Snažilky - september 2014
Ahojte, je tu nový mesiac a sním aj nové snaženie 🙂 kto sa pridá? 🙂
@kudusko tak je dobre potom.inak aj ja to citim chvilami silnejsue potom vibec potom tak jemne.dufam ze si to nenamyslam ale citim to uplne inak ako pred ms.ked sa to ozve citim si krcok vacsinou a nie brusko 🙂
@jetotu no ty kokso ten vecerny je riadne silny 🙂
Zeby fakt dvojicky? 😀 😀
@miculiatko drzim palceky kedy budes robit testy? 🙂
@miculiatko no intenzivne pracovat na mimcu budeme az ked nam budu koncit pozicky :-/
Dovtedy to bude v rukach prirody....
@nicolettka2126 @miculiatko @jetotu @kudusko dobru nocku dievcata 🙂
baby idem spat lebo ma premohla unava papa zajtra pridam test ale neviem kedy ale pridam 🙂
@zebrickaa aj tebe buduca mamicka 😉
@jetotu jeeej tak to je krasne. Super si to vymyslela. Genialne romanticky 🙂. Vcera ked sme boli u znamych vratila som sa z wc a moj mily sa ma pytal ci prisla ms s tskym ocakavanin. Len mi to sepol do ucha a iba som pokrutila hlavou. Cize ja jemu take prekvapko ( ak by to tento mesiac vyslo) ani urobit nemozrm lebo moj cyklus sleduje so mnou 😀
@kudusko tesime saaaá 🙂
Dobru nocku 🙂
@kudusko ahojcek. Ja si foto kuknem ked tak az vecer. Som cely dnik mimo. Dobru nocku vam obom 😉
@zebrickaa ooooch dalsia buduca tehulka? No tfuj tfuj tfuj nech ti to vyjde moja!!! Ak dobre pocitam to by si uz bola tento mesiac tretia. Prva bola adriana alebo tak nejako potom jetotu s kudusko. Tesiiim tak potichucky
@miculiatko aj u nas to je tak a uz nepiste lebo neviem odist dobru noc a pekne snicky vam vsetkym prajem 😵
@nicolettka2126
@zebrickaa
@kudusko idem aj ja offik. Zajtra ma caka tazky dnik po fyzickej a psycho stranke. Vecer sa ozvem ci ms dorazila alebo ee. Zelam dobru nocku !!
@kudusko
@nicolettka2126 veru ze mame v rodine dvojcata :D vacsinou dvojvajecky :D ale neee baby sak to by som ja nezvladla... pekne postupne nech pridu :D normalne halusku ste mi dali :D ale aj tie co maju dvojky tak im testy ukazovali az po ms.. uz som luskala na forach :D hcg zacali stupat dvojickovske az neskor 🙂
@miculiatko u mna tak isto. som zmatena. drzim ti palceky🙂
@miculiatko
@nicolettka2126 @dolce_principessa
@kudusko
@zebrickaa
dobre raaaanko 🙂 tak den c. 25DC a 11DPO 🙂
@miculiatko dobre ranko, drz sa dneska 🙂 daj potom vediet. Ja dnes tu nebudem tiez cely den ;) aky si mala dnes den na koniec? (Aktuálna otazka ked vecer prides 🙂
@jetotu anoooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja som to vedela 🙂 🙂 🙂 🙂 Gratulujeeeeeeeeeeeem :-*
@nicolettka2126
@zebrickaa dievjyyyyy dakujeeem som stastna prestastna a moj muz tomu stale neveri :D:D
@lucky14
@kudusko no vyzera to slubne,neboj sa musi to teraz byt uz v poriadku,drzim prsty ,nech cim skor uvidis bijuce srdiecko 😉 ,tesim sa s tebou 🙂
u nas tento mesiac nic... 4 dni pred mrchou test rano negat. a brucho uz aj jemne pobolieva takze tak...nejak extra sme sa nesnazili len na 13 a 16 den 🙂 a snad je to takto dobre ako to je.... rano som trpla pred testom a nevedela co by bolo lepsie ci 2 ciarky alebo 1... takze my este uzivame nadalej slobodu, dnes mame skvely den a snad baby pride vtedy kedy ma prist asi to nebudeme prehnane riesit..... 🙂

@jetotu preco nato ze si pred ms a takato ciarka? to je sila tam su dvojicky alebo trojicky? Nemate v rodine alebo drahy? 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