icon

Snažilky - september 2014

zebrickaa
1. sep 2014

Ahojte, je tu nový mesiac a sním aj nové snaženie 🙂 kto sa pridá? 🙂

miculiatko
13. sep 2014

@melania1 haha no aj ja mam taky divny bielozlty a je ho dost. No neviem co by to mohlo byt 😉

@zebrickaa nooo bodaj by to bolo ono!!

melania1
13. sep 2014

@miculiatko no fakt neviem, uvidime zajtra🙂

mimika123
13. sep 2014

@zebrickaa ale nic nebude haha 🙂 malo by sa skor hovorit kedy sme mali poslednu a nie kedy by mala byt dalsia lebo tym si to len privolavame

mimika123
13. sep 2014

baby uzivate uz teraz v obdobi snazenia nejake vitaminy? rozmyslala som ci sa uz opytat na nieco v lekarni alebo az ked budem mat iste tehotenstvo. ake mate skusenosti?

zebrickaa
autor
13. sep 2014

@mimika123 veru mali by sme tak hovorit 🙂) ja mam z čínskej medicíny kvapky na prírodnej báze 😄

mimika123
13. sep 2014

@zebrickaa aha takze uz si pojdem asi aj ja nieco kupit, uvidim co mi v lekarni odporucia. pocula som ze su dobre nejake vitaminy s kyselinou listovou

jetotu
13. sep 2014

@kudusko tak dufam ze si urobi poriadne pohodlie ked uz to tak boli 🙂 a kedze ty uz mas skusenosti prosim ta ako rychlo budu testy tmavnut? Dnes mi je ako zbitemu psovi..nechuti mi jest a som taka slaba ze cely den sa len valam..

lucky14
13. sep 2014

@zebrickaa prosim Ta kde si Tvoje kupila a kolko stali? Aj ti jasne ukazu kedy mas ovulku? 🙂

lucky14
13. sep 2014

@mimika123 ja uzivam kyselinu listovu uz 3. mesiac. 🙂 Vraj je to vhodne zacat uz pocas snazenia. 🙂

kudusko
13. sep 2014

@lucky14 ahoj moja to sa ti meni nie vzdy ovulujes ako predtym moze byt aj zajtra pozajtra mala si si zacat merat teplotu alebo neake ovulacne bolesti.

jetotu
13. sep 2014

@lucky14 ja si napr teplotu nemeriam. toho mesiaca som si len chcela uistit ci moje bolestei v strede cyklu su -ovulacne.. tak som od 6dc sla na testy (kupila som si z dr.max) su balene po 6ks. takze presne 13. a 14.dc bola // taka tmava az tmavsia nez kontrolna a podotykam-len Vtedy- NA 14dc sme sa posnažili tak sme zašmolkovali a ked pan bozko da, tak v brušku nam rastie malinky šmolko 🙂 Meranie teploty mi prislo neja.. neviem, obmedzujuce, a trosku blaznive, nakolko moj muz je saleny uz aj len z menstruacneho kalendara, netoboz zeby som si grafy mala kreslit :D

kudusko
13. sep 2014

@jetotu myslim kazdy druhy den tam uvidis zmenu bude tmavsi po tyzdni meskania ho ty budes mat rovnaky ako testovacia ciara ak nie silnejsi 😉

jetotu
13. sep 2014

@lucky14 a ano kys.listova, urcite najdolezitejsia v 1.trimestri a najlepsie aj pred otehu, zabranuje genetickym porucham, podporuje uhniezdenie a zdravy vyvin plodu od chrbtice cez organy az po najdolezitejsie- srdiecko. Ja ju tiez beriem ;)

miculiatko
13. sep 2014

@melania1
@zebrickaa
@kudusko
@nicolettka2126 @jetotu @molinka5 ahojte babenky tak hlasim aktuality z mojho 27dc je pomaly na konci: mrcha nedorazila a ani sa nehlasi ze by mala dojst.. no moja telenovela este pokracuje s neistym zaverom. Avsak kudusko a jetotu vy uz viete aky mate scenar 😉

jetotu
13. sep 2014

@kudusko zajtra idem spravit rano ten digitalny, pokukala som si na youtube ze tam baby uz od 9-10 testuju s nim. Clearblue digital pregnancy test 9dpo ... a vyslo im 1-2t 🙂 ba ani na tych ako my robime nebol ani dusik na kamere vidno

