Snažilky - september 2014
Ahojte, je tu nový mesiac a sním aj nové snaženie 🙂 kto sa pridá? 🙂
@skorvankova Ďakujem pekne dufam ze to vyjde 🙂
@kudusko lebo na tehu test je podla mna skoro...Slubila som.sama sebe ze prvy tehu testik skusim az v den mrchy 🙂
@nicolettka2126 to je dobre znamenie aj ja dnes malo chybalo aby som nevracala ked som s zobudila napila som sa a potom to prislo prva nevolnost a bolest mam este vacsiu ako som mala doteraz v podbrusku
@nicolettka2126 jaj ale podla tohoto vysledku ti ukaze aj ked nie silnu ale slabu iste kedy mas dostat zabudla som cez vikend jaj v nedelu vsak si pisala ja v piatok Maji v sobotu a ty v nedelu vsak? Inac vies otom ze uz nedostaneme?
@kudusko ano ano ka az v nedelu 🙂
No moooc moc dufam že ani jedna z nas nedostane 🙂
@nicolettka2126 uvidis nedostanes aj ja si to myslim na tykych 90% ale vzdy tam tych 100% chyba uz to vydrzim do zajtra a uvidim ja zatra testnem. 🙂
@nicolettka2126 tak drzime palce za par dni urob tehu test....
@nicolettka2126 no s tymi testami je to vselijako. Deju sa rozne veci a hadam nam ukaze // a budeme tehu. Boze kocka ty mas take tehu priznaky ze koniec!!! Mne je ok. Necitim ani pms ani nic ine. Tak velmi sa bojim ze mi mrcha pride. Som teraz v robotke tak na to ani nemyslim. Dokonca aj ten vytok sa zmiernil. Booze nech je uz sobota
@kudusko ahoj! Teda dnes pauzicka. Potom samozrejme zaves sem povinne foto!!! 😉 jaj ja som taka netrpwzliva. Dni sa mi vlecu ako svina. Esteze som dnes celt dnik v praci a v podstate az do piatka. S nikolettkou to vypada slubne ci??
Inak kocky od koho som dostala srdiecko?? Dakujeeem
@miculiatko ano vyzera uvidime ja zajtra mam toho vela ale ako nahle si najdem cas tak to sem dam
@miculiatko cauko moja, no u mna nove nic, postupujeme duchmi, nesilneju, su slabucke, volala som k dr, tak mam sa o tyzden v stredu ukazat, to by som mala mat uz termin mrchy... som nervozna, brešem v robote po kazdom, doma len spim... boli ma brucho a prs sa nemozem ani dotknut... no uvidíme, este tyzden a viem na com som :(
Ahojte zienky. Aj mi s manzelom sa snazime ale este len tyzden. Lebo minulu stredu mi vybrali danu. A vcera som som mala dostat mrchu a zatial nic. Moze to suvisiet s tou danou. Dakujem
@jetotu moja nebud nervozna. Nerobi to nikomu dobre☹ hadam ti dr da dobre spravy. Budem na teba mysliet. A ked duchovia nesilneju tiez to nemusi nic znamenat ved mrcha ma len prist. Radsej uz netestuj aby si nemala zbytocne nervy. Vec dr ti povie na com si. Drzkaj sa!!
@kudusko oki budeme cakat😉
@miculiatko dakujem, ale aj tak tomu nechapem :( hadam fakt nepride
@jetotu robis stale tu istu znacku testov? Bolest prs a ine priznaky nie su podla mna zanedbatelne. Uvidis dobre to dopadne.
@miculiatko no vkuse pepino 10. uz mi z toho zacina pekne hrabat... cez vikend ideme na jednu akciu a mne sa vôbec nechce, co ak nemozem pit?:D
@jetotu hmn ked som luskala fora tu na mk tak som citala ze vela babam robil falosnych duchiv. Neskusis inu znacku?
@miculiatko 🙂 odomnaaaa aj ja dakujem za vcerajsiu podporu
@jetotu mi hovor ja uz tie testy zacinam mat po krk... :( uz minuly mesiac ma srali pred mrchou ovulacne na zistenie tehu a teraz ma opat zacinaju ovu testy srat lebo mi ukazuje ze ovu nemam... :(
@nicolettka2126 tehu robis az cez vikend či?
@miculiatko mne dneska opat ukazal ovu test bez čiatky takze by som mala byt bez ovu co sa mi este teda nestalo a citim na sebe vsetko ako ked ovu byva takze ignroujem testy, sexujeme aj tak 🙂 mna tie testy tusim uz nemaju radi :( a ty ako moja dneska?
@lubkagro a kedy ides? isto sa podari neboj 🙂 viem ze baby po prefukoch zostavaju tehu na supu 🙂 drzim paste
@miculiatko no objednala som tie digi pigi od clearblue, len to skusim ay niekedy v pondelok... teoretične by mrcha mala dojst 16-18.9
@zebrickaa
@zebrickaa jaaj no dakujem velmi pekne. Na to tu sme aby sme sa podrzali. 😉 spravne s tymi testami!! Ovu mozno bola alebo len bude a testy nemusia byt spolahlive. Treba verit v prvom rade svojmu telu a nie nejakym pasikom😀😀 sexik si uzivaj so vsetkym a nestresuj sa s testami. Ja som na tom tak ze cakam ci pride mrcha. Asi polhodinku ma postipkava podbrusko ako pri pms. Kym som pisala s nikou tak som necitila nic. Nie je to nic hrozne len som hroooizne zvedava ci mrcha pride. Podla mna ano. (Radsej sa na to pripravim)
@jetotu noo tak akurat dovtedy ti pridu domov. Ja som tiez nad tym uvazovala ale nie. Radsej zostanem pri tych klasickych. Zda sa mi ten clear drahy
@miculiatko jj ja ich budem mat od kamosky z lekarne, inac by som si ich asi nekupila 🙂 som nervna jak vos...
@jetotu a co vyjde u kamosky z lekarne??? Mozno by som brala aj ja jeden na skusku. 😀Tie digi maju citlivost 25 vsak?
@jetotu
@miculiatko
@zebrickaa
@kudusko
No baby napisem vam takto naraz lebo som aj ja v robote az do vecera 😉
To je moje jedine stastie ze dnes a zajtra robim lebo by som sa zbytocne sledovala. ..A kedte robim od rana do vecera tak nemam cas sa tym cely den zaoberať 🙂
No a v piatok zozeniem asi iny test lebo ten woman secret neviem neviem...viac negativ som čítala nanho :-/
Takze postupka s testovanim sa nam predlzuje 🙂 od piatku do pondelka kazdy den testuje jedna z nas 😀 Ja odpadnem to budu velmi napinave dni kurnik 😀

@miculiatko ahoj ja dnes netestujem az zajtra nech je tam odstup 2 dni
@nicolettka2126 no vyzera to dobre a preco s ovu testame a nie tehu testami ?