icon

Snažilky - september 2014

zebrickaa
1. sep 2014

Ahojte, je tu nový mesiac a sním aj nové snaženie 🙂 kto sa pridá? 🙂

nicolettka2126
25. sep 2014

@kudusko tak tym padom sme sa zasa stretli my tri 😀 😀 a na @zebricka pockame 😉
A verim tomu ze sa nam coskoro splni nas snicek 🙂

nicolettka2126
25. sep 2014

@zebrickaa sme v tom teda spolu 😉
A cerim te aj potom "VTOM" budeme spolu vsetky 😉

miculiatko
25. sep 2014

@nicolettka2126 jaaaj no to by bola fakt riadna parada!!! Bolo by to krasne...dvojnasobne. som zvedava ktorej z bab co sme tu to vyjde v tomto cykle. Mozno fakt aj nam dvom pripadne kudusko. Velmi by som bola rada. Hehe len tak na okraj teraz mi mobil v tej mensteuacnej appke vypisuje ze sanca na otehy je velmi vysoka. Ale to pisal aj minuly mesiac 😀😀

jaris84
25. sep 2014

baby, rada by som sak vám pridala, ak môžem 🙂

zebrickaa
autor
25. sep 2014

@nicolettka2126
@miculiatko no baby to by bola aka sranda keby nam to v tomto cykle vyslo naraz 🙂 to by potesiloooo

miculiatko
25. sep 2014

@zebrickaa noo ja ty nika kudusko...styri tehu baby naraz v jednom fore ktore otehu v rovnakom obdobi. Krasna predstava. Drzim palce. Som rada ze sme stale v kontakte ze sa tu stretavame 🙂

nicolettka2126
25. sep 2014

@miculiatko aj mne to furt vypisuje ta macicka tam co ju mam 😀 😀
Vzdy jej ppviem na to ze "no len aby" 😀 😀

miculiatko
25. sep 2014

@nicolettka2126 haha ved toto. Mne minuly mesiac ukazovalo to moje zbieratko ovu skor ako bola. Ak si spominad tie bolesti co som mala 1.9. Bola u mna asi ovu a ja som si myslela ze uhniezdenie. Vtedy sme a pritom ovu som mala neskor ako mi ukazal mobil takze uZ sa na neho nespolieham. Radsej smolkovat stale okolo stredu cykly

nicolettka2126
25. sep 2014

@miculiatko no tak to ano 🙂
Ja aspon viem ze ovu mam 🙂
A ze cca kedy tak sa z toho tesim 🙂
Inak som zvedava ci budem patriť aj ja medzi tie stastne ktore nesnazilkuju a predsa sa podari 🙂 🙂 Snad to tak priroda zariadi aj u mna 🙂
Aspon budem mat dobry pocit ze mi to bolo sudene 🙂

daniela996
25. sep 2014

@zebrickaa tak povzbudim ta snad aspon trosku ani nam sa nezadarilo na prvy krat a teraz vyslo to 🙂 takze len skusat stale a urcite sa coskoro budes tesit na babo 🙂 silno ti drzime palce 🙂

katty27
25. sep 2014

ahojte, prečo aj po ovu mam bolesti v podbrusku a noh? MS ma prist až o 10 dni

sugarbird
25. sep 2014

Co sa to deje??menzes mi chodi ako hodinky a teraz 2den meska a test negatívny...

zebrickaa
autor
25. sep 2014

@sugarbird kamoska mala toto iste a este dalsich 5dni ukazoval negativny a bola a aj teda je tehu 🙂 tak bodaj by to bolo aj u teba tak a mrcha nepridla vooobec 🙂

zebrickaa
autor
25. sep 2014

@daniela996 dakujem 🙂

zebrickaa
autor
25. sep 2014

To by bola peckaaaa 🙂 aj ja som velmi rada ze sme vsetky 4v kontakte stale 🙂 @miculiatko

patricia24
25. sep 2014

@sugarbird mne do 4tt vobec nic na teste neukazalo takze mas este nadej ze budes tehu

patricia24
25. sep 2014

tak aj ja som zvedava ci tento cyklus to vide alebo nie.

sugarbird
25. sep 2014

@patricia24
@zebrickaa baby snad to vyjde ..drzte palceky ..

