icon

Snažilky - september 2014

zebrickaa
1. sep 2014

Ahojte, je tu nový mesiac a sním aj nové snaženie 🙂 kto sa pridá? 🙂

kudusko
10. sep 2014

@miculiatko ahoj ja dnes netestujem az zajtra nech je tam odstup 2 dni
@nicolettka2126 no vyzera to dobre a preco s ovu testame a nie tehu testami ?

nicolettka2126
10. sep 2014

@skorvankova Ďakujem pekne dufam ze to vyjde 🙂

nicolettka2126
10. sep 2014

@kudusko lebo na tehu test je podla mna skoro...Slubila som.sama sebe ze prvy tehu testik skusim az v den mrchy 🙂

kudusko
10. sep 2014

@nicolettka2126 to je dobre znamenie aj ja dnes malo chybalo aby som nevracala ked som s zobudila napila som sa a potom to prislo prva nevolnost a bolest mam este vacsiu ako som mala doteraz v podbrusku

kudusko
10. sep 2014

@nicolettka2126 jaj ale podla tohoto vysledku ti ukaze aj ked nie silnu ale slabu iste kedy mas dostat zabudla som cez vikend jaj v nedelu vsak si pisala ja v piatok Maji v sobotu a ty v nedelu vsak? Inac vies otom ze uz nedostaneme?

nicolettka2126
10. sep 2014

@kudusko ano ano ka az v nedelu 🙂
No moooc moc dufam že ani jedna z nas nedostane 🙂

kudusko
10. sep 2014

@nicolettka2126 uvidis nedostanes aj ja si to myslim na tykych 90% ale vzdy tam tych 100% chyba uz to vydrzim do zajtra a uvidim ja zatra testnem. 🙂

kubisova
10. sep 2014

@nicolettka2126 tak drzime palce za par dni urob tehu test....

miculiatko
10. sep 2014

@nicolettka2126 no s tymi testami je to vselijako. Deju sa rozne veci a hadam nam ukaze // a budeme tehu. Boze kocka ty mas take tehu priznaky ze koniec!!! Mne je ok. Necitim ani pms ani nic ine. Tak velmi sa bojim ze mi mrcha pride. Som teraz v robotke tak na to ani nemyslim. Dokonca aj ten vytok sa zmiernil. Booze nech je uz sobota

miculiatko
10. sep 2014

@kudusko ahoj! Teda dnes pauzicka. Potom samozrejme zaves sem povinne foto!!! 😉 jaj ja som taka netrpwzliva. Dni sa mi vlecu ako svina. Esteze som dnes celt dnik v praci a v podstate az do piatka. S nikolettkou to vypada slubne ci??

miculiatko
10. sep 2014

Inak kocky od koho som dostala srdiecko?? Dakujeeem

kudusko
10. sep 2014

@miculiatko ano vyzera uvidime ja zajtra mam toho vela ale ako nahle si najdem cas tak to sem dam

jetotu
10. sep 2014

@miculiatko cauko moja, no u mna nove nic, postupujeme duchmi, nesilneju, su slabucke, volala som k dr, tak mam sa o tyzden v stredu ukazat, to by som mala mat uz termin mrchy... som nervozna, brešem v robote po kazdom, doma len spim... boli ma brucho a prs sa nemozem ani dotknut... no uvidíme, este tyzden a viem na com som :(

24sisi24
10. sep 2014

Ahojte zienky. Aj mi s manzelom sa snazime ale este len tyzden. Lebo minulu stredu mi vybrali danu. A vcera som som mala dostat mrchu a zatial nic. Moze to suvisiet s tou danou. Dakujem

miculiatko
10. sep 2014

@jetotu moja nebud nervozna. Nerobi to nikomu dobre☹ hadam ti dr da dobre spravy. Budem na teba mysliet. A ked duchovia nesilneju tiez to nemusi nic znamenat ved mrcha ma len prist. Radsej uz netestuj aby si nemala zbytocne nervy. Vec dr ti povie na com si. Drzkaj sa!!

