icon

Snažilky - september 2014

zebrickaa
1. sep 2014

Ahojte, je tu nový mesiac a sním aj nové snaženie 🙂 kto sa pridá? 🙂

timuska26
13. sep 2014

@zebrickaa maly bude mat zajtra 4 roky 🙂

nicolettka2126
13. sep 2014

@miculiatko mojka este nic nie je stratene 😉 Este stale mozes byt tehulka 🙂
Ale som rada ze myslis pozitivne, to je najhlavnejsie 🙂

miculiatko
13. sep 2014

@nicolettka2126 no jasne nestresujem sa. Akurat s drahym beham po obchodoch boli sme kupit mi darcek k meninkam a tske stavy som mala v obchode ze uz dojde ms ze som utekalana wc a nic!

borkoo393
13. sep 2014

ahojte, mam doma test ktory vraj ukaze vysledok uz 3 dni po oplodneni, myslite te sa tomu da verit pokial viem presne kedy bola ovul?

zebrickaa
autor
13. sep 2014

@miculiatko uvidis ona napride 🙂

miculiatko
13. sep 2014

@kudusko uz som kukala na test 10x a snehobiely. Nebudem uz nahanat duchovco ma byt to bude😉

@zebrickaa ms sa ku mne sice hlasi ale nechodi. Je to take zvlastne cele a neviem co si mam o tom celom mysluet. No nuc necham to na prirodu a ona sa rozhodne ci ms umna dorazi alebo dnes ci zajtra alebo az o 9 mesiacov🙂

@melania1 ahoj robila som testik ale snehovobiely je. No nerobim si z toho tazku hlavu. Lrn mam picit akoby uz ms mala kazdu chvilu dojst. No zatial je sucho.

borkoo393
13. sep 2014

oprava, nie 3 dni po oplodneni ale uhniezdeni.....

kudusko
13. sep 2014

@borkoo393 no neviem zalezi od HCG hormonu mne horsie ukazuje a niekomu skoro ale ja na tvojom mieste pockam aspon 1 den ked bude meskat a mne teraz az ukazalo 😉

@miculiatko zlatko ked tak zajta by ti malo ukazat ak ed nepride to je len dobre znamenie 😉 😉 😀 🙂 🙂

jetotu
13. sep 2014

@kudusko je taam vidim ju 🙂 tak potisku este 🙂 ty si 12dpo?? Ja dnes 10..zajtra robim digi clearblue 🙂
@miculiatko och andelku ta naj neprideee!!! Ja dnes dalsi test a dalsie // 🙂 mamatest ukazal strasne slabunku pepino takoj sa rysovala aj druha 🙂 zajtra teda ten clearblue 🙂

prajem vam vsetkym kraaasny vikend 🙂

jetotu
13. sep 2014

Este paci foto moj ovulacny test zo včera vecera 🙂

melania1
13. sep 2014

@miculiatko ja mam nejake cudne pocity, aj mam pocit ze uz pride ms, ale prsia prestali boliet, stale nic nechodi... no neviem. a dnes uz je 31 den.

jetotu
13. sep 2014

@borkoo393 ahojky 🙂 no mne prvy test vysiel na 5dpo... foto je tu z 8.9. Vecer. No potom dva dni sa ciarka nejavila a vxera vysla opat... 9DPO..rano nic a becer na dalsom uz bola 🙂 dnes rano ciarka uz silnejsia o kusticok ako vcera. 🙂 ja som tiez presne vedela kedy bola ovu ;) drzim palceky..apropo ja testujem s pepinom 10 .. v porovnani s mamatestom.. je ta ciarka viac viditelna ako na mamateste(ale aj na nom je vidno)

jetotu
13. sep 2014

@melania1 kolko mavas DC?? A testovala si uz?

melania1
13. sep 2014

@jetotu uz som testovala 3x a nic neukazuje, mrchu mavam tak 29-31 dni. iba raz som mala 33 dni.

