Snažilky - september 2014
Ahojte, je tu nový mesiac a sním aj nové snaženie 🙂 kto sa pridá? 🙂
@miculiatko tiež sa snažíme 3-tí mesiac. Dnes som 19 DC. Ovulka bola podľa mňa 10-11 DC. Takže už iba čakať. Aj mám strach testovať, že bude znova snehobiely. Zatiaľ čakám a držím palce všetkým snažilkám. 😉
ahoj babenky aj ja sa pridavam k snažilkam,mam patročnu dcerku EMKU a ta velmi tuži po surodencovi a tak isto aj my s manželom ale nedari sa ☹
@molinka5 supeer mudra rec!! Nesmieme byt nedockave. Myslim ze na niektore sny ktore ludia maju (pre nas momentalne byt maminkami) sa musi chvilku pockat kym sa splnia preto si uzivajme vsetky toto plnenie si sna v podobe nadherneho partnerskeho milovania. Niektore kocky nemali moznost toto prezivat podarilo sa im otehu a ani nevedeli ako. My sa budeme o to viac tesit z // lebo sme sa mohli slobodne rozhodnut byt mamkami. Ine baby tuto moznost nemaju!!
prave preto som sem napísala že potrebujem trošku pozitívnej energie načerpat,všetkým snažilkovským babenkám držim palčeky
Vyzera,ze ani tento mesiac z toho nic nebude..este mrcha nedorazila,ale pocit ☹
@miculiatko pekne si to napísala je to tak že človek ked po niečom tuži nepríde to len tak lahko ale ked nič nečakaš skor sa to naplní....
@jankes ak sa ti da netestuj kym nebude meskat ms. Skor nie. Zbytocne budes len v napati ak by boli testynegativne a hlavne je to vyhadzovanie penazi. Treba vydrzat do dna mrchy. Drzim palce nech nepride.
@molinka5 @kudusko @zebrickaa @nikolettka2126 Ja som dnes 14 dc a citim ze asi prebieha ovu. Pobolieva ma podbrusko a citim take jemne palenie tam dole akoby pred ms. Posmolkujeme pre istotu aj dnes vecer. Hoci sme aj vcera aj predvcerom. Porusila som radu mojho gynko...ale apetit je apetit 😀😀
Holky mne mama test ukazal dnes ducha... resp asi tak sa vola ta slaba ciarka...ako je to spolahlivy test.? Sa mi nechce verit, ze by to vyslo na 1x... Navyse bol velmi slabunky viditelny pod svetlom... ale bol tam moze to suvisiet s tym, ze som cca max 9 dni PO.
@buba8251 toto by som chcela si nejako vbit do hlavy ze necakat na otehu na to ci ms pride alebo nie. Neviem si svoju hlavu oklamat akékoľvek sa snazim. V robote je sice toho vela ale aj tak si kazdy den spomeniem na pripadne otehu 😀
Mne ducha ukazal vcera aj ten Rapi....co staci ocikat. 🙂 a to bol 8PO. Sice som ho nakoniec rozlamala, ale toho jasne videl aj manzel... Potom som skusila mama test hned..a tam bol slabsi...ale bol. Ok pockam a uvidim.
@miculiatko ano aj ja to tak beriem tie ovu testy som si len preto kupila koli tomu aby som vedela kedy mam ovu lebo mam to rozhadzane od toho kyretu aj dufiku takze este mne test neukazal ovu uvidime kedy bude uz viac nekupim len som bola zvedava kedy bude ovu a beriem to sportovo vsak si videla tie testy a vidis co ma prist pride ako sa spieva aj vtej pesnicke 🙂
ahojte zienky,aj my sme zacali snazilkovat, ale uz v maji 😒 a stale nic, 😲 som kazdy mesiac sklamana,lebo som naivne dufala,ze sa podari hned ako pri nasom prvom,tak kazdy mesiac to predychavam a skusame nadalej 😀 ja mam kazdy mesiac tehul.priznaky,uz sa vela pozorujem a potom zase nic... 😝
Inak preco cakat az dva dni..to HCg nestupa kazdy den?
@jankastraza tiež mám každý mesiac príznaky. Aj keď pri prvom som žiadne nemala. Teraz cítim všetko, čo tu tehulky píšu 😀 😀 😀 Viem, že si to namýšľam, ale stále dúfam, že mi bude dopriaté byť ešte raz maminou. Držím palce.
tak baby u nas tentomesiac niiiiic, priznaky samozrejme mam aj ja 😀 ale dnes test bieluciciky takze nic, duphaston som dobrala piatok a tak cakamna cervenu, bolesti mam uz dobry tyzden tak uz nech pride a ideme nato v dalsom cykle
@miculiatko apetit 🙂 drzim palceeee nech je to tento krat uspesne 🙂

@mimika123 dakujem za povzbudenie 🙂