icon

Snažilky - september 2014

zebrickaa
1. sep 2014

Ahojte, je tu nový mesiac a sním aj nové snaženie 🙂 kto sa pridá? 🙂

daniela996
24. sep 2014

@zebrickaa mozno nedojde ani tebe a testy ked ti stupa hcg pomali tak neukazu,citala som tu ze viacerym ukazalo az po dvoch tyzdnoch meskania

radka752
24. sep 2014

@borkoo393 Presne tak som to mala aj ja. Najprv test snehobiely a potom sa mi tam maril dušík. Tak dúfam, že v piatok si nájdem //.

adrika91
24. sep 2014

@daniela996 je to možne že som ešte kratko po ovulacii ale ani to som si neni ista možno som ju mala 10-12 den netušim lebo testovat som zacala až 14 den ,15,16,17,18,19 den a z tychto sa mi zdalo 16 den najintenzivnejsi aj ked vsetky boli skoro rovnake tak preto rozmyslam že ovu mohla byt aj skor ale to sa už nedozviem ked som netestovala a možno tento mesiac ani ovu neprebehla :D

ekakoc
24. sep 2014

@kaprkapr
Ahojte, pridavam sa aj ja! Pokusame sa uz asi 5 mesiacov a zatial nic, ale nezufame este. Tento ako aj dalsi mesiac hadam bude pozitivny. Prvy krat nieco pisem k tejto teme, takze verim, ze nie ani posledny🙂 Chceli sme pockat, kym sa dame zdravotne dokopy, mala som plesne v tele, takze alternativne sa mi ich podarilo dat z tela von (len zdrave prirodne veci) a teda uz by sme mali byt obaja fit. Co sa tyka ovulacnych testov, mam EVA test, specialny test na urcenie ovulacie, ale nie som si ista, ci mi na 100% ukazuje spravne, preto sa snazim verit intuicii a hlavne mojmu telu. Aj ked je pravda, ze ked som sa tych plesni z tela zbavila, tak mi zacal vobec ukazovat nejake plodne dni (predtym som mala dlho, ze moje telo nie je pripravene na otehotnenie a moj metabolizmus ma medzery) Drzim Vam vsetkym palce, ktore sa snazite...ako zistujem, nie je to take jednoduche🙂 Sama som z 8 deti, takze som si myslela, ze to bude jedoduchsie...ale mam uz po 30tke🙂

zebrickaa
autor
24. sep 2014

@kudusko ja mam zajtra dostat mrchu

zebrickaa
autor
24. sep 2014

@daniela996 to ked by mi mešká 1tyzdne tak uz idem k mudr ;) ale tiez som to uz pocula 🙂 tak bodaj by

zebrickaa
autor
24. sep 2014

@daniela996 gratulujem 🙂

kudusko
24. sep 2014

@daniela996 No super tak gratulujeeemmmm 🙂

miculiatko
24. sep 2014

@jetotu gratulujem 😉 tesim sa velmi s tebou. U teba to abstinovanie a nasledne smolkovanie pocas ovu pomohlo tak dufam ze ked vydrzim aj s priatelom abstinivat az do ovulky tiez sa budem tesit.😉

miculiatko
24. sep 2014

VYSIELAM TICHUCKE PROSBY DO NEBICKA PRE MNA A VSETKY ZATIAL NEUSPESNE SNAZILKY ABY NAM PAN BOH POZEHNAL VYTUZENE OTEHU A MALICKEHO DROBCEKA DO NASICH DOMOVOV! PANEBOZE PROSIIIM

jetotu
24. sep 2014

@miculiatko dakujem moja 🙂 silno presilno si zelam aby sa vam to podarilo!

miculiatko
24. sep 2014

@jetotu dakujem aj ja tebe. Je to zazrak ze ste trafili ovulku a zostala si tehu. Velmi sa tesim .nespominam si uz ze ako dlho ste snazilkovali...🙂

kudusko
24. sep 2014

@miculiatko Dakujeme za vsetkych 🙂

jetotu
24. sep 2014

@miculiatko naostro 1.mesiac 🙂

miculiatko
24. sep 2014

@jetotu no je to fakt zazrak. Kiez by to chcelo uz vyjst aj mne☹

radka752
24. sep 2014

Žienky..... to čakanie je na nervy. Tak veľmi túžim vedieť či to vyšlo. ... och ... musím vydržať do piatka a testnúť znova. :/

zebrickaa
autor
25. sep 2014

@miculiatko
@jetotu
@kudusko
@daniela996 dobre ranko, hlásim tehu test negatívny a mrchu tiez na cas ako hodinky :( opat to nevyšlo... Snad buduci mesiac - do 3tice vsetko dobre ;)
@timuska26
@sugarbird

