Snažilky - september 2014
Ahojte, je tu nový mesiac a sním aj nové snaženie 🙂 kto sa pridá? 🙂
@silvia662 ahoj ja tiez cakam ms 29/9. Dnes som 26 dc a test negativny, este sme sa sice nesnazili.,,ale priznaky tento mesiac velmi podobne prvem tehotenstvu, tak preto som zvedava, ze ako 😕 😕
@ellabella22 ahoj no ja som teraz 20 dc a ako som už písala zebričke tento mesiac sa opäť nezadarilo kedže som cez ovulku bola riadne chorá že som ledva chodila nie to ešte aby sme sa snažilkovali ale tak čo už prežila som to do teraz prežijem to aj tento mesiac snáď sa do konca roka pošťastí...a tebe budem držať prsty aby vám to vyšlo a našla si si čo najskôr //
Ahojte. Dnes som 35 DC. Mrcha zatiaľ nedošla. Bolia ma prsia aj v podbrušku - včera večer som mala aj kŕče. Čo sa týka jedenia ... nemám nejaké veľké problémy, aj kávu v pohode vypijem. Zajtra si kúpim test, keď pôjdem do práce ale s testovaním asi aj tak počkám.
Dievcata mam otazku... kedy najskor by mi tehotensky test ukazal vysledok. Musim cakat az do prveho dna vynechania menstruacie? 🙂
@alby2014 no mne pri prvom den po vynechaneh ms 🙂 ateraz som testovala 26dc negativne, lenze asi nie som ani tehotna 😝
@radka752 drzim palce, test uz urcite ukaze ked tam nieco ma byt 🙂
@silvia662 ahoj, nehadz flintu do zita, ja som bola pri prvom tiez chora a uz som si aj myslela, ze sme to prepasli a predsa sa oodarilo. Drzim palce 🙂
@alby2014 kolko si po ovulacii, niektorym babam to ukazuje uz 13dpo, inym aj tyzden po vynecganej ms, zalezi jak rychlo ti stupa HCG
@ellabella22 ako ja by som bola velmi rada keby sa zadarlo a mali sme na konci mesiaca prekvapko v podobe // ale akosi mám takého blbého tušáka že to tento mesiac predsa len tak nebude :( ale už som si za toho trištvrte roka na to akosi zvykla :(
@ellabella22 Ďakujem. Dúfam, že to konečne vyšlo. Už som aj objednaná k doktorovi, lebo v deň, kedy som mala dostať som bola u dokyho, aby som sa objednala a sestrička sa pýtala na poslednú MS a ja na to, že dnes by som mala dostať tak ma objednala na 30.9. Takže aj test nič neukáže tak ešte je tu možnosť, že na niečo príde doky. 🙂
@silvia662 kluuud, urcite to vyjde 😉
@ellabella22 veľmi pekne ďakujem za podporu a povzbudivé slová je to taký malý balzam na dušu 🙂 snažím sa byť nad vecou ale niekedy to fakt nejde stále dúfam že dám priateľovi pod stromček ten najkrajší darček aký kedy dostal ale zároveň sa aj bojím že sklamem hlavne sama seba keď by to nedajbože nevyšlo..možno je chyba v tom že sa až príliš tešíme ktovie..
ahojte uz som sa pesunula do oktobroviek, je tam nova skupina 😉
Ahojte. Takže september nám nevyšiel... možno oktober bude ten pravý mala by som skvelý darček k narodeninám🙂
mávam vzdy pravidelnu ms.. ale teraz, prvykrat mi meska 4 dni a test bol negatívny.. ☹
@momamo ja vidím len / 😖
@momamo na poslednom zabere vidim 🙂
@patricia128 neda sa mi to lepsie odfotit, skoda .. Na zivo tam druhu je vidno dokonca aj moj chlap mi to tvrdi a to je slepy ako patron 😀 Dokonca vsetky tehu priznaky, dokonca som ochorela ako pri prvom tehotenstve, dnes mi od rana tecu sople a ms stale nikde ...
@ellabella22 a ty ako testovala si? Ja som dnes nachcipana, ako pri prvom tehotenstve, tak sa aj celkom tesim 😀 Rano testujem opät 😅 Normalne zavislost 😀
@silvia662 hlavne 5 dni pred a 2 dni po ovulacii sa posnazte, ak to teraz nevyjde 😉
Urcite priatela nesklames, hlavne si ver a venuj sa aj inym veciam, kruzkom, sportu a ani nebudes vediet ako a budes v tom 🙂 drzim palce, a daj vediet ako to vsetko dopadlo
@momamo ano 26dc a negativne, ale popravde bola by som fakt prekvapena keby to hned na prvysup vyslo 🙂 no stress...ten spravny cas pride
@ellabella22 tak tak ..Kolko dnove mavas?

@mia005 ahoj, co je nove? este ziadne testy? ja som dnes 23DC a zatial na teste nic, takze skusam znova o dva dni