Snažilky - september 2014
Ahojte, je tu nový mesiac a sním aj nové snaženie 🙂 kto sa pridá? 🙂
@miculiatko dakujem 🙂
@jetotu @molinka5 @kudusko @nikoletta2126 @zebrickaa ahojte kocenky ja som dnes na sutazi so psikom nedopadla najlepsie. Dostali sme sa na 4. Miesto z 11 pretekariek. Skoda, par bodikov nam chybalo do 3ieho. Kazdopadne vsak dobra spravicka: mrcha sa a ani ziadna bolest nenasvedcuje ze by mala dojst 😉 zajtra rano skusim testnut.
@miculiatko jupiiii jupiiiiii a uz ani nedojdeee :-P
Budes mat presne taky isty vysledok ako @jetotu 🙂 🙂
Ja sa taaaaaaak tesiiiiim 🙂
@nicolettka2126 nooo neviem neviem ci na testiku nieco bude. Ak by nedosla ms tak buduci tyzden v piatok pojdem na krvicku ku gynko a ten mi to uz bude vediet povedat. Pytala som sa sestricky ze kedy najskor viw doky zistit z krvi hcg. Hovorila ze v drn ms. A ten uz bol vcera 😉 len som sa trosku naplasila ze pri dvojickach pomalsie rastie hcg. Ja mam v rodine dvojicky (moja starka je z dvojiciek a aj mamina ma sestry dvojicky)
@miculiatko a zvykla ti meskat niekedy ms? 😉
No bambulky vam mrska meska a mne uz pomaly ale isto konci 😀 😀
Chvalabohu sa mi po vysadeni HAK nepredlzila, toho som sa veeeeelmi bala 😉
Takze dnes som oficialne 4.DC xixi 🙂 🙂
@nicolettka2126 no stalo sa to 2x. Raz mi meskala tyzden a musel mi dat doky vyvolavacku lebo som mala cyklus bez ovu. To neviem z akeho dovodu a vtedy som na mimi nepracovala. A druhykrat mi meskala ms tri tyzdne ked som mala statnice na vyske (to bolo pred 3 rokmi) avsak po statniciach mi ms prisla sama a ja som si az vtedy ked dosla vsimla ze mi presne pocas statnicovania neprisla. Inak som mala cyklus vzdy pravidelny
Ty si bezne mavala ms 4 dni? Ja full 7
kocky, kedze verim ze nam to tento mesiac vsetkym vyjde nasla som super kategoriu tu na MK v kapitole sme na tom rovnako, prvy riadok spolocny termin, miesto. tema sa vola termin porodu maj 2015. takze vam vsetkym drzim palce, aby sme sa tam za par dni vsetky stretli 🙂
@miculiatko pocas brania HAK som mala 5dni...Ale ten 5.den bol taky ze uz len kvapocka dve...
Nikdy som nemala viac ako 5dnovu mrchu chvalabohu 🙂
A u teba to teda vyzera veeelmi nadejne ked ti nezvykne meskat 😉
Takze sa uz tesim na dobre spravicky od teba 🙂
@nicolettka2126 to si stastna zena. 😀 ja pevne verim ze ms mu nedojde pekne dlho. Mozno to vyznie cudne ale na tento vijend som si dala dve hlavne priority: doniest zo sutaze peknu cenu, to sa mi vsak nepodarilo alebo aby sa podarilo tehu. Nechcem predbiehat udalosti ale sledujem si tie svoje bolesti v brusku ci skor medzi nozkami a je to ine ako pred ms.
@miculiatko to som velmi rada 🙂 Citim to v kostiach ze ti ms nepride 🙂
Hotova telenovela toto 🙂
Sa ti cudujem ze vydrzis netestovat 😀
Ja uz by som sedela na wc 😀 😀
som smutná.. snazíme sa 3-tí mesiac a nič ☹ kde je problém? Citala som, ze prvy tyzden po ms a týzden pred ms je zbytocne skusat,ze nie je sanca otehotniet..
@nicolettka2126 vies co ja som to nechala plavat. Nesilim to a mozno prave preto som taka pokojna ze ms ete nedosla. Ja som v podstate svojim obdobim stresiku presla ked som riesila tie kvasinky moje nestastne. A hlavne nevedela som sa dockat soboty. Ale ta uz je za nami 😀
@zuzulka14 ahoj nemusis byt smutna. Skus si odsledovat plodne dni podla hlieniku. Neviem ci mas pravidelny cyklus alebo nie ale hlavne nezabudaj ze ked pride spravny cas tak babenko sa podari. Nesmies vsak tlacit na pilu lebo neustalym smutenim a stresovanim sa len nicis a svojmu otehu nepomahas. Su baby ktore sa snazia roky a babenko nemaju. Ty sa snazis len 3 mesiace. Viem ze je to pre teba dlha doba poznam to podla seba. To sklamanie a plac ze mrcha dosla. Fakt je to na zblaznenie. Ja som to takto riesila minuly mesiac. Plakala som ako blazon ze mrcha dosla. A stacilo. Nebudem sa nicit. Ak pride nech pride. Mimi sa podari inokedy. Hlavne neprestat zit a tesit sa z inych veci a nesustredit sa len na mimi 🙂
@miculiatko ked ja neviem.. niektore to len skusia a hned su tehu.Kvoli tomu som si v juni nesla dat ani injekciu proti tetanu. Teraz v septembri mi skoncila po 15-tich rokoch.. nedala som si ju,lebo sme sa zacali snazit a nechcela som, aby bolo chore alebo tak.. ☹
normalne mi tecu slzy.. babo som vzdy chcela.. 8-9 rokov dozadu..nemyslela som si, ze aj ja budem mat taky problem.. ved pocitam tak 7-12 dni od ms..
