Snažilky - september 2014
Ahojte, je tu nový mesiac a sním aj nové snaženie 🙂 kto sa pridá? 🙂
Boze baby ja mam taku dilemu ze sa nieco poserie....ubehol mesiac a mam taky strach ze ms nedojde....viem ze este 2-3tyzdne a moze dojst
@zebrickaa posielam foto testikov
Druha ciarka na ovu teste bola silnejšia,ale tehotenske su stale negativne :-/
@nicolettka2126 noo tak je dobre. Musis sa poriadne idsledovay. A do tela uz nikdy ziadnu hak. Je to cisty bordel. Prvne verim ze sa ti cyklus cim skor upravi. Nech sa vies zorientovat.
@hennyinnsbruck hmm presne sa aj ja tohto obavam. Ms by mi mala dojst zajtra no dnes citim take tlaky dole ze koniec. Mam nejaky divny zlty vytok nepachnuci. Dost mizne ze to maju za nasledok kvasinky ktore sa na mna tento mesiac nalepili a ktore este nemozem liecit liekmi lebo musim cakat ci pride ms aby liecba bola neprerusena (lieky som dostala v pindelok 6 dni pred ms)
@jetotu helou lasko 😉 ja mam cisty pms. Boli ma brusko tlaky ako hovado pocit vlhka ze si myslim ze sa to uz spustilo. Dovecera alebo mozno do rana pride ms. Viem to. Neverim ze by to mohlo byt tehu aj ked som dnes 26 dc. Faakt neverim. Zajtra rano skusim testnut gs mamatestikom ruzovym a myslim ze tam bude len /.
@melania1 tu na firach som citala ze niektorym babam test ukazal // az po tyzdni a viac meskania ms.
@jetotu fuuu tak to moze vyzerat na tehu no moze to byt aj to co nechceme - pms. Ja mam cisty pms. Zajtra by mala dojst ms som 26 dc. Bruski tvrde ako kamen mam nejaky zlty vytok 😀😀 uz len cakam kedy sa sfarbi do cervena. Citim divne tlaky tam dole. S prsiami nemam nic. Mizno su len trosku zvacsene tak ako pred ms. Zacinam si byt ista ze to tento mesiac nevyslo. Myslim si totiz ze tehu by sa mi malo nejako prejavit inak ako pms. Najhirsie je to ze kazda z nas to ma uplne inak a neexistiuje nejaky vseobecny zoznam priznakiv tehu ktore by boli odlisne od pms. Zelam aby z tych tvojich bolo tehu. Je nas tu vela snaziliej no zatial malo tehu 😉 dnes je len 12 eho. Casu dost. Kuaaa nech mi ms nepride ani nikomu z vas!!!
@miculiatko nepríjemne .. 😢 mne včera ešte nič nebolo ale dnes zato. .No čo už. .
@miculiatko no pri mojej dcerke to tiez tak bolo. ale ms priznaky su stale silnejsie, tak si nerobim nadeje. uz nejaky 6 mesiac sa nedari druhe a to bola dcerka "zamiesena" na 1x.
@hennyinnsbruck no aj u mna to vcera len tak strasilo potom to zase prestalo. Nafuknuta som bola ako balon. Dnes len to pobolievanie.
@melania1 nebooj druhe babenko k tebe pride. Nerob si z toho nic ze sa to polroka nepodarilo.jedno dietatko uz mas. My ponjektore nemame ani jedno. Ale pevne verim ze sa nam to raz podari.
@miculiatko drzime si vsetky palce🙂 ja som to mala naprv naplanovane presne na 2 roky malej, potom som to prehodila na 3 roky (a teraz uz aj tie ledva stiham) 🙂 ale hlavne si hovorim, ze hocikedy pride, hlavne nech je zdrave 😉
@melania1 presne tak. Mna momentalne zabija tato neistota ci pride ms ci nie ci co sa vlastne bude diat. Bojim sa ist aj na wc aby som tam nenasla cervenu farbu. Ako som tu citala na forach tak baby mali pocity pms v case ocakavanej mrchy pri tom boli tehu. Udajne to pobolievanie moze suvisiet s roztahovanim maternice. Tiez kocky mali krvacanie v case ms a boli tehu. No a potom aby sa vyznal clovek. Ja si zelam aby mi ms neprisla vobec a po jej meskani budem testikovat. Prvykrat skusim zajtra rano v den ocakavanej ms.
