Snažilky - september 2014
Ahojte, je tu nový mesiac a sním aj nové snaženie 🙂 kto sa pridá? 🙂
@nicolettka2126 ja odpadnem ked zajtra- NICHT SCHWANGER :D
@nicolettka2126 Niky este to nevzdavaj a testuj vsak len zajtra mas dostat tak testni v pondelok a uvidis zvykne ti meskat?
@kudusko mojka ale ja ju uz mam treti den ☹
@jetotu ziaaaaaaaaadne nicht schwanger nebude 😉
Bude tam: " das ist SICHER!!!!!! Du bist seeeehr schwanger 😉
@jetotu no dakujem ti. Rano nebudem testikovat. Skysim v pondelok ak ms nedojde. Niekde som citala ze hcg kazdych 48 hodin. Drzim palce ne h aj tebe ukaze 1-2 inak nechapem ze to yz dokaze zachytit lebo tie pruzkove su citluvejsie. A aj ja som kukala na nete tie videa.
@kudusko ja som tiez zacala brat kyselinu listovu. Uvidime ci pimize 🙂 ďakujem ze mi tak vsetky drzite prsty. Fakt to potrebujem 😀
@nicolettka2126 jaj moja dakujem ti. Este musi prejst vela dni aby som si mohla byt naistom ze co je s mnou 🙂 ja som total zvedava ze ako dopadnem 😉
@nicolettka2126 coooo dostala si a kde to bolo pisane vsak vzdy vsetko citam prepracovana som asi prepac dostala si skorej?
@nicolettka2126 :D:D hoer auf zu testen bitte!:D to by ma nezaskocilo :D uvidime veru, rano teda uvidim, sak ked nevyjde, tak potom dam druhy neskor :D
@jetotu haha tak to by bola brutal hlaska 😀 😀
Asi by som ho od smiechu znova ocikala co by som sa šúlala na zemi 😀 😀
Ved ked ich mas viac tak o to lepsie ale podla mna urcite ukaze + ked uz tolko testikov ti ukazalo // 😉
@miculiatko aj ja som na teba veeeeeelmi zvedava 😉
Uz sa neviem dockat 😵
Ale verim tomu ze o 9 nesiacov budes pocut ten najkrajší plac na svete 😉
@nicolettka2126 no jo, podla babyweb som v 3.tyzdni. takze zeoreticky by mohol ukazat 1-2... v stredu ma zacat 4.tyzden (od poslednej ms)
@kudusko ano ano pisala som to peed 3 dnami 😉
Len sa to tu rozbehlo tak si mozno nepostrehla 😉
Ale snazim sa brat to pozitivne 😉
Babenko samo najlepsie vie kedy ma k nam prist 🙂
@jetotu no dnes je to len teoreticky ale zajtra rano to uz bude aj prakticky 😉
U teba som si uuuuuuplne ista ze si tehulka 😉
@jetotu ja by som asi s tym digi pockala. Ma mensiu citlivosy a tiez sa mi nezda ze by 10ovy ukazsl dusika a tento digi 1-2 ked je slabsi. Radsej ete pockaj ci?
@nicolettka2126 jaaj moja. My zeny prideme do veku ked na nad rodina vyvija taketo tlaky ani si to neuvedomuje. Ja som vcers bola gratulovať je dnej znamej a chcela velmi ido mna aby som si s nou pripila. No ja som absolutnw nemala chut. Nevedela som z toho vycuvat tak som si jeden frtan dala lebo ma sledovalo asi 20 oci a neviem si predstavit ako by som im asi vysvetlivala: viete my s mojim drahym sme takto pred 2 tyzfnami mali nechraneny sex a pokusame sa o mimi a ja teraz neviem ci pridr ms alebo nie a ci som alebo nie som tehotna. Neviem si predstavit ako by som to vysvetlila
@nicolettka2126 tak potom teda idem na to :D rano sa ozvu ;) dobru noc drz palce na rano 🙂🙂
@kudusko mooja a aki vselijako sa citis?
@nicolettka2126 babika pises to tak presvedcivo akiby som tu uz zavesila nejaku foto testiku s //.
@miculiatko no ja uz som si na tieto komentare zvykla kedze vobec nepijem ale dnes som si to viac pripustila..ale ono ma to prejde som si istá 🙂 len sa musim z toho vyspat 🙂
@miculiatko ok boli podbrusko som unavena ale je ok a ty teba boli?
@miculiatko ja tu foto uz totiz vidim vo svojej hlave pokladik 😉
Proste tomu verim ze to tak bude 🙂
Baby dnes 15 den co meska a dnes rano spinenie.az som sa zlakla ze mrcha ale inak nic cely den :-/
@jetotu drziiiiiim drziiiiiim jak ďáááábel neboj 🙂
Aj tebe dobru nocku 🙂
@kudusko
@nicolettka2126
@miculiatko este vam na porovnanie fam foto.. tie vrchne zo vcera vecera co som dala foto.. predposledný je dnes z rana a posledny robeny dnes vecer 🙂
@kudusko hmm to je neprijemne ked ta boli ☹ ale na druhej strane zase vies z coho. Mna momentalne neboli nic aj ked cez den sa to ozyvalo. Nebolelo ma vsak pidbrusko ale akoby krcok maternuce. Citila som to tak zvnutra ako ked si po prehliadke u gynko. Obcas ma cez den pichol jeden potom dtuhy vajecnik a pitom mam zltobiely vytok.
@jetotu krasne ti to silnie...tesiim sa. Tvoja polovivka uz vie?
@miculiatko tak ta bolest sa da v pohode vydrzat takze ale nie vkuse take navaly su to.
@nicolettka2126 presne tak. Dolezite je teraz aby si sa po tej antike dala dokopy a potom ked uznas za vhodne budes pracovat na mimi. Ozaj tvoja ms ci co to mas ako prebieha?
@miculiatko veru ze vie.. ten prvy z 5dpo na 8.9. Som odlozila kupila cumlik a dala do peknej krabicky z kartickou.. bocian prileti v maji.. a dala som ho polovicke na druhy den 9.9. Na nase vyrocie 5 rokov 🙂 ale on stale neveri ze sa podarilo :D

@jetotu 😀 😀 odpadnem z teba cica 😀 😀