@miculiatko a zajtra testujes lasko?? 🙂
@nicolettka2126 Baby tak dnes som rano testla ale taka ista ciarka slaba to bol test pepino ale cez den som mala taky ruzovy vytok s takymi blankami neviem dufam ze to nie je nic hrozne ale citala som ze to moze byt uhniezdovanie asi sa mi to posunulo alebo zena zvykne mat vtedy ked ma mat menzes take spinenie ale mam to velmi slabe inac mala som to aj pri malej ale neskor v takom 6 tom tyzdni tak uvidime zajtra zase testujem ale poobede lebo mne HCg lepsie ukazuje poobede mam to vyskusane
@miculiatko
@jetotu, zlatko gratulujemmmmmmmmmmmmmm @lucky14 @zebrickaa tak asi budeme 2 co zajtra testujeme vsak Maji? 😉 😉 😉 😉
@zuzulka14 oooch to nemozes takto hlboko prezivat...len si ublizujes. Nepozeraj na tie kocky ktore otehu hned pozeraj na to ze ty sa nesnazis tak dlho. Tri mesiace oproti trom rokom je nic. Nemozes to brat takto depresivne lebo telo sa samo bude branit otehu. Ved nasa psychicka pohoda ovplyvnuje tu fyzicku stranku nasho ja. Ak sa ti bude chciet...precitaj si o par stranok dozadu co som pisala babam.v skratke Kazdy ludsky zivot ktory ma vzniknut musi vzniknut z nejakeho dovodu a kolobeh zivota je riadeny vyssou mocou alebo ak chces prirodou. My obycajni ludia preto neovplyvnime ci sa nam babo narodi po roku snazenia alebo na 1x ci ked sa on snazime alebo sa nam smykne.tiez to nezavisi od toho ci beries vitaminy alebo sportujes si moletka alebo stihla ako prutik. Ked je zhora dane ze budes matkou tak sa nou aj stanes no musis tomu verit aj ked je to take tazke. PRETO SA NETRAP!
@kudusko
@nicolettka2126 ano testujeme obidve s ja rozmyslam nad tym ze skusim poobede
@miculiatko ja iste lebo ranomam horsi vysledok tak budem hned poobde a ako sa citis?
@miculiatko tak uz som na vas obe velmi zvedava 🙂
Ja som zajtra v praci tak mi to snad zbehne a zajtra aj konci ns konecne 🙂 🙂
Uz som dohodnuta odtialto s 1 kockou ze mi posle ovu testiky a aspon zistim kedy presne mam ovu 🙂
Len sa musim dohodnut s jednou kamoskou nech posle ona z uctu peniazky a ja jej ich dam na ruku lebo mne vyplata nejde na ucet tym padom tam nemam ani cent 🙂 Tak snad do konca tyzdna postiham toto vsetko a snad mi aj stihnú prist do piatku...Stve ma ze beviem kedy mam ovu tak tento cyklus urobim vsetko pre to aby som to zistila 🙂
Ahojte,ako vidim tu sa uz krasne testuje.ja som dnes iba 14DC takze mam este doost casu na nejake testovanie.uz nech som aspon 26DC 😀
@nicolettka2126 no pevne verim ze si poctivyn sledovanim ppomociu testikov odhalis svoj cyklus a svoje naj dni 🙂 a hkavne nech mas svoj cyklus ok lebo je to velke pkus riadit sa len svojim telom a nepotrebovat pri tom ine pomocky
@kudusko vies co citim sa ok aj ked vcera sa mi zdalo ze sa povracism po tom ako som sa naobedovala ale neviem ci som si to len namyslala alebo to bolo od stresu. Trochu som citila podbrusko ci teda akoby tahanie krcka ci nieco tomu podobne ako ked si po gynko prehliadke.ja som velmi zvedava na vysledok testu. Spravim uz len tento poslefny a ak bude negativny nebudem riesit dalsie testy a pockam do piatka a pojdrm k dr. Nech mi vezme krv a mam istotu
ja som taksprosta, uz 2 dni si myslim ze mi meska mrcha a dnes som zistila ze som to zle vyratala:( dnes mam dostat a uz sa tak veru a citim:(((( zas nic:( uz pol roka nic :(((
@jetotu
@kudusko
@molinka5 @zebrickaa @nikolettka2126 ahojte babenky. Tlacia sa mi slzy do oci lebo teraz rano ked som chcela testnut pridem na wc a zistujem ze ms dosla :'( netusim preco mi meskala dva dni ale to teraz nie je podstatne. Ja som si uz zacinala mysliet ze som tehu ale ee ☹☹☹ teda tymto dnom opustam snazilky september. Je mi taaak smutno
@zuzulka14 chyba nemusi byt v tebe,ale v partnerovi...dajte sa obaja testovat, aby ste zistili v kom je problem. moze sa stat ze sa budete snazit aj roky,a nic sa neudeje,preto nestracajte cas🙂
@miculiatko ahoj mojka :( coooo? Nechoood :( bude mi smutno... Je mi luto ze prisla ta otrasna mrcha 😢 😠
@miculiatko cooooooooooooooo???!!!! mooooje :( sakris!!! ja dufala ze predsa len to klapne... ale vies co je na tom pozitivne? ze mozete skusat dalsi mesiac. a ver ze uz sa to isto podari!!! drzim ti strasne silno palce moja !!!!!!!!!!

@jetotu jeeeej no super moja. Krasny testicek s este krajsim vysledkom. Tesiiim velmi 🙂 len nech ste zdravucki!!!