Snažilky - september 2014
Ahojte, je tu nový mesiac a sním aj nové snaženie 🙂 kto sa pridá? 🙂
@simonnka2014 chcela som ti napisat ci nejdes radsej k mudr z krvi by ti to mal vediet uz povedat a mala by si aspon istotu 🙂
@zebrickaa a mat otvorenu mysel pre kazdu prilezitost, ja som uz zacala planovat ako pojdem do novej prace atd a vtedy to pride, ked clovek prestane na to mysliet. inac uz sem aj pomenej chodim, bo len lezim doma, mam tyzdnove zehlenie doma polozene na postely, ale nechce sa mi do toho pustit.
nas maly bol zabavny, ked som kricala na chlapa, ze mame dve ciarky, od vcera opakuje, ze mamka ma dve ruzove ciarky.
@zebrickaa Tak sa rozhodnem do pondelka ale asi pojdem nech viem uz konecne ci sa podarilo 🙂
@melania1 neistota je hrozna vec.ale dnesny dnik mam uz pimaly za sebou a zajtra testik ak do rana nepride ms. Bolesti mi teraz ustupili niekedy ked sa zasmejem tak sa ozve take silne puchnutie. Uz mi sibe z toho. Nech som uz doma z prace a nech sa nesustredim na tieto tehu veci lebo sa zblaznim.
@molinka5 ahoj moja tak s tou chorobou ma to mrzi..aj moj drahy ochorel no ako vies my sme uz tento mesiac po snazeni a zajtra cakam ms a robim testik. Zelam ti skore uzdravenie a ak sa ti bude dat snazilkuj ...mne napriklaf pri total chripke pomohli antibiotika a dobre milovanie 😉
@simonnka2014 citam tu, ze sa chystas zrejme pondelok k dr., ale je sviatok a mozno nebude ordinovat. tak aby si sa zbytocne neprehnala
@nicolettka2126
@zebrickaa
@miculiatko ievky moje ja sa snad zblaznim...9DPO rano nic... a teraz ma brutal boli brusko a kukaj tu.. slabulinka ale je tam 🙂
@nicolettka2126
@zebrickaa
@miculiatko dievky moje ja sa snad zblaznim...9DPO rano nic... a teraz ma brutal boli brusko ta reku spravim test...a kukaj tu.. slabulinka ale je tam 🙂
@jetotu booooooze jeeeeej!!!! Ja odpadnem!!! Nechcem gratulovat takto dopredu ale vyzera to tak ze u teba JE TO TU!!! Mooja tesim veelmi. Az som sa cela rozvibrovala!!!
@jetotu duch ako sa patri!!! Drzim palce nech silnie nech je vsetko tak ako ma byt. Mne sa chce plakat...ze 9 dpo. Ja som 26 dc a zatial jedrn test negativny...
@miculiatko dakujeeem ti moja 🙂 no uvidime ci neni falosny 🙂 tak pevne dufam ze bude tmavnut 🙂 v stredu pojdem na krv ked mrcha nedorazi 🙂 neboj drzim silno palusky ved mas este ministermalne dva dni k dobru :-* ja som dnes sedela so svagrinou a hovorim..a to isto bolo biochemicke... a tak som sa s tym nejaak na minutu zmierila ale to brucho mi nedalo...a este mi dnes kolegyna hovori ze.. pocuvaj ty mas ake kozy..ty isto tehotna si:D no ta skusom este.. uvidime rano 🙂 lebo ten prvy mi tiez vecer vysiel..
@jetotu booze no nech je to normalne tehu!! Aky testik si robila? Aka to bola znacja?
@miculiatko pepino 10. Mam ich vela.. nildy predtym mi duchov neukazali.. mam aj ten clearblue.. neviem kedy ho mam spravit... mam 9dpo a cca v utorok alebo streduby mala dorazit mrcha.. teraz ho krasne vidno..
@mimika123 ano ano potom mi to tuklo ze az v utorok 🙂 ale dakujem 🙂
@jetotu boze ved to vlastne ani neni duch! Nirmalne seriozne //. Tak velmi sa tesim. Myslim ze ten digi ani nerob. Posun ho niekomu.
@miculiatko chcss jeden ti poslem🙂 ale jesen si spravim 🙂 naj prehovori technika :D
@jetotu myslis ten digi? Mas ich viac? Ja by som brala jeden 😉 napis mi do spravy cenu 😉
@miculiatko zrobim este ovulacny?:D som nepila nic
@jetotu no skuus 🙂 ze ako vyjde.
@jetotu jeeeeeeeeej ja odpadneeeeeem 🙂 🙂
Este nebudem gratulovat az ked to budes mat z krvicky potvrdene 🙂
Ale toto teda nie je dusik ale riadne ciarisko 😵 Tesim sa s tebou veeeeeelmi 🙂
@nicolettka2126 ach keby som tak aj ja dala takuto fotku zajtra ci o par dni. Akurat mi pms prestalo. To je asi podla toho co tu citam !!! 🙂 ked vidim pozitivne veci nic necitim ked negativne citim pms. Kuaaa to je vsetko psychikou.
@borkoo393 dikeska, no ja okrem naliatych- pevnych :D prs a bolesti bruska nic ine...
@nicolettka2126 :D ty si podarena, no a ty jak???
@miculiatko zrobila som dalsie: mamatest, pepino, aj ovu... pepino aj mamatest s duchmi, ovu taky no... este je kratko
@nikuska88 si ma potesila 🙂 dakujem velmi pekne 🙂 a ked sa ta mozem opytat kedy sa ti objavila na ktory den??🙂 nie je to este predsa len skoro? vies ja mavam tak 29dnovy cyklus a ani presny den kedy mam dostat mrsku neexistuje🙂 len taka tolerancia ze od utorka do stvrtka je v norme 🙂 vidim ze v decembri pride babo, tak silno drzim palceky, budete mat najkrajsi vianocny darcek 🙂
@jetotu ja som nejak cítila, že som tehotná, všade som spala, unavená som bola moc a bolieval ma žaludok, spodok bruška ako pri menzese a kríže a ktomu prsia strašne moc... robila som si test 17.4. a mala som dostať 19.4. čiže na 11DPO a keď som si urobila test dva dni dopredu čiaročka 😀 skoro som odpadla od šťastia... a menzes sa nedostavil, aj keď som sa tak cítila ako keby to prišlo... a Ďakujem veľmi pekne ...nevieme sa dočkať a teraz keď si bábo kopká v brušku je to ten najúžasnejší pocit na svete, ktorý doprajem každej žene, ktorá túži po bábatku... 🙂

@timuska26 drzim palceky, nech je aj bude vsetko ok🙂