icon

Snažilky - september 2014

zebrickaa
1. sep 2014

Ahojte, je tu nový mesiac a sním aj nové snaženie 🙂 kto sa pridá? 🙂

168drobec
12. sep 2014

Čawte baby...ja čakám tu sprostu mrchu 18 ale čakám ako čakám, v duchu stále verím ze konečne nedôjde.test si nerobím lebo uz nevladzem byt stále sklamaná :/ tak rada by som konečne videla dve čiarky...

jetotu
12. sep 2014

@nikuska88 tak to ti verim 🙂 ja sa teraz snazim stotoznit s faktom, ze pravdepodobne vo mne rastie novy zivot 🙂 stale tomu nejako nemozem uverit 🙂

nicolettka2126
12. sep 2014

@jetotu ja??? Ja jak pocas ms 😀 😀 Co ti poviem 😀

nicolettka2126
12. sep 2014

@miculiatko nebooooj mojka ty sem tiez pridas taku foto 😉
Ja to vieeeeem lebo ja ti tak veelmi drzim palceky ze to proste musi vyjst 🙂 🙂
Zajtra teda testnes? 🙂

julypetkova
12. sep 2014

@kudusko mam dostat 23 .9.tak to este dlho a ty?

jetotu
12. sep 2014

@nicolettka2126 ale nedostala si este ci???

nicolettka2126
12. sep 2014

@jetotu ale ano dostala 🙂
Dnes je to uz druhy den 🙂
Tak som zvedava kolko bude trvat 😉

jetotu
12. sep 2014

@nicolettka2126 wrrr verila som ze to bola len taka prehanka... 😖

miculiatko
12. sep 2014

@jetotu ty mas doma hotovu zbierku !! 😀 je to velmi fajn ze uz 9 dpo ti rozne testiky ukqzuju duchov. Aj mne by ten moj mamatest rano mohol ukazat nejakeho pekneho ruzoveho.och no neviem ci zbtoho nieco bude. Ale z teba sa velmi tesim tak potichucky

jetotu
12. sep 2014

@miculiatko nemysli na to, pozri si nejaky filmik, kludne sa vyspi a rano len chod cikat...o..ved ja mam testik, tak preco ho nepouzit... a potom kuk za 3 minutky, normalne akoby ,,len tak" 🙂

miculiatko
12. sep 2014

@nicolettka2126 ano zajtra rano testnem hned ci sa zobudim.konecne mam volno.ja sa vsak drzim pri zemi. Nic tam nebude. Radsej sa na to takto pripravujem aby som nebola sklamana. Nechcem uz kukat na test zo vsetkych uhlov ako dilino a hladat duchov. Ja chcem // ako ma jetotu. Booze z nej sa tak velmi tesim

miculiatko
12. sep 2014

@jetotu ja na to nejako extra nemyslim praveze som v pohodicke. Lezkam uz v postielke a idem iddychovat po dlhom dni v robote. Rano pisem pripadne davam fotecku. Mysli na mna a uzivaj si krasny pocit s novym zivotom. Dobru nocku

jetotu
12. sep 2014

@miculiatko mooooja, velmi silno ti to zelam !!! ja skusim tiez rano zopakovat, ci to tam tentokrat bude aj rano. nestresuj sa tym! hlavne pohodicka a hovor si tak, ako ja dokola (aj ked viem ze to je tazke) nepodarilo sa teraz, podari sa o mesiac, len ver ze pozitivne myslenie pomaha, cim viac sa stresujes tym je to horsie. ja uz po tych / testoch som si zacala zrovnavat pocity ze nevadiii, ved o mesiac... a aha.. pohodicka, kliiidek :-*

miculiatko
12. sep 2014

@molinka5 @zebrickaa @jetotu @nikolettka2126 @kudusko dobru noc a prosim myslite na mna. Rano je moj velky testovaci dnik. BOZE DAJ NECH SU TAM //.

jetotu
12. sep 2014

@miculiatko ver tomu ze budem mysliet 🙂 rano tu ...hm..kedze je konecne volno, tak hadam okolo 10.00 🙂 papa dobru nocku a siiiilno drzim palčeky!

