icon

Snažilky - september 2014

zebrickaa
1. sep 2014

Ahojte, je tu nový mesiac a sním aj nové snaženie 🙂 kto sa pridá? 🙂

zebrickaa
autor
28. sep 2014

@mimika123 dakujem za povzbudenie 🙂

jankes
28. sep 2014

@miculiatko tiež sa snažíme 3-tí mesiac. Dnes som 19 DC. Ovulka bola podľa mňa 10-11 DC. Takže už iba čakať. Aj mám strach testovať, že bude znova snehobiely. Zatiaľ čakám a držím palce všetkým snažilkám. 😉

buba8251
28. sep 2014

ahoj babenky aj ja sa pridavam k snažilkam,mam patročnu dcerku EMKU a ta velmi tuži po surodencovi a tak isto aj my s manželom ale nedari sa ☹

jankes
28. sep 2014

@zebrickaa raz sa to určite podarí a o to väčšia radosť to bude. Ja mám doma už 12 ročného chlapa. Veeeeeeeeľmi túžim po bábätku, hlavne, keď sa už ozvali aj biologické hodiny. 🙄

buba8251
28. sep 2014

@jankes tak ja mam 32 čiže ešte mam čas si myslim ale nejako sa fakt nedari,skušame už pomaly aj rok a nič

jankes
28. sep 2014

@buba8251 určite sa to raz podarí. Treba veriť. Je nás tu takých viac, čo veria a skúšajú. 😀

jankes
28. sep 2014

@buba8251 ja mám 34, (o dva mesiace 35), takže myslím, že je najvyšší čas. My však skúšame "len" tretí mesiac, tak zatiaľ nestresujem. Len by som už veeeeľmi chcela. 🙂 😉

buba8251
28. sep 2014

@jankes u nas je to o to horšie že manžel pracuje v čechach a chodí domov raz za dva tyždne a vačšinou ked pride mam mrchu takže je to tažke nejako naplanovat.V lete sme boli na dovolenke a myslela som si že tam sa nam niečo podarí no smola

kudusko
28. sep 2014

@buba8251 vitaj medzi neboj zachvilu budes kocikat 🙂

miculiatko
28. sep 2014

@molinka5 supeer mudra rec!! Nesmieme byt nedockave. Myslim ze na niektore sny ktore ludia maju (pre nas momentalne byt maminkami) sa musi chvilku pockat kym sa splnia preto si uzivajme vsetky toto plnenie si sna v podobe nadherneho partnerskeho milovania. Niektore kocky nemali moznost toto prezivat podarilo sa im otehu a ani nevedeli ako. My sa budeme o to viac tesit z // lebo sme sa mohli slobodne rozhodnut byt mamkami. Ine baby tuto moznost nemaju!!

buba8251
28. sep 2014

prave preto som sem napísala že potrebujem trošku pozitívnej energie načerpat,všetkým snažilkovským babenkám držim palčeky

orieskova
28. sep 2014

Vyzera,ze ani tento mesiac z toho nic nebude..este mrcha nedorazila,ale pocit ☹

buba8251
28. sep 2014

@miculiatko pekne si to napísala je to tak že človek ked po niečom tuži nepríde to len tak lahko ale ked nič nečakaš skor sa to naplní....

miculiatko
28. sep 2014

@jankes ak sa ti da netestuj kym nebude meskat ms. Skor nie. Zbytocne budes len v napati ak by boli testynegativne a hlavne je to vyhadzovanie penazi. Treba vydrzat do dna mrchy. Drzim palce nech nepride.
@molinka5 @kudusko @zebrickaa @nikolettka2126 Ja som dnes 14 dc a citim ze asi prebieha ovu. Pobolieva ma podbrusko a citim take jemne palenie tam dole akoby pred ms. Posmolkujeme pre istotu aj dnes vecer. Hoci sme aj vcera aj predvcerom. Porusila som radu mojho gynko...ale apetit je apetit 😀😀

alby2014
28. sep 2014

Holky mne mama test ukazal dnes ducha... resp asi tak sa vola ta slaba ciarka...ako je to spolahlivy test.? Sa mi nechce verit, ze by to vyslo na 1x... Navyse bol velmi slabunky viditelny pod svetlom... ale bol tam moze to suvisiet s tym, ze som cca max 9 dni PO.

