Snažilky - september 2014
Ahojte, je tu nový mesiac a sním aj nové snaženie 🙂 kto sa pridá? 🙂
@miculiatko :(...neboj v októbri nam to výjde..
@zebrickaa aj mne je smutno ale nic s tym neurobim. Moje telo ma trochu nechalo v ocakavani. Necham to tak. Uz ziadne sledovanue sa a testy. Ziadne dufanie lebo sa zblaznim. Nechcrm mat z tuzby po dietati nocnu moru hoci dnes mi je tazko
@jetotu viem ze mozeme skusat stale ale nadeje si nebudem robit. Tak ako tieto dva mesiace. Som rada ze to vyslo aspon niektorym z nas a ja budem len sledovat vase prispevky a hlabbe foto brusiek a podobne. Ja si budem musiet na // este pockat a ktovie ako dlho.
Aj my sa snažíme. 😉
@miculiatko uplna pravda 🙂 znicili by sme sa a bola by to nocna mora :( aj ja sem uz posledne dni menej chodim nech co najmenej myslim ako dopadne moja ovu... Drzim pasticky aby to uz buduci mesiac vyslo vies ako sa hovori do tretice vsetko dobre 🙂
@zebrickaa no asi bude lepsie aj u mna vynechat navstevy na mk lebo sa tym budem nutit mysliet na otehu ci sa zadari ci nie. Chcem to prestat riesit a hlavne nezmenit milovanie na nejaky maraton. Velmi vsak tuzim otehu citit ten krasny pocit ze mas babatko v sebe. Teraz vsak citim len menstruacne bolesti a smutok z toho ze moje dalsie vajko odide ako nepotrebne ☹ dav am vsak hlavu hore a zivot ide dalej. Budem si opat vychutnavar milovanie a nie ziadne snazilkovanie. Hovorim si ze ziafne testy iba ak by ms meskala veeelmi dlho
aj mne uz prisla mrcha. sa na to mozem ... ☹ ☹ ☹ uz naozaj neviem co viac, . ani inofolic nepomaha:((
@miculiatko krasne si to napisala 🙂 a hlavne pravdivo! Musime byt silne a uzivat si to a potom sa Len potesit z meskajucej ms. Mne uz z toho minuly mesiac zacalo sibat, teraz celkom ok ale nemozem tu casto chodit 🙂
Baby sorry ,ale vy sa tu doslova nicite..stale na to myslíte,skuste trocha vypnúť,ziadne testy,ziadne pozorovania sa ,a pojde to lahsie..Chodim sem dost málo,ale ked si tu prečítam par príspevkov,tak sa mi rozum zastaví niekedy...
Ahojte kočky, ja som Vás tu poctivo čítala, držím všetkým palce a tým ktorým to vyšlo gratulujem, som tiež jedna z Vás snažilka, no asi Vás opúšťam, 4 deň mi mešká MS, prsia mám naliate a dosť citlivé, bazálka sa mi drží na 37,1, ešte s testovaním počkám nejaký ten deň, ale verím že to tentoraz konečne vyšlo.
