Snažilky - september 2014
Ahojte, je tu nový mesiac a sním aj nové snaženie 🙂 kto sa pridá? 🙂
@kudusko no ja som tiez dostala v pondelok. Na 30 dc. Neviem preco mi ms dva dni meskala. Mozno koli tomu ze som bola na gynko prehliadke. Ale to je asi blbost 😀😀 alebo ma moje telo chcelo ponatahovat. V nedelu sa mi ms ani nehlasila. Mala som tu sutaz a v duchu som si uz myslela ze ms ani nedojde. Ale o mesiac ak by aj dosla tak s takymito vecami a domyslanim si mysim skoncit lebo sa len stresujem!!!! Len neviem ako sa mam sustredit na nieco ine ked tuzim po mimi. Hadam na to pocas tohto cyklu pridem.
@miculiatko Viem presne co myslis ja to tak az neprezivam lebo uz mam tie deticky je to potom ine ale viem s prvym muzom mam malu a nevedela som ostat tehotna vyse roka takze viem ked som dostala ms tak som vzdy plakala na zachode ja som to tiez zle prezivala a teraz s malym a tym druhym som ostala tak ze ani neviemako na prvy sup a teraz toto 1 mesiac a nic ale vies ten kyret tam bol teraz tie tabletky tak uvidime 🙂
@kudusko noo raz to pride 🙂. Ved toto bude len treti mesiac snazilkovania 🙂
@nicolettka2126 ahoj. Aky ovu testik si si kupila a kedy testujes? Rano ci vecer? Minuly cyklus som zacala testovat na 10. den a asi neskoro tak uvidim ci pride Mko (verim ze nepride) a zacnem testovat tiez od 6teho ako by sa malo. 🙂
@kudusko snažíme sa odruhé už 4 mesiace, zatiaľ nič, ale doteraz som mala totálne rozhádzaný cyklus, teraz sa to konečne upravilo, tak dúfam, že sa čoskoro podarí 😀
@lucky14 ahojky 🙂 Zacala som testovat s pepino testikmi z DM lebo som sa trochu neskoro spametala..Ale objednala som si od jednej kocky tu na mk 20ks ovu testikov za vynikajucu cenu a vcera mi ich odoslala tak cakam kedy pridu a budem pokracovat tymi 🙂 Pekne totiz ukazuju ovu co som videla fotky zien tu na mk co tiez od nej mali 🙂
No a testujem okolo obeda, nie je totiz dobre z ranneho mocu robit ovu testiky...A je dobre kazdy den cca v tu istu hodinu aby si ich vedela porovnat 🙂
No a k tomu ze kedy som zacala, ja od 6.DC pretoze absolutne netusim kedy mam ovu kedze som nikdy ziadny hlienik nespozorovala..A nechcem to prepasnut tak som zacala hned na ten siesty den cyklu.
Jaj a tie testiky sa volaju one step a mam ich od @lauritka 🙂
@momamo ahoj, sme na tom cca rovnako🙂 ja som 23 dc. Mas nejake priznaky, resp.tusenie?
@nicolettka2126 Dakujem. Ak pride Mko urcite si ich od nej objednam aj ja. Tiez som pouzivala Pepino z DMky ale neukazala mi poriadne ovulku ani ked som si bola ista ze ju mam podla hlienu. Na tych testoch je napisane testovat rano tak preto som tak robila. Prajem vela stastia v snazilkovani. 🙂
@ellabella22 Ahoj ..Ani sama neviem, niekedy mam pocit ze si priznaky namyslim, niekedy nie ..Ale vnutorne citim, ze to vyslo 😉 Mala som tak asi pred tyzdnom tocky v hlave, nevolnost a podobne bolesti podbruska ako pri prvej dcerke..Dokonca sa mi stalo, ze jeden den som si stlacila prsnik a islo mi ,,mliecko", nasledne nato som sa docitala, ze to moze byt tiez priznak tehotenstva..Uvidime a ty?