jankes
28. sep 2014

@buba8251 tak to teda hej, môj je doma každý deň, tak sa snažíme o 106. Kedy to má prísť, tak to príde. Treba len veriť a pozitívne myslieť.

miculiatko
28. sep 2014

@buba8251 toto by som chcela si nejako vbit do hlavy ze necakat na otehu na to ci ms pride alebo nie. Neviem si svoju hlavu oklamat akékoľvek sa snazim. V robote je sice toho vela ale aj tak si kazdy den spomeniem na pripadne otehu 😀

jankes
28. sep 2014

@orieskova nič sa nedeje, o mesiac to určite bude na // 😉

jankes
28. sep 2014

@alby2014 treba skúsiť o 2 dni, ak zosilnie, bude to naisto. Ja som mala už tiež ducha, ale po pár dňoch bol test snehobiely. Takže treba ešte počkať a skúsiť. Jednej "snažilke" vyšiel test pozitívny už na 5 DPO a silnel. Takže nestrácať vieru a testnúť znova 😉

alby2014
28. sep 2014

Mne ducha ukazal vcera aj ten Rapi....co staci ocikat. 🙂 a to bol 8PO. Sice som ho nakoniec rozlamala, ale toho jasne videl aj manzel... Potom som skusila mama test hned..a tam bol slabsi...ale bol. Ok pockam a uvidim.

kudusko
28. sep 2014

@miculiatko ano aj ja to tak beriem tie ovu testy som si len preto kupila koli tomu aby som vedela kedy mam ovu lebo mam to rozhadzane od toho kyretu aj dufiku takze este mne test neukazal ovu uvidime kedy bude uz viac nekupim len som bola zvedava kedy bude ovu a beriem to sportovo vsak si videla tie testy a vidis co ma prist pride ako sa spieva aj vtej pesnicke 🙂

jankastraza
28. sep 2014

ahojte zienky,aj my sme zacali snazilkovat, ale uz v maji 😒 a stale nic, 😲 som kazdy mesiac sklamana,lebo som naivne dufala,ze sa podari hned ako pri nasom prvom,tak kazdy mesiac to predychavam a skusame nadalej 😀 ja mam kazdy mesiac tehul.priznaky,uz sa vela pozorujem a potom zase nic... 😝

alby2014
28. sep 2014

Inak preco cakat az dva dni..to HCg nestupa kazdy den?

jankes
28. sep 2014

@alby2014 jasné, ale za dva dni stúpne o dvojnásobok, takže už by mali byť poriadne koľajnice //

orieskova
28. sep 2014

@jankes kiez by si mala pravdu

jankes
28. sep 2014

@jankastraza tiež mám každý mesiac príznaky. Aj keď pri prvom som žiadne nemala. Teraz cítim všetko, čo tu tehulky píšu 😀 😀 😀 Viem, že si to namýšľam, ale stále dúfam, že mi bude dopriaté byť ešte raz maminou. Držím palce.

jankes
28. sep 2014

@orieskova určite. Veď všetky nás tu spája viera a túžba po bábätku. Preto sa povzbudzujeme, vylievame si strach, obavy, ale aj radosť.... 😲

mia501
28. sep 2014

tak baby u nas tentomesiac niiiiic, priznaky samozrejme mam aj ja 😀 ale dnes test bieluciciky takze nic, duphaston som dobrala piatok a tak cakamna cervenu, bolesti mam uz dobry tyzden tak uz nech pride a ideme nato v dalsom cykle

orieskova
28. sep 2014

@jankes dakujem a drzim palce tebe a vsetkym snazilkam

zebrickaa
autor
28. sep 2014

@miculiatko apetit 🙂 drzim palceeee nech je to tento krat uspesne 🙂