miculiatko
10. sep 2014

@kudusko oki budeme cakat😉

jetotu
10. sep 2014

@miculiatko dakujem, ale aj tak tomu nechapem :( hadam fakt nepride

miculiatko
10. sep 2014

@jetotu robis stale tu istu znacku testov? Bolest prs a ine priznaky nie su podla mna zanedbatelne. Uvidis dobre to dopadne.

jetotu
10. sep 2014

@miculiatko no vkuse pepino 10. uz mi z toho zacina pekne hrabat... cez vikend ideme na jednu akciu a mne sa vôbec nechce, co ak nemozem pit?:D

jetotu
10. sep 2014

@24sisi24 ahoj no ja ti poviem tak 🙂 moja mamca vybrala danu a o mesiac uz vedela ze caka sestru... a potom preslo 14 rokov od toho, opat mala danu... a wuala som tu 🙂

miculiatko
10. sep 2014

@jetotu hmn ked som luskala fora tu na mk tak som citala ze vela babam robil falosnych duchiv. Neskusis inu znacku?

zebrickaa
autor
10. sep 2014

@miculiatko 🙂 odomnaaaa aj ja dakujem za vcerajsiu podporu

zebrickaa
autor
10. sep 2014

@24sisi24 vitaj medzi nami 🙂

zebrickaa
autor
10. sep 2014

@jetotu mi hovor ja uz tie testy zacinam mat po krk... :( uz minuly mesiac ma srali pred mrchou ovulacne na zistenie tehu a teraz ma opat zacinaju ovu testy srat lebo mi ukazuje ze ovu nemam... :(

@nicolettka2126 tehu robis az cez vikend či?
@miculiatko mne dneska opat ukazal ovu test bez čiatky takze by som mala byt bez ovu co sa mi este teda nestalo a citim na sebe vsetko ako ked ovu byva takze ignroujem testy, sexujeme aj tak 🙂 mna tie testy tusim uz nemaju radi :( a ty ako moja dneska?
@lubkagro a kedy ides? isto sa podari neboj 🙂 viem ze baby po prefukoch zostavaju tehu na supu 🙂 drzim paste

jetotu
10. sep 2014

@miculiatko no objednala som tie digi pigi od clearblue, len to skusim ay niekedy v pondelok... teoretične by mrcha mala dojst 16-18.9
@zebrickaa

miculiatko
10. sep 2014

@zebrickaa jaaj no dakujem velmi pekne. Na to tu sme aby sme sa podrzali. 😉 spravne s tymi testami!! Ovu mozno bola alebo len bude a testy nemusia byt spolahlive. Treba verit v prvom rade svojmu telu a nie nejakym pasikom😀😀 sexik si uzivaj so vsetkym a nestresuj sa s testami. Ja som na tom tak ze cakam ci pride mrcha. Asi polhodinku ma postipkava podbrusko ako pri pms. Kym som pisala s nikou tak som necitila nic. Nie je to nic hrozne len som hroooizne zvedava ci mrcha pride. Podla mna ano. (Radsej sa na to pripravim)

miculiatko
10. sep 2014

@jetotu noo tak akurat dovtedy ti pridu domov. Ja som tiez nad tym uvazovala ale nie. Radsej zostanem pri tych klasickych. Zda sa mi ten clear drahy

jetotu
10. sep 2014

@miculiatko jj ja ich budem mat od kamosky z lekarne, inac by som si ich asi nekupila 🙂 som nervna jak vos...

miculiatko
10. sep 2014

@jetotu a co vyjde u kamosky z lekarne??? Mozno by som brala aj ja jeden na skusku. 😀Tie digi maju citlivost 25 vsak?

nicolettka2126
10. sep 2014

@jetotu
@miculiatko
@zebrickaa
@kudusko
No baby napisem vam takto naraz lebo som aj ja v robote az do vecera 😉
To je moje jedine stastie ze dnes a zajtra robim lebo by som sa zbytocne sledovala. ..A kedte robim od rana do vecera tak nemam cas sa tym cely den zaoberať 🙂
No a v piatok zozeniem asi iny test lebo ten woman secret neviem neviem...viac negativ som čítala nanho :-/
Takze postupka s testovanim sa nam predlzuje 🙂 od piatku do pondelka kazdy den testuje jedna z nas 😀 Ja odpadnem to budu velmi napinave dni kurnik 😀