@lucky14 dakujem pekne aj tebe vela stastia 😉
@momamo presne tak ako ty vravis🙂 z prveho tehot.si pamatam tie tocky v hlave🙂
Cca v 10Dc som mala oichanie v pravom vajecniku, teraz uz asi 4 dni mam bolesti v podbrusku, najma vecer a v noci, pocity uzkosti a nesoavost posldene dve noci🙂 inak ma pobolievaju krize, dnes citim cely den....a som celkovo taka leniva, bez energie ako by.
@momamo no ani neviem kedy mam testovat, kedze posledny cyklus bol 28 dnovy, oredtym 31, 32. Takze myslis, ze mozem brat 28DC ako zaciatok dalsej? A ppripade testnut?
@miculiatko no tak to mas stastie ze si vies tak pekne rozpoznat ovulku 🙂
Ja uz mam urobene 3 ovu testiky, zatial negativne ale tak dnes som len 8.DC 🙂
Teraz ani neviem kedy mi (ne)pride mrcha...Pred branim a pocas brania HAK som mala 28-dnove cykly a teraz po vysadeni dosla na 25.DC tak som zvedava 🙂
A hlavne na tu ovulku...No ale aj keby som mala mat 25dnovy cyklus aj tak mi to vyjde na 1.10. takze asi sa presunieme do inej temy 😉
@nicolettka2126 ja ovu stihnem tento mesiac v tom dalsom budem ocakavat alebo neocakavat ms. Uvidime 😉 stale si vsak musim tlct do hlavy ze otehu uz neriesim!!
@miculiatko nooo ovu stiham aj ja tento mesiac ale mrchu budem (ne) ocakavat az v oktobri 🙂
Tiez sa snazim nemysliet na to a poviem ti ze tie ovu testijy mi v tom celkom pomáhajú aj vcera bolo smolkovanie a vdaka tomu negativnemu ovu testu som ale ze aaaabsolutne nepomyslela na otehu 🙂 🙂 A poviem ti, takto to bolo to prave orechove 🙂
@ellabella22 Ja sa este nejdem testovat, pockam na den ms a ak nepride tak hned druhy den spravim test .. Ja zas mavam pravidelne 27-28 dnove a minuly mesiac som mala vynimocne 26 tak tak 😉 Mne napriklad posledne 2 dni nic neni, len stale mam pocit akoby som mala dost, napr zopar hodin ma tak boli brucho a potom pol dna nic necitim 😨
Ako dlho ste sa snazili kym ste mali prve babo?
@momamo podarilo sa nam viac menej na druhy sup🙂 mna aj teraz cez den boli podbrusko, najma ked sedim, resp.som v necinnosti....ked sa hybem, tak to odznie, alebo nevnimam...ja neviem, asi testnem skor...na moje narodky, vychadza to 27dc uz by malo byt nieco vidno, ked je to tam...a mozno pockam 🙂 🙂
@86mamca86 ano zda sa ze tam nieco je 🙂 🙂 ktory den cyklu testujes?
@ellabella22 moj chlap ma v nedelu 21-prveho meniny, tak by som ho chcela potesit. Rano mam v plane spravit test toho dna ...
Prajem ti aby to vyslo a mala si krasny narodeninovy darcek🙂
Cyklus mavam cca 30dnovy.obcas pride mrska skor,obcas neskor teraz som mala mrsku 19.8-25.8 ovulju od 1.9.-6 9. Laskovali sme 1.9.,2.9,5.9.6.9,7.9. Tento test som si robila 15.9 a dnes rano znova ale dnes bola taka ista slaba.ledva viditelna.tak neviem ci si to len nenamyslam
@momamo dik, aj tebe nech to vyjde 🙂 potom napis, ako si dopadla🙂

@katkaolejka Dakujem pekne a ty ako si natom snazis sa? 🙂