daniela996
25. sep 2014

Tak predsa len ta mrcha dosla :( ale tak ako si pisala do 3tice vsetko dibre takze budem ti drzat palce aby sa vam zadarilo 🙂

mia005
25. sep 2014

@zebrickaa nezufaj 🙂 pozitivne myslenie je dolezite.hlavne nebud z toho zdepkovana a neviem co este vsetko.ved vyroba je fajn nie 😉

miculiatko
25. sep 2014

@zebrickaa ochh...tak aj ty negativny ☹ hlavu hore sme mlade zdrave a raz sa na nas stastie usmeje ked si budeme uzivat zazrak menom novy zivot. V pohodicke prekonaj mrsku nech nemas krce a total stavy ako pred explodovanim tak ako ja pred par dnami 😉. Spolu teda ideme do tretice 😉 a uz ziadne testy pred ms!! Prisny zakaz. Nebudeme vyhadzovat zbytocne peniaze za sklamanie. Testovat az ked ms bude meskat!! Drzim paste

sugarbird
25. sep 2014

@zebrickaa ani nevrav ,ja mavam presne ako hodinky,a vcera nic.Nevedela som sa dockat rana,spravim test a negativny...teraz som nestastna a neviem co to ma znamenat,vzdy zvyknem mat nacas...a je mi to luto ,ale nabuduce to tam bude uvidis..

kudusko
25. sep 2014

@zebrickaa neva presne tak ako pises do tretice vsetko dobre
@miculiatko ahoj moja ako necitis este ovu hlienik mna vcera zacali boliet prsia ale v noci som sa dusila porazi ma ☹

sugarbird
25. sep 2014

@zebrickaa ani nevrav ,ja mavam presne ako hodinky,a vcera nic.Nevedela som sa dockat rana,spravim test a negativny...teraz som nestastna a neviem co to ma znamenat,vzdy zvyknem mat nacas...a je mi to luto ,ale nabuduce to tam bude uvidis..

zebrickaa
autor
25. sep 2014

@daniela996
@sugarbird
@kudusko
@miculiatko
@mia005 dnes som ostala akosi bez slov ale musim sa naladit na pozitivne myslenie, uz nekupim ziadny test nech ma aj roztrhne od zvedavosti! kupim si v den ms ked nahodou nepride co dufam ze uz ta mrcha nechutna nepride 🙂 ale uz by ma to tak potesilo po tom kyrete keby sa zadarilo. Ďakujem baby za podporu hned mám lepší deň a držím všetkým päste aby to už vyšlo! Inak zostanem tu nebudem sa presúvať do oktobroviek , tu mi je dobre 🙂 vy sa ostávate tiež? Takže do 3tice všetko dobre a dáme to!!!!! 🙂

timuska26
25. sep 2014

@zebrickaa to mi je luto, ale som citala, ze planety su v dobrej pozicii, tak mozno sa zadari. 🙂

mia005
25. sep 2014

@zebrickaa ja tu urcite ostavam 😉 a nic si z toho vazne nerob.na svete sa podla mna deju omnoho horsie veci ako jedna mrcha.nenechaj sa rozhodit a kazit si den.ja tiez cakam mrchu.viem ze to ani na 7krat nevyslo a uz sa nemozem dockat dalsej vyroby 😀 takze hlavu hore!

mimika123
25. sep 2014

@zebrickaa ja som tiez vcera dostala mrchu a to o 3 dni skor co sa mi uz dost davno nestalo, takze dnes 2DC a zase novy mesiac snazenia. myslim ze cim dlhsie to nevychadza tym viac som uvolnena a berem to ako samozrejmost ze to zase nevyslo, aspon nie som v takych krcoch ako na zaciatku snazenia. pozitivne je aspon ze opet budeme spolu cakat na vysledok (nie ze by som ti tehu nepriala uz teraz ale aspon mam s kym cakat ked uz nam mrcha dosla)

mimika123
25. sep 2014

@mia005 dnes 2DC, mrcha dosla skor. drzim palce nech to aspon tebe vyjde. tento mesiac je pre viacere tu akysi neuspesny

stefivarg
25. sep 2014

Čaute kočky, tak sa k vám pridávam aj ja. Zatiaľ som 11DC a nedočkavo čakám na ovu. Snáď sa zadarí 😉

zebrickaa
autor
25. sep 2014

@mimika123 chápem ako si to myslela 🙂 tak opat si aj tento mesiac budeme pisat info 🙂 ja som dneska nejaka oplestena neviem ci z toho pocasia...ale zajtra to bude ok 🙂 vyspim sa na to...hlavne stale cakam kedy sa rozbehne, lebo rano spinenie a teraz ani kvapka...ale test som si aj tak urobila nech mam istotu 100% a negativny takze uz to vstrebavam 🙂