Snažilky - september 2014
Ahojte, je tu nový mesiac a sním aj nové snaženie 🙂 kto sa pridá? 🙂
@7rebeka11 no ja som si to tiez myslela aspon som to tak pochopila no baby mi vo fotoblogu vraveli ze je pozitivny tak ja neviem som z toho jeleeen 😀
@nicolettka2126 nooo podla mna testik je este nie je spravny 🙂 skus este aj zajtra urobit podla mna uz bude 🙂
@kara22 vitaj medzi nami 🙂
@nicolettka2126 🙂 to som radaaa hned mi je lepsie 🙂
Baby dneska ma chlap prekvapil, oznamil mi, ze tento mesiac to dame, ze maly je uz velky a potrebuje surodenca, ked mi nieco taketo povie on, tak vsetka starost a smutok opadne a radost to vystrieda. 🙂
@zebrickaa tak to sme na tom rovnako, mrcha a ovu ako hodinky, ale ten mesiac som ju preverila🙂 drzim ti palce aby sa ti v tele vsetko urovnalo ako ma 😉 my mame kazdo druhy den maraton a tento mesiac sme vyskusali nemat sex od mrchy az do plodnych dni a stalo to zato 😀 tak verim ze prisla spravna zasielka ;) a ak nie tak ideme dalej 😉
@zebrickaa ale aj to cakanie bolo vesele, moj chlap bol taky pritulny cely ten cas 😀 Vlastne on prisiel s tym napadom ked sme riesili ovulku 😉 Niekedy sa oplati postit, potom to inak chuti 😀 Na silu to nema efekt, ale zatial to snazenie mame ako dobrodruzstvo, pokial nedojde mrcha, potom ja na chvilu stratim vietor z plachiet a nastartujeme sa nanovo 😉
Babenky dufam ze sa tu k vam mozem pridat
Ahojte, tiez patrim medzi vas zienky co by rady mali bejby 🙂 mam ale divny problem ak sa to da tak nazvat. Skusim v skratke opisat 🙂 koncom aprila som mala mimimaternicove takze sme malu prestavku s snazeni.Dovolene to mame od jula tak skusame.Atu je problem: menstruaciu som mala 5augusta (prisla skor o 4 dni a trvala cca4dni) pred , pocas a po nej 2 tyzdne ma velmi boleli prsia , potom sme sli na dvolenku a ja som dostala menstruaciu o 10 dni skor bolest prs odisla v den zaciatku(mam cyklus cca 27 dni). Trvala tiez kratko cca 3-4 dni. Par dni na to mi zacalo byt velmi zle z jedla, napina ma ale pritom mi chuti, mam bolesti v podbrusku niekedy slabsie niekedy silnejsie. Sex sme mali skoro kazdy den resp. kazdy druhy. Pochybujem ze je to tehotenstvo nejako mi to nevychadza kedy by a ako kedze ta mrcha sa poposuvala ako chcela :( cucem len vas nazor ci sa vam nieco take prihodilo, myslite si,ze tie bolesti su este z toho zakroku? lekarovi chodim ako na klavir a tak skusam a patram co a ako . Dakujem Vam za odpovede, rady a nazory ;)
@tinkafe spermie dozivaju az 72 hodin, takze ked sa spermie dostanu do tebe den pred ovulaciou, tak este mozu prezit do ovulacie.
dneska mame prvy den po ms a uz sme aj po akte, viem, ze je to pred ovu, ale pri prvom tehu sa mi podarilo hned po ms a moja kamoska tiez otehotnela hned po ms a ma dvojicky 🙂
ahojte, to som rada ze je vas tu viacej takych co sa snazia kedy aj my. tento mesiac som sa poistila aj ovulacnymi testami. snad nam to vyjde a budeme tehulkovat vsetky spolu. a ako casto sa snazite? ja by som sa najradsej snazila kazdy den aby mi nic neuniklo ale zatial skusame tak kazdy treti den, aky je vas nazor alebo skusenost?

@patricia128 ahoj, este niekto mi uz tu pisal, kto tiez uz ma jedneho drobca. neboj pride to, vsetko ma svoj cas a uz dneska aj ja svoj viacej optimisticka, vcera to bola hruza. no a ja chcem mat este jedno babo, bo ma caka odstranenie maternice, bo to endo ma nici.