miculiatko
13. sep 2014

@kudusko noo zatial je to vsetko ok so mnou. Najbnajblizsie testnem v pondelok ak dovtedy ms nepride. Bojim sa vsak zajtrajska. Mam tu sutaz so psikom budrm sa viac fyzicky namahat a ci ta namaha ms nespysti. Ak by sa to stalo nevadi ved zivot ide dalej 😀
@jetotu no kocka aj tebe krasny vikend hoci myslim ze budes mat krasnych najbluzsich 9 mesiacov kedze mas taketo testiky // hlavne nech je vsetko v poriadku a nech ste zdravi 😉
@melania1 tak tie pocity mam aj ja. Ja som dnez 27 dc drn ked mala prist ms. Mize sa este stat ze pride zajtra. Aj tak by sa mi to nezdalo ako meskanie lebo cykly mavam 27-28 ale vacsinou ms vzdy prisla skor.
Inak baby mate aj nejaky vytok?? Lebo ja taky zltkaty a pobiliwva ma akoby krcok ci co...necitim to original v podbrusku tak ako pred ms (tie tlaky tahanie a krce) ale akoby mi to vychadzalo zvnutra. Neviem ale cela som nejaka divna 😀😀😀

melania1
13. sep 2014

@miculiatko no mna momentalne neboli vobec nic. a vytok? tiez take bielozlte.
no momentalne si myslim, ze som v tom. toto sa mi uz nezda veru.

molinka5
13. sep 2014

Ahojte @miculiatko este nadej zije, nevzdavaj to......ja som sklamana z tej mojej choroby, ale co uz, asi este k nam babo nema prist......idem si dat pekne cajik a vegetit, vonku aj tak prsi ☹
@zebrickaa no to ti poviem, ze ako naschval, akurat cez plodne dniiii
@jetotu potichucky gratulujem a som zvedava na digi co nam povie, ale vyzera, ze tam bude +
Ja tu tiez chodim menej a potom nestiham citat, baby vy vobec nezalahate 🙂

zebrickaa
autor
13. sep 2014

Baby vo stvrtok som mala ovulaciu a dneska malinke ruzovkaste zaspinenie na intimke. Dufam, ze to bude uhnieznenie 🙂

kudusko
13. sep 2014

@miculiatko ja som ked bola tehotna vyzdy taky husty biely lepkavy ako krupicna kasa 🙂 😉

jetotu
13. sep 2014

@zebrickaa
@kudusko
@molinka5
@miculiatko
@melania1 baby ja ten vytok nemam.. vzdy pred kramami mavam..taky den pred.. nalievam sa tym tehotenskym cajom a cakam rano 🙂

jetotu
13. sep 2014

@miculiatko no som ti spominala ze ja citim jemne na lavej strane take bublinkovanie :D sem tam.. a sem tam take pichanie... 🙂

kudusko
13. sep 2014

@jetotu to je dobre prcek sa tak uhniezduje lebo vie ze tam bude dalsich 8 mesiacov 😉 🙂 🙂 🙂 🙂 😉 😉 😉 😉 😎 😎 😎 😎 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵

mimika123
13. sep 2014

@zebrickaa ja rozmyslam ze pockam taky tyzden a zacnem testovat. kedy mas mat mrchu? ja presne za dva tyzdne 27-meho

lucky14
13. sep 2014

@mimika123 ahoj. Prosim Ta aky ovulacny test pouzivas? Ja mam Pepino ale zatial neukazal ovulku tak mam akysi strach co sa deje. Dakujem pekne a prajem vela stasticka v snazilkovani. 🙂

lucky14
13. sep 2014

Ahojte. Snazilky pridavam sa k vam. 🙂 Prosim otazocka. Aky dlhy mate cyklus? Je tu niekto kto ma 21-23dni tak ako ja? Pri prvom babatku mi ovulacny test jasne ukazal ovulku na 12. den a teraz testujem a dnes je uz 13. den a nic. Mam akysi strach. Pouzivam Pepino test pri prvom babu som mala digitalny ClearBlue ale na SVK sa nedaju do neho kupit testovacie pruzky. Dakujem za kazdu odpoved a prajem vela stastia v snazilkovani. 🙂

mimika123
13. sep 2014

@lucky14 lady max ovulation test, je tam 7 ks a stal 6,95€ a da sa kupit v lekarni dr. max. ja som s tymi testami bola spokojna, mozem odporucit

lucky14
13. sep 2014

@mimika123 Dakujem pekne. Takze v pondelok pojdem kupit. Ja som zaplatila tolko za 5ks.

zebrickaa
autor
13. sep 2014

@mimika123 ja mam mat 25. 🙂 skoro rovnako 🙂

zebrickaa
autor
13. sep 2014

@lucky14 Ajoj ja mam 28dnovy cyklus a ovu na 14-15.den 🙂 ja som tento mesiac používala tieto ovu. 5ks v balení.

zebrickaa
autor
13. sep 2014