@miculiatko mooooooje zlatkooo tak nakoniec sme dopadli rovnako.....nevadí zivot ide ďalej nic katastrofalne sa nestalo musime sa znova postaviť na nohy a ist dalej...mne by uz dnes mala koncit mrcha taj som zvedava ci naozaj skonci...pevne verim ze hej...ale verim ze ti je smutno hlavme ked vies ze "naplno" snazilkujete a napriek tomu ms dorazi...ja zo mozno preto beriem tak celkom v pohode lebo viem ze sice sa nechranime ale.nejdeme ani naplno...tak este to beriem tak ze bude ako bude 🙂
Aj ked su chvile ked mi to pride luto ze sa nepodarilo napr ako v tu sobotu na oslave....No ale dost bolo smutenia, sme predsa zeny to znamena ze sme coooo???? No predsa SILNE!!!!!! My to zvládneme zlatinko takze hlavku hore a usmev 😉
@nicolettka2126
@miculiatko Baby pridavam sa k Vam 1DC ☹ a prisla som nato preco doktor mi kazal na 17 den cyklu brat duphaston potom co Vam pisala co som prekonala na regeneraciu maternice a teraz toto predtym 2X na prvy sup a daju mi neake hormony a uz sa to poserkalo ale neva vies
@miculiatko sme natom rovnako spolu zaciname a peknbe si to tam napisala budeme to brat sportovo co ma byt bude a nebudem sa zatazovat ziadne merania ziadne testy az ked bude meskat MS 🙄
@miculiatko hlavu hore,nepodarilo sa teraz podari sa nabuduce.kludne si daj pauzu od Mk ak ti to pomoze,ale budes chybat...chce to cas,ja som tiez v den mrchy bola smutna, ale dalsim dnom sa to zlepsovalo.neboj skzsime stastie v oktobri,hlavu hore. Sme s tebou,drz sa 🙂
@kudusko no teeeda to mi ke ľúto. ....tak si sa pridala aj ty k nam "neuspesnym" ale hlavicku hore nie si v tom sama sme tu jedna pre druhu aj spolu s @miculiatko 😉
Vyjde to nabuduce treba verit a hlavne zvolnit tempo a bude dobre 🙂
Ahojte snazilky. Prosim vas kedy si robievate ovulacny testik? Niekde odporucaju poobede a niekde rano. Vdaka za odpovede. 🙂 .......... a este nieco na pobavenie.... MM mi hovori...."zlato uz ovulujes? Preco? Lebo ja ovulujem. " ...takze som to brala ako jasny odkaz. hi hi 🙂
@nicolettka2126 Diki Niky to si pekne napisala aspon sa tesim ze Va mam dufam ze nam to nabuduce vyjde a teraz si pisem s jednou babou co o takychto veciach vie dost ze ten duphaston neskresluje vysledok takze pravdepodobne som bola tehotna ale bolo to slabe a MS to vyplavilo ☹ 😨 😝
@zebrickaa uz ma tie smutky presli...zahnala som ich do uzadia pracou v zahradke. Nebudem uz do nemoty citat fora ze ktorej kocke kedy ukazal test //. Kaslem na to. Mamy nas mali aj bez mk a testovania
@nicolettka2126 jasneee uz sa usmievam neberem to ako tragediu hoci rano som drahemu plakala do telefonu a opytal sa ma ci som sisi ved to nebolo predsa nase posledne snazenie. Niekedy chlapi maju roxumnejsi pohlad...to sa musi uznat
@kudusko aj ty si 1dc??? A co tie testy? Och...do kelu. Nevadi...my sa nevzdavame
@molinka5 dakujem bambula...v podstate to ze nam nepodari otehu nic nie je...aspon si to neskor ked to pride lepsie úzijeme a budeme sa tesit. Dakujem kocky za podporu!!! Drzim sa nad vecou a este tento mesiac stihnem poriadne romanticky snazilkovat 😉
@miculiatko Vidis asi som bola ale sa to vyplavilo som smutna ale tiez moj drahy ma drzi a stoji primne ze to vyjde nabuduce lebo ja som natoto nebolo zvyknuta hned som ostala na prvy sup tehotna a vlstne neviem ako a to bolo natom dobre 🙂
@miculiatko IP 🙂
Ahoj baby, no dneska rano som nenormalne ochorela, mam horucku, soplim hrozne a ta nevolnost, no spolu to neprajem nikomu.
@kudusko moja to mi je luto. Radsej nevediet ze sa to podarilo aby sme nemali taketo sklamania. Zvladnes to spolu s nami aj tvojou polovickou. Nenechame ta v tom samu. Mas velku rodinku a tes sa z nej. Mimi k nam pride a budeme este stastnejsie ako sme teraz.
aj ja sa pridávam....aj ked už mi mešká 12 dní...ale zmenila som hormony....na mesiac som vysadila estrofem ...a teraz beriem dufik....no a menzes neprisiel.....dnes som si kupila test....ale este som si ho nerobila....co si o tom myslite?!? moze len tak meskat -a ja zase zažijem sklamanie?!?
Ahojte. Dnes som 29 DC a mrcha by mala doraziť najneskôr v stredu a myslím, že príde. Už dnes ma neskutočne bolia kríže a vaječník. Chcela som sa objednať aj na preventívku k dokymu, ale vyzerá to tak, že má dovolenku, lebo mi to v ambulancii nik neberie.
My sme sa s priatelom snažili od januara a predvcerom som kobecne mala 2ciarocky..zajtra idem na gyndu..straasne sa tesim

@miculiatko ☹ ☹ ☹