ze z krvi vedia tehu zistit v den ms.

@zebrickaa spravne slova!!! Dopraj si to co mas rada. Ja v posledne dni tiez zabudam zit normalny zivot. Len same sledovanie sa a nic ine.

miculiatko
9. sep 2014

@patricia128 ahojki. Citala som tvoje sklamane spravy z mrchy a neuspechu pri snazeni o mimi. Smiem sa spytat ze ako dlho dnazilkujes? Nebud sklamana aj ked viem ze psychika je velka svinka a robi si s nami snazilkami co chce. Netrap sa. Drzim ti palce raz to urcite vyjde! Ako casto ste snazilkovali?

patricia128
9. sep 2014

@miculiatko Od februára tohto roka..a stále sa nám akosi nedarí...

borkoo393
9. sep 2014

ahojte 🙂 mam precitanu takmer celu temu a musim povedat ze vas naozaj ani nestiham citat ako rychlo pridavate prispevky 🙂 u nas to islo tak nejak postupne najprv bola v kurze modrastrecha, potom moja svadba a teraz modry kon 🙂 tak blahozelam vsetkym tehotnym a drzim palce vsetkym snaziacim sa a asi sa k vam tak nejako pomalicky pridavam 🙂

miculiatko
9. sep 2014

@patricia128 s lekarom si to kinzultovala? Cyklus mas pravidelny? Pomahas si ovu testami alebo meranim teploty?

kudusko
9. sep 2014

@borkoo393 Vitaj medzi nami 🙂

lubkagro
9. sep 2014

Ahojte, tak aj ja sa k vam pridavam uz od januara sa snazime a nic sa nedeje, zajtra chcem skocit k Dr. nech ma kukne, lebo pred 4 rokmi mi diagnostikovali endometriozu tak ci nahodou to nie je zase problem. Dufam ze si vsetky najdeme vytuzene // 🙂 pekny vecer prajem

miculiatko
9. sep 2014

@borkoo393 vitaj! Dakujeme za podporu kazdej z nas sa zide.😉

miculiatko
9. sep 2014

@lubkagro ahoj! Vitaj medzi nami. Dufam ze setko bude ok. Daj vediet.

nicolettka2126
10. sep 2014

Baby toto je dnesny ovu testik 4dni pred mrchou 🙂

kubisova
10. sep 2014

@nicolettka2126 teda a taky silny

nicolettka2126
10. sep 2014

@kubisova no to teda je a riadne silny 🙂
A hned v momente ako som ho namocila vyskocila ta prva ciarka takato silna a to mi nespravilo doteraz ani na jednom ovu teste 🙂
Tak dufam ze si zo mna neutahuje 😀

zebrickaa
autor
10. sep 2014

@borkoo393 ahojky vitaj medzi nami 🙂 to mas pravdu ja ked som tu neni cez den prilasena ale len vecer tak nestiham co tu vsetko stihneme popisat 🙂

zebrickaa
autor
10. sep 2014

@lubkagro ahoj tiež vitaj medzi nami 🙂 ako si dopadla u mudr?

zebrickaa
autor
10. sep 2014

@nicolettka2126 tak ten je ukazkovo silny 🙂 je to jasneeeeee 🙂 supeeeer 🙂

nicolettka2126
10. sep 2014

@zebrickaa hej hej je poriadne silny 🙂
Ale aj tak tomu este neprikladam ziaden vyznam 🙂
No musim povedat ze ta prva ciarka vyskocila okamzite po namoceni testu 🙂

skorvankova
10. sep 2014

@nicolettka2126 super...vyzera to nadejne. Aj ja som takyto mala....drzim palce

miculiatko
10. sep 2014

@nicolettka2126 superr!! No kocka tebe ta mrcha nepride. Jaaaj keby aj mne nechcela prist. Vecer som tu sliedila ale nikto z kociek tu nebol☹ bolo mi smutno.

@kudusko @molinka5 @zebrickaa @jetotu co nove??

lubkagro
10. sep 2014

@zebrickaa ahoj, tak Dr. mi dal listok na prefuk vajickovodov no ked mi povedala 100 e tak dufam ze tento mesiac otehotniem 😀

kudusko
10. sep 2014

@lubkagro Vitaj medzi nami iste sa ti to podari pri nas 🙂 😉

nicolettka2126
10. sep 2014

@miculiatko no dufam dufam ze nepride 🙂
Ale rozmyslam ze kupim iny tehu test lebo som vela citala o tom woman secret a vraj dost neskoro ukaze az a vzdy dost slabu ciarku...dokonca jedna zienka odtialto si ho vraj len tak skusila urobit pocas tehu, podotykam bola uz v 4.mesiaci tehu a tento test jej ukazal negativny vysledok 😲
Ja som tu vecer uz nebola bolo mi blbo aj teraz mi je tak vselijak boli ma podbrusko a je mi trochu na vracanie pritom som zjedla len jednu bagetu a som totalne plna.....A ty sa mas ako inak? 🙂