Snažilky - september 2014
Ahojte, je tu nový mesiac a sním aj nové snaženie 🙂 kto sa pridá? 🙂
@miculiatko no fakt neviem, uvidime zajtra🙂
baby uzivate uz teraz v obdobi snazenia nejake vitaminy? rozmyslala som ci sa uz opytat na nieco v lekarni alebo az ked budem mat iste tehotenstvo. ake mate skusenosti?
@lucky14 ja si napr teplotu nemeriam. toho mesiaca som si len chcela uistit ci moje bolestei v strede cyklu su -ovulacne.. tak som od 6dc sla na testy (kupila som si z dr.max) su balene po 6ks. takze presne 13. a 14.dc bola // taka tmava az tmavsia nez kontrolna a podotykam-len Vtedy- NA 14dc sme sa posnažili tak sme zašmolkovali a ked pan bozko da, tak v brušku nam rastie malinky šmolko 🙂 Meranie teploty mi prislo neja.. neviem, obmedzujuce, a trosku blaznive, nakolko moj muz je saleny uz aj len z menstruacneho kalendara, netoboz zeby som si grafy mala kreslit :D
@miculiatko moja krasna vies ako silno si zelam aby si sa pridala!!! jooooj silno drzim palusky posielam srdeenka na podporu a rano nech mas kraaasne prekvapenie v podobe //, mrcha mrchata nech si pekne pocka este 9 mesiacov :-*
@miculiatko taky budes mat aj ty 😉 😉 😉 😉 a vam babam odporucam co najskor brat tie vitaminy kde najviac kyseliny listovej ja ju uz beriem 1,5mesiaca 🙂
Boooze babenky ja vam tak "zaaavidim" 🙂 🙂
Ale samozrejme iba v dobrom 😉
@miculiatko mam z teba obrovsku radosť ze mrcha nechodí tesim tesim veeeeeelmi 🙂 🙂
@jetotu rano pridaj fotoooooo som taka zvedavaaaa juuuj moc ti drzim palceky 😵
@nicolettka2126 jasnacka moja 🙂 dakujem, no chcem skusit ten digi, ako tym babam na nete vyslo uz na 9dpo, ale stale vo mne daco hapruje, ze ci este nepockat..
@nicolettka2126 A ty co moje ako sa citis?
@jetotu ja som o nom citala len same chvali...Ze vzdy ukaze pravdu...Ked si tehu tak ukaze a ked nie si neukaze 😉
A ked uz ti pruzkovy zachytil hcg hormonik tak uz zachyti aj digi podla mna 🙂
Len mna osobne na tom digi znervoznuje to dlllllllllhocizne cakanie 😀
Robila som si ho asi 2x za zivot a ta minutka dve mi pripadali ako cela vecnost 🙂
@nicolettka2126 no ved, ze on je 25 citlivost, sice pisu ze uz 4 dni pred ms ukaze, ale i tak nejako sa este bojim,ked 10-kove ukazu ducha tak 25 mi povie aj tyzdne?:D
@kudusko teraz na mna trochu dolahlo sklamanie...asi mam akurat taku chvíľku. ..boli sme u draheho rodicov jeho ocino ma dnes narodky.tak sme.boli gratulovat..a este pred tyzdnom ked.som nevedela na com som som si tak predstavila ze toto by bol pre buduceho svokra darcek k narodeninkam ze by som mu oznamila ze je na ceste jeho prve vnucatko 🙂
Tak asi preto to tak na mna dolahlo....
A este aj draheho sestra mi hovori ze co si nepripijem ze ci som tehotna ze nemozem...tak mi prislo z toho tak trochu smutno aj ked som to schovala za usmev aby si to ani náhodou nikto nevšimol 🙂
@jetotu no neviem, pozitivne mi nikdy nevysiel bohuzial takze neviem z osobnej skusenosti povedat ze kedy ukaze ale vraj kazdej ukazal hned na zaciatku aj pred ms tak neviem 😉
Ja by som asi skusila na tvojom mieste, mne by to uz po takych krasnych testoch ako mas ty nedalo 😀
Tak ale ja som vseobecne nedockava 😀 😀
@nicolettka2126 tak najprv namocim pepino taky pevny, potom pepino klasika pruzkovy a jak sa zacne ukazovat dam digi :D

@melania1 haha no aj ja mam taky divny bielozlty a je ho dost. No neviem co by to mohlo byt 😉
@zebrickaa nooo bodaj by to bolo ono!!