patricia24
25. sep 2014

@sugarbird neboj budeme drzat nech september je mesiac pocatia

miculiatko
25. sep 2014

@zebrickaa jaaaj ...niektore baby hovorili ze im na otehu pomo hla zmena prostredia co ja momentalne mam. No okrem toho aj mamu za pätami 😀😀. Necham sa prekvapit. Inak dobru noc vswtkym

zebrickaa
autor
26. sep 2014

@miculiatko dobre ranko 🙂 mama za patami potesi 🙂))) ja od potratu stale hovorim ako potrebujem vypnut ze potrebujem vypadnut niekam na dovcu ale boli sme v maju v usa tri tyzdne tak moj muz sa moc netrha :( tak uvidim 🙂

miculiatko
26. sep 2014

@zebrickaa treba ho prehovorit aby ste niekam isli. Nielen koli ale hlavnhlavne koli vam 🙂

timuska26
26. sep 2014

ahojte, ako ste na tom baby?

jankes
26. sep 2014

Ahojte dievčatá. Prečítané mám všetky vaše príspevky, len písať sa mi chce pomenej. Bola som v téme júl-august, ale nevyšlo nám to zatiaľ, tak som si prestala namýšľať (bolo mi nevoľno, boleli ma prsia, točilo sa mi v hlave, pichalo ma v podbrušku...) Všetko som si namýšľala. 😒
Prvý mesiac snaženia som používala ovu testy. Cyklus 28-29 dní. Test mi vyšiel pozitívny na 14 DC. Snaženie pred, cez aj po ovu. Hlien počas plodných dní. Teda ideálne podmienky otehotnieť. Ešte aj nohy som držala hore 😀 a nič. 😠 Sklamanie....
Kúpila som si inofolic, keďže je tu v podobných témach vychválený. Po tomto sa mi cyklus skrátil na 25 dní. Plodné dni prišli tiež skôr (iba podľa hlienu, ovu testy som už neskúšala). Dnes mám 17 DC a tajne dúfam, že tentoraz to vyšlo.

Pozerala som si aj vhodné dni podľa Jonáša. Doteraz mi vychádzali úplne mimo mojich plodných dní, ale keďže sa mi teraz posunul cyklus, tak sa zhodovali s mojimi plodnými. Pevne verím, že sa to podarilo a // nájdem. Držím palce všetkým snažilkám a posielam pusinky 😉

radka752
26. sep 2014

Ahojte žienky ... dnes som 40 DC a skúšala som sa znova testovať a výsledok znova negatívny. Minule sa mi však zazdalo, že vidím svetlučkého ducha, no teraz bol test snehobiely. Už som z toho dosť na nervy. Netuším ako vydržím čakať do utorka, aby som zašla k dokymu. :/

miculiatko
26. sep 2014

@jankes ahoj...ja som tiez bola v snazilkach letnych no nevyslo nam. Toto je moj treti mesiac pokusov o mimi a momentalne som 12 dc a cakam na ovulku kedy pride. Neriesim ovu testiky aj ked som to zvazovala a vidim ze ani tie nie su zarukou toho ze sa tehu moze podarit. Necham to teda na prirodu. Doktor mi povedal ze ak sa nam nepodari otehu rok tak potom on to zacnr riesit. Lenze mne sa nechce cakat rok ak by sa to nahodou nepodarilo. No ja aj tak verim tomu ze sa nam to podari do konca roka. Dufam 🙂

nicolettka2126
26. sep 2014

Ajojteeee tak pridavam foto mojich ovu testikov 🙂
Vcera smolkovanie nebolo ale dnes snad nieco bude 😉

miculiatko
26. sep 2014

@nicolettka2126 mne sa zda silnejsi ten predposledny ci???

nicolettka2126
26. sep 2014

@miculiatko ano ano ten vcerajsi je najsilnejsi 😉
No v podstate v svojom zmysle je pozitivny aj dnesny 🙂
Ale asi vcera bol vrchol takže dnes alebo zajtra by mala byt ovulka 🙂

miculiatko
26. sep 2014

@nicolettka2126 drzim prsteky nech sa zadari. Ja som dnes vecer s drahym vyuzila chvilkovu samotu (sme u mojej mamy na orave) a dali riadnu rychlovku popri robeni palaciniek!! 😉 moja ovulka este asi len prebehne. Neviem 😉