jetotu
13. sep 2014

@miculiatko moja krasna vies ako silno si zelam aby si sa pridala!!! jooooj silno drzim palusky posielam srdeenka na podporu a rano nech mas kraaasne prekvapenie v podobe //, mrcha mrchata nech si pekne pocka este 9 mesiacov :-*

kudusko
13. sep 2014

@miculiatko taky budes mat aj ty 😉 😉 😉 😉 a vam babam odporucam co najskor brat tie vitaminy kde najviac kyseliny listovej ja ju uz beriem 1,5mesiaca 🙂

jetotu
13. sep 2014

@kudusko presne tak, ja tiez uz od augusta, ten Femibion. uškodit nemoze, jedine pomoct 🙂 a papat veeela cerstvej zeleninky a ovocicka 🙂 u mna zaklad tvori spenat, avokado, cvikla, cervene grepy a brokolica 🙂

kudusko
13. sep 2014

@jetotu spravne to bude zdrave babatko ako buk tak zajtra testujeme dalej ja mam pripraveny ten obycajny pepino a potom o par dni testnem kazetovy 🙂 🙂 😉 😉 😎 😀 😵

nicolettka2126
13. sep 2014

Boooze babenky ja vam tak "zaaavidim" 🙂 🙂
Ale samozrejme iba v dobrom 😉
@miculiatko mam z teba obrovsku radosť ze mrcha nechodí tesim tesim veeeeeelmi 🙂 🙂

jetotu
13. sep 2014

@kudusko rano teda opat 🙂 testla som aj okolo 17.00 a je taaam 🙂 uz len nech tie dni zrychlia aby sme mohli k dokimu pre fotečku 🙂

nicolettka2126
13. sep 2014

@jetotu rano pridaj fotoooooo som taka zvedavaaaa juuuj moc ti drzim palceky 😵

jetotu
13. sep 2014

@nicolettka2126 jasnacka moja 🙂 dakujem, no chcem skusit ten digi, ako tym babam na nete vyslo uz na 9dpo, ale stale vo mne daco hapruje, ze ci este nepockat..

kudusko
13. sep 2014

@jetotu ja rano ale ideme prec takze fotku neviem kedy dam asi az poobede uvidim ako stiham 🙂 😉

kudusko
13. sep 2014

@nicolettka2126 A ty co moje ako sa citis?

nicolettka2126
13. sep 2014

@jetotu ja som o nom citala len same chvali...Ze vzdy ukaze pravdu...Ked si tehu tak ukaze a ked nie si neukaze 😉
A ked uz ti pruzkovy zachytil hcg hormonik tak uz zachyti aj digi podla mna 🙂
Len mna osobne na tom digi znervoznuje to dlllllllllhocizne cakanie 😀
Robila som si ho asi 2x za zivot a ta minutka dve mi pripadali ako cela vecnost 🙂

jetotu
13. sep 2014

@nicolettka2126 no ved, ze on je 25 citlivost, sice pisu ze uz 4 dni pred ms ukaze, ale i tak nejako sa este bojim,ked 10-kove ukazu ducha tak 25 mi povie aj tyzdne?:D

nicolettka2126
13. sep 2014

@kudusko teraz na mna trochu dolahlo sklamanie...asi mam akurat taku chvíľku. ..boli sme u draheho rodicov jeho ocino ma dnes narodky.tak sme.boli gratulovat..a este pred tyzdnom ked.som nevedela na com som som si tak predstavila ze toto by bol pre buduceho svokra darcek k narodeninkam ze by som mu oznamila ze je na ceste jeho prve vnucatko 🙂
Tak asi preto to tak na mna dolahlo....
A este aj draheho sestra mi hovori ze co si nepripijem ze ci som tehotna ze nemozem...tak mi prislo z toho tak trochu smutno aj ked som to schovala za usmev aby si to ani náhodou nikto nevšimol 🙂

nicolettka2126
13. sep 2014

@jetotu no neviem, pozitivne mi nikdy nevysiel bohuzial takze neviem z osobnej skusenosti povedat ze kedy ukaze ale vraj kazdej ukazal hned na zaciatku aj pred ms tak neviem 😉
Ja by som asi skusila na tvojom mieste, mne by to uz po takych krasnych testoch ako mas ty nedalo 😀
Tak ale ja som vseobecne nedockava 😀 😀

jetotu
13. sep 2014

@nicolettka2126 tak najprv namocim pepino taky pevny, potom pepino klasika pruzkovy a jak sa zacne ukazovat dam digi :D