nicolettka2126
12. sep 2014

@miculiatko veelmi veeelmi myslim na teba 🙂
Az tak intenzivne ze asi ani spat sa mi nebude dat 😀
A rano cakam spravicku od teb tunak 😉
Nieze nas budes natahovat drahaaaa 🙂

nicolettka2126
12. sep 2014

@jetotu hehe, ze prehanka 😀 😀 Odpadla som 😀 😀
No ale z toho tvojho testiku som takaaaaaaa nadsenaaaa juuuj tesim sa jaknkeby bol moj 😵

melania1
13. sep 2014

@miculiatko @zebrickaa ach baby, dnes ta mrcha urcte pride, citim ju uz za dverami:(

petuskaa1
13. sep 2014

Tak kocky,som sa rozhodla vcera som dostala menzes,ked to nejde po dobrom tak to pojde po zlom kupila som si inofolic a alchemikovy cajik a snad to zaberie 😀

zebrickaa
autor
13. sep 2014

@timuska26 ahojky ja som si uz dala tiez trosku pohov od MK takze som tu az dneska, lebo tiez mam pocit ze cim dalej na to myslim cim viac sa pozorujem tak to vobec nevychadza a // nevidno tak sa snazim aspon cez vikend tu nezavislacit 🙂 a fungovat ako keby nic 🙂 a maly je zlaty 🙂) maminka ma dve ciarky ruzove zlaty...kolko ma rokov?

zebrickaa
autor
13. sep 2014

@miculiatko dobre ranko mojka tak cakam na vysledok 🙂 boli dve?? ja som tu od vcera nebola, trosku sa snazim nezavislacit ale myslou som stale na vas vsetky myslela 🙂
@melania1
@nicolettka2126

Vela ste tu toho popisali az nestiham mat prehlad. co je u vas noveho? u mna nic som od stvrtka po ovu takuvidime...miestami necitim ze vobec nic, miestami ako pred ms ale u mna je este skorooo 🙂

zebrickaa
autor
13. sep 2014

@mimika123 ja som ju na koniec mala az vo stvrtok ale mala 🙂 a ty? snad len sa aj nam ukazu // 🙂

zebrickaa
autor
13. sep 2014

@jetotu jeeeeej no vidis bude tooo 🙂 tesim saaaa po tichucky aby sme to nezakrikli 🙂

miculiatko
13. sep 2014

@zebrickaa
@nicolettka2126
@jetotu @kudusko @ molinka5 dobre rsnko kocky. Testla som gs mamatestom 10ovym a negativny. Ms zatial nikde. Necitim pms zatial tak uvidime ci sa ms objavi alebi ee. Vysledok testiku je vsak taky ako som cakala 🙂 a berem to sportovo.

kudusko
13. sep 2014

Baby caute tak som s na vas tesila ale vcera som bola KO prvy krat v novej robote zdieranie ludi vcera som zapla PC na 2 min. ale vidim ze nestiham citat
@jetotu zlatko gratulujem hned pridam aj moj mas ho krasny
@nicolettka2126 aj ty budes mat take neboj
@miculiatko no co zlatinko cakame na fotecku a neboj co ma byt bude 🙂
@julypetkova ja hned pridam fotku pocity boli uz od ovulky ale este sa baby netesim ked dr. potvrdi vsetko tym myslim srdiecko lebo naposledy v maji sa zastavilo ale ja verim ze tento krat to bude ok 🙂 🙂 Ms ,i meska 1 den som cca 12DPO.

miculiatko
13. sep 2014

@kudusko nooo kocka krasne sa to tam rysuje! Kolky dc si? aspon ty a jetotu mas dobre spravy! Hoci aj ja ms mi este nedosla no co nie je moze byt 🙂

kudusko
13. sep 2014

@miculiatko Zlatko potesim ta ze doteraz sa mi ukazovali duchovia az dnes mi tot vyslo som 29DC ale skus este raz pozriet este raz lebo az po case mi vysla ciarocka 🙂

zebrickaa
autor
13. sep 2014

@miculiatko neboj este to stale nie je stratene 🙂 len nech mrcha nechodi 🙂

zebrickaa
autor
13. sep 2014

@miculiatko jeeeej super 🙂 dobre spravy mam rada z rana 🙂

melania1
13. sep 2014

@miculiatko no ako? robila si testik? mna uz pobolieva brucho, asi uz mrcha pride kazdu chvilu:(