@miculiatko veru, clovek sa v tom nevyzna. moj muz je uz zo mna hotovy. kazdu hodinu mu hovorim nieco ine. ked ma pichne uz som tehu, ked ma nepicha tak mrncim ze nie som🙂
drzim ti palceky,nech su zajtra na testiku krasne dve ciarky🙂
@nicolettka2126 mam na hak rovnaky nazor, zial brala som ju kvoli neznesitelnym bolestiam cca 8 rokov ☹ ako bolesti by boli este v pohode ale raz za cas som dostala taky stav ze koniec, krce v rukach nohach, strpnuty jazyk, nevedela som ci skor odpadnem vyvraciam sa alebo ma prezenie, mdloby no koniec.... nastatie toto som za cely zivot prezila iba 3x a teraz si to uz viem ustrazit a stale dopredu si musim slahnut trochu algifenu a hlavne magnezium proti krcom... no vtedy ako jedine riesenie som videla hak..... pocas tej doby ako som ju brala sa mi vytvoril 1cm hemangiom na peceni takze asi tak... nie je to nic strasne ale treba sledovat velkost ktora sa u mna vdaka bohu uz 3 roky nemeni ale moze sa zvacsit vplyvom progesteronu v tehotnosti alebo pokial by som zacala brat hak-co uz v zivote nezacnem. znamej pocas 8 mesiacov brania hak sa vytvorili v prsnikoch fibroadenomy a musela si ich dat odstranit... proste je to hnus ta hak.... nikdy viac..... inac uz to neberiem zhruba 3-4 roky a je mi fajn, (to mi bolo aj pocas uzivania hak, ale to som este netusila ake je to svinstvo..) a par mesiacov trvalo kym sa mi potom upravil cyklus do noromalu mozno aj necely rok t o trvalo.... teraz uz mam viac menej stale 28 dnovy plus max 2 dni a tie bolesti musim sledovat kazdy mesiac predtym nez sa dostavia kramy....
@melania1 haaaha tak to poznam. Moj sa ma vsak len pyta ze ci tam mam "drobcaka" a ja mu odpoviem ze by som mu dala najradsej jednoznacnu odpoved keby som ju sama vedela. On mi na to vzdy povie ze to musim vediet ci ho v sebe mam alebo nie. No to bohuzial nevie zistit ani jedna z nas☹
@miculiatko no ja som tuto hodinu momentalne presvedcena ze tam "drobcaka" mam🙂 uvidim o hodinu🙂)xixi
@jetotu neboj neviem či som ti to tu už raz nepísala, ale mojej kamoške test ukazal // po 12dňoch meškania a teraz nosí krásne bruško 🙂 tak ešte stále môže byť šanca 🙂
@miculiatko
@miculiatko keby sme to tak vedeli povedat ci ho tam uz mame a nemuseli vyckavat na testovanie :(
zeny z fora spojme sa🙂 nech ta mrcha nedojde🙂
@simonnka2014 no moja jak kukam tak kukam nic nevidim na tom spodnom tusim ducha vidim ale neviem neviem veru
@melania1 ja som uz od rana presvedcena ze pride ms a drobcek nie je. Ale tiez som mala take chvilky ze sa mi zdalo ze to nase snaxilkovanie vyslo. Som ako na hojdacke. Noo ja sa pridavam! Som najhorucejsi kandidat k ne-prichafzajucej ms. Ma mi dojst zajtra! Takze pozotivne myslienky nech si ju vsetky odplasime na 9 mesiacov!!
@zebrickaa boooze keby. Ja vsak aj tak zacinam byt presvedcena o tom ze twnto mesiac na svojom testiku // neuvidim.
@zebrickaa Mna uz ide porazit,dneska 14 dni co meska,a ja stale neviem na com som,testy negativne mrcha nikde,k doktorovi je skoro ist.a do toho ma zarazil ten ovu test lebo ta druha ciarka bola silnejsia nez ta prva. 😒
Ahojte baby,no dnes ste toho popisali🙂 verim,ze mrcha nedojde ani jednej a potom vsetky poslete nam tehu virus 😉
Ja som akurat v snazeni,ale zobudila som sa hrozne nachladena,takze nic z toho ☹
@miculiatko no ja som strasne zvedava, mne ms skace medzi 28 - 31 dni. dokonca som uz mala aj 33, takze kludne mozem cakat az do pondelka. ale zajtra je 31 den, vtedy mrcha prichadza najcastejsie... uvidime.
momentalne som aj ja vo faze ze asi nic z toho.
@zebrickaa no neviem🙂 asi treba len poriadne tesnú zátku🙂 xixi

@jetotu to bude isto tehu 🙂 musiii 🙂 ja som mala hned vypnute prsia jak nejaka 18tka 🙂 tiez som si to hned vsimla a bol to super pocit 🙂 takze vychutnaaavaj si to 🙂 a ziadna mrcha nech nie je 🙂